Νέα

«Πρόβλημα» με μικρότερη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Toto82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπερα σε όλους.

Εδώ και μερικούς μήνες βγαίνω - μπαίνω - ανά 2/3 Σαβ/κα με μία Πολωνή που κλείνει τα 25 (είμαι35), την γνώρισα το Καλοκαίρι στην Ελλάδα (μένω εξωτερικό) η οποία δούλευε σε εταιρεία για κάποιους μήνες στην Αθήνα.

Έχω βγει από μεγάλη σχέση στις αρχές του προηγούμενου έτους και η γνωριμία της μου έφερε έναν νέο αέρα: ψάχνεται με την ζωή της εν γένει, έχει ενδιαφέροντα, είναι πολύ ομορφη και θα ήθελε να κάνει σχέση και όχι μόνο.

Εγώ βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης πιο πολύ επαγγελματικής και "βαριές" σχέσεις δεν θα ήθελα να κάνω προς το παρόν.

"Ωραία, πιο είναι το πρόβλημα;"

Η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καυλιάρα, τόσο που έχω φτάσει να ξεπερνώ τα όρια μου στο σεξ. Θέλει να γαμιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σχεδόν όλες οι συζητήσεις μας καταλήγουν πάντα εκεί. Δεν λέω, μου αρέσει το σεξ και μπορώ να γαμάω αρκετά (6-7 φορές το Σ/κ), ενώ τελειώνω τουλαχιστον μισή ώρα μετά το πρώτο γλίστρημα στο μουνί της. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα μαζί μου: συνεχεια μου λεει "είμαι σίγουρη ότι δεν έχω δει όλο το δυναμικό σου, έχεις κι άλλο", ενώ καταλαβαίνω ότι γουστάρει πολύ dominant καταστάσεις απο την πλευρά μου. Ζητάει πράγματα απο εμένα και δεν ξέρω τι να της δώσω, ενώ ταυτόχρονα μου λέει ότι το ευχαριστιέται πολύ. Την τελευταια φορα σε 2 μέρες της έδωσα 3 φορές πίπα από λάστιχο μέχρι κατάποση/facial γιατι δεν ήξερα τι αλλο να κάνω. Μου ζητάει να γαμηθεί στο ντους, στο αμάξι την ώρα που οδηγάω, στη φύση...

Έχω ξεμείνει απο φαντασία, πάντα μου άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες, οπότε και στο κρεβάτι υπήρχε πρωτοβουλία και σε αυτό το κομμάτι.

Δεν την έχω πάρει ακόμα από κώλο αλλα δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αν και δεν έχει πρόβλημα.

Μήπως έχω βαρεθεί; Δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά; Είναι πρόβλημα δικό μου;

Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.

localuser

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Δεν ξέρω πόσα διαφορετικά πράγματα μπορείς να δοκιμάσεις αν δεν έχεις περίεργα βίτσια. Και εγώ τα αντίστοιχα θα σκεφτόμουν, συν κώλο. Να βάλετε κανένα role playing; Καμμία τσόντα που γουστάρεις και να κάνει τα ίδια;

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Να επισημάνω ότι δεν μου λείπει φαντασία, δηλαδη εχουμε δοκιμάσει 6-7 στάσεις και διάφορα μέρη, αλλά ναι βίτσια παράξενα δεν έχω. Ούτε είμαι πολύ dominant στο κρεβάτι: θέλω να πω, θα σε σφυροκοπήσω αλλά δεν θα σε "ξεφτιλίσω", ενώ εκείνη καταλαβαίνω ότι αυτό θέλει.

Την προηγούμενη φορά αρχίσαμε στα καλά καθούμενα να δίνουμε φάπες ο ένας στον άλλο και η καύλα της είχε πάει σε άλλο επίπεδο. Ωραίο εντάξει αλλά δεν είμαι συνηθισμένος.

Το πιο ωραίο γαμήσι λέει που κάναμε ήταν σε ένα ημί-ξενοδοχείο με τεράστιους καθρέπτες όπου είχα πιει κάπως και την έσκισα, της τράβαγα τα μαλλιά ενώ κοιταζόταν ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ στον καθρέπτη με τέτοια λαγνεία απερίγραπτη. Απλά δεν μου βγαίνει συνεχεια έτσι.

Στο dominant κομμάτι τι προτείνετε; Πως να την χειριστώ;

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.254
Πόντοι
206
επαναληψη ολων το dominant ταινιων του μεγιστου rocco siffredi,ειδικα οταν πατουσε -ενω τις γαμουσε-τις μουρες τους με τις ποδαρες του ή τις γαργαρες/πατητες μεσα στην χεστρα κτλ.Μεγαλο σχολειο.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Καλησπερα σε όλους.

Εδώ και μερικούς μήνες βγαίνω - μπαίνω - ανά 2/3 Σαβ/κα με μία Πολωνή που κλείνει τα 25 (είμαι35)
Κύριε Toto, ο ειδικός στις Πολωνέζες είναι ο κύριος Balkan cowboy έχει μεταπτυχιακό...
Αναζητήστε το νικ ανάμεσα σε πολλά άλλα στο Bou.com
Θα σας δώσει τις καλύτερες απαντήσεις...θα σας λυθούν όλες οι απορίες σας. :sad2:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.444
Πόντοι
3.506
Κλασσική Πολωνεζα. Φίλε, αν δεν το τραβήξεις άρρωστα το κάρο θα βαρεθεί. Ξεκινα με δημόσιο εξευτελιστικό σεξ, παιγνίδια υποταγής, παρτουζες... δεν θα σου αρνηθεί.

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
132
Πόντοι
0
Έχω ξεμείνει απο φαντασία, πάντα μου άρεσαν οι δυναμικές γυναίκες, οπότε και στο κρεβάτι υπήρχε πρωτοβουλία και σε αυτό το κομμάτι.

.
Όπως ισχύει για όλες τις σχέσεις, εσύ θα κάνεις αυτό που ΕΣΥ γουστάρεις και ΑΝ ταιριάζει με αυτό που θέλει και η γυναίκα τότε καλώς, ταιριάζετε. Αλλιώς ΔΕΝ ταιριάζεις απλά.

Δεν είναι ο σκοπός σου να ικανοποιείς την άλλη, χωρίς εσύ να το ευχαριστιέσαι πραγματικά.

OP
OP
T

Toto82

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Όπως ισχύει για όλες τις σχέσεις, εσύ θα κάνεις αυτό που ΕΣΥ γουστάρεις και ΑΝ ταιριάζει με αυτό που θέλει και η γυναίκα τότε καλώς, ταιριάζετε. Αλλιώς ΔΕΝ ταιριάζεις απλά.

Δεν είναι ο σκοπός σου να ικανοποιείς την άλλη, χωρίς εσύ να το ευχαριστιέσαι πραγματικά.
Συμφωνώ απόλυτα! Προσπαθώ να μην ζορίζομαι και ακόμα και έτσι, είπαμε, δεν είναι ότι δεν περνάμε καλά. Απλά δεν θα ήθελα να χάσω γυναίκα επειδή δεν την ικανοποιώ στο κρεβάτι, θα μου κάτσει στραβά.

Εννοείται ότι οι φίλοι μου με έχουν πάρει στο "ψιλό" ότι ειναι το όνειρο κάθε άντρα κτλ. Δεν το βλέπω έτσι όμως. Επισης κάποιοι απο αυτούς έχουν να βρέξουν πολύ καιρό με δουλειές και καθημερότητα... Στην περίπτωση μου, απο τα 22 μου κάνω σεξ συνέχεια. Οπως είπα ήμουν σχεσάκιας...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Ζησε οτι ειναι να ζησεις κ ασε τα μα μου σου του,χωρις να διαβασω

• Like
Αντιδράσεις: hiseus

Gino_Low

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2023
Like
437
Πόντοι
20
εγώ θα πω μόνο ότι μια γυναίκα με έντονο sex drive μπορεί να κάνει οποιονδήποτε άντρα να νιώσει ανεπαρκής. Ως παθών, πέρασα την φάση κάποτε, με έντονα στοιχεία σωματικής κόπωσης , αλλά και ψυχολογικής τελικά. Βλέπετε, ο άντρας ως κυνηγός, είναι προγραμματισμένος να έλκεται από το δύσκολο και το νέο. Όταν στον δρόμο του τύχει το "εύκολο" και το δεδομένο, τότε τα πράγματα ζορίζουν.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.444
Πόντοι
3.506
Βλέπετε, ο άντρας ως κυνηγός, είναι προγραμματισμένος να έλκεται από το δύσκολο και το νέο. Όταν στον δρόμο του τύχει το "εύκολο" και το δεδομένο, τότε τα πράγματα ζορίζουν.
Εγώ πάλι, γιατί με όσες έχουν έντονο sex drive αισθάνομαι τυχερός και όχι ανεπαρκής...

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
Καλησπερα σε όλους.

Εδώ και μερικούς μήνες βγαίνω - μπαίνω - ανά 2/3 Σαβ/κα με μία Πολωνή που κλείνει τα 25 (είμαι35), την γνώρισα το Καλοκαίρι στην Ελλάδα (μένω εξωτερικό) η οποία δούλευε σε εταιρεία για κάποιους μήνες στην Αθήνα.

Έχω βγει από μεγάλη σχέση στις αρχές του προηγούμενου έτους και η γνωριμία της μου έφερε έναν νέο αέρα: ψάχνεται με την ζωή της εν γένει, έχει ενδιαφέροντα, είναι πολύ ομορφη και θα ήθελε να κάνει σχέση και όχι μόνο.

Εγώ βρίσκομαι σε περίοδο αναζήτησης πιο πολύ επαγγελματικής και "βαριές" σχέσεις δεν θα ήθελα να κάνω προς το παρόν.

Η κοπέλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καυλιάρα, τόσο που έχω φτάσει να ξεπερνώ τα όρια μου στο σεξ. Θέλει να γαμιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σχεδόν όλες οι συζητήσεις μας καταλήγουν πάντα εκεί. Δεν λέω, μου αρέσει το σεξ και μπορώ να γαμάω αρκετά (6-7 φορές το Σ/κ), ενώ τελειώνω τουλαχιστον μισή ώρα μετά το πρώτο γλίστρημα στο μουνί της. Θέλει να δοκιμάσει τα πάντα μαζί μου: συνεχεια μου λεει "είμαι σίγουρη ότι δεν έχω δει όλο το δυναμικό σου, έχεις κι άλλο", ενώ καταλαβαίνω ότι γουστάρει πολύ dominant καταστάσεις απο την πλευρά μου. Ζητάει πράγματα απο εμένα και δεν ξέρω τι να της δώσω, ενώ ταυτόχρονα μου λέει ότι το ευχαριστιέται πολύ. Την τελευταια φορα σε 2 μέρες της έδωσα 3 φορές πίπα από λάστιχο μέχρι κατάποση/facial γιατι δεν ήξερα τι αλλο να κάνω. Μου ζητάει να γαμηθεί στο ντους, στο αμάξι την ώρα που οδηγάω, στη φύση...

Δεν την έχω πάρει ακόμα από κώλο αλλα δεν είναι και κάτι που με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, αν και δεν έχει πρόβλημα.

Να αναφέρω ότι δεν έχω καμία επαφή με αγοραίο έρωτα και τα συναφή, ψιλοσχεσάκιας αλλά με ζωντάνια στο σεξ.
Ήρθες στο κατάλληλο μέρας για συμβουλές !
Θα το αναλάβει η επιστημονική ομαδα.
Κρίμα όμως αυτά τα θέματα τα ανοίγουν Κυριακή ….

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.733
Πόντοι
216
Καλησπερα σε όλους.

Στο υπογειο του σπιτιου την πηγες? Πανω στον λεβητα του καλοριφερ? Βαλε κι εσυ, βρε παιδι μου λιγο την φαντασια σου να δουλεψει.

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.346
Πόντοι
206
Καλησπερα σε όλους.

Πουτσες μπλε.
Η κοπελα δηλαδη ειναι καβλιαρα, εσυ ενοχλεισαι απο αυτο και μπηκες να το συζητησεις στο bourdela ενω δηλωνεις οτι δεν εχεις καμια επαφη με αγοραιο ερωτα.
Μη μας πουλας φιδι

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
386
Πόντοι
21
Νομίζεις ότι έχεις φαντασία (το ίδιο νόμιζα και εγώ ) ,γνώρισα γκόμενες που αυτές ήταν έτη φωτός μπροστά μου .
Γκόμενα με πήγα πρώτη φορά σε club ανταλλαγής συντρόφων (τα είχα μόνο ακουστά) , αυτή ήταν θαμώνας.
Γκόμενά Ρωσίδα δεν έχυνε αν δεν άλλαζαν χρώμα τα κολομέρια της απο τις μπάτσες (φυσικά ποναγε στο τέλος και το δικό μου χέρι χαχα) . Διασκέδασε και μάθε περισσοτερα για το εαυτό σου απο την σχέση. Πιθανόν ψάχνεις κάτι πιο χαλαρό. Μπορεί να μην είναι έτσι του χρόνου και να περνάει την φάση της. Οι γυναίκες είναι μυστήρια πλάσματα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom