Νέα

Θα φιλοξενούσατε στο σπίτι σας κοπέλα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dreamer40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φιλοξενούσατε ποτέ κωλομπαρού στο σπίτι σας?

• Ναι

Ψήφοι: 28 29,2%
  • Όχι

Ψήφοι: 49 51,0%
  • Ναι, αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα (1 έως δύο μήνες)

Ψήφοι: 20 20,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Michael Scott 2.0

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Like
855
Πόντοι
81
Συμφωνούμε αλλά η γυναίκα που είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο δεν έχει την νοοτροπία μιας κωλομπαρούς, το πιθανότερο δηλαδή τι εννοώ. Η δικιά μου ζηλεύει πολύ κοντέψαμε να ξεκόψουμε επειδή μίλαγα με μια συνάδελφο από την δουλειά στο τηλ για θεματα δουλειάς και είναι και παντρεμένενη...ενώ την ίδια στιγμή αυτή πηγαίνει κάθε βράδυ στο μαγαζί ...και ποιός ξέρει τι κάνει..

Την έχω κόψει να έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις θυμού κτλ...αδικαιολόγητες ...
Οξω. Την επόμενη φορά που θα φύγει πέταξε τα πράγματα της έξω και άλλαξε κλειδαριά

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.414
Πόντοι
40.655
Μου λέειπως δεν βγαίνει με πελάτες, εννοείται πως δεν το έχαψα, το θέμα μου δεν είναι αυτό δεν πάω για γάμο...αυτό που με απασχολεί είναι η ασφάλειά μου και να μην έχω μπλεξίματα ...

Δεν με νοιάζει αν γαμιέται και με άλλους που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κάνει το πρόβλημα είναι πως αν μείνει μαζί μου πως ξεμπλέκω μετά όταν θα της πω να φύγει ...

Να την βάλεις στο σπίτι σου ενέχει πολλούς κινδύνους. Από το να το βρεις κάποια μέρα εντελώς άδειο επειδή θα τα έχει σηκώσει όλα και θα έχει φύγει, μέχρι να μην ξεκουμπίζεται με τίποτα. Αν έχεις καμιά γαμιστρώνα περισσευούμενη, βάλτην εκεί.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.654
Πόντοι
9.195
Οι περισσότερες γυναίκες είτε απο το πρωην Σοβιετικο μπλοκ ειτε απο Λατινική Αμερική έρχονται για τα χρήματα.

Αυτές απο το πρώην Σοβιετικό μπλοκ έχουν παιδί ή παιδιά εκεί, συνήθως & θέλουν οικονομική ενίσχυση
Οι συγκεκριμένες, η νοοτροπία τους είναι ο άνδρας να της βοηθάει οικονομικά, να νιώθουν οτι έχουν υποστήριξη, έτσι και τα χρήματα του καθενός περιοριστούν & το καταλάβουν πάνε αλλού γιατί αισθάνονται ανασφάλεια.

Οι δε κοπέλες απο τη Λατινική Αμερική, φτωχές κοιτούν να βοηθηθούν οικονομικά & να αγοράσουν ένα σπίτι στη χώρα τους & να ζουν πιο ανθρώπινα.

Υπάρχουν βέβαια & οι ελάχιστες εξαιρέσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Mandragora7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
1.177
Πόντοι
206
Αν δίνει κώλο, στείλτε τη να την φιλοξενήσω εγώ. :coffee:
Η επιτομή της θυσίας και του αλτρουισμού!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φταίνε και οι Ελληνίδες φίλε, έχουν σηκώσει τη μύτη πολύ ψηλά και αναγκαζόμαστε να μπλέκουμε σε τέτοιες καταστάσεις...
Τρομερό επιχείρημα...

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
377
Πόντοι
21
Συμφωνώ απόλυτα, στην αρχή ξέρεις πως είναι ένιωσα επιβεβαίωση ότι κατάφερα μια όμορφη αλλοδαπή κωλομπαρού, τελικά όμως δεν κατάφερα και τίποτα αυτές το χρήμα μόνο κοιτάνε...Η συγκεκριμένη έχει παιδιά αλλά δεν θέλω να πω λεπτομέρειες ...

Με χάλασε που μου πρότεινε να μείνουμε μαζί, γιατί αυτό δείχνει πως θέλει να με χρησιμοποιήσει, αυτή είναι η όλη ιστορία...

Θα φανεί αύριο που θα της πω δεν παίζει να έρθεις για να μείνουμε μαζί, θα της το ξεκαθαρήσω ότι όχι δεν θα έρθει, αν σπαστεί και αρχίσει να ξεκόβει τότε πήρα την απάντησή μου.. Τώρα είναι στη δουλειά με πελάτη...

Τελευταία τροποποίηση:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.351
Πόντοι
24.596
Τύπος dreamer40:confused::confused::confused:
1780087942948.jpeg

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.264
Πόντοι
37.965
Να πω κ εγω την γνωμη μου. Κανεις απο εδω που σου γραφουμε δεν ξερει την συγκεκριμενη κοπελα. Δεν ξερουμε ουτε το πως συμπεριφερεται ουτε τον χαρακτηρα της. Αυτα μονο εσυ τα ξερεις. Με βαση αυτο να παρεις την αποφαση που θελεις. Και αν τοσο πολυ σε τρομαζουν τα περι νταβαδων κτλπ απλα ρωτησε την να στα ξεκαθαρισει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.927
Πόντοι
3.936
Φταίνε και οι Ελληνίδες φίλε, έχουν σηκώσει τη μύτη πολύ ψηλά και αναγκαζόμαστε να μπλέκουμε σε τέτοιες καταστάσεις...
Τότε μάθε ξένες γλώσσες και ριχτο στις τουρίστριες -κάνε ταξίδια στο εξωτερικο, όπως κάναμε κι εμείς κάποτε..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.577
Πόντοι
6.256
η γυναίκα που είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο δεν έχει την νοοτροπία μιας κωλομπαρούς, το πιθανότερο δηλαδή τι εννοώ. Η δικιά μου ζηλεύει πολύ κοντέψαμε να ξεκόψουμε επειδή μίλαγα με μια συνάδελφο από την δουλειά στο τηλ για θεματα δουλειάς και είναι και παντρεμένενη...
Και γυναίκες με διδακτορικά το έχουν κάνει .... Μην το ψάχνεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.577
Πόντοι
6.256
Σε ευχαριστώ φίλε με έχουν καλύψει οι απαντήσεις από τους παίχτες εδώ μέσα, ναι θα την ξεκόψω να τελειώνω εκτός και αν δεχτεί να συνεχίσουμε όπως είμαστε
Τυπάρα .... αν το ψευδώνυμό σου έχει να κάνει με ηλικία .... και είσαι 40+ ....

Αν γουστάρεις, γράψε τον κάθε μαλάκα στα αρχίδια σου και κοίτα να περνάς καλά.
(Οπότε προχώρα με τις προφυλάξεις που είπαμε).
Εκτός και αν σε ενδιαφέρει το τι λένε για σένα κομπλεξάρες σε βλαχοχώρια και πανηγύρια .... που δεν νομίζω ...
ή αν ήθελες να απλώσεις κανένα ματωμένο σεντόνι από παρθενιά αν το δει η γειτόνισα
και οι καριόλες της γειτονιάς ....

Επαναλαμβάνω και κράτο το ... ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ , ΙΑΤΡΟΙ , ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ , ΖΑΜΠΛΟΥΤΕΣ , ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ.

Μιλάμε τους κάναν ρημάδια όμως ... μπουρδέλα ... ρόμπες .... σερβιέτες τους εκαναν ....

ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ....

Μπορεί να το πάθεις κι εσύ .... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ...

όχι κωλομπαρτζού.

Μπορεί να τη στείλεις στο διάολο ... και να βρεις μια παρθένα 40 ... με 15 ακίνητα ... ιατρό ... να ξέρει πιάνο ....
και ο πατέρας της να είχε ... μερσεντέ από το 1965 .....

και να σε κάνει πατίνι ! Εκεί δεν θα έχεις το ελαφρυντικό ότι ήταν ... κωλομπαρτζού.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΙΝΙ .

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ;;;; ΝΑΙ ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.

Το κωλομπαρτζού είναι άνευ σημασίας.

Υ.Γ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ ... ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ.
Μπορεί να γίνω ρεζίλι των σκυλιών . ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Ας γίνω.

Αν πάει καλά, θα είναι η κάβλα του αιώνα όμως.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.577
Πόντοι
6.256
Συμφωνώ απόλυτα, στην αρχή ξέρεις πως είναι ένιωσα επιβεβαίωση ότι κατάφερα μια όμορφη αλλοδαπή κωλομπαρού, τελικά όμως δεν κατάφερα και τίποτα αυτές το χρήμα μόνο κοιτάνε...Η συγκεκριμένη έχει παιδιά αλλά δεν θέλω να πω λεπτομέρειες ...

Με χάλασε που μου πρότεινε να μείνουμε μαζί, γιατί αυτό δείχνει πως θέλει να με χρησιμοποιήσει, αυτή είναι η όλη ιστορία...

Θα φανεί αύριο που θα της πω δεν παίζει να έρθεις για να μείνουμε μαζί, θα της το ξεκαθαρήσω ότι όχι δεν θα έρθει, αν σπαστεί και αρχίσει να ξεκόβει τότε πήρα την απάντησή μου.. Τώρα είναι στη δουλειά με πελάτη...

Τυπάρα, αν τη σουτάρεις, έχεις καμία ξανθιά ελληνίδα 1.81 , ελεύθερη . 32 ετών , με σπίτι άνω κηφισιά και κότερο στη μαρίνα βουλιαγμένης ; Μήπως έχει και σαλέ στο zermatt ; Από μάτια προτιμώ γκρί ή γαλάζια. Όχι πράσινα.
Θέλω και ωχρό δέρμα, όχι ηλιοκαμμένες.
Αν ναι , για να μου γνωρίσεις τη μικρή αδελφή ρωτάω, να γίνουμε μπατζανάκηδες.

Αν δεν έχεις .... θα έλεγα μην το παίξεις τόσο σκληρός.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.251
Πόντοι
7.046
Τελικά τι έγινε; Κάθησα και διάβασα 4 σελίδες και έμεινα με την αγωνία.

Makis99

Μέγας
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
1.785
Πόντοι
3.990
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...

Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.

Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.

Δεν ξέρω θέλω την γνώμη σας, αν σας τύχαινε κάτι τέτοιο τι θα κάνατε?

Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...

Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..
ΟΧΙ

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.407
Πόντοι
2.916
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Bro παλιά έκανε ωραίες εκπομπές ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τέτοια θέματα, καθόταν σταυροπόδι και και έδινε λύσεις σε γόνιμους προβληματισμούς όπως ο δικός σου.

Δυστυχώς, όμως, το κατεστημένο μπλοκάρει εδώ και χρόνια τον Ανδρέα προωθώντας ατάλαντους τύπους όπως ο Τανιμανίδης και ο Αρναούτογλου που δεν έχουν κοινωνική ευαισθησία και ασχολούνται μόνο με τηλεπαιχνίδια και μαλακίες.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
377
Πόντοι
21
Πάντως από εμφάνιση δεν μοιάζω με τον τύπο...σιγά μην ξαναποστάρω εδώ μέσα. Θα το πω στα ίσια, υπάρχουν αρκετοί Ελληνάρες σαν και σένα με χαμηλό IQ ..γεματος ο τόπος είναι δηλαδη.. όχι μόνο εδώ μέσα.

To να ρωτάς κάτι δεν σημαίνει ότι είσαι βλάκας..ή ότι δεν ξέρεις, ή ότι είσαι άβγαλτος, απλά θέλεις να δεις τι έχουν να σου πουν για ένα θέμα που σε απασχολεί και κάποιοι άλλοι, κρατάς γνώμες αλλά δεν ταυτίζεσαι απαραίτητα με κάποια γνώμη.

Υπάρχουν τύποι που παριστάνουν τους αφελείς (ναι εγώ είμαι αυτός!!!) γιατί μόνο έτσι θα πάρουν αξιόπιστε γνώμες...όπως για παράδειγμα το νήμα που άνοιξα για τα κωλόμπαρα και έγραψα ότι δεν έχω εμπειρία...και πήρα κάποιες απαντήσεις. Απλα ίχ κάποια χρόνια να πατήσω σε τέτοια μαγαζιά δεν είναι ότι δεν είχα εμπειρίες παλιότερα..και ήθελα να δω τι παίζει ΤΩΡΑ όχι πριν 10 χρόνισα ΤΩΡΑ...

Πάμε τώρα να δούμε τι έχω κάνει εγώ με τα κωλόμπαρα μέχρι τώρα από 18 χρονών μέχρι σήμερα.

Αριθμός τηλ. από κολωμπαρούδες εκατοντάδες ούτε που μπορώ να προσδιορίσω τον αριθμό..

Σχέσεις 12
του κώλου σχέσεις δηλαδή γιατί σοβαρή σχέση δεν μπορείς εύκολα να κάνεις με γυναίκες σε τέτοια μαγαζιά αριθμός

Τυπάρα .... αν το ψευδώνυμό σου έχει να κάνει με ηλικία .... και είσαι 40+ ....

Αν γουστάρεις, γράψε τον κάθε μαλάκα στα αρχίδια σου και κοίτα να περνάς καλά.
(Οπότε προχώρα με τις προφυλάξεις που είπαμε).
Εκτός και αν σε ενδιαφέρει το τι λένε για σένα κομπλεξάρες σε βλαχοχώρια και πανηγύρια .... που δεν νομίζω ...
ή αν ήθελες να απλώσεις κανένα ματωμένο σεντόνι από παρθενιά αν το δει η γειτόνισα
και οι καριόλες της γειτονιάς ....

Επαναλαμβάνω και κράτο το ... ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ , ΙΑΤΡΟΙ , ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ , ΖΑΜΠΛΟΥΤΕΣ , ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ.

Μιλάμε τους κάναν ρημάδια όμως ... μπουρδέλα ... ρόμπες .... σερβιέτες τους εκαναν ....

ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ....

Μπορεί να το πάθεις κι εσύ .... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ...

όχι κωλομπαρτζού.

Μπορεί να τη στείλεις στο διάολο ... και να βρεις μια παρθένα 40 ... με 15 ακίνητα ... ιατρό ... να ξέρει πιάνο ....
και ο πατέρας της να είχε ... μερσεντέ από το 1965 .....

και να σε κάνει πατίνι ! Εκεί δεν θα έχεις το ελαφρυντικό ότι ήταν ... κωλομπαρτζού.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΙΝΙ .

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ;;;; ΝΑΙ ....
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.

Το κωλομπαρτζού είναι άνευ σημασίας.

Υ.Γ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ ... ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ.
Μπορεί να γίνω ρεζίλι των σκυλιών . ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Ας γίνω.

Αν πάει καλά, θα είναι η κάβλα του αιώνα όμως.

Τυπάρα, αν τη σουτάρεις, έχεις καμία ξανθιά ελληνίδα 1.81 , ελεύθερη . 32 ετών , με σπίτι άνω κηφισιά και κότερο στη μαρίνα βουλιαγμένης ; Μήπως έχει και σαλέ στο zermatt ; Από μάτια προτιμώ γκρί ή γαλάζια. Όχι πράσινα.
Θέλω και ωχρό δέρμα, όχι ηλιοκαμμένες.
Αν ναι , για να μου γνωρίσεις τη μικρή αδελφή ρωτάω, να γίνουμε μπατζανάκηδες.

Αν δεν έχεις .... θα έλεγα μην το παίξεις τόσο σκληρός.
Δεν είναι ότι θα το παίξω σκληρός, απλά το θέμα είναι πως μου δειχνει με τον τρόπο της ότι πάει να καβατζωθεί μαζί μου.Μπορεί από την αρχή αυτός να ήτανε αυτός ο στόχος της, δηλαδή να μην με πολυγουστάρει κιόλας, απλά γαμιέται μαζί μου με στόχο την καβάτζα, έχω καλή δουλειά, ωραίο σπίτι, γιατί όχι μπορεί να σκέφτεται ας τον εκμεταλευτούμε τον μαλ...

Αν μου έλεγε να μείνουμε μαζί μετά από 1 χρόνο σχέσης θα ήταν διαφορετικά, τώρα τι να λέμε από τον δεύτερο μήνα που βγαίνουμε άρχισε να γίνεται πιεστική. Θέλει να κάνει οικονομία, δεν με νοιάζει κιόλας να βρει κανέναν άλλον...να την καβατζώσει...

Negroni

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
346
Πόντοι
20
Κόψε πέρα ρε φίλε. Τι κάθεσαι και αναρωτιέσαι; εσύ γι αυτήν είσαι ένας καλός πελάτης που πληρώνει. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι μας βλέπουν οι κυρίες που δουλεύουν σε τέτοιες δουλειές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom