Νέα

Ενα παρτι αλλιωτικο...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αθήνα, 2013

    ( Τα πρόσωπα και οι καταστάσεις είναι αληθινές, ίσως να βρίσκονται μέσα σαυτο το φόρουμ. Ότι αφηγούμαι είναι η δίκη μου εκτίμηση και το πως είδα και βίωσα εκείνη τη βραδιά)




    Μιλούσα μαζί του καιρό, σαν στάτους δήλωνε Dom αλλά αυτό το “Dom” δεν επεσήμανε όλα όσα ήταν. Ήταν ένας άντρας απόλυτα Κυριαρχικός, Σαδιστής και Διεστραμμένος. Τόσο διεστραμμένος που ξεπερνούσε τη δική μου ηθική. Εγώ είχα ανακαλύψει τις υποτακτικές μου τάσεις αλλά δεν τις είχα προσδιορίσει ακόμα, έτσι δήλωνα Βανίλλα.
    Με το τρόπο του, προσπαθούσε να εκμαιεύσει ότι διεστραμμένο είχα μέσα μου, βοηθώντας με να μάθω τα όρια μου, έστω και υποθετικά.


    Με ενημερώνει λοιπόν για ένα πάρτι που θα γινόταν, αλλιώτικο από αυτά που έχω πάει μέχρι στιγμής. Έτσι θα μας δινόταν και η ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά μετά από τόσους μήνες συνομιλίας. Ενθουσιάστηκα, ήθελα πολύ να πάω σε ένα πάρτι Bdsm! Από την άλλη όμως αγχώθηκα, με έπιασαν οι ανασφάλειες μου. Σκέφτηκα ότι ίσως το πάρτι να είναι επικίνδυνο ή οι άνθρωποι εκεί να είναι αλήτες. Έπειτα Εκείνος με τον οποίον συνομιλούσα, είχαμε μια φιλική σχέση εμπιστοσύνης όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το κομπιούτερ. Αυτές ήταν οι πρώτες σκέψεις ανησυχίας, σύντομα εμφανίστηκαν κι άλλες. Σκέφτηκα ακόμη ότι αν όλα πάνε καλά και συναντήσω αυτόν τον άνδρα, και είναι νορμάλ τι θα γίνει αν δεν του αρέσω ή δεν μου αρέσει. Πάντα τα τυφλά ραντεβού εκτός από τη γοητεία τους, έχουν κι αυτό το ρίσκο. Κάνοντας λοιπόν αυτές τις μαύρες αλλά λογικές σκέψεις τηλεφωνώ στη κολλητή μου ή οποία είναι πάντα πρόθυμη σε κάτι τέτοια, είναι αρκετά απελευθερωμένη και χωρίς ταμπού. Είναι μια bi με τα όλα τηςς !! Έτσι θα έχω την κολλητή για παρέα αν συμβεί κάτι, σκέφτηκα!


    Λίγο πριν το ραντεβού λέω σε Εκείνον ότι θα έχω και την κολλητή μου παρέα η οποία είναι πολύ απελευθερωμένη και σίγουρα θα ταιριάξουν πολύ! Εκείνος δεν διστάζει και λέει,

    - Ωραία! Φέρε την να τη γνωρίσω!


    Η ώρα του ραντεβού έχει φτάσει, όπως πάντα Εγγλέζα στα ραντεβού μου είμαι εκεί και τον περιμένω. Φοράω ένα μαύρο εφαρμοστό πουκάμισο..έχω αφήσει τα τρία πρώτα κουμπιά ανοιχτά ώστε να φαίνεται το σκούρο γκρι μπουστακι που φοράω από μέσα. Από κάτω επέλεξα το αγαπημένο μου τζιν για να είμαι άνετη και τις μπαλαρίνες μου. Είχα κάνει τα μαλλιά μου ατίθασα σγουρά και ένα κραγιόν στο χρώμα του σάπιου μήλου συμπλήρωνε το μακιγιάζ μου.


    Τον βλέπω να πλησιάζει, εκείνος δεν με είχε δει, τον αναγνώρισα από μια φωτογραφία άλλα και πάλι δεν ήμουν 100% σίγουρη. Σκάω μπροστά του σαν κιντερ έκπληξη και του χαμογελώ, καταλαβαίνει ότι είμαι εγώ και χαμογελά κι εκείνος και με φιλά σταυρωτά. Παρά τα 20 χρόνια που με περνάει μπορώ να πω ότι είναι αρκετά γοητευτικός. Με κοιτά στα μάτια και συνεχίζουμε να μιλάμε για άσχετα θέματα μέχρι να έρθει η φίλη μου. Όταν τελικά φτάνει τους συστήνω και νιώθω ότι εκείνος δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω μου, οπότε το προξενιό με την κολλητή μου πάει περίπατο.


    Φθάνουμε στο σημείο όπου γινόταν το πάρτι, νόμιζα ότι ήταν σπίτι όπως φαινόταν εξωτερικά αλλά εν τέλει ήταν ένα όμορφα διαμορφωμένο dungeon. Κόσμος πολύς, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Ο χώρος ατμοσφαιρικά σκοτεινός μα συνάμα προσιτός και φιλικός θα έλεγα. Παρατήρησα τον κόσμο που υπήρχε, και αναρωτιόμουν που κρύβονταν τα τέρατα. Ήταν όλοι τόσο απλοί και καθημερινοί. Θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί ο γείτονας μου ή το αφεντικό μου ή ο περιπτεράς της γειτονιάς μου. Απλοί και προσιτοί άνθρωποι διαφόρων ηλικιών. Αμέσως αισθάνθηκα καλύτερα.


    Μαζί με την κολλητή μου αρχίσαμε να επισκεπτόμαστε τους διάφορους διαμορφωμένους χώρους. Το πρώτο δωμάτιο που μπήκαμε είχε ένα μεγάλο κλουβί και δυο μπολάκια για φαγητό και νερό. Προφανώς θα χρησιμοποιούταν για pet play. Koιτώντας πίσω μου είχε μια μεγάλη βιβλιοθήκη μόνο που αντί να έχει βιβλία είχε παπούτσια γυναικεία κάθε λογής!! Άλλα με στρας, άλλα με 15 πόντους τακούνι άλλα με 12, άλλα peep toe άλλα με φιαπα !! Το απόλυτο φετίχ της κάθε γυναίκας! Ενθουσιάστηκα!! Μα όταν καταλάθος κοίταξα το ταβάνι τότε ενθουσιάστηκα πραγματικά. Είδα κάτι που ποτέ δεν είχα δει. Αλυσίδες διάφορες πλεγμένες μεταξύ τους, κρέμονταν από παντού. Αμέσως φαντάστηκα τον εαυτό μου, να κάνω σεξ ενώ κρατιέμαι από αυτές τις αλυσίδες!


    Προχωράμε στο δεύτερο δωμάτιο, εκεί υπήρχε ένας τεράστιος καθρέφτης που έπιανε όλο το μήκος του δωματίου. Υπήρχε ένας μεγάλος σταυρός στην άκρη , και διάφορα μαστίγια σε μεγάλη ποικιλία να κρέμονται στους τοίχους. Δερμάτινα έπιπλα..καρέκλες με τρύπες..και διάφορα άλλα που δεν τα ήξερα,κι ούτε ακόμη τα ξέρω. Το τρίτο δωμάτιο ήταν αφιερωμένο στο medical play, περιείχε οτι μπορούσε να δει ένας νορμάλ άνθρωπος σε ένα νοσοκομείο και να φοβηθεί!


    Η βραδιά ξεκινά, γυναίκες κυριαρχικές δένουν τους υποτακτικούς τους στο σταυρό με τη σειρά και αρχίζουν να τους χτυπούν. Έπειτα τη θέση στο σταυρό παίρνουν υποτακτικές γυναίκες όπου κι αυτές βασανίζονται σε κοινή θέα. Ήταν η πρώτη φορά που είδα ένα μαστίγιο εν δράση.
    Έπειτα είχαμε την τύχη να δούμε την τεχνική του shibari ολοζώντανη μπροστά μας, ήταν η καλύτερη μορφή τέχνης που είχα δει εδώ και χρόνια.


    Κάποια στιγμή με πλησιάζει Εκείνος και με τραβάει στο medical play room, με προστάζει να ανοίξω το στόμα μου όσο περισσότερο μπορώ. Το κάνω με δισταγμό. Μετά ανοίγει ένα βαλιτσάκι που είχε μαζί του και βγάζει ένα κυκλάκι τρύπιο που από ότι κατάλαβα έμπαινε στο στόμα και ενα σχοινί.

    Τον ρώτησα αν μπορούσα να τα δοκιμάσω και δέχτηκε, μου έβαλε αυτό το κυκλακι στο στόμα και το έδεσε πίσω από το κεφάλι μου. Έπειτα έπιασε το σκοινί και με τεχνική μου έδεσε τα χέρια πισθάγκωνα. Έμεινε ένα λεπτό να με κοιτάζει. Ένιωθα τόσο εκτεθειμένη, τόσο αβοήθητη. Του κάνω νεύμα να με λύσει και το κάνει αμέσως. Δε φοβήθηκα αντ'αυτού ένιωσα χαρά που δοκίμασα κάτι τέτοιο. Φεύγω και τον αφήνω πίσω μου, πηγαίνω στο κεντρικό δωμάτιο όπου βλέπω έναν άντρα υποτακτικό ντυμένο maid να πίνει τα κάτουρα Κυριών. Συγκλονίζομαι.


    Εκείνη τη στιγμή ξαναέρχεται Εκείνος και με τραβά από το χέρι, δεν με ρωτά μόνο με τραβά. Με πηγαίνει στο δωμάτιο του pet play και με βάζει να κάτσω σε μια καρέκλα. Νόμιζα οτι ήθελε να μιλήσουμε. Ξαφνικά βλέπω κόσμο να μαζεύεται στο δωμάτιο και κοιτώ με απορία, με ρωτούν τι κάνω πως περνάω αν είμαι οκ κτλ. Ξαφνικά ακούω εκείνον να μου μιλάει, έχει γονατίσει μπροστά μου, με κοιτά στα μάτια και με ρωτά αν τον Εμπιστεύομαι. Του αποκρίνομαι με ένα Ναι και πριν προλάβω να καταλάβω μου έχει σηκώσει το μανίκι και με έχει τρυπήσει με μια βελόνα. Το γνωστό Needle play. Eγω παθαίνω σοκ, δεν θυμάμαι αν μου έβαλε κι άλλη ή αν μια ήταν αρκετή. Οι υπόλοιποι ήταν από πάνω μου και απολάμβαναν το παιχνίδι ενώ εγώ είχα αποσβολωθεί. Μετά από λίγο μου την βγάζει και εμφανίζεται λίγο αίμα.



    Μου λέει να πάω να πλυθώ κι εγώ βγαίνω απτό δωμάτιο κρατώντας το χέρι μου, και πηγαίνοντας προς την τουαλέτα βλέπω μια πολύ καλοσυνάτη και όμορφη Κυρία. Με βλέπει με το αίμα και με ρωτάει τι είχε συμβεί, της εξηγώ. Νιώθω σαν το παιδάκι που τρέχει στη μαμά του να παραπονεθεί ότι κάποια παιδάκια το χτυπήσαν. Πραγματικά έτσι ένιωθα! Εκείνη με καθησυχάζει και μου λέει ότι αυτό δεν είναι τίποτα. Μετά με παίρνει πιο άκρη και μου λέει ότι στο χέρι δεν είναι καλό και ότι στο στήθος είναι καλύτερο. Με πείθει λίγο πολύ να ξεκουμπώσω το πουκάμισο μου και να φανερώσω το μισό στήθος μου, άντρες που βρίσκονται τριγύρω έρχονται να δουν. Εκείνη βγάζει μια βελόνα αποστειρωμένη και με κοιτά. Με πλησιάζει και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα, εγώ για δευτερόλεπτα τα χάνω αλλά συνειδητοποιώ οτι μ αρέσει και πάω να ανταποδώσω το φιλί με ένα πιο βαθύ φιλί άλλα φοβάμαι μήπως δεν θέλει κι έτσι σταματώ γρήγορα. Πριν το καταλάβω μου έχει βάλει τη βελόνα στο στήθος και μου λέει,

    - Είδες, τίποτα δεν ήταν!



    Αφου πλύθηκα λιγάκι απτά αίματα, πάω και βρίσκω την κολλητή μου η οποία παρακολουθούσε τα μαστιγώματα στο κεντρικό δωμάτιο και δεν είχε πάρει χαμπάρι από όσα είχαν συμβεί. Πίνουμε το ποτό μας καθώς της τα εξιστορώ και ενώ προσπαθώ να χαλαρώσω και να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Ξαφνικά αντιλαμβάνομαι μια σκιά να με πλησιάζει, γυρίζω και βλέπω την πιο γλυκεία και ενδιαφέρουσα φατσουλα μέσα στο πάρτι. Μας πιάνει τη κουβέντα, είναι 30 χρονών υποτακτικός. Αν δεν ηταν υποτακτικός πιστεύω οτι εκείνο το λεπτό θα τον ερωτευόμουνα! Ήταν πολύ όμορφος και είχε ένα υπέροχο καλοσυνάτο χαμόγελο. Μιλάμε λίγο και φεύγει,

    Εγώ ξαναχάνομαι στη συζήτηση με τη φίλη μου. Μετά από λίγο ξαναέρχεται και μου λέει,

    - Μπορώ να σου πω για λίγο?

    - Ναι, φυσικά , του αποκρίνομαι.

    - Ακολούθησε με, μου λέει και με οδηγεί στο δωμάτιο με τις αλυσίδες.


    Φτάνουμε στο δωμάτιο είμαστε μονοί μας και τον κοιτώ με απορία.

    - Μου αρέσεις , σίγουρα έχεις υποτακτικές τάσεις? Θέλεις να δοκιμάσουμε μήπως έχεις και κυριαρχικές τάσεις?

    - Δ εν νομίζω, αλλά δεν χάνουμε και τίποτα να δοκιμάσουμε.

    - Εμένα μου αρέσει να με πατάνε, και να κάθονται πάνω μου εύσωμες Κυρίες, να γίνομαι το κάθισμα και το τραπεζάκι τους.

    Σκέφτομαι οτι το εύσωμη το έχει πετύχει, το Κυρία δεν ξέρω κατά πόσο το έχει βρει.

    Χωρίς να χάνει χρόνο ξαπλώνει στο πάτωμα και μου λέει να πιαστώ από τις αλυσίδες και να ανεβώ πάνω του.

    - Σήκω παιδί μου, τι είναι αυτά που λες.

    - Σε παρακαλώ , ανέβα πάνω μου.

    - Μα είμαι βαριά! Δεν ξέρω και που να πατήσω, μην σου κάνω καμιά ζημιά.

    - Δεν με πειράζει, σε παρακαλώ ανέβα!

    Είδα κι από είδα, βγάζω τα παπούτσια μου, πιάνομαι από τις αλυσίδες και πατάω πάνω στη κοιλιά του. Βρίσκομαι πλέον και με τα δυο πόδια πάνω του και τον πατώ στο στομάχι και προχωρώ προς το στέρνο.

    - Πάτα μου το κεφάλι!

    - Είσαι τρελός!!

    - Πάτα μου το κεφάλι!


    Τελικά σαν υποτακτική φύση υπακούω στο πρόσταγμα του και πατώ στο κεφάλι του για 1 λεπτό το πολύ και κατεβαίνω γρήγορα. Ευτυχώς ήταν καλά. Αυτός δεν σηκώνεται παραμένει ξαπλωμένος.

    - Κάτσε πάνω στα ποδιά μου και βάλε τα ποδιά σου στο πρόσωπο μου, μου λέει.

    Το κάνω κι αυτό, δεν αντέχω άλλο και σηκώνομαι. Σηκώνεται κι αυτός και πέφτει στα τέσσερα.

    - Κάτσε στη πλάτη μου, μου λέει.

    - Είσαι σίγουρος?? , ανταπαντώ εγώ

    - Ναι κάτσε!

    Κάθομαι κι αμέσως αρχίζει αυτός να κινείται γύρω γύρω.

    Γύρισα πίσω στα παιδικά μου χρόνια όταν παίζαμε τη γαϊδούρα.

    Δεν αντέχω άλλο και σηκώνομαι.

    -Καλά πιστεύεις ότι είμαι Κυριαρχικό άτομο?

    - Πίστευα ότι θα στο βγάλω.

    - Μπα δεν το χω!

    - Ναι το βλέπω! Θα σου δώσω όμως τον αριθμό μου και αν θέλεις να πάμε για καφέ να το κουβεντιάσουμε και να ξαναπροσπαθήσουμε!


    Δέχομαι και ανταλλάζουμε αριθμούς, άσχετα αν δεν τον ξανάδα πότε από κείνη τη νύχτα.

    Το πάρτι συνεχίζεται κανονικά, εγώ πλέον έχω χαθεί σε αυτα που έχω βιώσει.

    Παρακολουθώ που κάποιοι επιλεγούν να παίξουν πριβε σε ένα δωμάτιο . Τα μαστίγια έχουν πάρει φωτιά. Τότε αυτός που μαστιγώνει, ένας άντρας γύρω στα 60 με βλέπει και μου λέει.

    - 'Έλα κι εσύ.

    - Όχι ευχαριστώ δε θα πάρω.


    Τον βλέπω να αφήνει το μαστίγιο και να με πλησιάζει. Με πιάνει απτο χέρι κ με τραβάει. Εγώ προβάλω αντίσταση, δεν θέλω και του το λέω πιο επιτακτικά, εκείνος επιμένει. Εγώ θυμώνω κουνάω το χέρι μου να με αφήσει ώσπου με αφήνει και εξαφανίζομαι.

    Όχι ότι σνόμπαρα αλλά πιστεύω ότι αυτή η στιγμή είναι ιερή και ειδικά όταν σου συμβαίνει για πρώτη φορά. Ήθελα λοιπόν η πρώτη αυτή φορά να είναι με κάποιον που θα σημαίνει κάτι για μένα και να τη ζήσω στο έπακρο.


    Το πάρτι πλέον είχε τελειώσει για μας, βρίσκω τη φίλη μου και αποφασίζουμε να φύγουμε. Έρχεται εκείνος που ήθελε να με μαστιγώσει μαζί με τις υποτακτικές του και από ευγένεια τους δίνω το χέρι να τους χαιρετίσω, εκείνες ήταν ώριμες κυρίες 45-50 ετών παντρεμένες όπως κι ο ίδιος όπως μου είπε. Αυτές στέκονται παθητικά και με κοιτάνε και τότε αυτός τους λέει να με χαιρετίσουν φιλώντας με στο στόμα. Με κοιτάνε διερευνητικά αυτές και περιμένουν να δουν αν θέλω. Σκέφτομαι ότι εδώ που φτάσαμε τι είναι ένα φιλί κι έτσι φιλιέμαι και με τις δυο. Έπειτα βγάζουν ένα χαρτάκι και μου δίνουν τον αριθμό τους. Μου ζήτησαν το δικό μου και σκέφτηκα να τους δώσω ένα παλιό που δεν χρησιμοποιώ άλλα στη σύγχυση πάνω τους έδωσα το σωστό. Ευτυχώς δεν μου τηλεφώνησαν ποτέ.

Εκεινος προσφερεται να μας παει σπιτι. Μπαινουμε στο αυτοκινητο, εγω μπροστα και η φιλη μου πισω. Νιωθω τοσο ανετα τοσο οικεια, σαν να ειμαι ηδη δικη του. Παει πρωτα τη φιλη μου σπιτι της, κοντευει χαραμα..
Επειτα φτανουμε στο δικο μου, παρκαρει  ακριβως  κατω απτο σπιτι μου, η ησυχια της γειτωνιας αυτη την ωρα ειναι εκκωφαντικη..
Συζηταμε για διαφορα ...γουσταριζομαστε και αυτο φαινεται εντονα..
και τοτε με ρωταει το εξης..αν ημουν πουτανα ποσο θα κοστολογουσα τη πιπα μου..
ντοιγκ σκεφτηκα..τι λεει...
το παιζω ντιβα και του λεω με στομφο "τουλαχιστον 100 ευρω"
με κοιταει με ηρεμια και μου λεει ωραια για δειξε μου...
παλαιοτερα αν μ ειχε πει κανεις τετοια κουβεντα θα τον εγραφα στα μαυρα καταστιχα και θα εξαφανιζομουν αλλα γνωριζοντας το bdsm και μαθαινοντας την αλλη πλευρα του εαυτου μου ειχα αρχισει να αποδεχομαι το ποσο πουτανα ειμαι τελικα..
οποτε χωρις δισταγμο αρχισα να ξεκουμπωνω το παντελονι του με το φοβο ομως να με δει η σπιτονοικοκυρα η καποιος γειτωνας..
αφου τελειωσε στο στομα μου και αφου τα καταπια ολα γτ παντα ειχα μαθει να τα καταπινω χωρις να σκεφτω αν κανει..
μου ειπε οτι η πιπα μου αξιζε για 50 ευρω και μου ζητησε να ανεβει στο φοιτητοσπιτο μου..
Εκεινη τη στιγμη θυμηθηκα ολα τα "τρομαχτικα" εργαλεια που μου ειχε δειξει νωριτερα..και δεν ειχα ορεξη για "νεα μονοπατια" ημουν ακομα αγουρη ηθελα χρονο, αρνηθηκα τον ευχαριστησα που με εφερε σπιτι και εφυγα βιαστικα.

Εφυγα με το μυαλό θολωμένο για το τι συνέβη εκεινη τη βραδια, άλλα περίεργος με χαρά. Χαιρόμουν που τα είχα ζήσει όλα αυτά, χαιρόμουν για την επαφή που είχα αποκτήσει με τον κόσμο του Bdsm.

Εκείνον, δεν τον ξανάδα ποτέ, μα η παρουσία του , το πάρτι κι όσα έζησα έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη μου. :)




 

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
18.697
Κριτικές
1
Like
2.029
Πόντοι
366

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Μηνύματα
4.926
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
επειδη βαριεμαι να διαβαζω τον μουσακα τον εφαγες πριν η μετα το γαμησι ?
ευχαριστω



 



 
 

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Μηνύματα
531
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Ωραια ιστορια....πρεπει να πω οτι μου αρεσε  :sunglasses:
 

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
102
Like
8
Πόντοι
1
Μόνο πίπα για αρχή εε;; Κάτι ειναι κι αυτό! Συνέχισε το στορυ με τον επόμενο να μπούμε σιγα-σιγά στα πιο βαθια...
 

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Μηνύματα
1.403
Κριτικές
40
Like
2.010
Πόντοι
1.206
Μιας και το έφερε η κουβέντα, στο Γκάζι γίνεται ένα spank party, ξέρει κανείς τι παίζει εκεί;  γουστάρω τέτοια κόλπα άλλωστε πολλές φορές την βρίσκω άσχημα.
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    59,4 KB · Εμφανίσεις: 80

ref.lexx

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Μηνύματα
30
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία γράφεις...Φιλόλογος είσαι???? :uglystupid:
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.205
Κριτικές
35
Like
5.847
Πόντοι
6.796
Ημουν και γω σε αυτο το παρτυ, το θυμαμαι  :s&m_2:
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.182
Κριτικές
496
Like
62.392
Πόντοι
39.662
Αθήνα, 2013

    ( Τα πρόσωπα και οι καταστάσεις είναι αληθινές, ίσως να βρίσκονται μέσα σαυτο το φόρουμ. Ότι αφηγούμαι είναι η δίκη μου εκτίμηση και το πως είδα και βίωσα εκείνη τη βραδιά)




    Μιλούσα μαζί του καιρό, σαν στάτους δήλωνε Dom αλλά αυτό το “Dom” δεν επεσήμανε όλα όσα ήταν. Ήταν ένας άντρας απόλυτα Κυριαρχικός, Σαδιστής και Διεστραμμένος. Τόσο διεστραμμένος που ξεπερνούσε τη δική μου ηθική. Εγώ είχα ανακαλύψει τις υποτακτικές μου τάσεις αλλά δεν τις είχα προσδιορίσει ακόμα, έτσι δήλωνα Βανίλλα.
    Με το τρόπο του, προσπαθούσε να εκμαιεύσει ότι διεστραμμένο είχα μέσα μου, βοηθώντας με να μάθω τα όρια μου, έστω και υποθετικά.


    Με ενημερώνει λοιπόν για ένα πάρτι που θα γινόταν, αλλιώτικο από αυτά που έχω πάει μέχρι στιγμής. Έτσι θα μας δινόταν και η ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά μετά από τόσους μήνες συνομιλίας. Ενθουσιάστηκα, ήθελα πολύ να πάω σε ένα πάρτι Bdsm! Από την άλλη όμως αγχώθηκα, με έπιασαν οι ανασφάλειες μου. Σκέφτηκα ότι ίσως το πάρτι να είναι επικίνδυνο ή οι άνθρωποι εκεί να είναι αλήτες. Έπειτα Εκείνος με τον οποίον συνομιλούσα, είχαμε μια φιλική σχέση εμπιστοσύνης όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το κομπιούτερ. Αυτές ήταν οι πρώτες σκέψεις ανησυχίας, σύντομα εμφανίστηκαν κι άλλες. Σκέφτηκα ακόμη ότι αν όλα πάνε καλά και συναντήσω αυτόν τον άνδρα, και είναι νορμάλ τι θα γίνει αν δεν του αρέσω ή δεν μου αρέσει. Πάντα τα τυφλά ραντεβού εκτός από τη γοητεία τους, έχουν κι αυτό το ρίσκο. Κάνοντας λοιπόν αυτές τις μαύρες αλλά λογικές σκέψεις τηλεφωνώ στη κολλητή μου ή οποία είναι πάντα πρόθυμη σε κάτι τέτοια, είναι αρκετά απελευθερωμένη και χωρίς ταμπού. Είναι μια bi με τα όλα τηςς !! Έτσι θα έχω την κολλητή για παρέα αν συμβεί κάτι, σκέφτηκα!


    Λίγο πριν το ραντεβού λέω σε Εκείνον ότι θα έχω και την κολλητή μου παρέα η οποία είναι πολύ απελευθερωμένη και σίγουρα θα ταιριάξουν πολύ! Εκείνος δεν διστάζει και λέει,

    - Ωραία! Φέρε την να τη γνωρίσω!


    Η ώρα του ραντεβού έχει φτάσει, όπως πάντα Εγγλέζα στα ραντεβού μου είμαι εκεί και τον περιμένω. Φοράω ένα μαύρο εφαρμοστό πουκάμισο..έχω αφήσει τα τρία πρώτα κουμπιά ανοιχτά ώστε να φαίνεται το σκούρο γκρι μπουστακι που φοράω από μέσα. Από κάτω επέλεξα το αγαπημένο μου τζιν για να είμαι άνετη και τις μπαλαρίνες μου. Είχα κάνει τα μαλλιά μου ατίθασα σγουρά και ένα κραγιόν στο χρώμα του σάπιου μήλου συμπλήρωνε το μακιγιάζ μου.


    Τον βλέπω να πλησιάζει, εκείνος δεν με είχε δει, τον αναγνώρισα από μια φωτογραφία άλλα και πάλι δεν ήμουν 100% σίγουρη. Σκάω μπροστά του σαν κιντερ έκπληξη και του χαμογελώ, καταλαβαίνει ότι είμαι εγώ και χαμογελά κι εκείνος και με φιλά σταυρωτά. Παρά τα 20 χρόνια που με περνάει μπορώ να πω ότι είναι αρκετά γοητευτικός. Με κοιτά στα μάτια και συνεχίζουμε να μιλάμε για άσχετα θέματα μέχρι να έρθει η φίλη μου. Όταν τελικά φτάνει τους συστήνω και νιώθω ότι εκείνος δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω μου, οπότε το προξενιό με την κολλητή μου πάει περίπατο.


    Φθάνουμε στο σημείο όπου γινόταν το πάρτι, νόμιζα ότι ήταν σπίτι όπως φαινόταν εξωτερικά αλλά εν τέλει ήταν ένα όμορφα διαμορφωμένο dungeon. Κόσμος πολύς, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Ο χώρος ατμοσφαιρικά σκοτεινός μα συνάμα προσιτός και φιλικός θα έλεγα. Παρατήρησα τον κόσμο που υπήρχε, και αναρωτιόμουν που κρύβονταν τα τέρατα. Ήταν όλοι τόσο απλοί και καθημερινοί. Θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί ο γείτονας μου ή το αφεντικό μου ή ο περιπτεράς της γειτονιάς μου. Απλοί και προσιτοί άνθρωποι διαφόρων ηλικιών. Αμέσως αισθάνθηκα καλύτερα.


    Μαζί με την κολλητή μου αρχίσαμε να επισκεπτόμαστε τους διάφορους διαμορφωμένους χώρους. Το πρώτο δωμάτιο που μπήκαμε είχε ένα μεγάλο κλουβί και δυο μπολάκια για φαγητό και νερό. Προφανώς θα χρησιμοποιούταν για pet play. Koιτώντας πίσω μου είχε μια μεγάλη βιβλιοθήκη μόνο που αντί να έχει βιβλία είχε παπούτσια γυναικεία κάθε λογής!! Άλλα με στρας, άλλα με 15 πόντους τακούνι άλλα με 12, άλλα peep toe άλλα με φιαπα !! Το απόλυτο φετίχ της κάθε γυναίκας! Ενθουσιάστηκα!! Μα όταν καταλάθος κοίταξα το ταβάνι τότε ενθουσιάστηκα πραγματικά. Είδα κάτι που ποτέ δεν είχα δει. Αλυσίδες διάφορες πλεγμένες μεταξύ τους, κρέμονταν από παντού. Αμέσως φαντάστηκα τον εαυτό μου, να κάνω σεξ ενώ κρατιέμαι από αυτές τις αλυσίδες!


    Προχωράμε στο δεύτερο δωμάτιο, εκεί υπήρχε ένας τεράστιος καθρέφτης που έπιανε όλο το μήκος του δωματίου. Υπήρχε ένας μεγάλος σταυρός στην άκρη , και διάφορα μαστίγια σε μεγάλη ποικιλία να κρέμονται στους τοίχους. Δερμάτινα έπιπλα..καρέκλες με τρύπες..και διάφορα άλλα που δεν τα ήξερα,κι ούτε ακόμη τα ξέρω. Το τρίτο δωμάτιο ήταν αφιερωμένο στο medical play, περιείχε οτι μπορούσε να δει ένας νορμάλ άνθρωπος σε ένα νοσοκομείο και να φοβηθεί!


    Η βραδιά ξεκινά, γυναίκες κυριαρχικές δένουν τους υποτακτικούς τους στο σταυρό με τη σειρά και αρχίζουν να τους χτυπούν. Έπειτα τη θέση στο σταυρό παίρνουν υποτακτικές γυναίκες όπου κι αυτές βασανίζονται σε κοινή θέα. Ήταν η πρώτη φορά που είδα ένα μαστίγιο εν δράση.
    Έπειτα είχαμε την τύχη να δούμε την τεχνική του shibari ολοζώντανη μπροστά μας, ήταν η καλύτερη μορφή τέχνης που είχα δει εδώ και χρόνια.


    Κάποια στιγμή με πλησιάζει Εκείνος και με τραβάει στο medical play room, με προστάζει να ανοίξω το στόμα μου όσο περισσότερο μπορώ. Το κάνω με δισταγμό. Μετά ανοίγει ένα βαλιτσάκι που είχε μαζί του και βγάζει ένα κυκλάκι τρύπιο που από ότι κατάλαβα έμπαινε στο στόμα και ενα σχοινί.

    Τον ρώτησα αν μπορούσα να τα δοκιμάσω και δέχτηκε, μου έβαλε αυτό το κυκλακι στο στόμα και το έδεσε πίσω από το κεφάλι μου. Έπειτα έπιασε το σκοινί και με τεχνική μου έδεσε τα χέρια πισθάγκωνα. Έμεινε ένα λεπτό να με κοιτάζει. Ένιωθα τόσο εκτεθειμένη, τόσο αβοήθητη. Του κάνω νεύμα να με λύσει και το κάνει αμέσως. Δε φοβήθηκα αντ'αυτού ένιωσα χαρά που δοκίμασα κάτι τέτοιο. Φεύγω και τον αφήνω πίσω μου, πηγαίνω στο κεντρικό δωμάτιο όπου βλέπω έναν άντρα υποτακτικό ντυμένο maid να πίνει τα κάτουρα Κυριών. Συγκλονίζομαι.


    Εκείνη τη στιγμή ξαναέρχεται Εκείνος και με τραβά από το χέρι, δεν με ρωτά μόνο με τραβά. Με πηγαίνει στο δωμάτιο του pet play και με βάζει να κάτσω σε μια καρέκλα. Νόμιζα οτι ήθελε να μιλήσουμε. Ξαφνικά βλέπω κόσμο να μαζεύεται στο δωμάτιο και κοιτώ με απορία, με ρωτούν τι κάνω πως περνάω αν είμαι οκ κτλ. Ξαφνικά ακούω εκείνον να μου μιλάει, έχει γονατίσει μπροστά μου, με κοιτά στα μάτια και με ρωτά αν τον Εμπιστεύομαι. Του αποκρίνομαι με ένα Ναι και πριν προλάβω να καταλάβω μου έχει σηκώσει το μανίκι και με έχει τρυπήσει με μια βελόνα. Το γνωστό Needle play. Eγω παθαίνω σοκ, δεν θυμάμαι αν μου έβαλε κι άλλη ή αν μια ήταν αρκετή. Οι υπόλοιποι ήταν από πάνω μου και απολάμβαναν το παιχνίδι ενώ εγώ είχα αποσβολωθεί. Μετά από λίγο μου την βγάζει και εμφανίζεται λίγο αίμα.



    Μου λέει να πάω να πλυθώ κι εγώ βγαίνω απτό δωμάτιο κρατώντας το χέρι μου, και πηγαίνοντας προς την τουαλέτα βλέπω μια πολύ καλοσυνάτη και όμορφη Κυρία. Με βλέπει με το αίμα και με ρωτάει τι είχε συμβεί, της εξηγώ. Νιώθω σαν το παιδάκι που τρέχει στη μαμά του να παραπονεθεί ότι κάποια παιδάκια το χτυπήσαν. Πραγματικά έτσι ένιωθα! Εκείνη με καθησυχάζει και μου λέει ότι αυτό δεν είναι τίποτα. Μετά με παίρνει πιο άκρη και μου λέει ότι στο χέρι δεν είναι καλό και ότι στο στήθος είναι καλύτερο. Με πείθει λίγο πολύ να ξεκουμπώσω το πουκάμισο μου και να φανερώσω το μισό στήθος μου, άντρες που βρίσκονται τριγύρω έρχονται να δουν. Εκείνη βγάζει μια βελόνα αποστειρωμένη και με κοιτά. Με πλησιάζει και μου δίνει ένα φιλί στο στόμα, εγώ για δευτερόλεπτα τα χάνω αλλά συνειδητοποιώ οτι μ αρέσει και πάω να ανταποδώσω το φιλί με ένα πιο βαθύ φιλί άλλα φοβάμαι μήπως δεν θέλει κι έτσι σταματώ γρήγορα. Πριν το καταλάβω μου έχει βάλει τη βελόνα στο στήθος και μου λέει,

    - Είδες, τίποτα δεν ήταν!



    Αφου πλύθηκα λιγάκι απτά αίματα, πάω και βρίσκω την κολλητή μου η οποία παρακολουθούσε τα μαστιγώματα στο κεντρικό δωμάτιο και δεν είχε πάρει χαμπάρι από όσα είχαν συμβεί. Πίνουμε το ποτό μας καθώς της τα εξιστορώ και ενώ προσπαθώ να χαλαρώσω και να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Ξαφνικά αντιλαμβάνομαι μια σκιά να με πλησιάζει, γυρίζω και βλέπω την πιο γλυκεία και ενδιαφέρουσα φατσουλα μέσα στο πάρτι. Μας πιάνει τη κουβέντα, είναι 30 χρονών υποτακτικός. Αν δεν ηταν υποτακτικός πιστεύω οτι εκείνο το λεπτό θα τον ερωτευόμουνα! Ήταν πολύ όμορφος και είχε ένα υπέροχο καλοσυνάτο χαμόγελο. Μιλάμε λίγο και φεύγει,

    Εγώ ξαναχάνομαι στη συζήτηση με τη φίλη μου. Μετά από λίγο ξαναέρχεται και μου λέει,

    - Μπορώ να σου πω για λίγο?

    - Ναι, φυσικά , του αποκρίνομαι.

    - Ακολούθησε με, μου λέει και με οδηγεί στο δωμάτιο με τις αλυσίδες.


    Φτάνουμε στο δωμάτιο είμαστε μονοί μας και τον κοιτώ με απορία.

    - Μου αρέσεις , σίγουρα έχεις υποτακτικές τάσεις? Θέλεις να δοκιμάσουμε μήπως έχεις και κυριαρχικές τάσεις?

    - Δ εν νομίζω, αλλά δεν χάνουμε και τίποτα να δοκιμάσουμε.

    - Εμένα μου αρέσει να με πατάνε, και να κάθονται πάνω μου εύσωμες Κυρίες, να γίνομαι το κάθισμα και το τραπεζάκι τους.

    Σκέφτομαι οτι το εύσωμη το έχει πετύχει, το Κυρία δεν ξέρω κατά πόσο το έχει βρει.

    Χωρίς να χάνει χρόνο ξαπλώνει στο πάτωμα και μου λέει να πιαστώ από τις αλυσίδες και να ανεβώ πάνω του.

    - Σήκω παιδί μου, τι είναι αυτά που λες.

    - Σε παρακαλώ , ανέβα πάνω μου.

    - Μα είμαι βαριά! Δεν ξέρω και που να πατήσω, μην σου κάνω καμιά ζημιά.

    - Δεν με πειράζει, σε παρακαλώ ανέβα!

    Είδα κι από είδα, βγάζω τα παπούτσια μου, πιάνομαι από τις αλυσίδες και πατάω πάνω στη κοιλιά του. Βρίσκομαι πλέον και με τα δυο πόδια πάνω του και τον πατώ στο στομάχι και προχωρώ προς το στέρνο.

    - Πάτα μου το κεφάλι!

    - Είσαι τρελός!!

    - Πάτα μου το κεφάλι!


    Τελικά σαν υποτακτική φύση υπακούω στο πρόσταγμα του και πατώ στο κεφάλι του για 1 λεπτό το πολύ και κατεβαίνω γρήγορα. Ευτυχώς ήταν καλά. Αυτός δεν σηκώνεται παραμένει ξαπλωμένος.

    - Κάτσε πάνω στα ποδιά μου και βάλε τα ποδιά σου στο πρόσωπο μου, μου λέει.

    Το κάνω κι αυτό, δεν αντέχω άλλο και σηκώνομαι. Σηκώνεται κι αυτός και πέφτει στα τέσσερα.

    - Κάτσε στη πλάτη μου, μου λέει.

    - Είσαι σίγουρος?? , ανταπαντώ εγώ

    - Ναι κάτσε!

    Κάθομαι κι αμέσως αρχίζει αυτός να κινείται γύρω γύρω.

    Γύρισα πίσω στα παιδικά μου χρόνια όταν παίζαμε τη γαϊδούρα.

    Δεν αντέχω άλλο και σηκώνομαι.

    -Καλά πιστεύεις ότι είμαι Κυριαρχικό άτομο?

    - Πίστευα ότι θα στο βγάλω.

    - Μπα δεν το χω!

    - Ναι το βλέπω! Θα σου δώσω όμως τον αριθμό μου και αν θέλεις να πάμε για καφέ να το κουβεντιάσουμε και να ξαναπροσπαθήσουμε!


    Δέχομαι και ανταλλάζουμε αριθμούς, άσχετα αν δεν τον ξανάδα πότε από κείνη τη νύχτα.

    Το πάρτι συνεχίζεται κανονικά, εγώ πλέον έχω χαθεί σε αυτα που έχω βιώσει.

    Παρακολουθώ που κάποιοι επιλεγούν να παίξουν πριβε σε ένα δωμάτιο . Τα μαστίγια έχουν πάρει φωτιά. Τότε αυτός που μαστιγώνει, ένας άντρας γύρω στα 60 με βλέπει και μου λέει.

    - 'Έλα κι εσύ.

    - Όχι ευχαριστώ δε θα πάρω.


    Τον βλέπω να αφήνει το μαστίγιο και να με πλησιάζει. Με πιάνει απτο χέρι κ με τραβάει. Εγώ προβάλω αντίσταση, δεν θέλω και του το λέω πιο επιτακτικά, εκείνος επιμένει. Εγώ θυμώνω κουνάω το χέρι μου να με αφήσει ώσπου με αφήνει και εξαφανίζομαι.

    Όχι ότι σνόμπαρα αλλά πιστεύω ότι αυτή η στιγμή είναι ιερή και ειδικά όταν σου συμβαίνει για πρώτη φορά. Ήθελα λοιπόν η πρώτη αυτή φορά να είναι με κάποιον που θα σημαίνει κάτι για μένα και να τη ζήσω στο έπακρο.


    Το πάρτι πλέον είχε τελειώσει για μας, βρίσκω τη φίλη μου και αποφασίζουμε να φύγουμε. Έρχεται εκείνος που ήθελε να με μαστιγώσει μαζί με τις υποτακτικές του και από ευγένεια τους δίνω το χέρι να τους χαιρετίσω, εκείνες ήταν ώριμες κυρίες 45-50 ετών παντρεμένες όπως κι ο ίδιος όπως μου είπε. Αυτές στέκονται παθητικά και με κοιτάνε και τότε αυτός τους λέει να με χαιρετίσουν φιλώντας με στο στόμα. Με κοιτάνε διερευνητικά αυτές και περιμένουν να δουν αν θέλω. Σκέφτομαι ότι εδώ που φτάσαμε τι είναι ένα φιλί κι έτσι φιλιέμαι και με τις δυο. Έπειτα βγάζουν ένα χαρτάκι και μου δίνουν τον αριθμό τους. Μου ζήτησαν το δικό μου και σκέφτηκα να τους δώσω ένα παλιό που δεν χρησιμοποιώ άλλα στη σύγχυση πάνω τους έδωσα το σωστό. Ευτυχώς δεν μου τηλεφώνησαν ποτέ.

Εκεινος προσφερεται να μας παει σπιτι. Μπαινουμε στο αυτοκινητο, εγω μπροστα και η φιλη μου πισω. Νιωθω τοσο ανετα τοσο οικεια, σαν να ειμαι ηδη δικη του. Παει πρωτα τη φιλη μου σπιτι της, κοντευει χαραμα..
Επειτα φτανουμε στο δικο μου, παρκαρει  ακριβως  κατω απτο σπιτι μου, η ησυχια της γειτωνιας αυτη την ωρα ειναι εκκωφαντικη..
Συζηταμε για διαφορα ...γουσταριζομαστε και αυτο φαινεται εντονα..
και τοτε με ρωταει το εξης..αν ημουν πουτανα ποσο θα κοστολογουσα τη πιπα μου..
ντοιγκ σκεφτηκα..τι λεει...
το παιζω ντιβα και του λεω με στομφο "τουλαχιστον 100 ευρω"
με κοιταει με ηρεμια και μου λεει ωραια για δειξε μου...
παλαιοτερα αν μ ειχε πει κανεις τετοια κουβεντα θα τον εγραφα στα μαυρα καταστιχα και θα εξαφανιζομουν αλλα γνωριζοντας το bdsm και μαθαινοντας την αλλη πλευρα του εαυτου μου ειχα αρχισει να αποδεχομαι το ποσο πουτανα ειμαι τελικα..
οποτε χωρις δισταγμο αρχισα να ξεκουμπωνω το παντελονι του με το φοβο ομως να με δει η σπιτονοικοκυρα η καποιος γειτωνας..
αφου τελειωσε στο στομα μου και αφου τα καταπια ολα γτ παντα ειχα μαθει να τα καταπινω χωρις να σκεφτω αν κανει..
μου ειπε οτι η πιπα μου αξιζε για 50 ευρω και μου ζητησε να ανεβει στο φοιτητοσπιτο μου..
Εκεινη τη στιγμη θυμηθηκα ολα τα "τρομαχτικα" εργαλεια που μου ειχε δειξει νωριτερα..και δεν ειχα ορεξη για "νεα μονοπατια" ημουν ακομα αγουρη ηθελα χρονο, αρνηθηκα τον ευχαριστησα που με εφερε σπιτι και εφυγα βιαστικα.

Εφυγα με το μυαλό θολωμένο για το τι συνέβη εκεινη τη βραδια, άλλα περίεργος με χαρά. Χαιρόμουν που τα είχα ζήσει όλα αυτά, χαιρόμουν για την επαφή που είχα αποκτήσει με τον κόσμο του Bdsm.

Εκείνον, δεν τον ξανάδα ποτέ, μα η παρουσία του , το πάρτι κι όσα έζησα έχουν μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη μου. :)

[size=40pt]ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΝΩΜΑΛΗ !! [/size]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom