Νέα

Προσπάθεια ή νεα αρχή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 35Tsitsi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 708
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
3

35Tsitsi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
3
Like
1.860
Πόντοι
201
Καταρχήν το να μπεις εδώ να ρωτήσεις τον καθένα μας τη γνώμη του για το συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί είναι άτοπο και άκυρο γιατί είναι σίγουρο οτι θα πάρεις (όπως και ήδη πήρες) εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ανάλογα με τις αρχές και τις αξίες που έχει μεγαλώσει ο καθένας μας.Άκυρο είναι επίσης να "ζυγίσεις" τις απόψεις τρίτων και να επιλέξεις αυτή της πλειοψηφίας ως επικρατέστερης και "σωστής".
Προσωπικά πιστεύω οτι την απάντηση την ξέρεις ήδη μέσα σου , απλά ψάχνεις επιβεβαίωση μέσω των απόψεων τρίτων για να σου γίνει πιο "εύκολη" ψυχολογικά η τελική επιλογή-απόφαση κυρίως από άποψη τύψεων.Πιστεύω δηλαδή οτι ήδη ψάχνεις επιβεβαιώσεις για να κόψεις "γέφυρες" με την ήδη υπάρχουσα μακροχρόνια σχέση σου ώστε να προχωρήσεις στη νέα , οι τύψεις όμως επειδή ξέρεις οτι θα πληγώσεις άνθρωπο που δεν το αξίζει , σε αναγκάζουν να βάλεις "συνεργό" στην απόφασή σου εμάς ή γενικότερα τρίτους.Κάκιστη τακτική κατ εμέ.
Αν και ξαναλέω ποσώς θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η γνήμη μας , προσωπικά θα προτιμούσα να μείνω ανάπηρος παρά να προδώσω μια τέτοιου είδους σχέση.Όπως προείπαν και άλλοι , υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που πασχίζει να βρει τον άνθρωπό του και πολλοί από αυτούς δεν τον βρίσκουν και ποτέ.Εσύ τον έχεις δίπλα σου και (δεν θα πω δεν τον εκτιμάς αφού από τα λεγόμενά σου την τίμησες και με το παραπάνω τη σχέση σου εως τώρα) είσαι ένα βήμα πριν την προδωσία.
Απλά σε αυτή τη θέση όπως εσύ βρίσκονται και ένα σωρό άλλοι που με τις πράξεις τους επιβεβαιώνουν οτι ο άνθρωπος δυστυχώς είναι αχάριστο ον που δεν εκτιμά αυτό που ήδη έχει και κάθε φορά θέλει κάτι παραπάνω.Δεν το λέω για σένα, όλοι έχουμε μέσα μας αυτή την παρόρμηση η οποία έχει τις ρίζες της στην τάση του ανθρώπου για εξέλιξη.Απλά η "εξέλιξη" υπό λανθασμένο πρίσμα οδηγεί σε μη σωστές λύσεις-αποφάσεις.
Ένα πχ θετικό πρίσμα εξέλιξης σε μια τέτοια περίσταση εαν ήμουν εγώ στη θέση σου , θα ήταν να έκανα τα αδύνατα δυνατά να αναθερμάνω τον έρωτά μου με το να την πήγαινα στο μέρος που δώσαμε το πρώτο μας φιλί.Να της πω πράγματα που είχαμε πρωτοπεί όταν πρωτογνωριστήκαμε.Μια μουσική , ένα τραγούδι , ένα αστείο που μας ξύπνησε τον έρωτα.Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για τον σύντροφό του και μην ξεχνάς οτι μπορεί να μην έχει φύγει ο έρωτας μόνο από σένα.Μπορεί να έχει φύγει και από αυτήν.Η ρουτίνα σας , ένας καλός λόγος που δεν ειπώθηκε ποτέ , ένα χάδι της στιγμής.Μικροπραγματάκια της καθημερινότητας που έχουν τον δικό τους αντίκτυπο πάνω σε μια σχέση όσο κι αν σου φαίνονται τετριμμένα ή ασήμαντα.Όλα μετράνε.Για να μπει κάποιος σε mood ερωτικό , πρέπει και αυτός που έχεις απέναντι να στο βγάζει.Για να μην στο βγάζει , κάτι κάνεις και εσύ λάθος.
Όπως και να έχει , πιστεύω τζάπα ακούς απόψεις.Ήδη έχεις πάρει απόφαση όπως προείπα.Απλά είσαι στο στάδιο της επικύρωσής

Καταρχήν το να μπεις εδώ να ρωτήσεις τον καθένα μας τη γνώμη του για το συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί είναι άτοπο και άκυρο γιατί είναι σίγουρο οτι θα πάρεις (όπως και ήδη πήρες) εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ανάλογα με τις αρχές και τις αξίες που έχει μεγαλώσει ο καθένας μας.Άκυρο είναι επίσης να "ζυγίσεις" τις απόψεις τρίτων και να επιλέξεις αυτή της πλειοψηφίας ως επικρατέστερης και "σωστής".
Προσωπικά πιστεύω οτι την απάντηση την ξέρεις ήδη μέσα σου , απλά ψάχνεις επιβεβαίωση μέσω των απόψεων τρίτων για να σου γίνει πιο "εύκολη" ψυχολογικά η τελική επιλογή-απόφαση κυρίως από άποψη τύψεων.Πιστεύω δηλαδή οτι ήδη ψάχνεις επιβεβαιώσεις για να κόψεις "γέφυρες" με την ήδη υπάρχουσα μακροχρόνια σχέση σου ώστε να προχωρήσεις στη νέα , οι τύψεις όμως επειδή ξέρεις οτι θα πληγώσεις άνθρωπο που δεν το αξίζει , σε αναγκάζουν να βάλεις "συνεργό" στην απόφασή σου εμάς ή γενικότερα τρίτους.Κάκιστη τακτική κατ εμέ.
Αν και ξαναλέω ποσώς θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει η γνήμη μας , προσωπικά θα προτιμούσα να μείνω ανάπηρος παρά να προδώσω μια τέτοιου είδους σχέση.Όπως προείπαν και άλλοι , υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που πασχίζει να βρει τον άνθρωπό του και πολλοί από αυτούς δεν τον βρίσκουν και ποτέ.Εσύ τον έχεις δίπλα σου και (δεν θα πω δεν τον εκτιμάς αφού από τα λεγόμενά σου την τίμησες και με το παραπάνω τη σχέση σου εως τώρα) είσαι ένα βήμα πριν την προδωσία.
Απλά σε αυτή τη θέση όπως εσύ βρίσκονται και ένα σωρό άλλοι που με τις πράξεις τους επιβεβαιώνουν οτι ο άνθρωπος δυστυχώς είναι αχάριστο ον που δεν εκτιμά αυτό που ήδη έχει και κάθε φορά θέλει κάτι παραπάνω.Δεν το λέω για σένα, όλοι έχουμε μέσα μας αυτή την παρόρμηση η οποία έχει τις ρίζες της στην τάση του ανθρώπου για εξέλιξη.Απλά η "εξέλιξη" υπό λανθασμένο πρίσμα οδηγεί σε μη σωστές λύσεις-αποφάσεις.
Ένα πχ θετικό πρίσμα εξέλιξης σε μια τέτοια περίσταση εαν ήμουν εγώ στη θέση σου , θα ήταν να έκανα τα αδύνατα δυνατά να αναθερμάνω τον έρωτά μου με το να την πήγαινα στο μέρος που δώσαμε το πρώτο μας φιλί.Να της πω πράγματα που είχαμε πρωτοπεί όταν πρωτογνωριστήκαμε.Μια μουσική , ένα τραγούδι , ένα αστείο που μας ξύπνησε τον έρωτα.Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για τον σύντροφό του και μην ξεχνάς οτι μπορεί να μην έχει φύγει ο έρωτας μόνο από σένα.Μπορεί να έχει φύγει και από αυτήν.Η ρουτίνα σας , ένας καλός λόγος που δεν ειπώθηκε ποτέ , ένα χάδι της στιγμής.Μικροπραγματάκια της καθημερινότητας που έχουν τον δικό τους αντίκτυπο πάνω σε μια σχέση όσο κι αν σου φαίνονται τετριμμένα ή ασήμαντα.Όλα μετράνε.Για να μπει κάποιος σε mood ερωτικό , πρέπει και αυτός που έχεις απέναντι να στο βγάζει.Για να μην στο βγάζει , κάτι κάνεις και εσύ λάθος.
Όπως και να έχει , πιστεύω τζάπα ακούς απόψεις.Ήδη έχεις πάρει απόφαση όπως προείπα.Απλά είσαι στο στάδιο της επικύρωσής της.
Έχεις δίκιο σε πολλά, τα ξέρω και τα σκέφτομαι, με βαραίνουν και θα με βαραίνουν για μια ζωή.
Χθες τελείωσα την σχέση με την κοπέλα και αποφάσισα να κάνω μία σοβαρή προσπάθεια με την γυναίκα μου.
Το νήμα το άνοιξα πιο πολύ για να μιλήσω για το θέμα γτ δν έχω κανέναν και όχι τόσο για να με βοηθήσει στο να πάρω την οποιαδήποτε απόφαση.

OP
OP
3

35Tsitsi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
3
Like
1.860
Πόντοι
201
Έχετε ψάξει το ποιος έχει το θέμα που δεν μπορείτε καλέ μου φιλέ??:hi:
Παλιά δν μπορούσαμε να κρατηθούμε ο ένας μακρια απο τον αλλον, μετα ξεκινησαν τα προβληματα υγειας και καπου εκει χαθηκε η συνδεση που ειχαμε σε αυτο το κομματι.
Νομιζω πως εγω εχω το προβλημα.

xristospap

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
33.623
Πόντοι
5.956
Το εχουμε συζητησει κ το προσπαθουμε.
45 η συζυγος, 28 η κοπελα, 40 εγω.
Καλέ μου φίλε ειναι λογικό να εισαι ενθουσιασμένος με τη κοπέλα ,,αλλά το να μείνεις με τη γυναίκα σου ειναι το πιο σωστό ,,το θέμα ειναι θες να μείνεις με την γυναίκα σου???? Και μην ξεχνάς το ότι μετά από κάποιο καιρό και αυτή η σχέσει θα παλιώσει και θα αρχίσουν τα θέματα :hi:

xristospap

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
33.623
Πόντοι
5.956
Παλιά δν μπορούσαμε να κρατηθούμε ο ένας μακρια απο τον αλλον, μετα ξεκινησαν τα προβληματα υγειας και καπου εκει χαθηκε η συνδεση που ειχαμε σε αυτο το κομματι.
Νομιζω πως εγω εχω το προβλημα.
Καλέ μου φίλε με τα χρόνια η επιμήθεια για σεξ με της γυναίκες μας γίνετε όλο και πιο βαρετή ,,πρέπει να βάζουμε και λίγο αλατοπίπερο σε αυτό με τον καιρό έχετε δοκιμάσει κάτι ??? Δεν θέλω να μου πεις αλλά εχεις κάνει κάποιες προσπάθειες??:hi:

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.465
Πόντοι
371
Το εχουμε συζητησει κ το προσπαθουμε.
45 η συζυγος, 28 η κοπελα, 40 εγω.
Το θέμα είναι όταν θα είσαι εσύ 52 και αυτή 40 θα μπορείς να την κρατάς ευτυχισμένη και να αισθάνεται πλήρης;

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.465
Πόντοι
371
Στο λέω για να μην την πατήσεις όπως ετοιμάζεται να την πατήσει η γυναίκα αου

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
26
Έχεις δίκιο σε πολλά, τα ξέρω και τα σκέφτομαι, με βαραίνουν και θα με βαραίνουν για μια ζωή.
Χθες τελείωσα την σχέση με την κοπέλα και αποφάσισα να κάνω μία σοβαρή προσπάθεια με την γυναίκα μου.
Το νήμα το άνοιξα πιο πολύ για να μιλήσω για το θέμα γτ δν έχω κανέναν και όχι τόσο για να με βοηθήσει στο να πάρω την οποιαδήποτε απόφαση.
Η λύση είναι μπροστά στα μάτια σου.Τι πάει να πει δεν έχεις κανένα.Η γυναίκα σου , ο άνθρωπός σου , το στήριγμά σου τι είναι; Αν δεν είναι αυτός ο ένας να πεις αυτό που σε απασχολεί τότε ποιος ; Τι ποιο ειλικρινής και ανιδιοτελής αγάπη να της εκφράσεις τους προβληματισμούς σου; Αυτούς που λες εδώ σε εμάς τους άγνωστους.Την καρδιά σου την ανοίγεις σε αυτούς που όντως αγαπάς πραγματικά , όχι σε άσχετους.Οι άσχετοι θα σου πουν είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπραίρετα την όποια άποψή τους και μέχρι εκεί.Ο δικός σου ο άνθρωπος θα σου δώσει τη λύση και εσύ ο ίδιος.Κανένας άλλος.
Έχεις βγει ποτέ με τη γυναίκα σου να είσαστε με κόσμο , να ειπωθεί κάτι άσχετο , να κοιταχτείτε στα μάτια και χωρίς να πείτε τίποτα , μόνο με το βλέμμα σας να καταλάβει ο ένας τι σκέφτεται ο άλλος εκείνη τη στιγμή; Φαντάζομαι θα σου έχει συμβεί.Ε αυτό δεν θα το νοιώσεις με καμία άλλη γκόμενα εκεί έξω , όσο και καλή να είναι.Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Οι μοναδικές σας εμπειρίες που έχετε ο ένας με τον άλλο το κάνει αυτό, το δέσιμο , ο συγχρονισμός των εγκεφάλων σας.Αυτά που κάποιοι νομίζουν οτι είναι μπούρδες και επιστημονική φαντασία αλλά στην πραγματικότητα ισχύουν στο έπακρο.Συμβαίνει το ίδιο επίσης σε φιλίες χρόνων μεταξύ δυο ατόμων.Συμβαίνει σε δίδυμα που μένουν χιλιόμετρα χώρια το ένα από το άλλο αλλά όταν ο ένας αρρωστήσει αυτομάτως το καταλαβαίνει ο άλλος.
Αυτές οι εμπειρίες ζωής που είχατε , τις φυλάς και τις κρατάς σαν κόρη οφθαλμού.Είναι δώρο ζωής που πολλοί παρακαλάνε να τους συμβεί.

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.465
Πόντοι
371
Η λύση είναι μπροστά στα μάτια σου.Τι πάει να πει δεν έχεις κανένα.Η γυναίκα σου , ο άνθρωπός σου , το στήριγμά σου τι είναι; Αν δεν είναι αυτός ο ένας να πεις αυτό που σε απασχολεί τότε ποιος ; Τι ποιο ειλικρινής και ανιδιοτελής αγάπη να της εκφράσεις τους προβληματισμούς σου; Αυτούς που λες εδώ σε εμάς τους άγνωστους.Την καρδιά σου την ανοίγεις σε αυτούς που όντως αγαπάς πραγματικά , όχι σε άσχετους.Οι άσχετοι θα σου πουν είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπραίρετα την όποια άποψή τους και μέχρι εκεί.Ο δικός σου ο άνθρωπος θα σου δώσει τη λύση και εσύ ο ίδιος.Κανένας άλλος.
Έχεις βγει ποτέ με τη γυναίκα σου να είσαστε με κόσμο , να ειπωθεί κάτι άσχετο , να κοιταχτείτε στα μάτια και χωρίς να πείτε τίποτα , μόνο με το βλέμμα σας να καταλάβει ο ένας τι σκέφτεται ο άλλος εκείνη τη στιγμή; Φαντάζομαι θα σου έχει συμβεί.Ε αυτό δεν θα το νοιώσεις με καμία άλλη γκόμενα εκεί έξω , όσο και καλή να είναι.Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Οι μοναδικές σας εμπειρίες που έχετε ο ένας με τον άλλο το κάνει αυτό, το δέσιμο , ο συγχρονισμός των εγκεφάλων σας.Αυτά που κάποιοι νομίζουν οτι είναι μπούρδες και επιστημονική φαντασία αλλά στην πραγματικότητα ισχύουν στο έπακρο.Συμβαίνει το ίδιο επίσης σε φιλίες χρόνων μεταξύ δυο ατόμων.Συμβαίνει σε δίδυμα που μένουν χιλιόμετρα χώρια το ένα από το άλλο αλλά όταν ο ένας αρρωστήσει αυτομάτως το καταλαβαίνει ο άλλος.
Αυτές οι εμπειρίες ζωής που είχατε , τις φυλάς και τις κρατάς σαν κόρη οφθαλμού.Είναι δώρο ζωής που πολλοί παρακαλάνε να τους συμβεί.
Τα είπες όλα σωστά με καλύψεις πλήρως

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.040
Πόντοι
5.956
Παιδια προσπαθουσαμε επι 10 χρονια να κανουμε με ολους τους τροπους αλλα δν τα καταφεραμε.
Σεξ πολυ σπανια
Τότε δεν σε κρατάει κάτι. Απο οσα λες αντιλαμβάνομαι ότι ο γάμος σου έχει τελειώσει. Χώρισε λοιπόν σε συνεννοήσιμο και βελούδινο mood (κατόπιν αντρικιας, ειλικρινούς και εκ βαθέων συζήτησης), είναι το πιο τίμιο, αλλά μην δώσεις ιδιαίτερο χώρο στη καινούργια. Κάντε τα γούστα σας όσο τραβήξει και συνέχισε να απολαμβάνεις τη ζωή απελευθερωμενος. Τα εχω περάσει και το διαζύγιο ήταν από τις καλύτερες επιλογές μου. Και ας έχω παιδιά. Όλα δούλεψαν κατ' ευχήν, σουηδικά και σε απόλυτη συνεννόηση. Βέβαια δεν είχα παντρευτεί ελλεηνίδα και έπαιξε ρόλο.

Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott 2.0

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Like
824
Πόντοι
81
Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την γνώμη σας.
Είμαι παντρεμένος με μία υπέροχη γυναίκα εδώ και 15 χρόνια.
Η γυναίκα μου είναι όμορφη, έξυπνη, δραστήρια, με αγαπάει, με φροντίζει και με έχει στηρίξει όποτε την έχω χρειαστεί.
Γενικά είναι άψογη.
Την αγαπώ και την φροντίζω και εγω, αλλά από την μεριά μου έχει χαθεί ο έρωτας, η κάβλα..ολα εχουν γινει ρουτινα.
Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες με θέματα υγείας δικά της(δόξα το Θεό όλα είναι καλά τώρα) κ πάντα ήμουν δίπλα της κ έκανα τα πάντα.
Τους τελευταίους 8 μήνες όμως κάτι έχει αλλάξει μέσα μου, γνώρισα μία κοπέλα την οποία και ερωτευτηκα κ με ερωτευτηκε κ εκεινη.
Οταν ειμαι μαζι της ολα ειναι τελεια, το σεξ, οι συζητησεις, τα πιο απλα πραγματα γινονται ενδιαφεροντα μαζι της.
Ειναι η πρωτη φορα που απατω τη γυναικα μου, παντα μου αρκουσαν οσα ειχα και ενιωθα τυχερος και ειχα πολλες ευκαιριες να την απατησω αλλα παντα ημουν πιστος, δεν το ειχα ανάγκη, αλλα αυτο που συνεβη τωρα ηταν πανω απο τις δυναμεις μου.
Φοβάμαι πως αν χωρίσω η γυναίκα μου θα διαλυθεί κ δν μπορώ να ρης το κάνω αυτό.
Μπορεί για κάποιους η επιλογή να είναι ξεκάθαρη και εύκολη αλλά εγώ τα εχω χαμενα δν ξερω τι να κανω.
Η λογικη λεει να προσπαθησω να φτιαξω ξανα τον γαμο μου αλλα η καρδια μου να κυνηγησω μια νεα ζωη με την κοπελα που γνωρισα..
Καθε αποψη κ γνωμη χιουμοριστικη ή σοβαρή δεκτή.
Ρίχτε!
Σαν 14χρονο κάνεις ρε μλκ.. ήρθε η πιτσιρίκα σ' έκανε κάνα κόλπο που δν σ' κάνει η γυναίκα σου και "ερωτεύτηκες".
Ενθουσιασμός είναι, τράβα καμιά μαλακια και θα συνελθεις

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
545
Πόντοι
21
Περαστικά στην αδυναμία σου.
Αν τα κάνεις όλα πουτάνα το πολύ πολύ να τρέξεις πίσω στην γυναίκα σου. Ελπίζω τοτε να σε γαμήσει καταλληλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom