Νέα

Ο "τέλειος" φίλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rhrho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 530
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

rhrho

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2026
Like
52
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν εντάσσεται στο πλαίσιο της ερωτικής ιστορίας γιατί (δυστυχώς) δεν περιλαμβάνει σεξ αλλά ας το μοιραστώ μαζί σας

Παντρεμένος 6 χρόνια με μια πανέμορφη αλλά απίστευτα σεμνή γυναίκα. Ιδανικό θεωρητικά αλλά όχι για κάποιον που έχει cuckold φαντασιώσεις και θα ήθελε να δοκιμάσει να τις κάνει τις φαντασιώσεις πράξη.

Μια μέρα έκανα έναν λογαριασμό σε γνωστό σάιτ. Εκεί βρήκα έναν έλληνα bull. Προφανως πολύ διστακτικά αρχίσαμε να μιλάμε για την φαντασίωση μου, για την δικιά μου κτλ.

Μετά από μήνες που είχαμε σχεδον καθημερινή επικοινωνία αρχισα να στέλνω φωτό )χωρίς πρόσωπο και ντυμένη εννοείται). Ο φίλος καυλωσε με αυτό που έβλεπε και μετά από κλήσεις που κάναμε ένα τύπου roleplay για το πως την πηδάει μπροστά μου κτλ κανονίσαμε να έρθει εδώ που μένω (μακριά από Αθήνα) και να τον συστήσω ως πολύ καλό παλιό φίλο από τον στρατό. Πολύ πετυχημένο, κοσμογυρισμένο και ότι άλλο θα μπορούσε να την πείσει ότι το παιδί αυτό ήταν ο τέλειος αντρας

Ο Νίκος ήταν οκ εμφανισιακά. Τίποτα ιδιαίτερο αλλά άνω του μετρίου. Ήξερε όμως να μιλάει και να ακούει. Πολύ έμπιστος και σοβαρός

Βγήκαμε λοιπόν για φαγητό, εκεί ο Νίκος ήταν πολύ σωστός στο πως μιλάει και φάνηκε ότι έκανε καλή εντύπωση. Κάποια στιγμή που η γυναίκα πήγε τουαλέτα ο Νίκος λύγισε και μου είπε «έχω τρελαθεί. Θέλω να της σηκώσω την φούστα και να δω αυτόν τον κωλο».

Εγώ εκεί τρελάθηκα και καυλωσα με την ωμότητα και την καυλα του. Επιτέλους κάποιος μου έλεγε κατά πρόσωπο αυτό που σκεφτόταν για την σύντροφο μου

Μετά ακολούθησε χαλαρό ποτό. Εκεί βρήκα διακαιολογία και τους άφησα 10 λεπτά μόνους. Μου είπε ότι της πρότεινε χορό αλλά δυστυχώς αρνήθηκε.

Στο κλείσιμο της βραδιάς ο Νίκος έγινε πιο διαχυτικός. Οχι χυδαίος και δεν την έφερε σε δύσκολη θέση αλλά έκανε εμφανές ότι τον έλκυε πολύ η γυναίκα μου. Εγω παρότρυνα και γελούσα με την φάση αλλά η γυναίκα ήταν ψυχρή.

Εκεί δυστυχώς τελείωσε η βραδιά αφού καταλάβαμε ότι δεν θα προκύψει κατι

Την επόμενη μέρα βρεθήκαμε με τον Νίκο και μου είπε πόσο πολύ θέλει να την γαμησει. Μου παραδέχτηκε ότι έβγαλε ορισμένες φωτό τις οποίες θα ήθελε για ιδία χρήση. Του έδωσα το οκ αφού τις είδα και εγω

Κρατάμε επαφή με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γίνει το σπουδαίο

OP
OP
R

rhrho

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2026
Like
52
Πόντοι
0
Έλα, πες την αλήθεια.
Θα ήθελες να στον φορέσει ο Νίκος.
Μια παρέα είμαστε εδώ μέσα, δεν θα σε παρεξηγήσουμε.
Δεν ξέρω πως βγήκε το συμπέρασμα αυτό αλήθεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι ακόμα Κυριακή
Μόνο Κυριακές ανεβάζουμε;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.594
Πόντοι
16.131

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.008
Πόντοι
216
Παμε πολυ καλά σαν εθνος...
Απο εμας τους ανδρες το 15% ειναι κρυφοcuckoldΑκηδες,αλλο ενα 40% ειναι γκει,κι αλλο ενα 40% ειναι απλά φλωροι που τους κανουν οι γυναικες οτι θελουν.Ε ενταξει υπαρχει κι ενα 5% που παρέμειναν κανονικοι ανδρες.
Ζητω η Ελλάδα μας!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.359
Πόντοι
6.797
Τύπε κάθε μέρα για μήνες τι λέγατε;

Πώς θα γλύφει το καυλί του "Νίκου" η γυναίκα του, έλεγε στο Νίκο ,αλλά ο φίλος σκεφτόταν ότι ο ίδιος θα του γλύφει το καυλι και πέρναγαν όλοι καλά.
Στο τέλος η γυναίκα θα αγανακτήσει με τον κρυφογκεϊ φίλο μας και θα βρεί εναν νορμάλ άντρα και θα τον παρατήσει.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.008
Πόντοι
216
Πώς θα γλύφει το καυλί του "Νίκου" η γυναίκα του, έλεγε στο Νίκο ,αλλά ο φίλος σκεφτόταν ότι ο ίδιος θα του γλύφει το καυλι και πέρναγαν όλοι καλά.
Στο τέλος η γυναίκα θα βρεί εναν νορμάλ άντρα και θα τον παρατήσει τον φίλο μας.
γιατι τι εχει και δεν ειναι νορμάλ?Επειδη του αρεσει να του γαμάνε την γυναικα παει να πει οτι δεν ειναι σωστός ανδρας?Ισα ισα που θελει να την βλεπει χαρούμενη και καλογαμημένη καθημερινά.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
114.626
Πόντοι
39.911

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
115.976
Πόντοι
16.631
Φωνάζει από μακριά η φάση :coffee:

Ο Νίκος θα της την φαει τη κωλότρυπα :coffee:

Θα την καθαρίσει σαν αυγό :coffee:
και τι θα κανει ο αντρας της κιουσπας;α θα τον παιζει;βθα παει για κλαρινο στον ΝΙΚΟ;Γ θα στησει κωλο;:coffee:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
114.626
Πόντοι
39.911

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.001
Πόντοι
2.356
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
85.000
Πόντοι
12.056
Χτεσινή εγγραφή ο νηματοθετης και ανοιξε νήμα αμέσως ...για πες μυστη ποιο παλιό μέλος είσαι???

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.431
Πόντοι
48.437
και τι θα κανει ο αντρας της κιουσπας;α θα τον παιζει;βθα παει για κλαρινο στον ΝΙΚΟ;Γ θα στησει κωλο;:coffee:

Μη δείτε άνθρωπο να κάνει διάφορες συζητήσεις με κάποιον άλλο ,αμέσως να τον βγάλετε Μπουστη :badair:
:coffee:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.044
Πόντοι
6.246
Εντάξει ρε παιδιά, οι άνθρωποι έχουνε βίτσια δεν είναι όλοι το ίδιο. Αν ο συναγωνιστής γουστάρει φάση cuckold καλά έκανε και το κυνήγησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom