Δεν είναι ότι θα το παίξω σκληρός, απλά το θέμα είναι πως μου δειχνει με τον τρόπο της ότι πάει να καβατζωθεί μαζί μου.Μπορεί από την αρχή αυτός να ήτανε αυτός ο στόχος της, δηλαδή να μην με πολυγουστάρει κιόλας, απλά γαμιέται μαζί μου με στόχο την καβάτζα, έχω καλή δουλειά, ωραίο σπίτι, γιατί όχι μπορεί να σκέφτεται ας τον εκμεταλευτούμε τον μαλ...
Αν μου έλεγε να μείνουμε μαζί μετά από 1 χρόνο σχέσης θα ήταν διαφορετικά, τώρα τι να λέμε από τον δεύτερο μήνα που βγαίνουμε άρχισε να γίνεται πιεστική. Θέλει να κάνει οικονομία, δεν με νοιάζει κιόλας να βρει κανέναν άλλον...να την καβατζώσει...
Το να παίζουμε ρόλους ... μετά από μία ηλικία για το ... στυλ ... το θεωρώ μαλακία τύπε. Τα περιθώρια στενεύουν .
Το να καβατζωθεί ... πρέπει να του κάνεις χημική ανάλυση .... ΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΣΚΕΤΗ .... ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ ...
είναι ξεφτίλα και μαλακία ........ Αν ομως είναι γυναίκα που γεννήθηκε σε μια άκρη του κόσμου που ο θεός την έκλασε
και δεν την έπλασε και έχει φτώχια να θέλει μεν μια στέγη ... όπως όλα τα έμβια όντα που δεν θέλουν να ψοφήσουν στο κρύο ....
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .... μετά τις φάπες που έχει φάει (σίγουρα) σε αυτή τη ζωή
τότε πιστεύω ότι αξίζει να το σκεφτείς.
Έχω υπόψη μου περιστατικά, γνωστοί και φίλοι που ζουν .... αρκετά χρόνια ... με γυναίκες των οποίων τις επαγγελματικές δραστηριότητες δεν θα ενέκριναν ... οι μανάδες μας και περνάνε ΜΙΑ ΧΑΡΑ .
Ενώ με τις προηγούμενες .... κυριλέ ελληνίδες γυναίκες τους , είχαν γίνει ρημάδια.
Μεγάλο παιδί είσαι ... μπορείς να εκτιμήσεις την κατάσταση .
Άποψή μου είναι να μη λάβεις υπόψη το κύρος που δίνουν στην κάθε γυναίκα ... οι ελληνίδες της κοινωνίας μας.
Να κοιτάξεις πως είναι μαζί σου. Μόνο αυτό .
Ως προς το χρόνο ... ξέρω τυπάδες ... που είπαν σε τύπα ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ... ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΔΩ ; ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ .... ΕΡΧΕΣΑΙ ;
Και πήγαν σπίτι μαζί το χάραμα ... μετά από γίδα βραστή. Μη βάζεις κανόνες και όρια .