Νέα

Αυτές είναι!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.610
Like
14.518
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.610
Like
14.518
Πόντοι
3.656
Όταν η Σάσα Μπάστα έλεγε αντίστοιχες παπαριες στα βίντεο/στήλη της,στο πάλαι ποτέ ελληνικο Playboy,κανείς μας δεν πήγε να τη βγάλει πατσαβούρα,παρά τις πίπες που έλεγε..

Η συγκεκριμένη ΧΟΝΤΡΗ και ΑΣΧΗΜΗ,άμα έκανε σαλοναρισμα Μετάξι θα πηδούσε ο κόσμος από τα παραθυρα για να ξεφύγει


γιατι δεν αγοραζαμε playboy τυπε να διαβαζουμε αυτες τις μαλακιες  :grin: :grin: :grin:
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.938
Πόντοι
2.356
γιατι δεν αγοραζαμε playboy τυπε να διαβαζουμε αυτες τις μαλακιες  :grin: :grin: :grin:

Στο site τους είχε κάτι βιντεάκια που έλεγε τις παπαριες της,σιγά που ξέρει η Μπάστα να συντάξει μια πρόταση στο εντυπο

τυπε ξερεις ποσοι πιρφοροι καληνυχτακιδες εχουν ηδη κοψει φλεβες;  :S :S :S :vomit:

Σωστο αυτό..
Εδώ οι χοντρές του site χτυπάνε 4ψήφιο αριθμό pm για πλάκα.. :rolleyes:
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Χωρίς παρεξήγηση, αν έλεγε ότι τσιμπουκώνει ακάπωτα στην τάδε τρόγλη της Φυλής, θα είχε μια ουρά ξελιγωμένους μέχρι το Λυκαβητό. Οι μισοί θα έλεγαν τι βίτσια τους έκανε και οι άλλοι μισοί θα πάλευαν για το αντικειμενικό μέγεθος του βυζιού που πρέπει να έχει ο ανδριάντας που θα της έστηναν. Οπότε ας μετριάσουμε τα σχόλια εμφάνισης επειδή μας "έτσουξε" η αηδία που έγραψε. Έγραψε, τη διαφημίσαμε τσάμπα, τη μάθαμε, κέρδισε κάτι, βγάλαμε άχτι και τελείωσε. Με κάθε αναζήτηση που κάνετε, της δίνετε views και searches οπότε ανεβαίνει η μετοχή της σε κάθε παπαροφυλλάδα. Μόνο το φτύσιμο της θάβει βαθιά στη λήθη αυτές τις προχώ παίδες. Νέεεεξτ.
αννα σαντουιτς διδυμου
 

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.868
Κριτικές
3
Like
1.461
Πόντοι
216
αχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα-δεν παει ΚΑΘΟΛΟΥ καλα ο κοσμος, μαγκες!

Ψαρωσα κι εγω διαβασα το κειμενο, και αρχισα να στοχάζομαι 'θα ναι απ αυτά τα νέο/μπαζομιλφς των ΒΠ φρεσκοχωρισμενη και διψασμενη για πουτσο, που εκανε ζωη απτα διακοποδανεια και τωρα συμβιβάζεται με συνοιακιακη ξεφτιλα' κτλπ...

Προφανως και ΜΟΝΟ ένα μπαζο εχει τοσα απωθημένα απτις απανωτες απορριψεις για να γραφει τετοιο παραληρημα μονο και μονο για να προκαλεσει, και για να νιωσει καπου μεσα της δικαιωση....

Μετα βλεπω την φωτο...ενταξει κλαιω ακομα!...ουτε να μου γυαλισει τα παπούτσια δεν θα θελα!

Εάν η τυπισσα ηταν ευρεως αποδεκτη στο ανδρικο φυλο και εχαιρε καυλας και χαρας, πιστευετε ότι θα ειχε κανεναν λογο να γραφει αυτά που γραφε? προφανως και όχι!

Απλα η γραφη γι αυτή, ξεπλενει την ασχημια και την απορριψη που εχει ζησει!

Και φυσικα η περιοδικαρα χρειαζεται τέτοιες στηλες, προκειμενου να πουλαει 'ενδιαφερον'..

ΑΥΤΗ τωρα δηλαδή, εχει 'αγαπημενο μπαρμαν', εχει γνωρισει 'πιτσιρικα που της την επεφτε ξεδιαντροπα', την εχουν παει στο θεατρο σε 'βραδια ποιησης', άλλος την πηγα 'για χορο', κ.ο.κ....
Αντε μεχρι την καντινα στην γεφυρα της βαρυμπομπης να την πηγαν για πανσετα, μην τους δει και κανας γνωστος ότι γαμανε σαβουρες, δηλαδή!

Τωρα εάν καποιες που τα διαβαζουν, μπορει να τα πιστευουν....ε, μπροστα τους θα το βρουν, όταν θα είναι πια πολύ αργα! Θα χουν γυρεψει τους πολλους, και δεν εχει υπαρξει ο 'ενας'-ουτε ο μισος του ενός δηλαδή!
Και ΚΑΝΕΝΑΣ που θα πληρει εστω το 10% των 'κριτηριων' της δηλαδή, δεν θα την καταδεχτεί για τιποτα άλλο περαν μιας ξεπετάς στο λακομπα!
Αφήστε τες για τους κακομοίρηδες αυτές-δεν είναι γυναικες για ανδρα, αλλα για παιδακια!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η κυρια στις φωτο, 35 χρονων, δεν φαινεται το σωμα της για να ξερουμε αν τρώγεται αρα και ποσοι την τρωνε.
δευτερον στα 15-20 της, τοτε που ειχε μικρο κωλαρακι γιατι ειχε 10-20-30 κιλα λιγοτερο και γυριζαν τα κεφαλια όταν περνουσε με κολαν , τοτε είναι που σαλταρε, το ότι μπαζεψε αργοτερα δεν σημαινει ότι το συνειδητοποιησε και ξεσαλταρε.
μπορει λοιπον να την γαμαει ενας κουλτουριάρης φιλος της με φαλακρα,
να της την πεφτει και χασαπης χωρισμένος γειτονας με την κοιλια,
οποτε σου λεει ακομη χαρεμι μπορω να εχω.

εγω πχ εχω ριξει 30 γκομενες οι μισες και παραπανω ηταν σαν αυτην ή και χειρότερες, αν την επεφτα σε ομορφες μονο θα ειχα 1 γκομενα κάθε 3 χρονια όχι 2 γκομενες το χρονο. δεν είμαι μοντελο οποτε εσεις που ειστε μοντελοι μην παραξενεύεστε αν αυτή βρισκει, άλλες μαλιστα πολύ πιο ομορφες μπορει να είναι 3 χρονια αγαμητες λογω του κάλου που εχουν στον εγκεφαλο.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ουπς τωρα ειδα την φωτο με το σωμα της, οντως οι περισσοτεροι δεν θα την πηδαγαν, και παλι όμως αν εχει 30 γνωστους-φιλους-γειτονες και οι 4  από αυτους (γεροι, χοντροι ή απλα μπαζογαμιαδες που θελουν να ανεβασουν το σκορ με οποιαδήποτε σαν και εμενα),
θα την τρώγανε, παλι χαρεμι τους βλεπει
 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.485
Κριτικές
3
Like
76
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Αυτή δεν βλέπεται, άλλα αυτά που γράφει έχουν τεράστια δόση αλήθειας. Αντιστρέψτε τη λογική και φανταστείτε σε κάθε μας βόλτα, στο γυμναστήριο ή στον φούρνο να μας την έπεφταν οι γκόμενες. Αυτό συμβαίνει με όλες τις γυναίκες. Παντού έχουν ένα σερβιρισμένο καυλί και είναι καθαρά επιλογή τους αν θα το φάνε ή όχι. Εγώ βλέπω περίπου μία φορά την εβδομάδα μία που την είχα γκόμενα άλλα τώρα απλά γαμιόμαστε στο ξενοδοχείο και μετά σηκώνει το τηλέφωνο που είναι το αγόρι της για να συναντηθούν για καφέ - και μου λέει με συμπόνοια "είναι πολύ καλό παιδί άλλα δεν ξέρω, κάτι δεν μου πάει". Ε, αυτά μας τα έχουν κάνει αντίστοιχα και οι δικές μας.
 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.643
Like
30
Πόντοι
16
εγώ ας πούμε έχω αγαπημένο βιβλιοπώλη.
δανικά, φτιάχνουμε μια «ομάδα μπάσκετ» από φίλους που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες μας και μας έχουν βασίλισσες.
Έγραψα βασίλισσα και σκέφτηκα την Ντενέρις Ταργκάριεν από το αγαπημένο Game of Thrones:
Έτσι κι εμείς. Χρειαζόμαστε ένα σύντροφο Ένα συνοδό για το Ηρώδειο, το Φεστιβάλ Αθηνών και την Επίδαυρο. Επίσης φοβερό αξεσουάρ είναι ο καλλιεργημένος φίλος μας, αυτός που αγαπάει την τέχνη, έχει διαβάσει φιλοσοφία και ξέρει ποιο είναι το σπουδαίο μυθιστόρημα που μόλις μεταφράστηκε γιατί το έχει ήδη διαβάσει στα αγγλικά.
οι φαντασιώσεις δεν τελειώνουν.
Το ρομαντικό αγόρι που ξέρει από Μποντλέρ και θα έρθει μαζί μας στη βραδιά ποίησης του Εθνικού Θεάτρου
Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Ντενέρις Ταργκάριεν.

Παλικάρια ο καθένας έχει δικαίωμα να ζει την δική του εικονική πραγματικότητα και αυτό είναι ξεκάθαρο από τα σημεία που παρέθεσα από το κείμενό της και ειδικά η τελευταία σειρά.
Δεν είναι κακό να έχεις όνειρα, το κακό (για σένα) είναι να προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα απότομα. Σαν αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές συμβιβάζεσαι και βολεύεσαι με μια συνηθισμένη  μικροαστική ζωή αλλά στη χειρότερη περίπτωση καταλήγεις με κατάθλιψη παρέα με τον Σάντσο Πάντσα και φαντασίωση τη  Δουλτσινέα σου...  

Τα παραπάνω δυστυχώς ισχύουν εκτός από τη συγκεκριμένη κυρία και για πολλούς συνανθρώπους μας που αξιολογούν τη ζωή τους σύμφωνα με τα like στο facebook...
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.509
Like
13.462
Πόντοι
3.656

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Ντενέρις Ταργκάριεν.

[/quote]


Η μαλακία της Ελλεηνίδας σε όλο της το μεγαλείο. Παίρνει ένα σήριαλ, δηλαδή μια ιστορία φαντασίας με δράκους (κυριολεκτικά) και τη θεωρεί ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ!!!!!! Μακάρι όμως να ήταν μόνο αυτό. Είναι αλήθεια ότι κάποιες γυναίκες, μπορούν να κάνουν όσα η Ντενέρις Ταγκάριεν. Η Ελλεηνίδα με ύψος γύρω στο 1,60, με χαμηλό κώλο, με κυτταρίτιδα, με πεσμένο βυζί και που δεν ξέρει ούτε θέλει να μάθει πως να ικανοποιεί έναν άντρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ. Όποια νομίζει ότι μπορεί, είναι θέμα μελέτης ψυχιάτρου
 

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Μηνύματα
244
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Στη χώρα του λιγουρη ακόμα και οι φακλανες ανεβασαν τα στανταρ τους.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
821
Πόντοι
146
Οι παρακατω τρεις κατηγοριες "αντρων" που περιγραφει ο τυπος στο βιντεο, ειναι η αιτια για την ολη κατασταση. Αποτελουν το 95+% και αυξανονται χρονο με το χρονο. Παντου.

 

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
369
Κριτικές
51
Like
731
Πόντοι
4.530
Ολες οι γυναικες θελουν να περνανε καλα με το "κακο" παιδι τον αλητη, τον μηχανοβιο, αυτον που την φτυνει και μετα αφου διαβασει και το καθε περιοδικο με τις παπαριες του, ψαχνει το "καλο" παιδι-μαλακα που θα της κανει οικογενεια, ισως κανενα παιδι κ.τ.λ κ.τ.λ. Και εσυ μαλακα ελληναρα χαψε την καθε μαλακια που θα σου ξεφουρνησει η καθε ελλεινηδα για σε κανει να την παντρευτεις και μετα ...το χαος. Ειχα 3 γκομενες ταυτοχρονα με τρεις διαφορετικες προσωπικοτητες. Η ευαισθητουλα, η διανοουμενη και η απλα για το σεξ! Και οι 3 το ιδιο μυαλο κουβαλαγαν! Ετσι εχουν καταντησει να διαβαζουν μαλακισμενες αρθρογραφους και να ψαχνουν τα ιδεατα σεναρια! Ελεος ρε πουστη ποσο μυαλο κουβαλανε? Ενω ζουνε σε μια κοινωνια που ξερουν τι παιζει, εκει ψαχνουν να βρουν τι καθε μαλακια που τους λενε.Εν τω μεταξυ τα αρθρα τις περισσοτερες φορες ειναι εμπνευσμενα απο αρθρα του εξωτερικου! Αλλη κουλτουρα αλλη νοοτροπια αλλη μαλακια! Στην αμερικη το παιζεις μετροσεξουαλ (ξερεις αυτο που μαγειρευεις, ξερεις κανενα βιβλιο, λουλουδια, αρωματα, πετας κανενα ονομα μοδιστρου της μοδας κ.λ.π, νομιζουν οτι ισως την κουνας την αχλαδια, αλλα εισαι φιτ και βλεπουν και κανενα καδρο με καλιτεχνικο γυμνο κωλαρακι και μπερδευονται) και γαμεις αβερτα. Ειδικα αν πεις και το με εχουν ψιλοαπογοητευσει οι γυναικες! Καλααα εκει να δεις προσπαθεια στην πιπα!! Αμυγδαλες! Και κωλο δινουν (αν δεν ειναι στο μενου ηδη, ομιλω εκ πειρας), Αντε ομως να εξηγησεις στην βλαμενη οτι αλλο αμερικη κι αλλο Ελλαντα!
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
821
Πόντοι
146
Ολες οι γυναικες θελουν να περνανε καλα με το "κακο" παιδι τον αλητη, τον μηχανοβιο, αυτον που την φτυνει και μετα αφου διαβασει και το καθε περιοδικο με τις παπαριες του, ψαχνει το "καλο" παιδι-μαλακα που θα της κανει οικογενεια, ισως κανενα παιδι κ.τ.λ κ.τ.λ. Και εσυ μαλακα ελληναρα χαψε την καθε μαλακια που θα σου ξεφουρνησει η καθε ελλεινηδα για σε κανει να την παντρευτεις και μετα ...το χαος. Ειχα 3 γκομενες ταυτοχρονα με τρεις διαφορετικες προσωπικοτητες. Η ευαισθητουλα, η διανοουμενη και η απλα για το σεξ! Και οι 3 το ιδιο μυαλο κουβαλαγαν! Ετσι εχουν καταντησει να διαβαζουν μαλακισμενες αρθρογραφους και να ψαχνουν τα ιδεατα σεναρια! Ελεος ρε πουστη ποσο μυαλο κουβαλανε? Ενω ζουνε σε μια κοινωνια που ξερουν τι παιζει, εκει ψαχνουν να βρουν τι καθε μαλακια που τους λενε.Εν τω μεταξυ τα αρθρα τις περισσοτερες φορες ειναι εμπνευσμενα απο αρθρα του εξωτερικου! Αλλη κουλτουρα αλλη νοοτροπια αλλη μαλακια! Στην αμερικη το παιζεις μετροσεξουαλ (ξερεις αυτο που μαγειρευεις, ξερεις κανενα βιβλιο, λουλουδια, αρωματα, πετας κανενα ονομα μοδιστρου της μοδας κ.λ.π, νομιζουν οτι ισως την κουνας την αχλαδια, αλλα εισαι φιτ και βλεπουν και κανενα καδρο με καλιτεχνικο γυμνο κωλαρακι και μπερδευονται) και γαμεις αβερτα. Ειδικα αν πεις και το με εχουν ψιλοαπογοητευσει οι γυναικες! Καλααα εκει να δεις προσπαθεια στην πιπα!! Αμυγδαλες! Και κωλο δινουν (αν δεν ειναι στο μενου ηδη, ομιλω εκ πειρας), Αντε ομως να εξηγησεις στην βλαμενη οτι αλλο αμερικη κι αλλο Ελλαντα!

Ετσι και χειροτερα.
 

Νίο

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.265
Κριτικές
6
Like
10.247
Πόντοι
2.736
Ολες οι γυναικες θελουν να περνανε καλα με το "κακο" παιδι τον αλητη, τον μηχανοβιο, αυτον που την φτυνει και μετα αφου διαβασει το καθε περιοδικο με τις παπαριες του, ψαχνει το "καλο" παιδι-μαλακα που θα της κανει οικογενεια, ισως κανενα παιδι κ.τ.λ 
Και εσυ μαλακα ελληναρα χαψε την καθε μαλακια που θα σου ξεφουρνησει η καθε ελλεινηδα για σε κανει να την παντρευτεις και μετα ...το χαος. Ειχα 3 γκομενες ταυτοχρονα με τρεις διαφορετικες προσωπικοτητες. Και οι 3 το ιδιο μυαλο κουβαλαγαν! Ετσι εχουν καταντησει να διαβαζουν μαλακισμενες αρθρογραφους και να ψαχνουν τα ιδεατα σεναρια! Ελεος ρε πουστη ποσο μυαλο κουβαλανε? Ενω ζουνε σε μια κοινωνια που ξερουν τι παιζει, εκει ψαχνουν να βρουν τι καθε μαλακια που τους λενε.Εν τω μεταξυ τα αρθρα τις περισσοτερες φορες ειναι εμπνευσμενα απο αρθρα του εξωτερικου! Αλλη κουλτουρα αλλη νοοτροπια αλλη μαλακια!Αντε ομως να εξηγησεις στην βλαμενη οτι αλλο αμερικη κι αλλο Ελλαντα
Ε ναι, άλλο το sex and the city, και άλλο το σεξ και η στάνη.  :cool2:
 

_thodoris

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
13
Like
1
Πόντοι
0
Αυτή έτσι όπως είναι μου φαίνεται έχει πολλές γάτες και θα ήθελε να έχει και πολλούς άντρες... :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom