Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.
Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...
Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.
Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.
Δεν ξέρω θέλω την γνώμη σας, αν σας τύχαινε κάτι τέτοιο τι θα κάνατε?
Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...
Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..