Νέα

Σεξ και σχέση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george398
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
112.787
Πόντοι
39.911
Τύπε όταν την ρωτάς τι έχει μήπως σού λέει : τίποτα ? :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
18.863
Πόντοι
2.606
IMG_4815.jpeg

OP
OP
G

george398

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Οι περισσότερες γυναίκες λειτουργούν τελείως διαφορετικά και ανεξέλεγκτα σε σχέση με τους άντρες.
Αυτό συμβαίνει κυρίως σε γυναίκες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο σεξ... από διαφορετικούς συντρόφους!
Όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θέλουν να το κάνουν εδώ και τώρα. Οι έμπειρες δεν κάνουν αυτό το λάθος.
Στη δική σας περίπτωση, κύριε George, έχετε το πλεονέκτημα μιας σχετικά άπειρης γυναίκας στο σεξ,
όσον αφορά το αντρικό μυαλό και τον εγωισμό τους σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από την άλλη, θα πρέπει να δώσετε χώρο στη σύντροφό σας και με τον τρόπο σας να την επανακατακτήσετε.
Κάτι έχει χαθεί... :hi:

Beautiful Women Sexy Lady GIF.gif

Οι περισσότερες γυναίκες λειτουργούν τελείως διαφορετικά και ανεξέλεγκτα σε σχέση με τους άντρες.
Αυτό συμβαίνει κυρίως σε γυναίκες που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στο σεξ... από διαφορετικούς συντρόφους!
Όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θέλουν να το κάνουν εδώ και τώρα. Οι έμπειρες δεν κάνουν αυτό το λάθος.
Στη δική σας περίπτωση, κύριε George, έχετε το πλεονέκτημα μιας σχετικά άπειρης γυναίκας στο σεξ,
όσον αφορά το αντρικό μυαλό και τον εγωισμό τους σε τέτοιες περιπτώσεις.
Από την άλλη, θα πρέπει να δώσετε χώρο στη σύντροφό σας και με τον τρόπο σας να την επανακατακτήσετε.
Κάτι έχει χαθεί... :hi:

Beautiful Women Sexy Lady GIF.gif
κι όμως είχε πολλές εμπειριες ωστόσο δεν δείχνει για έμπειρη. Να μου είπε ψέματα δεν παίζει, άλλωστε οι γυναίκες συνήθως κρύβουν άλλα αρχίζω να πιστεύω ότι κανένας δεν την έβλεπε σοβαρά απλά περνούσε το χρόνο του και αυτή νόμιζε οτι τη γουστάρουν, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Για ηλικίες που ρώτηθηκε 36 εγώ 31 αυτή

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
63
Πόντοι
1
Να ξερεις οτι η αποτομη αυξηση της λιμπιντο ενος απο τους δυο συντροφους ,χωρις καποιο προφανη λογο, αποτελει σοβαρη ενδειξη απιστιας . Η απιστια ανεβαζει την λιμπιντο ακομη και με την μονιμη σχεση.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
κι όμως είχε πολλές εμπειριες ωστόσο δεν δείχνει για έμπειρη. Να μου είπε ψέματα δεν παίζει, άλλωστε οι γυναίκες συνήθως κρύβουν άλλα αρχίζω να πιστεύω ότι κανένας δεν την έβλεπε σοβαρά απλά περνούσε το χρόνο του και αυτή νόμιζε οτι τη γουστάρουν, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Για ηλικίες που ρώτηθηκε 36 εγώ 31 αυτή
Από τη στιγμή που είχε πολλές εμπειρίες, αλλά δεν δείχνει έμπειρη,
σημαίνει ότι με τους συντρόφους που είχε τα έμαθε όλα λάθος εξ αρχής!
Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος προβληματισμού για εσάς. Στην ηλικία των 31,
καμία κοπέλα δεν μπορεί να τα μάθει από την αρχή!
Θα τα κάνει πάντα λάθος...:hi:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.169
Πόντοι
506
οταν μου λεει πως ειναι δυνατόν να κάθομαι πάνω σου ή να είμαι γυμνή και να μη σου σηκώνεται και να ξενερώνει με παραξενεύει , αυτό θεωρεί ότι πρέπει έναν άνδρα να τον σηκώνει. Είμαι εγώ κάπου λάθος; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω

κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει έτοιμο το κατάρτι απλά και μόνο που θα εμφανιστεί.

Ακου τι σου λενε οι συμφορουμιτες εδω μεσα.
Ξερουν.
Ακομη κι 'αβγαλτη' να ειναι και να μην ξερει που παν τα τεσσερα,
εγω θα πω 'ποια νομιζει οτι ειναι' - οτι 'αμα τη εμφανισει' (σαν τα πεντοχιλιαρα, πληρωτεαι δραχμαι αμα τη εμφανισει),
εσυ θα εισαι ετοιμος.
Πολυ 'ψωνισμα' και 'εγωισμος' και 'πως τολμας και μονο που με βλεπεις και δεν....'.

Εχω τυχει σε παρομοια περιπτωση.
Η φαση ηταν 'αγγαρεια', οσο και αν εδειχνε οτι ηθελε.
Ηθελε...για τους δικους τους ανεξηγητους λογους....μυαλα γυναικεια...

Αιντε, ολα τα χαπατα που την ειδαν γκομενες.

Ολα συνοψιζονται στο εξης:
να παιξει αυτη το ρολο της, να παιξεις κι εσυ το δικο σου.
Το οτι εμφανιζομαι, πατ κιουτ τελος, να παει στα τσακιδια με το αθλιο μυαλο της.
Αιντε, συγχυστηκα.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.612
Πόντοι
6.255
Διαβασα λιγα απο τα πρωτα μηνυματα, θεωρω οτι προτιμαει ξεπετες διοτι δε το πολυγουσταρει το σεξ, ειτε μαζι σου, ειτε γενικα. Ειδικα στα πρωτα χρονια που εισαστε στα μελια θα επρεπε να εγαμιοσαντο για ωρα καθε φορα και σιγουρα μερα παρα μερα. Νομιζω δεν εχετε χημεια

Π

elarabill

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Για δώστε μου καμιά γνώμη στο θέμα μου γιατί θα αρχίσει να με τρελενει .
Εδώ και δύο χρόνια είμαι σε σχέση, τον πρώτο χρόνο εγώ ήθελα σχεδόν κάθε μέρα σεξ αλλά αυτή όχι , οριακά μια φορά την εβδομάδα. Κάπου κι εγώ κουραστικά να ακούω όχι οπότε σταμάτησα να πιέζω.

Τους τελευταίους μήνες θέλει πιο συχνά που δε με χαλάει αλλά έτυχαν φορές που δε μου σηκώθηκε γιατί ήρθε αιφνιδιαστικά και αυτό αρχίζει να γίνεται πιο έντονα γιατί πχ θα κάτσει επάνω μου και επειδή δε θα μου σηκωθεί στο 3λεπτο ξενερώνει και σταματάει. Γενικά νιώθω ότι δεν έχω χρόνο και με αγχώνει συν ότι σκέφτομαι την προηγούμενη αποτυχημένη φορά και σβήνω

Να δώσει χρόνο δε θέλει, της φαίνεται πολύ περίεργο που δε μου σηκώνεται άμεσα. Από θέμα στυσης δεν έχω πρόβλημα μόνο εκείνη τη στιγμή που θα έρθει και θα το ζητήσει αυτή που ουσιαστικά θα ήθελα το χρόνο μου. Όταν θέλω εγώ δεν έχω θεμα.

Είναι καθαρά θέμα άγχους αλλά πως να το μετριάσω δεν ξερω
αν δεν σηκωνεται με την μια με την συγκεκρμενη ειναι τελος,μην το ψαχνεις πολυ,μην παιδευεσαι.....

OP
OP
G

george398

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
16
Πόντοι
0
Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως εκείνη την ώρα σκέφτομαι μην δε μου σηκωθεί και φυσικά γίνεται. Αυτό δεν ξέρω πως θα λύσω, δεν είναι δηλαδή ότι δε θέλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom