You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 935
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Poutagamon
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά στα "φιλάκια" στον Άγιο Δημήτριο εχει πάει κανένας?όλο κάτι ύποπτες φατσούλες βλέπω απ' έξω αλλά δεν έχω πάει.ξερει κάνεις το παίζει?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.623
- Πόντοι
- 7.215
Τσέκαρε στο άλλο thread, έχουμε συζητήσει εκτενώς γι' αυτό!Ρε παιδιά στα "φιλάκια" στον Άγιο Δημήτριο εχει πάει κανένας?όλο κάτι ύποπτες φατσούλες βλέπω απ' έξω αλλά δεν έχω πάει.ξερει κάνεις το παίζει?
Poutagamon
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Σε πιο?? άνοιξε μου τα μάτιαΤσέκαρε στο άλλο thread, έχουμε συζητήσει εκτενώς γι' αυτό!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.623
- Πόντοι
- 7.215
Στο thread "Κωλόμπαρα που γαμάς", είχαμε συζητήσει πρόσφατα γι' αυτό το μαγαζί, τσέκαρε με μια αναζήτηση για να μη στα ξαναγράφω εδώ... Για να στα πω χονδρικά κωλόμπαρο είναι αλλά δεν παίζει τίποτα προχωρημένο, είχαμε συζητήσει βέβαια εκτενώς για μια Αθηνά Ελληνίδα που δουλεύει εκείΣε πιο?? άνοιξε μου τα μάτια
VeryCokos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ναι La Luna εννοείται... Αρκεί να ξέρεις με ποιά να κάτσεις. Έχουν έρθει και 1-2 καινούριες αρχές καλοκαιριού.Γεια σας .το καλύτερο στη Μιχαλακοπούλου για να πιάνεις και να προχωρήσεις και σε άλλα;
Μήπως τελικά τα καλά κωλομπαρα είναι στη Συγγρού; Διαβάζοντας κριτικές και απόψεις επί μήνες εδώ μέσα κατάλαβα ότι όλοι ζητάνε τα budget friendly τα οποία δεν πρέπει να λένε και πολύ. Το Like και το baby gold στην Συγγρού τι λένε; Δεν μπορεί, στη Συγγρού είναι μαζεμένα και τα καλύτερα στριπ.
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 12.593
- Πόντοι
- 2.256
Τα μαγαζιά της Συγγρού απευθύνονται σε ευκαιριακούς πελάτες, όχι σε θαμώνες κωλόμπαρων. Τουρίστες ή επισκέπτες στην Αθήνα, αλλοδαπούς και ντόπιους.Μήπως τελικά τα καλά κωλομπαρα είναι στη Συγγρού; Διαβάζοντας κριτικές και απόψεις επί μήνες εδώ μέσα κατάλαβα ότι όλοι ζητάνε τα budget friendly τα οποία δεν πρέπει να λένε και πολύ. Το Like και το baby gold στην Συγγρού τι λένε; Δεν μπορεί, στη Συγγρού είναι μαζεμένα και τα καλύτερα στριπ.
Τα πιο εύκολα θύματα δηλαδή.
Κοστίζουν πολύ και δεν προσφέρουν τίποτα.
Ότι χειρότερο κατά τη γνώμη μου.
Ναι αλλά αντικειμενικά από αυτά που διαβάζω εσείς θέλετε να τη βγάζετε πέρα με 50-70 ευρώ συν κανένα ποτό. Δηλαδή ακόμα και αν είσαι ντόπιος και πονηρό δήθεν μούτρο τι θα έκανες με αυτά τα λεφτά στο Caissa ή στο Babylon που είναι και αυτά στη Συγγρού; Πάλι σε τίποτα Mousses ή στο Golden θα πήγαινες για να αφήσεις 80 ευρώ. Όσο για το ότι δεν προσφέρουν τίποτα αυτό είναι τόσο γενικόλογη κουβέντα που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Δεν καταλαβαίνω. Το θέμα είναι τι έχεις βάλει μέσα στο πορτοφόλι σου και τι προσφέρει ο άλλος. Απλό είναι. Εξάλλου εκεί πέρα όλοι κοιτάζουν να εξαπατήσουν τουρίστες και το έχουν κάνει πολλάκις. Όλοι ίδιοι είναι. Λοιπόν;
Πάντως οι χώροι στην Συγγρού φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτεροι σε σύγκριση με αυτούς της Μιχαλακοπούλου ή σε άλλες περιοχές της Αθήνας. Εγώ δεν μπορώ να πάω σε μέρη που γράφανε ότι αν δεις την καβάτζα τους την μέρα θα φρίξεις ή ο άλλος έλεγε για τουαλέτες και διάφορα άλλα περίεργα κασκαντεριλίκια.Τα μαγαζιά της Συγγρού απευθύνονται σε ευκαιριακούς πελάτες, όχι σε θαμώνες κωλόμπαρων. Τουρίστες ή επισκέπτες στην Αθήνα, αλλοδαπούς και ντόπιους.
Τα πιο εύκολα θύματα δηλαδή.
Κοστίζουν πολύ και δεν προσφέρουν τίποτα.
Ότι χειρότερο κατά τη γνώμη μου.
24ώρο 694358 9989 Κατερίνα Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ αποκλειστικά στο χώρο μου
Είμαι η Κατερίνα Ελληνίδα 37 χρονών, πολύ καλή εμφάνιση και θα περάσεις τέλεια μαζί μου. Το πρόγραμμα μου είναι για 1 ωρα με 2 εκτονώσεις Sex σε διάφορες στάσεις 50 ευρω και με συν 20 ευρω ελεύθερο στοματικο και 69 οχι πρωκτικό. Δουλεύω ανεξάρτητη οι φωτογραφίες είναι δικες μου και απαντάω η...
Ελευθερία από Θησείο..ξέρουμε κάτι;
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 12.593
- Πόντοι
- 2.256
Το νήμα είναι για κωλόμπαρα. Τι σχέση έχει με αυτά η κοπέλα;![]()
24ώρο 694358 9989 Κατερίνα Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ αποκλειστικά στο χώρο μου
Είμαι η Κατερίνα Ελληνίδα 37 χρονών, πολύ καλή εμφάνιση και θα περάσεις τέλεια μαζί μου. Το πρόγραμμα μου είναι για 1 ωρα με 2 εκτονώσεις Sex σε διάφορες στάσεις 50 ευρω και με συν 20 ευρω ελεύθερο στοματικο και 69 οχι πρωκτικό. Δουλεύω ανεξάρτητη οι φωτογραφίες είναι δικες μου και απαντάω η...kanesex.com
Ελευθερία από Θησείο..ξέρουμε κάτι;
Συγνώμη ρε μπρο .Το νήμα είναι για κωλόμπαρα. Τι σχέση έχει με αυτά η κοπέλα;
Ένας είχε γράψει ότι το πιρουετ ανοίγει στις 9 το βράδυ. Για πιο νωρίς δε νομίζω.Καλησπέρα απόγευμα είναι ανοιχτό κάποιο;
Πέρνα από το lori cafe στην Αγίου Μελετίου 99, αν θες να πάρεις μιια μυρωδιά. Δεν ειναι κανονικό κωλομπαρο όμως
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 117
- Εμφανίσεις