Έχω μελετήσει πολύ το forum, και αλήθεια θα ήθελα να μαζέψω απαντήσεις σας σε ένα thread.
Τι πιστεύετε εσείς οι άντρες; Οι γυναίκες γουστάρουν να γαμιούνται;
Επίσης γιατί πιστεύετε ότι ο αγοραίος έρωτας σας βγάζει περισσότερα "γούστα" από τη γυναίκα/σχέση σας (προφανώς δεν αναφέρομαι σε μυγιάγγιχτες, ανέραστες, περίεργες γυναίκες. Μιλάω για τον μέσο όρο των γυναικών.); Έχετε επενδύσει χρόνο για να "ξεκλειδώσετε" σεξουαλικά τη σύντροφό σας;
Γιατί εγώ ως γυναίκα, που έχω παρακολουθήει το forum, καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των αντρών έχει ματαιώσει το φλερτ σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, αυτό το κοινό, επειδη ξέρει ότι έχει σιγουράκι την χ-ψ-z εργαζόμενη, δεν προσπαθεί καν να φλερτάρει μία γυναίκα που βρίσκεται μπροστά του σε μία παρέα, σε ένα μπάρ, π.χ..
Πιστεύετε ότι η ευκολία του αγοραίου σεξ έχει "δολοφονήσει" το κοινωνικό φλιρτ σε μαγαζιά, μπουζούκια κλπ.;
τι σημαίνει φλερτ για εσάς...που δουλεύεις? πόσα βγάζεις? μένεις μόνος? τι αμάξι έχεις? να δω τι κινητό έχεις, τι ρούχα φοράς...ε να μη με πας βόλτες με το αμάξι κάπου καλά (20ευρώ βενζίνη+
κίνηση), ε προφανώς να μην είσαι και γύφτος, όταν πάμε για κάτι απλό να μην κεράσεις? (κόστος από 40-60ευρώ τη βόλτα), όταν έρχεται η ώρα του σεξ...ψευτοσεμνοτυφία να μην σας πούνε πουτάνες....
Επίσης όλη αυτή η υστερία και ο καθοσπρεπεισμός μέσα στον οποίο ζείτε σας κάνει τρελές, κάποιες φορές ενώ πχ έχετε σχέση ή δεν ξέρω γω τι τελικά τα φτιάχνετε με ΚΑΤΙ ναυάγια, γαμιέστε σαν τις τελευταίες των τελευταίων και μετά συνεχίζετε σε όλους τους υπόλοιπους άντρες και βγάζετε τον καρκίνο! Επίσης όταν σας φλερτάρουμε πιο πολύ την επιβεβαίωση ζητάτε παρά κάτι παραπέρα...
τι ισχύει για μένα...τις γυναίκες τις ξέρω, τις λάτρεψα τις μίσησα, στον κόσμο αυτό υπάρχω εγώ, γυναίκες και στόχοι προς κατάρριψη...1) έχετε τρομερές αυξομειώσεις στα θέλω σας, 2) είστε υπερβολικά ανταγωνιστικές μεταξύ σας που πυροδοτεί πολύ φτηνές συμπεριφορές και που βάζει και τους άντρες με πολύ άσχημο τρόπο στο παιχνίδι 3) είστε πολύ ανασφαλείς και το εξωτερικεύετε είτε ως "σκύλες" είτε ως "παγοκολώνες", είτε κλείνεστε στον κόσμο σας.
Από κει και πέρα, όταν μια γυναίκα ΘΕΛΕΙ τότε ΝΑΙ το πράγμα προχωράει! Οποιος νομίζει ότι έχει πρόσωπο αγγέλου, μαλλί γυαλί και παντελόνι τρέντικο κτλ πλανάται πλάνη...η γυναίκα είναι αυτή που αξιολογεί τις ανάγκες της και που επιλέγει "αντρικά προϊόντα" με βάση τις ανάγκες της και όχι με βάση τη λογική, για αυτό και οι άμαθοι/ηλίθιοι άντρες το φιλοσοφούν και δεν βγαίνουν οι αριθμοί.
Η πουτάνα είναι μια τίμια επένδυση με κάποιο ρίσκο μεν αλλά πολύ πιο value for money για κάθε πραγματικό άντρα που δεν θέλει συνέχεια να τρέχει πίσω από κάποια γυναίκα και να κρίνεται συνεχώς. Οταν μια γυναίκα ζητάει για ένα ραντεβού ένα κάρο πράγματα είναι πολύ χειρότερη πουτάνα από την κάθε επαγγελματία. Οχι δεν φλερτάρει ο άντρας όπως φλέρταρε είτε από αυτοσεβασμό είτε γιατί τον έχετε κουράσει. Όταν "πεινάτε" μόνο κυρίες μου γίνεστε πιο συζητήσιμες...
Το σεξ έπρεπε να είναι μια απενοχοποιημένη ενήλικη αμοιβαία απόλαυση και εσείς το πουλάτε με το σταγονόμετρο...Ε όσο και σκατά να ναι οι πουτάνες...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στις πουτάνες, για τις υπόλοιπες, τα λέμε όταν θέλετε γάμο, έως τότε....
Σύντομη ιστορία...Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά κάποια στιγμή στη ζωή μου την έβγαλα στα παγκάκια. Το γεύμα μου ήταν ένα φαλάφελ και ένα γλυκό από το σούπερ μάρκετ, κάπνιζα τσιγάρα από κάτω...
Κατάφερα και μάζεψα 10 ευρώ και πήγα Μετάξι, με κέρασαν ένα σοκολατάκι, με πήραν μια αγγαλιά, έκανα σεξ, μίλησα λίγο, ζεστάθηκα από το έξω, μου ευχήθηκαν...όταν φίλοι και φλερτ ήταν σε μπαράκια μπουζούκια κτλ. Εγώ θα κινούμαι για πάντα οικειοθελώς στο "ναρκοπέδιο" της πορνείας, παρά στους μεταμφιεσμένους βόθρους της καλής κοινωνίας.