Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
138
Πόντοι
0

ξερουμε κατι για εδω?
εχει κανει αρκετες εμφανισεις στην πολη

Ckramer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Κριτικές
25
Like
167
Πόντοι
290

ξερουμε κατι για εδω?
εχει κανει αρκετες εμφανισεις στην πολη
Μίλησα για να πάω, αλλά δεν μπόρεσα γιατί πλάκωσαν οι υποχρεώσεις. Σήμερα ή αύριο λέω να ξαπαπροσπαθήσω
Στα 70€ μου είπε, 200€ για να χύσει
Χώρος ανατολικά αυτή τη φορά, παλιότερα νομίζω ήταν κάπου δυτικά. Αν έχω περισσότερα θα σου πω.

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.505
Πόντοι
3.446
Μίλησα για να πάω, αλλά δεν μπόρεσα γιατί πλάκωσαν οι υποχρεώσεις. Σήμερα ή αύριο λέω να ξαπαπροσπαθήσω
Χώρος ανατολικά αυτή τη φορά, παλιότερα νομίζω ήταν κάπου δυτικά. Αν έχω περισσότερα θα σου πω.
Βρε τον Λιάκο...

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
138
Πόντοι
0
Ναι, ήταν δυτικα παλιότερα. Ειχα κανονίσει αλλα δεν βολεψε. Ενημέρωσε,η ενημερώνω αν τύχει και την επισκεφθώ νωριτετα

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
217
Πόντοι
21
Καλημέρα.... αυτή η Alexia Rossi είναι καλή στον ενεργητικό ρόλο?την θέλω λίγο άγρια κ να σηκώνεται κανονικά το εργαλείο... είδα παλιά σχόλια αλλά έχουμε κοντινές χρονικά απόψεις?
Καλησπέρα.την δοκίμασα στον παθητικό ρόλο.ειναι πολυ τιμια προσπαθεί να σε ευχαριστήσει με τα χίλια.μακαρι να ήταν λίγο νεότερη θα την είχα το τσαντάκι μου.πολυ καλός χαρακτήρας και χαλαρή.
Καλημέρα.... αυτή η Alexia Rossi είναι καλή στον ενεργητικό ρόλο?την θέλω λίγο άγρια κ να σηκώνεται κανονικά το εργαλείο... είδα παλιά σχόλια αλλά έχουμε κοντινές χρονικά απόψεις?

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
342
Καλησπέρα.την δοκίμασα στον παθητικό ρόλο.ειναι πολυ τιμια προσπαθεί να σε ευχαριστήσει με τα χίλια.μακαρι να ήταν λίγο νεότερη θα την είχα το τσαντάκι μου.πολυ καλός χαρακτήρας και χαλαρή.
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Δεν κατανοησα το ....θα την ειχα το τσαντακι μου.Σαν εκφραση το ακουω για πρωτη φορα.Τι σημαινει?

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
1.003
Πόντοι
86
Δεν κατανοησα το ....θα την ειχα το τσαντακι μου.Σαν εκφραση το ακουω για πρωτη φορα.Τι σημαινει?
Πιθανόν "στανταρακι" να ήθελε να γράψει

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
217
Πόντοι
21
Σόρρυ ο δαιμων του πληκτρολογίου.θα την είχα στανταρακι μου

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
712
Πόντοι
8.120
Έχω μήνυμά της για 150€ με χύσιμο επειδή ξινησα στα 200€. Προσοχή τα χρήματα δεν είναι για 1 ώρα γι' αυτό γράφει session.

steliossol79

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Like
138
Πόντοι
0
Έχω μήνυμά της για 150€ με χύσιμο επειδή ξινησα στα 200€. Προσοχή τα χρήματα δεν είναι για 1 ώρα γι' αυτό γράφει session.τα

Έχω μήνυμά της για 150€ με χύσιμο επειδή ξινησα στα 200€. Προσοχή τα χρήματα δεν είναι για 1 ώρα γι' αυτό γράφει session.
Το θέμα είναι τι λέει από υπηρεσίες???

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
712
Πόντοι
8.120

geonic