Νέα

Διαχείριση συναισθημάτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα localuser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Χωρις να διαβασω λεω μοναψα αυτο.Κανε οτι αγαπας οπως το αγαπας κ αν δεν ικανοποιηθεις ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ,κρατα το.

OP
OP
L

localuser

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Δουλεύω, έχω ένα μισθό. Φίλους έχω 2-3 αλλά ο ένας είναι πιο κλειστός και οι άλλοι μακριά. Οπότε δεν έχω κύκλο ουσιαστικά.
Ενώ παντού άλλου έχω αυτοπεποίθηση και είμαι οκ σε αυτό τον τομέα πάσχω...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.446
Πόντοι
3.506
Δουλεύω, έχω ένα μισθό. Φίλους έχω 2-3 αλλά ο ένας είναι πιο κλειστός και οι άλλοι μακριά. Οπότε δεν έχω κύκλο ουσιαστικά.
Ενώ παντού άλλου έχω αυτοπεποίθηση και είμαι οκ σε αυτό τον τομέα πάσχω...
Με κάποιο hobby που να ευνοεί τη κοινονικοποιηση θα στρώσουν πολλά φίλε. Συμβουλέψου και έναν καλό ψυχολόγο αν σε βαραίνουν τόσο αυτές οι σκέψεις. 40άρης είσαι, οχι 70 να κλεινεσαι σε υπόγες σαν απομαχος της ζωής.

ujolk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
193
Πόντοι
0
Θέλω βοήθεια από τους πιο έμπειρους αναφορικά με τη διαχείριση των συναισθημάτων πάνω στα ερωτικά.

Στο κομμάτι των σχέσεων είμαι πολύ αρχάριος παρά την ηλικία μου. Είχα δύο σχέσεις. Την πρώτη (ήταν συνάδελφος - δεσμευμένη τότε) την παντρεύτηκα και χωρίσαμε μετά από 15 χρόνια σχέσης. Η δεύτερη είναι παντρεμένη και είχαμε μια περιπέτεια το τελευταίο εξάμηνο. Μου είπε να το τελειώσουμε (είπε τους λόγους που έπρεπε να πει - άσχετα αν τους πιστεύω ή όχι). Επίσης είναι συνάδελφος.

Το κακό είναι ότι αν μου αρέσει κάποια, πέφτω με τα μούτρα. Ερωτεύομαι πολύ. Παρότι σκέφτομαι ότι είναι παντρεμένη και δεν θα χωρίσει δεν ήθελα να το τελειώσω. Επίσης με πιάνει και κακός εγωισμός. Σκέφτομαι ότι έχασα πράγματα στο σεξ μαζί της που θα τα χαρεί ο επόμενος. Συν ότι είναι συνάδελφος και περνάμε αρκετές ώρες στον ίδιο χώρο.

Επειδή δεν έχω μεγάλες παρέες, ούτε κύκλο για να βγω, κάθομαι σπίτι και έρχονται μαύρες σκέψεις. Ότι δεν θα ξαναβρώ κοπέλα, ή ότι θα ξαναγαμησω στην καλύτερη σε 5 - 10 χρόνια και ότι η άλλη μπορεί να πηδιέται ασύστολα και εγώ όχι...

Δεν με θεωρώ άσχημο ή ανόητο ή ξερω γω να έχω κάποιο θέμα. Αλλά δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση.

Θέλω να ρωτήσω εσάς, πώς διαχειρίζεστε αυτές τις καταστάσεις; Οι σκέψεις με τρώνε συνέχεια.

Πάω γυμναστήριο, τρέχω, αθλούμαι αλλά έρχεται το βράδυ κάθομαι μόνος και είναι το χειρότερο.

Και επειδή δεν μαθαίνω από τα λάθη μου, έχει έρθει καινούρια συνάδελφος (δεσμευμένη) με την οποία έχει αρχίσει ένα παιχνίδι (νομίζω δίνει και αυτή ένα πάτημα). Πιστεύω επειδή δεν ξέρω πού αλλού να γνωρίσω κόσμο, κάνω το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.

Τέλος αν θέλει κανείς να κοροϊδέψει, ελεύθερα να μπας και μου φτιάξει η διάθεση
Να γαμάς πουτάνες φίλε και να τις ερωτεύεσαι. Στο bourdela είσαι όχι στο cosmopolitan.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Θέλω βοήθεια από τους πιο έμπειρους αναφορικά με τη διαχείριση των συναισθημάτων πάνω στα ερωτικά.

Στο κομμάτι των σχέσεων είμαι πολύ αρχάριος παρά την ηλικία μου. Είχα δύο σχέσεις. Την πρώτη (ήταν συνάδελφος - δεσμευμένη τότε) την παντρεύτηκα και χωρίσαμε μετά από 15 χρόνια σχέσης. Η δεύτερη είναι παντρεμένη και είχαμε μια περιπέτεια το τελευταίο εξάμηνο. Μου είπε να το τελειώσουμε (είπε τους λόγους που έπρεπε να πει - άσχετα αν τους πιστεύω ή όχι). Επίσης είναι συνάδελφος.

Το κακό είναι ότι αν μου αρέσει κάποια, πέφτω με τα μούτρα. Ερωτεύομαι πολύ. Παρότι σκέφτομαι ότι είναι παντρεμένη και δεν θα χωρίσει δεν ήθελα να το τελειώσω. Επίσης με πιάνει και κακός εγωισμός. Σκέφτομαι ότι έχασα πράγματα στο σεξ μαζί της που θα τα χαρεί ο επόμενος. Συν ότι είναι συνάδελφος και περνάμε αρκετές ώρες στον ίδιο χώρο.

Επειδή δεν έχω μεγάλες παρέες, ούτε κύκλο για να βγω, κάθομαι σπίτι και έρχονται μαύρες σκέψεις. Ότι δεν θα ξαναβρώ κοπέλα, ή ότι θα ξαναγαμησω στην καλύτερη σε 5 - 10 χρόνια και ότι η άλλη μπορεί να πηδιέται ασύστολα και εγώ όχι...

Δεν με θεωρώ άσχημο ή ανόητο ή ξερω γω να έχω κάποιο θέμα. Αλλά δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση.

Θέλω να ρωτήσω εσάς, πώς διαχειρίζεστε αυτές τις καταστάσεις; Οι σκέψεις με τρώνε συνέχεια.

Πάω γυμναστήριο, τρέχω, αθλούμαι αλλά έρχεται το βράδυ κάθομαι μόνος και είναι το χειρότερο.

Και επειδή δεν μαθαίνω από τα λάθη μου, έχει έρθει καινούρια συνάδελφος (δεσμευμένη) με την οποία έχει αρχίσει ένα παιχνίδι (νομίζω δίνει και αυτή ένα πάτημα). Πιστεύω επειδή δεν ξέρω πού αλλού να γνωρίσω κόσμο, κάνω το μόνο που μπορώ να σκεφτώ.

Τέλος αν θέλει κανείς να κοροϊδέψει, ελεύθερα να μπας και μου φτιάξει η διάθεση
Γαμας ολες τις παντρεμενες στην δουλεια και τα βραδια καθεσαι μονος σου. Μαλιστα :coffee:

Internet Coding GIF by Snek

OP
OP
L

localuser

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2025
Like
28
Πόντοι
0
Μακάρι να γαμουσα όλες τις παντρεμένες. Δύο έκατσαν. Και παίζω με τρίτη..

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
546
Πόντοι
81
40άρης είσαι, οχι 70 να κλεινεσαι σε υπόγες σαν απομαχος της ζωής.
Όπως έχει γίνει ο κόσμος, που πάει κατά διαόλου, να σου πω, καλύτερη είναι η μοναξιά!
Βέβαια αν τον πειράζει τον φίλο που είναι μόνος από άποψης φίλων, οκ, τότε πάω πάσο..

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Όπως έχει γίνει ο κόσμος, που πάει κατά διαόλου, να σου πω, καλύτερη είναι η μοναξιά!
Βέβαια αν τον πειράζει τον φίλο που είναι μόνος από άποψης φίλων, οκ, τότε πάω πάσο..
Σαν τη παρεα δεν εχει!
Οκ ο Ανθρωπος χρειαζεται να μενει και λιγο μονος του..αλλα οχι για παντα, μετα μονο ψυχολογικα θα εχει.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
ΟΚ, αν έχεις καλούς φίλους, είσαι τυχερός τότε.
Προσωπικά θεωρώ ότι η φιλία είναι υπερεκτιμημένη. Αλλά σίγουρα είμαι στη μειονότητα.
Ναι αν μπερδευεις τους γνωστους με τους φιλους τοτε ειναι υπερεκτιμημενη.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
2,3 καλοί φίλοι χρειάζονται.

Βέβαια αν την παλεύει κάποιος μόνος και αυτό δεν είναι κακό.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
2,3 καλοί φίλοι χρειάζονται.

Βέβαια αν την παλεύει κάποιος μόνος και αυτό δεν είναι κακό.
Κανενας ανθρωπος δεν μπορει να ειναι μονος του για παντα. Ακομα και στα καθημερινα να το δεις. Δε μπορεις να πας ταξιδι μονο σου,δεν μπορεις να φας εξω μονο σου, δεν μπορεις να πιεις εξω μονο σου η να πας γηπεδο η σινεμα. Μπορεις να τα κανεις ολα αυτα αλλα ποσες φορες; μπορεις να κατσεις στο σπιτι μονος αλλα ποσο καιρο μεχρι να αρχισεις να μιλας με τα ντουβαρια;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Κανενας ανθρωπος δεν μπορει να ειναι μονος του για παντα. Ακομα και στα καθημερινα να το δεις. Δε μπορεις να πας ταξιδι μονο σου,δεν μπορεις να φας εξω μονο σου, δεν μπορεις να πιεις εξω μονο σου η να πας γηπεδο η σινεμα. Μπορεις να τα κανεις ολα αυτα αλλα ποσες φορες; μπορεις να κατσεις στο σπιτι μονος αλλα ποσο καιρο μεχρι να αρχισεις να μιλας με τα ντουβαρια;
Τύπε είσαι λάθος εδώ.
Μπορείς τα πάντα να κάνεις μόνος.
Και στα λέει άτομο με μεγάλες σχέσεις.
Αλλά όταν βρισκόμουν χωρίς σχέση ή φίλο τότε και μόνος βγήκα για ποτό σε μπαρ και ταξίδι στην Ασία πάω εντελώς μόνος χωρίς κανένα θέμα.

Δε σου λέω ότι το κάνω για μήνες αλλά υπάρχουν τέτοιοι περίοδοι για όλους.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Τύπε είσαι λάθος εδώ.
Μπορείς τα πάντα να κάνεις μόνος.
Και στα λέει άτομο με μεγάλες σχέσεις.
Αλλά όταν βρισκόμουν χωρίς σχέση ή φίλο τότε και μόνος βγήκα για ποτό σε μπαρ και ταξίδι στην Ασία πάω εντελώς μόνος χωρίς κανένα θέμα.

Δε σου λέω ότι το κάνω για μήνες αλλά υπάρχουν τέτοιοι περίοδοι για όλους.
Αυτο ειπα φιλε.. μπορεις να το κανεις για μια περιοδο, αλλα οχι για παντα.
Γιατι πολυ απλα δεν γινεται να ζεις συνεχεια μονο σου.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Πιστεύω ότι έχεις 2 προβλήματα: έλλειψη φίλων και ίσως και το οικονομικό σε μπλοκάρει. Δουλεύεις καταρχήν; Βγάζεις ένα νορμάλ μισθό;
Γιατί αν όχι, πώς θα κυκλοφορήσεις έξω να γνωρίσεις κόσμο;

Επίσης πώς γίνεται στα 40 να μην έχεις έστω 3-4 σταθερούς φίλους από παλιά; Όλοι σε παράτησαν;

Γιατί,και να κυκλοφορεί έξω μήπως θα γνωρίσει κόσμο;

Τα'χουμε πει 500 φορές,μονο γυναίκες και gay μπορούν να γνωρίζουν εύκολα κοσμο.Ανδρας στρειτ,και ειδικά σ'αυτές τις ηλικίες,γνωριμίες μόνο απο τη δουλειά του μπορεί να κάνει.Και αν...

Στα 40 που λες,έστω κι ένα άτομο να έχεις για να βγαίνεις,λες κι ευχαριστώ.Πολλοί δεν έχουν ούτε αυτό.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.911
Πόντοι
456
Γιατί,και να κυκλοφορεί έξω μήπως θα γνωρίσει κόσμο;

Τα'χουμε πει 500 φορές,μονο γυναίκες και gay μπορούν να γνωρίζουν εύκολα κοσμο.Ανδρας στρειτ,και ειδικά σ'αυτές τις ηλικίες,γνωριμίες μόνο απο τη δουλειά του μπορεί να κάνει.Και αν...

Στα 40 που λες,έστω κι ένα άτομο να έχεις για να βγαίνεις,λες κι ευχαριστώ.Πολλοί δεν έχουν ούτε αυτό.
Όταν λέω κυκλοφορείς, δεν είναι μόνο τα μπαρ. Είσαι πολύ απλός στο μυαλό αν αυτό κατάλαβες.
Τράβα βρες ένα χόμπυ: γραψου γυμναστήριο, κολυμβητήριο, ξεκινα κανένα latin χώρους. Όλα αυτά θέλουν λίγο χρήμα, αλλά αν δεν είσαι γκαγκα γνωρίζεις και άντρες και γυναίκες από εκεί μέσα.
Απλά πράγματα.

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
546
Πόντοι
81
gay μπορούν να γνωρίζουν εύκολα κοσμο
Και πώς ακριβώς μπορώ να γνωρίζω εύκολα κόσμο, μου λες και μένα να ξέρω; Έτσι, εγκυκλοπαιδικά. :cheesy:
Καταρχήν, εννοούμε για ερωτική/σεξουαλική σχέση, σωστά;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Όταν λέω κυκλοφορείς, δεν είναι μόνο τα μπαρ. Είσαι πολύ απλός στο μυαλό αν αυτό κατάλαβες.
Τράβα βρες ένα χόμπυ: γραψου γυμναστήριο, κολυμβητήριο, ξεκινα κανένα latin χώρους. Όλα αυτά θέλουν λίγο χρήμα, αλλά αν δεν είσαι γκαγκα γνωρίζεις και άντρες και γυναίκες από εκεί μέσα.
Απλά πράγματα.

Άμα είναι gay,θα γνωρισει σίγουρα

Άμα περιμένει να βρει γυναίκα,καλά κρασιά

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Και πώς ακριβώς μπορώ να γνωρίζω εύκολα κόσμο, μου λες και μένα να ξέρω; Έτσι, εγκυκλοπαιδικά. :cheesy:
Καταρχήν, εννοούμε για ερωτική/σεξουαλική σχέση, σωστά;

Εντάξει,εσεις μεταξύ σας και μονο με το βλέμμα καταλαβαίνεστε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom