Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 467K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Όχι...δεν έχω άλλες...το ανέφερα μήπως κάποιος το έχει επισκεφτεί, έχει θετικά αποτελέσματα και μπει στην κατηγορία

Poutagamon

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Ρε παιδιά στα "φιλάκια" στον Άγιο Δημήτριο εχει πάει κανένας?όλο κάτι ύποπτες φατσούλες βλέπω απ' έξω αλλά δεν έχω πάει.ξερει κάνεις το παίζει?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615
Ρε παιδιά στα "φιλάκια" στον Άγιο Δημήτριο εχει πάει κανένας?όλο κάτι ύποπτες φατσούλες βλέπω απ' έξω αλλά δεν έχω πάει.ξερει κάνεις το παίζει?
Τσέκαρε στο άλλο thread, έχουμε συζητήσει εκτενώς γι' αυτό!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615
Σε πιο?? άνοιξε μου τα μάτια
Στο thread "Κωλόμπαρα που γαμάς", είχαμε συζητήσει πρόσφατα γι' αυτό το μαγαζί, τσέκαρε με μια αναζήτηση για να μη στα ξαναγράφω εδώ... Για να στα πω χονδρικά κωλόμπαρο είναι αλλά δεν παίζει τίποτα προχωρημένο, είχαμε συζητήσει βέβαια εκτενώς για μια Αθηνά Ελληνίδα που δουλεύει εκεί

VeryCokos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας .το καλύτερο στη Μιχαλακοπούλου για να πιάνεις και να προχωρήσεις και σε άλλα;
Ναι La Luna εννοείται... Αρκεί να ξέρεις με ποιά να κάτσεις. Έχουν έρθει και 1-2 καινούριες αρχές καλοκαιριού.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.284
Πόντοι
456
Μήπως τελικά τα καλά κωλομπαρα είναι στη Συγγρού; Διαβάζοντας κριτικές και απόψεις επί μήνες εδώ μέσα κατάλαβα ότι όλοι ζητάνε τα budget friendly τα οποία δεν πρέπει να λένε και πολύ. Το Like και το baby gold στην Συγγρού τι λένε; Δεν μπορεί, στη Συγγρού είναι μαζεμένα και τα καλύτερα στριπ.

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
10.959
Πόντοι
2.256
Μήπως τελικά τα καλά κωλομπαρα είναι στη Συγγρού; Διαβάζοντας κριτικές και απόψεις επί μήνες εδώ μέσα κατάλαβα ότι όλοι ζητάνε τα budget friendly τα οποία δεν πρέπει να λένε και πολύ. Το Like και το baby gold στην Συγγρού τι λένε; Δεν μπορεί, στη Συγγρού είναι μαζεμένα και τα καλύτερα στριπ.
Τα μαγαζιά της Συγγρού απευθύνονται σε ευκαιριακούς πελάτες, όχι σε θαμώνες κωλόμπαρων. Τουρίστες ή επισκέπτες στην Αθήνα, αλλοδαπούς και ντόπιους.
Τα πιο εύκολα θύματα δηλαδή.
Κοστίζουν πολύ και δεν προσφέρουν τίποτα.
Ότι χειρότερο κατά τη γνώμη μου.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.284
Πόντοι
456
Ναι αλλά αντικειμενικά από αυτά που διαβάζω εσείς θέλετε να τη βγάζετε πέρα με 50-70 ευρώ συν κανένα ποτό. Δηλαδή ακόμα και αν είσαι ντόπιος και πονηρό δήθεν μούτρο τι θα έκανες με αυτά τα λεφτά στο Caissa ή στο Babylon που είναι και αυτά στη Συγγρού; Πάλι σε τίποτα Mousses ή στο Golden θα πήγαινες για να αφήσεις 80 ευρώ. Όσο για το ότι δεν προσφέρουν τίποτα αυτό είναι τόσο γενικόλογη κουβέντα που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Δεν καταλαβαίνω. Το θέμα είναι τι έχεις βάλει μέσα στο πορτοφόλι σου και τι προσφέρει ο άλλος. Απλό είναι. Εξάλλου εκεί πέρα όλοι κοιτάζουν να εξαπατήσουν τουρίστες και το έχουν κάνει πολλάκις. Όλοι ίδιοι είναι. Λοιπόν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom