Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 3 10
Ξενοδοχεία 10453
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ΧΑΜΑΙΤΥΠΗΣ


Σε αυτούς τους σφόδρα χαλεπούς καιρούς πολλάκις επανέφερα στην μνήμη μου τη φιλοσοφική ρήση ότι ο Χόμο Σάπιενς δομείται από την Λογική το συναίσθημα και την επιθυμία.
Η λογική είναι βαθμίδας ανωτέρα του συναισθήματος και της επιθυμίας,όπως και το συναίσθημα υπερτερεί της επιθυμίας που είναι ότι κατώτερο δομεί την φύσιν του ανθρώπου.
Ανερωτήθην δια ποίους ανεξιχνίαστους λόγους η γενετήσιος επιθυμία, η έσχατη συνιστώσα, επικρατεί της λογικής αποδομούσα τη φρόνηση και σύνεση, εξωθώντας μας στα άδυτα,ιερά συνουσιαστήρια της Παφίτισσας θεάς Αφροδίτης Πάνδημου.
Απάντηση δεν έλαβα εκτός ισχνής λογικής υποθέσεως ότι είναι ένστικτον. 'Ένστικτον ισχυρό της αναπαραγωγής προσομοιάζων αλλά σαφώς κατώτερο του ενστίκτου της επιβιώσεως.
Ήτο ισχνή άνευ της ισχυρότατης επαγωγικής Αριστοτελικής μεθόδου διότι θυσιάζουμε τα ελάχιστα πλέον "οικονομικά διαθέσιμα" προς το ζην "ένστικτον επιβίωσης" δια να ικανοποιήσομεν το ένστικτον της αναπαραγωγής "καταγάμευσης θηλέων" το οποίον έχει απ' έλθει ανεπιστρεπτί "δια εμέ τουλάχιστον" λόγω της απολεσθείσης νεότητος προ πολλού.
Με αυτές τις ασήμαντες σκέψεις βάδιζα στην κλαίουσα και δυσώδη λόγω δημοτικής εγκατάλειψης Μάγερ.
Μάγερ εκ του ήρωος Ελβετού ιατρού Ιωάννη Ιάκωβου Μάγερ ο οποίος εφονεύθη κατά την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου. Ο Μάγερ υπήρξε ο εκδότης της πρώτης εφημερίδας που κυκλοφόρησε στην ελεύθερη Ελλάδα. Εξέδιδε από τις 1 Ιανουαρίου 1824 ως την παραμονή της ηρωικής εξόδου την εφημερίδα "Ελληνικά Χρονικά" στο Μεσολόγγι.Όπως αναφέρει ο Ελβετός φιλέλληνας Ερρίκος Φαρνέζι, δεκαπέντε Ελβετοί συνολικά πήραν μέρος στα φιλελληνικά στρατιωτικά σώματα που πολέμησαν στην Ελλάδα.
Κατέληξα στο ετοιμόρροπο μπαρουτοκαπνισμένο, από τα εξατμίσεις των εποχουμένων,δύστυχο και παρακμιακό ξενοδοχείο Δωδώνη
Οι πρώτες μαρτυρίες για την ύπαρξη του μαντείου της Δωδώνης ως λατρευτικού χώρου τοποθετείται περί το 2.600 π.Χ.. Είναι το αρχαιότερο μαντείο που συναντάται στον Ελληνικό χώρο. Η μυθολογία λέει ότι από τη Θήβα της Αιγύπτου πέταξαν δυο περιστέρια: το ένα προσγειώθηκε στη Λιβύη, όπου χτίστηκε ο ναός του Άμμωνα Δία, και το δεύτερο ήρθε στη Δωδώνη, όπου ιδρύθηκε το μαντείο.
Ανέβηκα τα δυο-τρία σκαλάκια της εισόδου και προχώρησα σε μια μικρή σκάλα προς το σαλονάκι που διαθέτει το ξενοδοχείο.Εκεί κάθονταν τέσσερα νεαρά θήλεα και επέλεξα χωρίς δισταγμό το ένα εξ αυτών.
Ένας από τους πολλούς όρους της ελληνικής αργκώ για να περιγράψει κανείς μια πόρνη είναι η λέξη «χαμαιτυπής», στην κυριολεξία «εκείνη που χτυπά τη γη», υπονοώντας ότι η πράξη λαμβάνει χώρα απευθείας στο έδαφος.Εγώ όμως την έσυρα στην κλήνη της ηδονής.
Οι βόστρυχοι ερεβώδεις μέλανες ,τα ώτα ροδαλά τρυφερά και αι παρειαί ροδίζουσαι προδίδουσαι αισχύνην, συστολήν και εμφανή σεμνότητα προσομοιάζουσα με την ρήση "ερως ερυθριά παρειάς νεανίδων"
Το σώμα ισχνό,λιπόσαρκο αλλά με τέλειες αναλογίες τα στήθη της θηλυκά μικρά στητά έργο Θεϊκό της μεγαλύτερη τέχνης.
Οι θηλές, πηγές ζωής, άφατο αρσενικό όραμα,το κορυφαίο επιστέγασμα του ερωτισμού,της σεξουαλικότητος,της κάβλας,ροδαλές στητές με προκαλούσαν έντονα.Τις έβαλα απαλά στο στόμα μου και τις πιπίλισα χαϊδεύοντας συνάμα την ολόλευκη σάρκα της κοιλιάς της. “Ο ομφαλός σου κρατήρ τορνευτός πλήρης κεκερασμένου οίνου, η κοιλία σου θημωνιά σίτου περιπεφραγμένη με κρίνους” (.Παλαιά Διαθήκη, Άσμα ασμάτων Ζ')
Το χέρι μου κατέβηκε στο αιδοίον της όπου και χάιδεψα γλυκά την κλειτορίδα της. Με απώθησε απαλά από το στήθος της και έσκυψε βάζοντας το πέος μου στο στόμα της.
Παρακολουθούσα με γενετήσιο ενδιαφέρον τα κόκκινα χείλη της καθώς το κομψό, όμορφο κεφάλι της ανεβοκατέβαινε σε μια εξαιρετικά ηδονική,υγρή και θερμή πεολειχία.
Την γύρισα ανάσκελα και σήκωσα ψηλά τα πόδια της πιέζοντάς τα με τους καρπούς μου και διείσδυσα όχι ιδιαίτερα βίαια μέσα της,
Κάτι που ξεκίνησε σαν μια μακρινη σεισμική δόνηση διήγειρε βαθειά τα κύτταρα του εγκεφάλου μου και πλησίαζε διαρκώς με τρέμουλο μεγεθύνοντας τους κυματισμούς σε φουρτουνιασμένη,ανταριασμένη θάλασσα.
Το τσουνάμι της ηδονής ξέσπασε συγκλονίζοντας με ανεξέλεγκτους σπασμούς το κορμί μου. Τα χείλια μου κόλλησαν σε ένα φιλί πάνω στον βελούδινο λαιμό της και σύντομα οι χιλιοτραγουδισμένοι σπασμοί της υπέρτατης ηδονής υποχώρησαν καθώς βόγκηξα και αναστέναξα.
Σήκωσα το κεφάλι μου και την ρώτησα σιγανά. ”Πως σε λένε μωρό μου’.
‘Μικαέλλα’, μου απάντησε.
“Ευχαριστώ Μικαέλλα” της είπα και φίλησα απαλά, ήρεμα, με βαθειά ερωτική αγάπη σχεδόν, τα κλειστά της χείλη.
Doperman1
Μέλος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
6
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2012
Πολὺ καλὴ κριτικὴ δι' ἕνα μέρος διὰ τολμηρούς.
B
bakalhs
03 Φεβρουαρίου, 2012
μια κριτικη βγαλμενη μεσα απο μια γλωσσα που χανετε,που ομως οσο την διαβαζεις τοσο ζωντανευει και σε ταξιδευει στον τοπο της πραξεως αναγλυφα στωικα,λες και ειμασταν παρων, λες και οι ευοδιες της συνουσιας ξεπηδουσαν απο τον υπολογιστη!!!

ευγε και παλι ευγε για την μοναδικη αυτη κριτικη!!!!
03 Φεβρουαρίου, 2012
Τα σέβη μου.
03 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι εννοείται κύριε με το τολμηρούς? Απολέσατε τον ατρόμητο προωθητικό σας Πύραυλο?
03 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να είστε βέβαιος πως η γλώσσα μας η ωραιοτέρα και πλουσιοτέρα του κόσμου δεν θα χαθεί αγαπητέ μου φίλε. Δεν απωλέσθη στα 400 χρόνια σκλαβιάς!!! Δεν θα απολεσθεί τώρα.
03 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ; Δὲν εἶναι... ἀτρόμητος.
B
bakalhs
07 Φεβρουαρίου, 2012
Δυστυχώς δι΄ημας αηρ εφύξησε δριμύς, το κλινοσκέπασμα ανεσηκώθη και εξύπνησε ο ονειρευόμενος νέος, παθών πάραυτα ρεύσιν γλυκίαν !
13 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν είμαι ατρόμητος, κωλόφαρδος είμαι, αφού δυο φορές αποπειράθηκαν οι υπάνθρωποι να με ληστέψουν στη γωνία Μάγερ - Μάρνη, αλλά ξέφυγα από τύχη.
15 Φεβρουαρίου, 2012
Γράφεις αξιοθαύμαστα, αλλά θα μου επιτρέψεις μιά παρατήρηση. Χωρίς να έχω το ψάξει στο ιντερνετ πρόσφατα θυμάμαι ότι το "χαμαιτυπείο" προέρχεται από το ότι στην αρχαία Αθήνα μπορεί και Κόρινθο οι κοινές γυναίκες είχαν σκαλισμένο ανάγλυφα στη σόλα του σανδαλιού τη λέξη "ακολούθησε" και έτσι που βάδιζαν στο χώμα άφηναν τη σφραγίδα αυτή.
18 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ αγαπητέ μου κύριε σας ενθυμούμαι εις ένα βενζινάδικο όπου ετρέψατε εις άτακτον φυγήν, κατατροπώνοντας ολοσχερώς αυθάδην Πακιστανόν.
Οπότε η ταπεινοφροσύνη σας περί των εμφανών αρετών σας είναι άκαιρος.
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2