Νέα

Προσπάθεια ή νεα αρχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 35Tsitsi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.474
Πόντοι
736
Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την γνώμη σας.
Είμαι παντρεμένος με μία υπέροχη γυναίκα εδώ και 15 χρόνια.
Η γυναίκα μου είναι όμορφη, έξυπνη, δραστήρια, με αγαπάει, με φροντίζει και με έχει στηρίξει όποτε την έχω χρειαστεί.
Γενικά είναι άψογη.
Την αγαπώ και την φροντίζω και εγω, αλλά από την μεριά μου έχει χαθεί ο έρωτας, η κάβλα..ολα εχουν γινει ρουτινα.
Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες με θέματα υγείας δικά της(δόξα το Θεό όλα είναι καλά τώρα) κ πάντα ήμουν δίπλα της κ έκανα τα πάντα.
Τους τελευταίους 8 μήνες όμως κάτι έχει αλλάξει μέσα μου, γνώρισα μία κοπέλα την οποία και ερωτευτηκα κ με ερωτευτηκε κ εκεινη.
Οταν ειμαι μαζι της ολα ειναι τελεια, το σεξ, οι συζητησεις, τα πιο απλα πραγματα γινονται ενδιαφεροντα μαζι της.
Ειναι η πρωτη φορα που απατω τη γυναικα μου, παντα μου αρκουσαν οσα ειχα και ενιωθα τυχερος και ειχα πολλες ευκαιριες να την απατησω αλλα παντα ημουν πιστος, δεν το ειχα ανάγκη, αλλα αυτο που συνεβη τωρα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.
Φοβάμαι πως αν χωρίσω η γυναίκα μου θα διαλυθεί κ δν μπορώ να ρης το κάνω αυτό.
Μπορεί για κάποιους η επιλογή να είναι ξεκάθαρη και εύκολη αλλά εγώ τα εχω χαμενα δν ξερω τι να κανω.
Η λογικη λεει να προσπαθησω να φτιαξω ξανα τον γαμο μου αλλα η καρδια μου να κυνηγησω μια νεα ζωη με την κοπελα που γνωρισα..
Καθε αποψη κ γνωμη χιουμοριστικη ή σοβαρή δεκτή.
Ρίχτε!
Φίλε μου, ίσως είμαι ο πλέον ακατάλληλος για να χω γνώμη στα ζητήματα που θέτεις (δεν παντρεύτηκα, είμαι ανάξιος να κρατήσω οποιαδήποτε σχέση και βαριέμαι απίστευτα εύκολα), αλλά επίτρεψε μου -με όλον τον σεβασμό- να μοιραστώ κάποιες σκέψεις:

1) δεν περιγράφεις κάτι παράξενο ή ασυνήθιστο, λίγο πολύ έτσι είναι όλα τα ζευγάρια ύστερα από χρόνια. Καταλαβαίνω πως παντρεύτηκες μικρός κι ίσως αυτό να σου έχει αφήσει κάποια μικρά απωθημένα.

2) Η ρουτίνα και η πλήξη δυστυχώς παράγει προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο πως οι πιο 'φλογεροί' έρωτες συνήθως είναι οι παράνομοι. Καύσιμο τους δεν είναι η 'ίντριγκα της παρανομίας' αλλά η πλήξη και ο εγκλωβισμός εντός της ρουτίνας. Σαν τους έρωτες του κρουαζιερόπλοιου, που διαρκούν όσο βρίσκεται το βαπόρι εν πλω. Μόλις πιάσει λιμάνι τραβάει ο καθένας τον δρόμο του. Πιστεύεις θα ένιωθες τον ίδιο για την γκόμενα εάν ήσουν ελεύθερος τόσα χρόνια? Επιτρεψε μου να αμφιβάλλω.

3) Είσαι 40 είναι 28. Υπέροχα! Κι όπως σε όλα τα φρέσκα προιόντα, η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στο καπάκι. Βάσει λογικής, η σχέση αυτή είναι χρονομετρημένη, και καλό είναι να καταλαβαίνεις πως πρέπει να είσαι έτοιμος πως πιθανότατα θα λήξει ανά πάσα στιγμή. And there's nothing you can do about it! Ο κόσμος μιας σημερινής 28χρονης είναι ένα πεδίο μάχης, βάλλεται με άπειρη πληροφορία μονίμως και παράλληλα έχει την ανάγκη να εξερευνήσει τη ζωή της.

4) Αν ήσουν ελεύθερος ίσως να μην προέκυπτε αυτή η σχέση που τόσο σε έχει ενθουσιάσει. Ενδέχεται η έγγαμη κατάσταση σου να αποτελεί το κίνητρο για την γκόμενα. Αλλά ακόμα και εάν ήσουν ελεύθερος και προέκυπτε η σχέση, δεν θα σε έκαιγε τόσο όσο σε καίει τώρα.

5) Κάνε ένα ταμείο τι προσφέρεις και τι λαμβάνεις από την κάθε μία. Το γαμήσι -όσο καλό κι αν είναι- έχει πολύ μικρότερη αξία από πραματικές ανθρώπινες αρετές. Γαμήσι καλό βρίσκεις και επί πληρωμή. Γυναίκα που να σου στέκεται σπαθί πλάι σου, όσο κι αν πληρώσεις.....δυσκολεύει. Άλλο το σεξ κι άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις φίλε. Ζύγισε τα.

6) Μας λες οτι στενοχωριέσαι να αφήσεις τη γυναίκα σου. Καλά κάνεις. Ξέρεις τι όμως? Εάν η γυναίκα σου είναι εμφανίσιμη και έχει κοινωνικότητα, πιθανότατα να την έχει καλύτερα από εσένα στις ημέρες μας. Ναι, θα πονέσει η γυναίκα προφανώς, αλλά μόλις συνέλθει, οι επόμενοι γαμιάδες είναι στην παρακάτω γωνία, πρόθυμοι για όλα. Θα ντύνεται ωραία και θα βγαίνει με τις φίλες της στα wine bars και θα νιώθει γκόμενα, και καλά θα κάνει. Το θέμα είναι εσύ τι θα κάνεις, και να συνειδητοποιήσεις πως ΑΝ χωρίσεις, δεν τολμάς να γυρίσεις εκεί φίλε. Καις κάθε γέφυρα εφόσον δεν υπάρχουν παιδιά και δεν κοιτάς πίσω.
Μπροστά σου τι έχεις όμως...?

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom