Νέα

Μετράει στα αλήθεια το κέρατο στους άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Την καλησπέρα μου στα σεβαστά μέλη του μπου :grouphug:

Ήρθα σε ένα απτα λίγα καταφύγια του Ελληνικού ιντερνετ όπου εδώ δεν περνάνε οι ψευτο-ηθικολογίες, οι πολιτικές ορθότητες και όπου η σκληρή αλήθεια μαστιγώνει τους αναγνώστες στο πρόσωπο όπως τα μαστίγια των αφέντρων τα υποτακτικά αγόρια

Είναι στα αλήθεια τόσο κακό το να "κερατώνει" ο άντρας? Τον κάνει κακό άνθρωπο, ή μήπως όλο αυτό είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα του μοντέρνου, και κυρίως δυτικού κόσμου?
Πιστεύω πως όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως ένας άντρας μπορεί να αγαπάει στα αλήθεια μια γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα να πάει, να ξεσκίσει μια παντελώς άγνωστη του, και μετά να γυρίσει στην γυναίκα του και να την αγαπάει το ίδιο, κάτι που μια γυναίκα δεν θα μπορέσει ποτέ να νιώσει ή να καταλάβει. Είμαι σίγουρος πως ειδικά εδώ μέσα, πολλοί είναι παντρεμένοι και αγαπάνε πραγματικά την γυναίκα τους, αλλά δεν διστάζουν να δώσουν μάχες με call girls, και μετά να γυρίσουν σπίτι σαν να μην συνέβη τίποτα. Από την άλλη, οι γυναίκες, από την φύση τους, προτιμούν να μοιράζονται τον Βασιλιά, παρά να έχουν αποκλειστικότητα τον φτωχό χωρικό. Στην σημερινή κοινωνία, ένας εφοπλιστής ή ένας celebrity μπορεί να παίζει μπάλα με ένα σωρό γυναίκες, οι οποίες το γνωρίζουν, και να τον δικαιολογούν με το "εεε έτσι είναι οι άντρες, κυνηγοί""" κλπ....Την στιγμή που εαν ένας υπάλληλος σουπερ μαρκετ κερατώσει την γυναίκα του, θα του πάρει και τα σώβρακα και θα τον πετάξει στο δρόμο.

Μήπως το "κακό" κεράτωμα είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα τελικά? Μήπως κάθε φορά που η γυναίκα σας, σας κάνει ζήλιες, σας λέει με έμμεσο τρόπο ότι είστε φτωχοί πλεμπαίοι? Μήπως τελικά να γράψουμε στα αρχίδια μας τις γυναίκες που απαιτούν το να είμαστε πιστοί και να γαμάμε δεξιά και αριστερά ότι μας κάθεται, αλλά χωρίς ταυτόχρονα να είμαστε σαλιαρηδες λέγοντας μπούρδες του στυλ "έχω μάτια μόνο για σένα κλπ"? Μήπως τελικά πρέπει να σταματήσουμε να ντρεπόμαστε που είμαστε άντρες?
ο ένας θα πει το ένα κάποιος άλλος θα πει το άλλο, ας πω και γω κάτι...για μένα το κέρατο ως κέρατο είναι αυτό που "φυτρώνει" με μη ωφέλιμο τρόπο όντας ΚΑΙ αυτό πιθανό "προϊόν" μιας σχέσης. Το κέρατο είναι βαθύτατα πνευματική έννοια η οποία τελικά εκδηλώνεται σωματικά. Σχετίζεται πάντα με έλλειψη επικοινωνίας, συναισθηματική ανεπάρκεια, αδυναμία συναισθηματικής δέσμευσης του ατόμου, λανθασμένα κριτήρια δημιουργίας μιας σχέσης, φόβος εξόδου από τη σχέση και εκ νέου μοναξιά. Τέλος οικονομικά συμφέροντα που παγιδεύουν ένα άτομο σε μια σχέση. Προσωπικά ως άντρας έχω σώσει σχέσεις μου καταφεύγοντας στο αγοραίο σεξ γιατί πολύ απλά να το πω λαϊκιστή ήθελα να "φάω κάτι άλλο" όχι να χωρίσω! Όταν πχ θέλω ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να γαμησω μια μαύρη γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό, δε θα χωρίσω τη σχέση μου που ναι μια χαρά, απλά θα πάω στις πουτάνες. Επίσης οι άντρες ως μηχανισμό φυσικό που εγγυάται ένα αρσενικό να πλαγιάσει με κάθε δυνατό θηλυκό με σκοπό την τεκνοποίηση αλλάζει αυτόματα την τεστοστερόνη του ανά κάποια διαστήματα με αποτέλεσμα να έλκεται και από άλλες. Δικαιολογία μεν αληθινή δε. Θα πει μια γυναίκα, εγώ κορόιδο είμαι? Όχι θα απαντήσω. Μια σχέση δεν είναι μόνο σεξ, διασκεδάζουμε αν χρειαστεί όσο χρειαστεί ΥΠΕΥΘΗΝΑ και ΜΑΚΡΙΑ από τη σχέση και το σπίτι μας, δε δημιουργούμε θύματα και τοξικές καταστάσεις.

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.447
Πόντοι
3.810
Αυτά τα έλεγαν όταν δεν ήξεραν την τύφλα τους οι άνθρωποι.
Ξέρεις πια είναι η μαλακία τύπε; Ότι τώρα που νομίζουν ότι ξέρουν είναι πιο τυφλά η κατάσταση.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
616
Πόντοι
86
Έχοντας διαβάσει για το συγκεκριμένο θέμα και άλλα νήματα κατά καιρούς αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι σε σαιτ για αγοραίο σεξ υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι κατά του κέρατου.
Μονο στο συγκεκριμένο νήμα μέχρι στιγμής οι περισσότεροι απότι βλέπω είναι αρκετά συνειδητοποιημένοι (Τύπου οκ θα πάω με άλλη αλλά δε θα χαλάσω και το σπίτι μου γιαυτό).

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.863
Πόντοι
4.546
Έχοντας διαβάσει για το συγκεκριμένο θέμα και άλλα νήματα κατά καιρούς αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι σε σαιτ για αγοραίο σεξ υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι κατά του κέρατου.
Μονο στο συγκεκριμένο νήμα μέχρι στιγμής οι περισσότεροι απότι βλέπω είναι αρκετά συνειδητοποιημένοι (Τύπου οκ θα πάω με άλλη αλλά δε θα χαλάσω και το σπίτι μου γιαυτό).
εχει διαφορα να ξεκινησεις το κερατο μετα (και αυτο μπορει να εχει διαφορα στον λογο, πχ εβαλε η γυναικα 43 κιλα μετα απο 3 γεννες και δε βλεπεται, αλλα θες να μεγαλωσετε τα παιδια σας, χωρις ομως να χασεις τη στερηση στο σεξ) αν και συμφωνα με τη λογικη καποιων, καλυτερα να την αφησεις να κανει τη "ζωη της", που ουτως η αλλως ειναι το μεγαλωμα των παιδιων της και στην ουσια, να χαλασεις τη ζωη των παιδιων σου, αποχωρωντας απο το σπιτι!

απο το να μπεις μεν σε σχεση, αλλα να γαμας αριστερα και δεξια εξ αρχης (και πριν τη σχεση)....

Harry Callahan

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
267
Πόντοι
21
Υπάρχει διαφορά κέρατο με κέρατο. Άλλο είναι να μπλέξεις με τη μαμά του συμμαθητή του παιδιού σου απο το δημοτικό και να ξεφτιλίστεις σε ολη την περιοχη (το έχει κάνει γνωστός μου) και αλλο με μια πιτσιρικα 15 χρονια νεότερη που γνωρισες στο καφέ η το γυμναστήριο. Εκει η αμαρτία είναι να μη πας μαζί της... και ναι, εχει συμβεί και αυτό

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Και πάλι αν τους ρωτήσεις "θα δεχόσαστε η γυναίκας σας να πάει με έναν παιδαρά από το γυμναστήριο επειδή εσείς έχετε γίνει σαν το Τζάμπα δε Χατ θα σου πουν όχι με τίποτα έτσι χαλάει η κοινωνία "

Για το αν μετράει το κέρατο θα πει αυτός/η που κερατώθηκε. Αυτός που ξενογαμάει το κάνει από επιλογή του. Και 9.5/10 το κάνει πριν το συζητήσει με την άλλη.

Όσο για παιδιά και οικογένεια, αυτό με το χρήμα είναι η πρόφαση. Οι φτωχοί κάνουν πολύ περισσότερα παιδιά από τους πλούσιους. Η αιτία είναι ότι κανένας ούτε άντρας, ούτε γυναίκα θέλει να κάνει θυσίες.

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Εγώ να ρωτήσω ,η άλλη λέει της έφυγε η όρεξη για σεξ στα 47 .Είναι τώρα 55 και δεν έχει ανάγκη από σεξ και τους έχει μείνει η αγάπη κι ο σεβασμός και λέει ούτε ο άντρας της ζητάει και είναι καλά.Και λέω εγώ τώρα είναι ο άλλος 50-55 και δεν έχει όρεξη για σεξ ή γυναίκα του και τι? Μόνο τον παίζει δηλαδή;Τώρα ή αυτή είναι ντιπ για ντιπ ή ξέρει ότι πάει αλλού αυτός και είναι οκ αφού δε φεύγει από το σπιτι.Υπαρχει κάποιος που να ξέρετε που ή γυναίκα του δε θέλει σεξ κι αυτός έχει συμβιβαστεί?

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.446
Πόντοι
3.506
Υπαρχει κάποιος που να ξέρετε που ή γυναίκα του δε θέλει σεξ κι αυτός έχει συμβιβαστεί?
Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που περνάνε το υπόλοιπο της ζωής τους έτσι.

Χρόνια Πολλά!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
13
Πόντοι
0
Από προσωπική εμπειρία, έμπλεξα κάποια φορά με μια παντρεμένη 500 χλμ μακριά. Πήγα 2 φορές , τρίτη φορά, δεν υπήρξε γιατί άρχισε να με λέει πως με είδε στον ύπνο της να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας και της είπα πως αν θέλει να κλείσει το σπίτι της ας βρει κανέναν άλλο. Θεωρούσα και θεωρώ ακόμα και σήμερα, πως ένα ξεμπούκωμα δεν είναι κακό . Στο γάμο μου ουσιαστικά υποχρέωσα τη γυναίκα μου να με κερατώσει για να χωρίσουμε , είχαν περάσει 2 χρόνια που δεν γύριζα να τη κοιτάξω, απλά δεν είχα το κουράγιο να της πω, να βρει κανέναν άλλο, όπως και έγινε και ησύχασα . Δεν είχαμε παιδιά οπότε το βρίσκω διασκεδαστικό. Προ ίντερνετ πήγαινα επί πληρωμή σε τραβέλια πίσω από την Αθηνάς και συνήθως με γάμαγαν και μου άρεσε. Με κάποιο μαγικό τρόπο για τα δεδομένα της εποχής 1998-99 περίπου , βρήκα ένα ζευγάρι μέσω κάποιου γραφείου γνωριμιών που γούσταραν να έχουν έναν τρίτο στη παρέα να παίζει όμως και με τους δύο. Πέρασα 3 χρόνια ζάχαρη. Ο τύπος με ξεκώλιαζε ΠΑΝΤΑ κι εγώ έσκιζα τη γυναίκα του που δεν έδινε ΠΟΤΕ κώλο. Κάποια φορά έτυχε να λείπει η γυναίκα και πήγα να με γαμήσει, δεν ... το απέρριψα και απλά έφυγα με το πούτσο του στο στόμα. Άλλη μια φορά με φώναξε να πάω με μια γκόμενα που είχε-ήταν μεγάλος πήδουλας -και τη πήραμε παρτούζα . Θέλω να πω πως όλα είναι καλά σύμφωνα με τα γούστα του καθενός. Πριν κάτι χρόνια στη τελευταία σχέση που είχα , το πράμα σεξουαλικά είχε απογειωθεί . Βρισκόμασταν τα ΣΚ επειδή καθημερινές έλειπα με τη δουλειά και γαμιόμασταν σα τα κουνέλια όλο το ΣΚ. Ήταν απόλαυση η τύπισσα, τα βράδια πιωμένος τη πέθαινα στα γλυφομούνια και το ξημέρωμα τη ξεκώλιαζα . Μέχρι που χωρίσαμε για λόγους υπεράνω των δυνάμεών μας την είχα ετοιμάσει για παρτούζα, αλλά δεν προφτάσαμε ..

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που περνάνε το υπόλοιπο της ζωής τους έτσι.

Χρόνια Πολλά!
Τι να πω μου φαίνεται εξωπραγματικο ,εγω το εχω ακουσει απο γυναικες,δεν εχω ρωτησει τους αντρες τους γιατι θεωρω αδυνατο να μην τις κερατωνουν.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Τι να πω μου ,φαίνεται εξωπραγματικο ,εγω το εχω ακουσει απο γυναικες,δεν εχω ρωτησει τους αντρες τους γιατι θεωρω αδυνατο να μην τις κερατωνουν.
πάντως το να πας με πουτάνες ενώ είσαι σε σχέση για μένα δεν είναι κέρατο, η μπουρδελότσαρκα σώζει γάμους και σχέσεις, προφανώς κοιτάς η γυναίκα/γκόμενα να μην το μάθει. Το να χεις γκόμενα ενώ έχεις γυναίκα/σχέση εκεί...

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
πάντως το να πας με πουτάνες ενώ είσαι σε σχέση για μένα δεν είναι κέρατο, η μπουρδελότσαρκα σώζει γάμους και σχέσεις, προφανώς κοιτάς η γυναίκα/γκόμενα να μην το μάθει. Το να χεις γκόμενα ενώ έχεις γυναίκα/σχέση εκεί...
Δε θα διαφωνίσω αν γινετε για το ξεκαυλωμα,αλλα αν ειναι η μονη λυση τοτε γιατι να μένεις και να κοιμασε με καποιον στο ιδιο κρεββατι ?
Για τα παιδια ? Δεν ειναι χαζα τα παιδια να μην καταλαβαινουν οτι καποιος δεν περναει καλα,αυτο τους μεταφερετε και μεγαλωνουν με λαθος πρότυπα. Για τον κοινωνικο κυκλο ?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Δε θα διαφωνίσω αν γινετε για το ξεκαυλωμα,αλλα αν ειναι η μονη λυση τοτε γιατι να μένεις και να κοιμασε με καποιον στο ιδιο κρεββατι ?
Για τα παιδια ? Δεν ειναι χαζα τα παιδια να μην καταλαβαινουν οτι καποιος δεν περναει καλα,αυτο τους μεταφερετε και μεγαλωνουν με λαθος πρότυπα. Για τον κοινωνικο κυκλο ?
δεν ξέρω για τους άλλους, προσωπικά για μένα σχέση = μοιράζομαι τη ζωή μου με μια γυναίκα, "επενδύω" για το μέλλον μαζί της, μοιράζομαι όνειρα επιδιώξεις, σκοπούς...να σου πω και την αλήθεια, επειδή σχέσεις δεν κάνω για το σεξ, είμαι Μέγας φαν των μπουρδελων, πλέον σε σχέση δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα σεξουαλικά! Όταν εγώ θέλω 4-5 φορές σεξ τη βδομάδα και εδώ και 3,4 χρόνια με ιερόδουλη δεύτερη φορά σερί δεν πάω, πρακτικά δηλαδή πάω με 3-4 διαφορετικες τη βδομάδα, δεν ξέρω αν τη σχέση μου θα μπορούσα να τη γαμησω πάνω από 2,3 φορές τη βδομάδα.

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
δεν ξέρω για τους άλλους, προσωπικά για μένα σχέση = μοιράζομαι τη ζωή μου με μια γυναίκα, "επενδύω" για το μέλλον μαζί της, μοιράζομαι όνειρα επιδιώξεις, σκοπούς...να σου πω και την αλήθεια, επειδή σχέσεις δεν κάνω για το σεξ, είμαι Μέγας φαν των μπουρδελων, πλέον σε σχέση δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα σεξουαλικά! Όταν εγώ θέλω 4-5 φορές σεξ τη βδομάδα και εδώ και 3,4 χρόνια με ιερόδουλη δεύτερη φορά σερί δεν πάω, πρακτικά δηλαδή πάω με 3-4 διαφορετικες τη βδομάδα, δεν ξέρω αν τη σχέση μου θα μπορούσα να τη γαμησω πάνω από 2,3 φορές τη βδομάδα.
Σαν αρσενικα οταν βλεπουμε μια γυναικα σκεφτομαστε το σεξ,να τη γαμησουμε θελουμε,αυτο σε ελκύει σαν πρωτη ματιά .Η γυναικα το ξέρει για να σε πλησιασει σου δινει σεξ και ο αντρας δινει σχεση για να εχει σεξ.Απο κει και πέρα το αν ταιριαζεις με τον αλλον και το αν θες να επενδύσεις σε μια σχεση που σου βγαζει συναισθηματα και πόθο εχουν συζητηθεί πολυ κι εδω μεσα κι αλλου.Το να θες μονο σεξ και να μη θες δέσμευση έχει κι αυτο τις δικές του εξηγήσεις και παραμέτρους και δεν ειναι λάθος ή κακό.Επειδη εχω τετοιους γνωστους που ειχανε γαμησει τα απαντα και καποια στιγμη καναν οικογενεια διαφωνώ στο οτι το κάναν γιατι πρέπει ή για να κανουν παιδια ή για να μην είναι μόνοι.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Σαν αρσενικα οταν βλεπουμε μια γυναικα σκεφτομαστε το σεξ,να τη γαμησουμε θελουμε,αυτο σε ελκύει σαν πρωτη ματιά .Η γυναικα το ξέρει για να σε πλησιασει σου δινει σεξ και ο αντρας δινει σχεση για να εχει σεξ.Απο κει και πέρα το αν ταιριαζεις με τον αλλον και το αν θες να επενδύσεις σε μια σχεση που σου βγαζει συναισθηματα και πόθο εχουν συζητηθεί πολυ κι εδω μεσα κι αλλου.Το να θες μονο σεξ και να μη θες δέσμευση έχει κι αυτο τις δικές του εξηγήσεις και παραμέτρους και δεν ειναι λάθος ή κακό.Επειδη εχω τετοιους γνωστους που ειχανε γαμησει τα απαντα και καποια στιγμη καναν οικογενεια διαφωνώ στο οτι το κάναν γιατι πρέπει ή για να κανουν παιδια ή για να μην είναι μόνοι.
δεν ξέρω με σιγουριά, μια φορά έφτασα κοντά στο να κάνω δική μου οικογένεια, μάλλον δεν ήταν της ώρας, πολύς κόσμος είναι ανασφαλής και κάνει σχέσεις για να μην είναι μόνος. Εγώ όσο έχει μπουρδέλα ανοιχτά τέτοιο φόβο δεν θα έχω ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom