Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτές είναι ότι ζητάνε εξτρα φράγκα για οτιδήποτε. Επειδή μιλάω γερμανικά (και περιέργως και αρκετές από αυτές) έχω πιάσει συζητήσεις μαζί τους και πάντα εκεί χαλάει η δουλειά, μολονότι κάποιες (λίγες) είναι ελκυστικές. Με 30 ευρώ, που ζητάνε συνήθως, θα σου σερβίρουν ένα αποστειρωμένο και βιαστικό γαμήσι. Αν σκάσεις παραπάνω, που για εμένα δεν αξίζει, θα σου προσφέρουν αρκετά πλούσιες υπηρεσίες...
Αν εξαιρέσεις όμως τις βουλγαρογύφτισες, μετά έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε τραβέλια, σε μπαγκλαντεσιανές, σε σοβιετικές και σε κάτι κινέζικα απολιθώματα. Και φυσικά χρήστριες. Μιλώντας για τις τελευταίες, αυτήν την ξανθιά (αν υποθέσουμε ότι είναι γυναίκα) που πόσταρε ο Reuzel έξω από τον Ορφέα, παρότι τραβάει αμέσως το βλέμμα βάσει εμφάνισης, τις προάλλες συμπεριφερόταν εντελώς αλλοπρόσαλα: έχανε το βηματισμό της, χασκογελούσε, μιλούσε σε τυχαίους περαστικούς και γκάριζε στη μέση του δρόμου. Ποιος θα ρισκάρει, λοιπόν, να τη βάλει μέσα στο δωμάτιο;
Αναγκάστηκα για αυτούς τους λόγους και πήρα ένα από τα ανατολικά μιλφοmatures. Το κορυφαίο; Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο τη ρώτησα αν θα κάνει μπάνιο για να λάβω την απάντηση ότι έκανε στο τέλος του προηγούμενου ραντεβού. Αφού έγινε ό,τι έγινε, κάνοντας την χάλια από τους ιδρώτες, μετά απλώς ντύθηκε και όταν την ξαναρώτησα αν θα πλυθεί μου είπε ότι θα το κάνει στην αρχή όταν βρει τον επόμενο πελάτη