Νέα

Αγοραίος έρωτας vs Φλερτ

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Έχω μελετήσει πολύ το forum, και αλήθεια θα ήθελα να μαζέψω απαντήσεις σας σε ένα thread.

Τι πιστεύετε εσείς οι άντρες; Οι γυναίκες γουστάρουν να γαμιούνται;

Επίσης γιατί πιστεύετε ότι ο αγοραίος έρωτας σας βγάζει περισσότερα "γούστα" από τη γυναίκα/σχέση σας (προφανώς δεν αναφέρομαι σε μυγιάγγιχτες, ανέραστες, περίεργες γυναίκες. Μιλάω για τον μέσο όρο των γυναικών.); Έχετε επενδύσει χρόνο για να "ξεκλειδώσετε" σεξουαλικά τη σύντροφό σας;

Γιατί εγώ ως γυναίκα, που έχω παρακολουθήει το forum, καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των αντρών έχει ματαιώσει το φλερτ σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, αυτό το κοινό, επειδη ξέρει ότι έχει σιγουράκι την χ-ψ-z εργαζόμενη, δεν προσπαθεί καν να φλερτάρει μία γυναίκα που βρίσκεται μπροστά του σε μία παρέα, σε ένα μπάρ, π.χ..

Πιστεύετε ότι η ευκολία του αγοραίου σεξ έχει "δολοφονήσει" το κοινωνικό φλιρτ σε μαγαζιά, μπουζούκια κλπ.;

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
24.172
Πόντοι
26.235
Παραπονεμενη σε ακούω , τι εγινε?

Δεν σου δείχνουν προσοχή οι άντρες?

Δεν σε φλερτάρουν αυτοί που θες να σε φλερτάρουν ?

Μηπως δεν δεν εχεις τα looks ή μήπως εσυ το κάνεις πιο δύσκολο για τους αντρες να σε φλερτάρουν?

Αν ψάχνεις φλερτ παντως στείλε κανα 2 φωτο και θα σε βολέψουμε κάπως

Playmate

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
468
Πόντοι
21
Έχω μελετήσει πολύ το forum, και αλήθεια θα ήθελα να μαζέψω απαντήσεις σας σε ένα thread.

Επίσης γιατί πιστεύετε ότι ο αγοραίος έρωτας σας βγάζει περισσότερα "γούστα" από τη γυναίκα/σχέση σας (προφανώς δεν αναφέρομαι σε μυγιάγγιχτες, ανέραστες, περίεργες γυναίκες. Μιλάω για τον μέσο όρο των γυναικών.); Έχετε επενδύσει χρόνο για να "ξεκλειδώσετε" σεξουαλικά τη σύντροφό σας;

Γιατί εγώ ως γυναίκα, που έχω παρακολουθήει το forum, καταλαβαίνω ότι η πλειοψηφία των αντρών έχει ματαιώσει το φλερτ σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, αυτό το κοινό, επειδη ξέρει ότι έχει σιγουράκι την χ-ψ-z εργαζόμενη, δεν προσπαθεί καν να φλερτάρει μία γυναίκα που βρίσκεται μπροστά του σε μία παρέα, σε ένα μπάρ, π.χ..

Πιστεύετε ότι η ευκολία του αγοραίου σεξ έχει "δολοφονήσει" το κοινωνικό φλιρτ σε μαγαζιά, μπουζούκια κλπ.;
Mα ο μεσος ορος των ελληνιδων χωρις καμια απολυτως δοση μισογυνισμου κλπ ειναι μυγιαγγιχτες, ανεραστες και περιεργες ειδικα στο θεμα σεξ και ακομα ειδικοτερα εαν απο μικρες δεν εχουν παρει τις απαραιτητες εμπειριες καταληγουν στα 35 - 40 απλα να ανοιγουν τα ποδια και να ναι κατσαριδες στο κρεβατι.
Εσυ ως γυναικα πως βλεπεις το φαινομενο οι αντρες να φλερταρουν και να τρωνε ακυρο-α απλα και μονο για επιβεβαιωση του εγω σας οποτε σου λεει ο αλλος αντε γαμηθειτε θα πληρωσω και θα περασω καλα με πιο ωραια πιο νεα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο
Να επενδυσω χρονο να ξεκλειδωσω σεξουαλικα μια συντροφο 18-19-20 οχι 35-40
Και για να μην λεμε τα ιδια συνεχεια το φλερτ εξω εχει πεθανει το πορτοφολι μετραει και το στατους τιποτα δεν εχουν δολοφονησει οι κοριτσαρες που εργαζονται στον κλαδο οι γυναικες στην χωρα μας και γενικα οι βαλκανιες ειναι μαθημενες εντελως σε ανεραστο μοτιβο
Προσωπικη αποψη παντα

mixalisanto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
1.107
Πόντοι
201

Ωραίο θέμα άνοιξες
Απαντήσεις σοβαρές όμως δεν θα πάρεις..(θα το δεις στις επόμενες απαντήσεις)
Φυσικά κ γουστάρουν να γαμιουνται Κ οι γυναίκες, είναι φυσική ανάγκη κ το κάνουν καλά όταν γουστάρουν το άτομο που έχουν αφού τους έχει ξεκλειδώσει το μυαλό ο σύντροφος της..

Εμένα προσωπικά μου αρέσει να φλερτάρω,μου αρέσει να διεκδικώ τη γυναίκα κ όχι να μου παραδίνεται..βέβαια με την ανάλογη ανταπόκριση κ όχι αδιαφορία..

Ο αγοραίος έρωτας είναι μια αποτυχία.μια μηχανική συνεύρεση "Έλα να τελειώνουμε"νομίζουν πολλοί επειδή πληρώνουν κ μπορούν να κάνουν τα πάντα ότι ευχαριστιούνται..χωρίς χημεία είναι αποτυχία..βασικά επειδή εκτονώνονται κ απλά συνευρέθηκαν με μια όμορφη την όποια επέλεξαν που πιθανώς να μην κατάφερναν να την προσεγγίσουν σε κοινωνικό περιβάλλον,είναι ευχαριστημένοι..απλά επειδή γαμησαν Κ έχυσαν..

Το κοινωνικό φλερτ έχει χαθεί κ απλά διατηρείται από ελάχιστους άντρες
Σήμερα πολλοί άντρες δεν έχουν αυτοπεποίθηση κ φοβούνται τις γυναικες..σήμερα η γυναίκα έχει γίνει πιο ισχυρή..

Πολλές γυναίκες καταλήγουν με επιχειρηματίες όχι από εξασφάλιση ή εκμετάλλευση απλά όταν είσαι ισχυρός το βγάζεις παρά έξω νιώθουν σιγουριά κ θαυμασμό..

Τι να κάνει με τον ντιληβερα της γειτονιάς που τελείωσε την εργασία του κ πάει να πιει μπυρες με την παρέα του κ να παίξει play station????

Αυτοί λοιπόν καταλήγουν για την ευκολία σιγουριά κ να μην ξοδέψουν πολλά στα μπουρδελα..

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Δ
Εγγρ.
5 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Mα ο μεσος ορος των ελληνιδων χωρις καμια απολυτως δοση μισογυνισμου κλπ ειναι μυγιαγγιχτες, ανεραστες και περιεργες ειδικα στο θεμα σεξ και ακομα ειδικοτερα εαν απο μικρες δεν εχουν παρει τις απαραιτητες εμπειριες καταληγουν στα 35 - 40 απλα να ανοιγουν τα ποδια και να ναι κατσαριδες στο κρεβατι.
Εσυ ως γυναικα πως βλεπεις το φαινομενο οι αντρες να φλερταρουν και να τρωνε ακυρο-α απλα και μονο για επιβεβαιωση του εγω σας οποτε σου λεει ο αλλος αντε γαμηθειτε θα πληρωσω και θα περασω καλα με πιο ωραια πιο νεα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο
Να επενδυσω χρονο να ξεκλειδωσω σεξουαλικα μια συντροφο 18-19-20 οχι 35-40
Και για να μην λεμε τα ιδια συνεχεια το φλερτ εξω εχει πεθανει το πορτοφολι μετραει και το στατους τιποτα δεν εχουν δολοφονησει οι κοριτσαρες που εργαζονται στον κλαδο οι γυναικες στην χωρα μας και γενικα οι βαλκανιες ειναι μαθημενες εντελως σε ανεραστο μοτιβο
Προσωπικη αποψη παντα
Τα social media μας έχουν πεθάνει όλους, άντρες - γυναίκες. Οι γυναίκες πλέον πιστεύουν ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και οι άντρες πιστεύουν ότι όλες οι γυναίκες είναι "χρυσοθύρες". Επίσης, να σου πω ότι με ενοχλεί πολύ το φαινόμενο των γυναικών που φλερτάρουν κλπ. και εν τέλει δεν το προχωράνε, δεν βγαίνουν καν ένα πρώτο ραντεβού. Αυτές "χαλάνε την πιάτσα"/ Θέλουν σημασία και όταν την παρουν εξαφανίζονται. Αυτό συμβαίνει πολύ στην εποχή μας και με χαλάει πάρα πολύ. Προσωπικά, εγώ, αφήνω χώρο σε εναν γκόμενο να με φλερτάρει/να καυλαντίσουμε μόνο αν μου αρέσει. Αν δεν μου αρέσει τον αποδεσμεύω (διώχνω ευγενικά) για να μη χασει κανένας από τους 2 μας χρόνο.

mixalisanto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
1.107
Πόντοι
201
Τα social media μας έχουν πεθάνει όλους, άντρες - γυναίκες. Οι γυναίκες πλέον πιστεύουν ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και οι άντρες πιστεύουν ότι όλες οι γυναίκες είναι "χρυσοθύρες". Επίσης, να σου πω ότι με ενοχλεί πολύ το φαινόμενο των γυναικών που φλερτάρουν κλπ. και εν τέλει δεν το προχωράνε, δεν βγαίνουν καν ένα πρώτο ραντεβού. Αυτές "χαλάνε την πιάτσα"/ Θέλουν σημασία και όταν την παρουν εξαφανίζονται. Αυτό συμβαίνει πολύ στην εποχή μας και με χαλάει πάρα πολύ. Προσωπικά, εγώ, αφήνω χώρο σε εναν γκόμενο να με φλερτάρει/να καυλαντίσουμε μόνο αν μου αρέσει. Αν δεν μου αρέσει τον αποδεσμεύω (διώχνω ευγενικά) για να μη χασει κανένας από τους 2 μας χρόνο.
Είσαι από τις περιπτώσεις που ξέρεις τι θέλεις
Αυτό θα πει σεβασμός
Επίσης πολλές γυναίκες συμπεριφέρονται με τον άσχημο τρόπο που προ ανέφερες..γιατί για σκέψου πόσους κάγκουρες συναντούν καθημερινά;;που δεν προσεγγίζουν όμορφα

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
234
Like
61.910
Πόντοι
40.703
έσκασε καταπληκτικό κυργιακάτικο...
Chair Spinning GIF

...θα αράξω για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου :coffee:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.326
Πόντοι
19.321
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που ρώτησες, είμαι 28 και είναι 37. Είμαι μικροκαμωμένη, αδύνατη, ξανθιά, περιποιημένη πάντα και θεωρούμαι κατ' ομολογίαν των φίλων του η πιο όμορφη γκόμενα της παρέας τους. Η σχέση κράτησε 4 χρόνια.

Fuck buddy που να βρίσκεστε, να πηδιέστε και να περνάτε γαμάτα μια χαρά μπορείς να βρεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αρκεί να ψάξεις στα κατάλληλα μέρη (δηλαδή όχι στα studio και στα μπουρδέλα).

Εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει σχέση Fuck buddies για πολύ καιρό;
Λες είσαι 28, φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα 38,48, 58; θα σε θέλουν τότε για Fuck buddy;;; Για να μη γράφω πολλά και κουράζω, η λέξη κλειδί είναι η Δέσμευση.
Στη πορεία της σχέσης πρέπει να εξαργυρωθούν κάποιες υποσχετικές και εκεί χαλάει το πράγμα.
Οπότε είναι εύκολη η απάντηση: το αγοραίο δεν έχει δέσμευση και μικρές πιθανότητες αποτυχίας vs φλέρτ.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
234
Like
61.910
Πόντοι
40.703
Η σχέση κράτησε 4 χρόνια.

στην ενήλικη ζωή μου δεν έχω ψάξει να μπω σε σχέση.

Ο τύπος με κεράτωνε από τον πρώτο μήνα και για 5 συναπτά έτη.
δε ξεκινήσαμε και πολύ καλά μου φαίνεται... :coffee:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
5 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Αυτό θα πει σεβασμός
Επίσης πολλές γυναίκες συμπεριφέρονται με τον άσχημο τρόπο που προ ανέφερες..γιατί για σκέψου πόσους κάγκουρες συναντούν καθημερινά;;που δεν προσεγγίζουν όμορφα
Εν έ
Ωραίο θέμα άνοιξες
Απαντήσεις σοβαρές όμως δεν θα πάρεις..(θα το δεις στις επόμενες απαντήσεις)
Φυσικά κ γουστάρουν να γαμιουνται Κ οι γυναίκες, είναι φυσική ανάγκη κ το κάνουν καλά όταν γουστάρουν το άτομο που έχουν αφού τους έχει ξεκλειδώσει το μυαλό ο σύντροφος της..

Εμένα προσωπικά μου αρέσει να φλερτάρω,μου αρέσει να διεκδικώ τη γυναίκα κ όχι να μου παραδίνεται..βέβαια με την ανάλογη ανταπόκριση κ όχι αδιαφορία..

Ο αγοραίος έρωτας είναι μια αποτυχία.μια μηχανική συνεύρεση "Έλα να τελειώνουμε"νομίζουν πολλοί επειδή πληρώνουν κ μπορούν να κάνουν τα πάντα ότι ευχαριστιούνται..χωρίς χημεία είναι αποτυχία..βασικά επειδή εκτονώνονται κ απλά συνευρέθηκαν με μια όμορφη την όποια επέλεξαν που πιθανώς να μην κατάφερναν να την προσεγγίσουν σε κοινωνικό περιβάλλον,είναι ευχαριστημένοι..απλά επειδή γαμησαν Κ έχυσαν..

Το κοινωνικό φλερτ έχει χαθεί κ απλά διατηρείται από ελάχιστους άντρες
Σήμερα πολλοί άντρες δεν έχουν αυτοπεποίθηση κ φοβούνται τις γυναικες..σήμερα η γυναίκα έχει γίνει πιο ισχυρή..

Πολλές γυναίκες καταλήγουν με επιχειρηματίες όχι από εξασφάλιση ή εκμετάλλευση απλά όταν είσαι ισχυρός το βγάζεις παρά έξω νιώθουν σιγουριά κ θαυμασμό..

Τι να κάνει με τον ντιληβερα της γειτονιάς που τελείωσε την εργασία του κ πάει να πιει μπυρες με την παρέα του κ να παίξει play station????

Αυτοί λοιπόν καταλήγουν για την ευκολία σιγουριά κ να μην ξοδέψουν πολλά στα μπουρδελα..
Δεν είναι κρίμα όμως; Γιατί εν τέλει σε σχέση δεν γαμιέται κανείς. Ούτε οι άντρες ούτε οι γυναίκες. Οι άντρες αρκούνται στον αγοραίο έρωτα και οι γυναίκες πάνε από το ένα οne-night-stand στο επόμενο. Και κανείς δεν βιώνει ούτε συναισθηματική πληρότητα, ούτε καν την καύλα του φλερτ σε ένα μαγαζί.

Και για να είμαι ειλικρινής, το φλερτ στα μαγαζιά μου λείπει πολύ! Μετά τις καραντίνες όχι απλά μειώθηκε, σκοτώθηκε! Λες και ξεχάσαμε να μιλάμε σε ανθρώπους.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.031
Πόντοι
3.556

Ισχύει αυτό.Οι περισσότεροι άντρες αδυνατούν να κάνουν καμακι ή δεν ξερουν τι να πούνε ή ντρέπονται ή δεν έχουν τα προσόντα και φοβούνται οτι θα απορριφθουν αμέσως.Ειναι πολύ ευκολότερο να κουνάς απλά τον αντίχειρα ονλάιν παρά να πας και να μιλήσεις σε γκομενα στο ξεκάρφωτο που δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει μπορεί να σε απορρίψει με άσχημο τρόπο,να βρίσει κτλ.Τα σημάδια που δίνουν οι γυναίκες όταν θέλουν να προσεγγιστουν οι περισσότεροι άντρες δεν τα αντιλαμβάνονται καν,περνάνε κάτω από το ραντάρ.
Φταίνε και οι γκόμενες βέβαια,με τις Ελληνιδες ειναι μεγάλος κόπος για μικρό αποτέλεσμα.Πρεπει ο αλλος να βρεθεί στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή να πει τα σωστά πράγματα και ένα λάθος να κάνει εχει φάει σουτ.Αμα φάει δεκαδες απορρίψεις μαζεμένες μετά του κόβεται η όρεξη και σταματάει τελείως το live καμάκι γιατί τον κάνει να νιώθει χάλια δεν το βρίσκει διασκεδαστικό.Εχουν όλη τη δύναμη οι γυναικες,σήμερα μπορεί και να τον βγάλουν βιντεο στο τικτοκ και να κοροϊδεύουν ο πέφτουλας,ο λιγούρης κτλ.Γινεται τελείως ρεζίλι ο τύπος οπότε γιατί να μπει στη διαδικασία αφού υπάρχει το ονλάιν?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
5 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Αυτό θα πει σεβασμός
Μα όλοι βιώνουμε "άγαρμπο" πέσιμο, και οι γυναίκες και οι άντρες. Το θέμα είναι να μην απομυθοποιήσουμε τη διαδικασία της γνωριμίας, του φλερτ, του καυλαντίσματος όταν γουστάρουμε τον άλλον. Πιστεύω ειλικρινά ότι δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε ούτε ένα κοπλιμέντο εμείς οι γυναίκες αν κάποιος μας το πει face to face

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.031
Πόντοι
3.556
Παλιά ήταν διασκεδαστικό το καμάκι ακόμα και σε Ελληνίδες ακόμα και όταν σε απέρριπταν αν και οι Ελληνίδες ήταν πολύ ξινές,ψηλομυτες και είχαν τουπέ.Μεγάλη ζημιά κάνουν οι γκόμενες που βρίζουν και κοροϊδεύουν τους άντρες που δε γουσταρουν μετά αυτοί χάνουν τελείως το ενδιαφέρον τους να πάνε σε αλλες.Αλλο η ευγενική απόρριψη.Οι γκόμενες παίρνουν τη ντοπαμινη από το φλερτ και τη δύναμη να ρίχνουν χυλοπίτες αβερτα ενώ οι αντρες υποχρεώνονται να κεράσουν και μένουν μετο πουλί στο χέρι οπότε λέει ο αλλος τι κερδίζω εγώ από αυτό τι υπάρχει για εμένα?Αν τα 100 ευρω που τρώω στα κεράσματα τα έδινα σε έσκορτ θα γαμουσα στα σιγουρα και πολύ πιο εμφανίσιμη από οτιδήποτε μπορώ να βρω αντικειμενικά έξω.
Ενώ Ρωσία,Πολωνία,Ουκρανία,Τσεχία κτλ σε απορρίπτει τόσο ευγενικά και διακριτικά η άλλη απολογουμενη που δεν το νιωθεις σαν απόρριψη.
Βαλκάνια γενικά ειναι και οι γκόμενες πιο αρρενωπες,επιθετικές δεν ειναι πολύ θηλυκες,δεκτικές για να είναι ευχάριστο το καμάκι.Υστερα βγαίνουν σε μεγάλες γυναικοπαρεες άμα ειναι πέντε,έξι μαζί πώς να την πέσει ο αλλος?Θα πάει να μιλήσει σε όλες?Ακόμα χειρότερα ακόμα και να σε γουστάρει η άλλη μπορεί να μη γουστάρει η φίλη της που της αποσπας τη φίλη ή δεν την πέφτεις στην ιδια να διαμαρτυρηθεί και να σε πετάξουν έξω από το μαγαζί γιατί ενοχλείς πελάτισσες.Η να τσακωθείς με άλλους αντρες κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Δ
Εγγρ.
5 Ιουλ 2025
Like
57
Πόντοι
0
Εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει σχέση Fuck buddies για πολύ καιρό;
Λες είσαι 28, φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα 38,48, 58; θα σε θέλουν τότε για Fuck buddy;;; Για να μη γράφω πολλά και κουράζω, η λέξη κλειδί είναι η Δέσμευση.
Στη πορεία της σχέσης πρέπει να εξαργυρωθούν κάποιες υποσχετικές και εκεί χαλάει το πράγμα.
Οπότε είναι εύκολη η απάντηση: το αγοραίο δεν έχει δέσμευση και μικρές πιθανότητες αποτυχίας vs φλέρτ.
Προφανώς δεν θέλω να είμαι μια ζωή fuck buddy κανενός. Ταυτόχρονα δεν θέλω να γίνω "σύζυγος " με την παραδοσιακή έννοια κανενός. Στην πορεία μιας γνωριμίας πολλά αλλάζουν και οι 2 πλευρές πρέπει να είναι ευέλικτές. Αλλά στην τελική δεν είναι σκοπός η σχέση ούτε για τη γυναίκα ούτε για τον άντρα. Αν γνωρίσουμε το άλλο μας "ολόκληρο" έχει καλώς, αν δεν το γνωρίσουμε, πάλι έχει καλώς. Σε μία σοβαρή σχέση, κανένας από τους δύο δεν πρέπει να κάνει συμβιβασμούς.

Όσον αφορά τη αγοραίο σεξ, θεωρώ ότι αντιλαμβάνομαι το hook που έχει στους άντρες, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ πιο καύλα να διεκδικεί ένας άντρας τη γυναίκα που γουστάρει στον "πραγματικό κόσμο". Χωρίς internet, χωρίς safety nets

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.612
Πόντοι
1.056
@dora03
Εμενα προσωπικα ασχετα με ολα τα αλλα (social media, woke, feminism, κτλπ) που σαφως παιζουν σπουδαιο ρολο για το πως καλλιεργείται μια <<γυναικα>>, με δυσκολευει να με κανει να θελω να μπω σε αυτην την διαδικασία γιατι δεν υπαρχουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ που θα μου δωσουν εμπνευση να τις φλερταρω..

Και οταν λεω γυναικα εννωω αυτη που εχει θυληκοτητα, σεμνοτητα, ειναι ευχαριστη και υποτακτικη με ωραια αισθηση του χιουμορ..(σου λεω καποια βασικα). Αυτα ειναι καποια απο τα στοιχεια που κανουν την γυναικα, τα οποια στις μερες μας τα βρισκεις δυσκολα!

Αυτη η γυναικα ειναι φτιαγμενη να φροντιζει τον αντρα της και τα παιδια της, το σπιτικο της, και ειναι εκ φυσεως το προτυπο γυναικας, η οποια ειναι σημαντικη και δυσευρετη σε καθε πολη, χωριο, και στον κοσμο ολο..

Αυτη η γυναικα θα αποκτησει οτιδηποτε θελησει απο εναν αντρα!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
47.326
Πόντοι
19.321
Προφανώς δεν θέλω να είμαι μια ζωή fuck buddy κανενός. Ταυτόχρονα δεν θέλω να γίνω "σύζυγος " με την παραδοσιακή έννοια κανενός. Στην πορεία μιας γνωριμίας πολλά αλλάζουν και οι 2 πλευρές πρέπει να είναι ευέλικτές. Αλλά στην τελική δεν είναι σκοπός η σχέση ούτε για τη γυναίκα ούτε για τον άντρα. Αν γνωρίσουμε το άλλο μας "ολόκληρο" έχει καλώς, αν δεν το γνωρίσουμε, πάλι έχει καλώς. Σε μία σοβαρή σχέση, κανένας από τους δύο δεν πρέπει να κάνει συμβιβασμούς.

Όσον αφορά τη αγοραίο σεξ, θεωρώ ότι αντιλαμβάνομαι το hook που έχει στους άντρες, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ πιο καύλα να διεκδικεί ένας άντρας τη γυναίκα που γουστάρει στον "πραγματικό κόσμο". Χωρίς internet, χωρίς safety nets
Έγραψα τι έχω δει στη ζωή μου, η γυναίκα έχει κάποια deadlines,
μέχρι τα 40 μπορεί να κάνει παιδιά, τι θα γίνει ανύπαντρη μητέρα;
μετά στα 50 δεν μετράει η μπογιά της, μετά τι θα κάνει;
Όλα αυτά είναι δέσμευση για τον άντρα που είναι στη σχέση και αυτό φοβάται,
στον αγοραίο είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.593
Πόντοι
26.435

τι σημαίνει φλερτ για εσάς...που δουλεύεις? πόσα βγάζεις? μένεις μόνος? τι αμάξι έχεις? να δω τι κινητό έχεις, τι ρούχα φοράς...ε να μη με πας βόλτες με το αμάξι κάπου καλά (20ευρώ βενζίνη+
κίνηση), ε προφανώς να μην είσαι και γύφτος, όταν πάμε για κάτι απλό να μην κεράσεις? (κόστος από 40-60ευρώ τη βόλτα), όταν έρχεται η ώρα του σεξ...ψευτοσεμνοτυφία να μην σας πούνε πουτάνες....

Επίσης όλη αυτή η υστερία και ο καθοσπρεπεισμός μέσα στον οποίο ζείτε σας κάνει τρελές, κάποιες φορές ενώ πχ έχετε σχέση ή δεν ξέρω γω τι τελικά τα φτιάχνετε με ΚΑΤΙ ναυάγια, γαμιέστε σαν τις τελευταίες των τελευταίων και μετά συνεχίζετε σε όλους τους υπόλοιπους άντρες και βγάζετε τον καρκίνο! Επίσης όταν σας φλερτάρουμε πιο πολύ την επιβεβαίωση ζητάτε παρά κάτι παραπέρα...
τι ισχύει για μένα...τις γυναίκες τις ξέρω, τις λάτρεψα τις μίσησα, στον κόσμο αυτό υπάρχω εγώ, γυναίκες και στόχοι προς κατάρριψη...1) έχετε τρομερές αυξομειώσεις στα θέλω σας, 2) είστε υπερβολικά ανταγωνιστικές μεταξύ σας που πυροδοτεί πολύ φτηνές συμπεριφορές και που βάζει και τους άντρες με πολύ άσχημο τρόπο στο παιχνίδι 3) είστε πολύ ανασφαλείς και το εξωτερικεύετε είτε ως "σκύλες" είτε ως "παγοκολώνες", είτε κλείνεστε στον κόσμο σας.

Από κει και πέρα, όταν μια γυναίκα ΘΕΛΕΙ τότε ΝΑΙ το πράγμα προχωράει! Οποιος νομίζει ότι έχει πρόσωπο αγγέλου, μαλλί γυαλί και παντελόνι τρέντικο κτλ πλανάται πλάνη...η γυναίκα είναι αυτή που αξιολογεί τις ανάγκες της και που επιλέγει "αντρικά προϊόντα" με βάση τις ανάγκες της και όχι με βάση τη λογική, για αυτό και οι άμαθοι/ηλίθιοι άντρες το φιλοσοφούν και δεν βγαίνουν οι αριθμοί.
Η πουτάνα είναι μια τίμια επένδυση με κάποιο ρίσκο μεν αλλά πολύ πιο value for money για κάθε πραγματικό άντρα που δεν θέλει συνέχεια να τρέχει πίσω από κάποια γυναίκα και να κρίνεται συνεχώς. Οταν μια γυναίκα ζητάει για ένα ραντεβού ένα κάρο πράγματα είναι πολύ χειρότερη πουτάνα από την κάθε επαγγελματία. Οχι δεν φλερτάρει ο άντρας όπως φλέρταρε είτε από αυτοσεβασμό είτε γιατί τον έχετε κουράσει. Όταν "πεινάτε" μόνο κυρίες μου γίνεστε πιο συζητήσιμες...
Το σεξ έπρεπε να είναι μια απενοχοποιημένη ενήλικη αμοιβαία απόλαυση και εσείς το πουλάτε με το σταγονόμετρο...Ε όσο και σκατά να ναι οι πουτάνες...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στις πουτάνες, για τις υπόλοιπες, τα λέμε όταν θέλετε γάμο, έως τότε....

Σύντομη ιστορία...Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά κάποια στιγμή στη ζωή μου την έβγαλα στα παγκάκια. Το γεύμα μου ήταν ένα φαλάφελ και ένα γλυκό από το σούπερ μάρκετ, κάπνιζα τσιγάρα από κάτω...
Κατάφερα και μάζεψα 10 ευρώ και πήγα Μετάξι, με κέρασαν ένα σοκολατάκι, με πήραν μια αγγαλιά, έκανα σεξ, μίλησα λίγο, ζεστάθηκα από το έξω, μου ευχήθηκαν...όταν φίλοι και φλερτ ήταν σε μπαράκια μπουζούκια κτλ. Εγώ θα κινούμαι για πάντα οικειοθελώς στο "ναρκοπέδιο" της πορνείας, παρά στους μεταμφιεσμένους βόθρους της καλής κοινωνίας.

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
166.925
Πόντοι
16.131
Έγραψα τι έχω δει στη ζωή μου, η γυναίκα έχει κάποια deadlines,
μέχρι τα 40 μπορεί να κάνει παιδιά, τι θα γίνει ανύπαντρη μητέρα;
μετά στα 50 δεν μετράει η μπογιά της, μετά τι θα κάνει;
Όλα αυτά είναι δέσμευση για τον άντρα που είναι στη σχέση και αυτό φοβάται,
στον αγοραίο είναι ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.
Γιατί ψήφισες τον Αθηναίο ως τον απόλυτο ΑΡΧΩΝ?
Suspicious Despicable Me GIF

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom