Νέα

Θα φιλοξενούσατε στο σπίτι σας κοπέλα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα φιλοξενούσατε ποτέ κωλομπαρού στο σπίτι σας?

• Ναι

Ψήφοι: 22 29,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 50,0%
  • Ναι, αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα (1 έως δύο μήνες)

Ψήφοι: 16 21,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    74
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.536
Πόντοι
206
Aν εισαι 25 ως 35 καντο. Ισως κατσει και καμια παρτουζα με φιλη της. και να σου φανε λεφτα στ αρχιδια σου, θα δουλεψεις και θα τα ξανα βρεις. Αν εισαι μεγαλυτερος, βρες γυναικα για γαμο ή αν δεν το εχεις με την οικογενεια συνεχισε να γαμας πουτανες χωρις να τις φιλοξενεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Δεν είναι ότι θα το παίξω σκληρός, απλά το θέμα είναι πως μου δειχνει με τον τρόπο της ότι πάει να καβατζωθεί μαζί μου.Μπορεί από την αρχή αυτός να ήτανε αυτός ο στόχος της, δηλαδή να μην με πολυγουστάρει κιόλας, απλά γαμιέται μαζί μου με στόχο την καβάτζα, έχω καλή δουλειά, ωραίο σπίτι, γιατί όχι μπορεί να σκέφτεται ας τον εκμεταλευτούμε τον μαλ...

Αν μου έλεγε να μείνουμε μαζί μετά από 1 χρόνο σχέσης θα ήταν διαφορετικά, τώρα τι να λέμε από τον δεύτερο μήνα που βγαίνουμε άρχισε να γίνεται πιεστική. Θέλει να κάνει οικονομία, δεν με νοιάζει κιόλας να βρει κανέναν άλλον...να την καβατζώσει...
Το να παίζουμε ρόλους ... μετά από μία ηλικία για το ... στυλ ... το θεωρώ μαλακία τύπε. Τα περιθώρια στενεύουν .
Το να καβατζωθεί ... πρέπει να του κάνεις χημική ανάλυση .... ΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΣΚΕΤΗ .... ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ ...
είναι ξεφτίλα και μαλακία ........ Αν ομως είναι γυναίκα που γεννήθηκε σε μια άκρη του κόσμου που ο θεός την έκλασε
και δεν την έπλασε και έχει φτώχια να θέλει μεν μια στέγη ... όπως όλα τα έμβια όντα που δεν θέλουν να ψοφήσουν στο κρύο ....
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .... μετά τις φάπες που έχει φάει (σίγουρα) σε αυτή τη ζωή
τότε πιστεύω ότι αξίζει να το σκεφτείς.

Έχω υπόψη μου περιστατικά, γνωστοί και φίλοι που ζουν .... αρκετά χρόνια ... με γυναίκες των οποίων τις επαγγελματικές δραστηριότητες δεν θα ενέκριναν ... οι μανάδες μας και περνάνε ΜΙΑ ΧΑΡΑ .

Ενώ με τις προηγούμενες .... κυριλέ ελληνίδες γυναίκες τους , είχαν γίνει ρημάδια.
Μεγάλο παιδί είσαι ... μπορείς να εκτιμήσεις την κατάσταση .
Άποψή μου είναι να μη λάβεις υπόψη το κύρος που δίνουν στην κάθε γυναίκα ... οι ελληνίδες της κοινωνίας μας.
Να κοιτάξεις πως είναι μαζί σου. Μόνο αυτό .

Ως προς το χρόνο ... ξέρω τυπάδες ... που είπαν σε τύπα ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ... ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΔΩ ; ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ .... ΕΡΧΕΣΑΙ ;
Και πήγαν σπίτι μαζί το χάραμα ... μετά από γίδα βραστή. Μη βάζεις κανόνες και όρια .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Κόψε πέρα ρε φίλε. Τι κάθεσαι και αναρωτιέσαι; εσύ γι αυτήν είσαι ένας καλός πελάτης που πληρώνει. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι μας βλέπουν οι κυρίες που δουλεύουν σε τέτοιες δουλειές.
Οι κυρίες με κληρονομιές πιάνα , ρολόγια , μαργαριτάρια , διαμερίσματα, οικόπεδα, μαγαζιά ... και πτυχία ... ιατρεία .... γραφεία ....
μεταπτυχιακά .... ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ....

Ως κολώνες του σπιτιού τους ; Ως λατρείες ;;;;;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
στην αρχή ξέρεις πως είναι ένιωσα επιβεβαίωση ότι κατάφερα μια όμορφη αλλοδαπή κωλομπαρού, τελικά όμως δεν κατάφερα και τίποτα Αυτές Το Χρήμα Μόνο Κοιτάνε...Η συγκεκριμένη Εχει Παιδιά αλλά δεν θέλω να πω λεπτομέρειες ...
Με χάλασε που μου πρότεινε Να Μείνουμε Μαζί, γιατί αυτό δείχνει πως θέλει να με χρησιμοποιήσει, αυτή είναι η όλη ιστορία...

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
311
Πόντοι
20
Η πλάκα είναι ότι μου λέει ότι έχει σταθερούς πελάτες για χρόνια, πως γίνεται να μην έχει γαμήσει κανένας από αυτούς, Πάντως μου λέει ασπούμε ότι έχει πελάτες που δεν της μιλάνε ποιά, πάνε δηλαδή στο μαγαζί και μιλάνε σε άλλες, γιατί δεν ήθελε να βγει μαζί τους κτλ.

Το ξέρω ότι με έχει φλομώσει στην παπάτζα αλλά έχω γλυκαθεί γι αυτό και είμαι σε δίλημμα.....

Ένα απόγευμα, ενώ την είχα στο κρεβάτι και είχαμε ξεκινήσει τα προκαταρτικά ..σε κάποια φάση βαράει τηλ πελάτης και το σήκωσε και του μίλαγε ...ενώ εγώ την έγλυφα, την να εμπιστευτώ ρε παίχτες απλά έχω κολλήσει...
καποιος καποτε ειχε πει ''δεν γινομαι ποτε μελος σε μια λεσχη που δεχεται να εχει για μελος καποιον σαν εμενα''.

δηλαδη ρωτα τον εαυτο σου εαν του ακουγεται λογικο απο ολους τους πελατες τους σταθερους για χρονια εσυ να εισαι ο μονος που ξεχωρισες.

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
1.080
Πόντοι
371
Late to the party αλλά ας πω κι εγώ τη γνώμη μου.
Έχω κάνει κάτι παρόμοιο, ή και χειρότερο; ναι
Θα το ξανάκανα τώρα; όχι
Από τη στιγμή που κάτι δεν σου φαίνεται οκ (γιατί αν δεν ήταν έτσι δεν θα ρωτούσες καν) άκου το ενστικτό σου και ξέκοψέ της το. Αν σε θέλει έτσι όπως είστε καλώς
Είναι μια σχέση που ούτως ή άλλως δεν έχει πολύ μέλλον εκ των πραγμάτων

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Τύπος dreamer40:confused::confused::confused:
1780087942948.jpeg
Περιμένει να τελειώσει το ραντεβού της με τον πελάτη. :cheesy:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Και γυναίκες με διδακτορικά το έχουν κάνει .... Μην το ψάχνεις.
Πόδια ψηλά και όλα τα φτάνουν.. Καθόταν στα πόδια του καθηγητή- μέντορα τους και τον έκαναν ευτυχισμένο. Εκεί να δεις 100% επιτυχία. 5καθαριδης- με τη θήκη του σπαθιού τους και μονο..

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.839
ΣΟΥΜΑ
τυπος βγήκε για κυνηγι μες στη νυχτα και επιασε λιονταρι
μες στη νυχτα το ειδε για γατουλα μα σαν ξημερωσε
του εφυγε η ψυχουλα ..
Relaxing Day Off GIF by Adult Swim

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.482
Πόντοι
201
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...

Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.

Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.

Δεν ξέρω θέλω την γνώμη σας, αν σας τύχαινε κάτι τέτοιο τι θα κάνατε?

Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...

Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..
Αν είσαι άτομο που ως στόχο έχει μόνο το σεξ και δε σε νοιάζει η δημιουργία οικογένειας, καν' το υπό προϋποθέσεις. Θες να χαλάς λεφτά για κάποια που αύριο θα τα μαζέψει και θα φύγει γιατί θα βρει κανέναν με μεγαλύτερο πορτοφόλι; Αν δε σε νοιάζει, πάσο. Δε σε νοιάζει η γνώμη της οικογένειάς σου, αν θα τους τη γνωρίσεις κάποτε, τι γνώμη θα εκφέρουν, πώς θα σε κοιτάξουν με απογοήτευση κι εκείνην με αποδοκιμασία; Προχώρα. Αδιαφορείς για το αν τη χαϊδολογάνε, και όχι μόνο, διάφοροι κοιλαράδες κάθε βράδι; Χαλάλι σου τότε. Αν όμως κάτι από όλα αυτά σε προβληματίζει από τώρα, σούταρέ τη όσο είναι νωρίς γιατί όλα όσα σου προανέφερα δεν είναι απλά μικροεμπόδια. Είναι η πεμπτουσία της καθημερινότητας με την οποία πρέπει να συγκρουστείς για μια καμπαρετζού που απλώς γαμιέται ωραία.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
83.608
Πόντοι
12.056
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...

Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.

Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.

Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...

Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..
Την βάζεις σπίτι φωνάζεις φίλους και βγάζετε τα έξοδα

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.257
Πόντοι
201
βαριεμαι να διαβαζω 5 σελιδες μλκς...τυπε νηματοθετα,εγω στη θεση σου ακομα θα ετρεχα μακρυα!
προσωπικη αποψη επειδη το εχω ζησει το σεναριο κ με τανα κ με στριπτιτζου σπιτι μου πια δε ξαναβαζω καμια ακομα κ γκομενα αν δεν περασει μεγαλο διαστημα γνωριμιας..
για να μεινει μιλαμε φιλοξενια κτλ οχι για ενα γαμησι η κατι τετοιο..
καποιος πολυ σοφος ειχε καποτε "δε πληρωνεις τη πουτανα για το σεξ,αλλα για να φυγει μετα.."

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Παίκτη μου φαίνεται πολύ περίεργο ότι από τη μια αναγνωρίζεις ότι την ενδιαφέρει μόνο το χρήμα, από την άλλη λες ότι ψήνεσαι επειδή έχεις γλυκαθεί. Δηλαδή είσαι ερωτευμένος;

Θα σου πρότεινα να τα δεις τα πράγματα από κάποια απόσταση:
1. Δεν ξέρεις (ούτε θα σου πει) τι κάνεις με τους πελάτες που την παίρνουν τηλέφωνο.
2. Δεν ξέρεις (ούτε θα σου πει) που μένει ,με ποιον (μήπως με τα παιδιά της;) πόσα βγάζει ,που τα δίνει. Ξέρεις αυτά που θέλει εκείνη να ξέρεις.
3. Είναι φανερό ότι από εσένα δε θέλει λεφτά για να τη γαμάς. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θέλει τα λεφτά σου με άλλον τρόπο. Και μόνο που θα πληρώνεις εσύ λογαριασμούς, super market, ουσιαστικά της δίνεις τα λεφτά σου. Αν δε βρίσκει γκαρσονιέρα και δε θέλει να φύγει τι θα κάνεις; Αν εσύ θέλεις να βρεις άλλη για σχέση; Μπορείς; Θέλεις να βρεις άλλη; Αν αρχίσει να φέρνει την παρέα της στο σπίτι, σου πει να μείνει το παιδί μαζί σας για λίγο έχεις το θάρρος να τη βγάλεις έξω;

Σκέψου για λίγο, δε δίνεις λεφτά άμεσα όπως στις σεξεργάτριες, είσαι όμως σίγουρος ότι δε δίνεις λεφτά;

• Like
Αντιδράσεις: Jo84

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Και κάποιοι θα πουν... Παντρέψου να γαμησουμε και δεν θα διαφωνήσουμε ακόμη κι αν σε αγαπά πράμα ξένο θα ζητά.:wink:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
20
Like
1.695
Πόντοι
8.225
Προχώρα τύπε και ευκαρία είναι να φτιαχτεί μιά ομάδα κρούσης του Μπου να σκάει μύτη σε ενδεχόμενες μανούρες , ραντεβού θανάτου κλπ

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.050
Πόντοι
506
Θα συμφωνησω με λακαρο..κανε το λαθος! Ξεκινα και ψαχνε για αλλο σπιτι. Περιορισε τις συνεπειες στην περιπτωση που...
Θα αδειαζα το σπιτι απο πολυτιμα για μενα αντικειμενα και εγγραφα εφοριας, τραπεζας, διαγραφη σημαντικων αρχειων απο υπολογιστη και αποθηκευση σε usb. Θα το κουβαλαω μαζι μου η θα το εχω στο γραφειο της δουλειας καλα κρυμμενο η στο φανερο με πολλα αλλα, απομακρυνση μεγαλα μαχαιρια, δηλητηρια οπως χλωρινη κιζαπι..
Θα το προχωρουσα και οταν την βαριομουν...θα πηγαινα στο αλλο σπιτι.

Ερωτηση: οπως γραφεις πηγες μαζι της, κολο δινει; ειναι δουλεμενος; εαν δεν μπορεις να κρινεις ανεβασε φωτο να βγαλει πορισμα η επιστημονικη ομαδα

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπη. Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.
Η γυναίκα είναι σαν τον χιμπατζή κρατιέται από το επόμενο τσαμπί με μπανάνες (στο δέντρο) και αφήνει το προηγούμενο. Έτσι και αυτή μπορεί να μένει με άλλον γαμεα μπαρμπαΘοδωρο και βρήκε εσένα τώρα για να την κάνει με ελαφρά από τον πρωην. Ή μένει σε κοινόβιο με πολλές άλλες έγκλειστες αλλοδαπές της δουλειάς σε στυλ κοινόβιο-τρωγλη και ντρέπεται να στο πει -παίζοντας την κυρία των τιμών με γαλλικά και πιάνο.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.557
Πόντοι
1.056
ΣΟΥΜΑ
τυπος βγήκε για κυνηγι μες στη νυχτα και επιασε λιονταρι
μες στη νυχτα το ειδε για γατουλα μα σαν ξημερωσε
του εφυγε η ψυχουλα ..
Relaxing Day Off GIF by Adult Swim
..........τυχερο το αγορι....!!!!!!

Συνημμένα

• giphy (43).gif
    giphy (43).gif
    802 KB · Εμφανίσεις: 4

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.557
Πόντοι
1.056
Προχώρα τύπε και ευκαρία είναι να φτιαχτεί μιά ομάδα κρούσης του Μπου να σκάει μύτη σε ενδεχόμενες μανούρες , ραντεβού θανάτου κλπ
ετοιμοι ειμαστε...ψοφαμε για μανουρες...!!!!!!!
giphy (71).gif

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.557
Πόντοι
1.056
Καλο μεσημερι στους Φιλους....Φιλε νηματοθετη....συνηθως Κυριακες ανοιγουμε θεματα....αλλα στο συχωρουμε λογο Αγ.Πνευματος.. μερικοι φιλοι ισως φυγουν για 3μερο και δεν θα εχεις σφαιρικη εικονα...το κουρασαμε....εσυ επιμενεις...το φερνεις απο εδω...το φερνεις απο εκει.....οι περισσοτεροι ειμαστε κατα...ο καθενας απο την δικια του εμπειρια.....κανε το μεγαλο βημα...εδω ειμαστε εμεις να βρεις εναν ωμο να κλαψεις...!!!!!!
υσ.σκασε μυτη ετσι την πρωτη νυχτα που θα εισαστε μαζι και αν δεν φυγει τρεχωντας να
chris-evans-not-another-teen-movie.gif
μην με λενε εμενα Monti....
chris-evans-not-another-teen-movie.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom