Πιπινάκι, κάνε 9-10 υιούς, να ανεβάσεις το 5%!Παμε πολυ καλά σαν εθνος...
Απο εμας τους ανδρες το 15% ειναι κρυφοcuckoldΑκηδες,αλλο ενα 40% ειναι γκει,κι αλλο ενα 40% ειναι απλά φλωροι που τους κανουν οι γυναικες οτι θελουν.Ε ενταξει υπαρχει κι ενα 5% που παρέμειναν κανονικοι ανδρες.
Ζητω η Ελλάδα μας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο «τέλειος» φίλος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rhrho
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 216
ποιός σου είπε οτι ανηκω στο 5% ?Πιπινάκι, κάνε 9-10 υιούς, να ανεβάσεις το 5%!
Εμενα με κανει οτι θελει η δικιά μου γιατι εκτος απο Πιπινακι ειμαι και πρωην αγαπουλίτσας απ οσο ξερεις.
Οποτε και οι γιοί μου σιγουρα θα ειναι σαν εμενα,έρμαιο των γυναικων.
Τι εξηγείς και εσύ ρε φιλεΕντάξει ρε παιδιά, οι άνθρωποι έχουνε βίτσια δεν είναι όλοι το ίδιο. Αν ο συναγωνιστής γουστάρει φάση cuckold καλά έκανε και το κυνήγησε.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.550
- Πόντοι
- 10.656
πουστς δηλαδης
Ξέχασες και αυτούς που σέρνονται στην Εκκλησία για να βρουν των ίσιο δρομο ,γαμανε και χυνουν οπου βρουν είναι 50 και ανω έχουν 3 διαζύγια,πληρώνουν 3 διατροφες,συνεχίζουν να πληρώνουν για σεξ,και είναι για το ανιατωνΠαμε πολυ καλά σαν εθνος...
Απο εμας τους ανδρες το 15% ειναι κρυφοcuckoldΑκηδες,αλλο ενα 40% ειναι γκει,κι αλλο ενα 40% ειναι απλά φλωροι που τους κανουν οι γυναικες οτι θελουν.Ε ενταξει υπαρχει κι ενα 5% που παρέμειναν κανονικοι ανδρες.
Ζητω η Ελλάδα μας!
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 53
- Like
- 41.080
- Πόντοι
- 17.336
Λίγο μεζέ θέλει να πάρει ό καψερος, νά έτσι ίσα ίσα μήν φανταστείς τίποτα άλλοΤελικά βγήκε πόρισμα από την επιστημονική ομάδα του σάιτ;
Ο φίλος νηματοθετης είναι μπουστης ή όχι;
![]()

petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.510
- Πόντοι
- 48.437
Αν του αρέσει όμως και θέλει κι άλλο μετά;Λίγο μεζέ θέλει να πάρει ό καψερος, νά έτσι ίσα ίσα μήν φανταστείς τίποτα άλλο![]()

Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 216
νταξει παιδιά το πηγατε σε αλλο άκρο.Δεν σημαινει πως οποιος ειναι cuckold οτι ειναι και πουστης.Ο νηματοθέτης την βρισκει ετσι και ειναι δικαιωμά του.Κι εγω ας πουμε την βρισκω να με κανει η γυναικα μου οτι θελει κι εγω να μην της χαλάω χατίρι,που ετσι ειναι ολοι μα ολοι οι παντρεμένοι.Δηλαδη τι?Κι εγω γκει ειμαι,επειδη μ αρεσει να εχει η γυναικα μου τον ελεγχο στην σχεση μας?
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 216
Ξερεις πόσοι ειναι που θελουν να βλεπουν την γυναικα τους να πηδιέται με αλλον κι απλα το κουκουλώνουν και δεν το φανερωνουν ποτέ γιατι φοβουντε μην τους κάνει ρομπα η γυναικα τους στον περίγυρο?Πιστεψε με πάρα μα παρα πολλοι αλλα απλως δεν το λενε απο φόβο.Αληθεια τωρα.... κανονιζεις συναντηση και η γυναικα σου δεν εχει ιδεα τι συμβαινει... ποσο μαλακας μπορει να εισαι;
Δεν διαφωνω..αλλα αν απο την φαντασιωση ξεκινας και κανεις βηματα προς αυτη την κατευθυνση χωρις την συγκαταθεση της δεν εισαι μαλακας;Ξερεις πόσοι ειναι που θελουν να βλεπουν την γυναικα τους να πηδιέται με αλλον κι απλα το κουκουλώνουν και δεν το φανερωνουν ποτέ γιατι φοβουντε μην τους κάνει ρομπα η γυναικα τους στον περίγυρο?Πιστεψε με πάρα μα παρα πολλοι αλλα απλως δεν το λενε απο φόβο.
Mandragora7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 86
Πως θα του την φορέσει...εε.... στην γυναίκα του.Τύπε κάθε μέρα για μήνες τι λέγατε;
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10.026
- Πόντοι
- 2.356
Δηλαδη αγαπητε η γυναικα σου αποφασιζει μονη της ποτε θα γαμηθειτε, που, και με ποιο τροπο?νταξει παιδιά το πηγατε σε αλλο άκρο.Δεν σημαινει πως οποιος ειναι cuckold οτι ειναι και πουστης.Ο νηματοθέτης την βρισκει ετσι και ειναι δικαιωμά του.Κι εγω ας πουμε την βρισκω να με κανει η γυναικα μου οτι θελει κι εγω να μην της χαλάω χατίρι,που ετσι ειναι ολοι μα ολοι οι παντρεμένοι.Δηλαδη τι?Κι εγω γκει ειμαι,επειδη μ αρεσει να εχει η γυναικα μου τον ελεγχο στην σχεση μας?
Δεν το λες και υγιες το ολο σκηνικο και με το μπαρδον κιολας…
Αν αυριο σου πει οτι της γύαλισε καποιος στη δουλεια και λεει να του τον γυαλισει κι αυτη με τη σειρα της, εσυ δεν θα της χαλασεις χατηρι?
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 216
δεν πρεπει να χαλάμε χατίρια στις γυναικες,οτι και να μου πει εγω ΝΑΙ θα λεω...Δηλαδη αγαπητε η γυναικα σου αποφασιζει μονη της ποτε θα γαμηθειτε, που, και με ποιο τροπο?
Δεν το λες και υγιες το ολο σκηνικο και με το μπαρδον κιολας…
Αν αυριο σου πει οτι της γύαλισε καποιος στη δουλεια και λεει να του τον γυαλισει κι αυτη με τη σειρα της, εσυ δεν θα της χαλασεις χατηρι?
Ακομα κι αν θελησει να με γαμησει κανας γκομενός της και μου το προτεινει εγω ναι θα της πω παλι,γιατι δεν θελω να τις φερνω αντιρρησεις και να την χάσω
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.127
- Πόντοι
- 6.246
Δεν είσαι γκέι ,είσαι ναυάγιο, άλλη περίπτωση.δεν πρεπει να χαλάμε χατίρια στις γυναικες,οτι και να μου πει εγω ΝΑΙ θα λεω...
Ακομα κι αν θελησει να με γαμησει κανας γκομενός της και μου το προτεινει εγω ναι θα της πω παλι,γιατι δεν θελω να τις φερνω αντιρρησεις και να την χάσω
Και ποιος σας είπε ότι cuckold σημαίνει να θέλεις να τον παίρνεις; Ναι κάποιοι είναι έτσι αλλά άλλοι συμμετέχουν σε ανταλλαγές πάνε με τη γυναίκα του άλλου, καυλώνουν για να γαμήσουν μετά τη δικιά τους, κάνουν παρτούζες.
Και στην τελική, τι παίζει σε κάθε σπίτι δεν είναι υπόθεση τρίτων.
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 216
ναυάγιο γιατι ?δεν καταλαβα....Δεν είσαι γκέι ,είσαι ναυάγιο, άλλη περίπτωση.
Και ποιος σας είπε ότι cuckold σημαίνει να θέλεις να τον παίρνεις; Ναι κάποιοι είναι έτσι αλλά άλλοι συμμετέχουν σε ανταλλαγές πάνε με τη γυναίκα του άλλου, καυλώνουν για να γαμήσουν μετά τη δικιά τους, κάνουν παρτούζες.
Και στην τελική, τι παίζει σε κάθε σπίτι δεν είναι υπόθεση τρίτων.
τι θα πρεπε να κανω?να της πηγαινω κοντρα και να ειμαι νταής?Εγω εχω γεννηθει για να υπηρετώ τις γυναικες κι αυτο θα κανω μεχρι να κλεισω τα μάτια μου.Θα ανεχομαι τα παντα κέρατο,βρισίδια ακομα και σφαλιάρες απο την γυναικα μου γιατι την αγαπω και δεν θελω να την χάσω
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 94
- Like
- 13.316
- Πόντοι
- 12.436
συνάδελφε, το νταηλίκι και η πολλή αντρίλα είναι ξεφτίλα και μαλακία - αλλά κι αυτά που γράφεις εσύ, αν όντως τα εννοείς και δεν το κάνεις για να προκαλέσεις τους "άντρες" του σάιτ, δεν είναι και τόσο υγιή. Αγάπη δεν είναι ούτε να πατάς την άλλη ούτε να σε πατάει.ναυάγιο γιατι ?δεν καταλαβα....
τι θα πρεπε να κανω?να της πηγαινω κοντρα και να ειμαι νταής?Εγω εχω γεννηθει για να υπηρετώ τις γυναικες κι αυτο θα κανω μεχρι να κλεισω τα μάτια μου.Θα ανεχομαι τα παντα κέρατο,βρισίδια ακομα και σφαλιάρες απο την γυναικα μου γιατι την αγαπω και δεν θελω να την χάσω
Πιπινάκι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 2.037
- Πόντοι
- 216
ναι ρε συ αλλα σε ολες τις σχεσεις καλως η κακως καποιος εχει το πανω χέρι...Μακαρι να ηταν ολα αρμονικά και ισότιμα αλλα δεν ειναισυνάδελφε, το νταηλίκι και η πολλή αντρίλα είναι ξεφτίλα και μαλακία - αλλά κι αυτά που γράφεις εσύ, αν όντως τα εννοείς και δεν το κάνεις για να προκαλέσεις τους "άντρες" του σάιτ, δεν είναι και τόσο υγιή. Αγάπη δεν είναι ούτε να πατάς την άλλη ούτε να σε πατάει.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις