Νέα

Θα φιλοξενούσατε στο σπίτι σας κοπέλα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα φιλοξενούσατε ποτέ κωλομπαρού στο σπίτι σας?

• Ναι

Ψήφοι: 23 30,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 50,0%
  • Ναι, αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα (1 έως δύο μήνες)

Ψήφοι: 16 21,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Samanos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Κριτικές
12
Like
308
Πόντοι
290
Πιο ασφαλές από τι ;
Από το να βρεθείς άοπλος σε μάχη στο αφγανιστάν ;
Πιο ασφαλές από το να σπιτωσει μία άγνωστη. Να βγει και να γνωρίσει και άλλες γυναίκες και θα βρει μία που του ταιριάζει.

Samanos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Κριτικές
12
Like
308
Πόντοι
290
Για πες μας τι καταστροφή έπαθες ;;;

Μετά θα πούμε για αυτούς που τους βρήκαν τέζα ενώ τράβαγαν μαλακία μόνοι τους σπίτι ....
Δηλαδή 2 επιλογές έχει. Ή θα μείνει με αυτή ή θα πεθάνει μόνος του σπίτι τραβώντας μαλακια.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
486
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...

Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.

Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.

Δεν ξέρω θέλω την γνώμη σας, αν σας τύχαινε κάτι τέτοιο τι θα κάνατε?

Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...

Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..
Φίλε, ο γκόμενος της, ο πραγματικός, είναι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ .. τον νου σου εάν την σπιτώσεις

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Δηλαδή 2 επιλογές έχει. Ή θα μείνει με αυτή ή θα πεθάνει μόνος του σπίτι τραβώντας μαλακια.
Όχι ρε.
Έχει μία που κάνει ηλιοθεραπεία σε κότερο στη βουλιαγμένη , διαστάσεων φρεγάτας
μια άλλη που το χειμώνα κάνει σκι στο zermatt
και μια νορβηγίδα μοντέλα ....

αλλά σκέφτεται να σπιτώσει τη γκόμενα από το κωλόμπαρο .

Μου θυμίζεις τη βιογραφία του ζάχου ....

που είδε έναν σερβιτόρο που τον ήξερε 40 χρόνια να δουλεύει σε ταβέρνα στην πλάκα ...

και του λέει ΕΠ ... ΠΟΤΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ;;;

-Προσωπινά του απαντάει ... μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο ....

Και σχολιάζε ο Ζάχος .... 40 χρόνια τον ξέρω σερβιτόρο .... λες να ελπίζει το χρόνου να είναι τραπεζίτης στη ζυρίχη ;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Πιο ασφαλές από το να σπιτωσει μία άγνωστη. Να βγει και να γνωρίσει και άλλες γυναίκες και θα βρει μία που του ταιριάζει.
Αν βγει θα γνωρίσει γνωστές ;

Μέχρι τώρα γιατί δεν βρήκε ;

Βέβαια να σου πω, ξέρω κάτι τυπάκια γύρω στα 50 .... που ζουν στο παιδικό τους δωμάτιο
που έχει ακόμη την αφίσα από το ιντιάνα τζόουνς ... το πρώτο ... είχαν και το παιχνίδι στο σπέκτρουμ ....

και λέει η μαμά τους ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ....

για την ώρα είναι παρθένοι , αλλά δεν πάνε σε μπουρδέλα και τάνες ....

Ψάχνουν να βρουν αυτό που τους αξίζει. Σουηδέζα 30αρα , 1.89 με γκρι μάτια
που βγαίνει έξω με φανελάκι , χωρίς σουτιέν .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Τυπε είσαι παρθένος? Ολες οι γυναικες του κοσμου είναι έτσι, σε χαλαει που ειναι αλλοδαπή? Ξυπνα!
Τι θες να πεις;
Οι ελληνίδες θέλουν αστακομακαρονάδες, σούσια, σαμπάνιες στις παραλίες , τριήμερα σε χιονοδρομικά
και να μείνουν σπίτι του να πληρώνεις εσύ όλα τα πάγια ;

Δεν πιστεύω ότι υπονοείς κάτι τέτοιο . Κάτι άλλο θες να πεις και δεν το κατάλαβα.

Samanos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Κριτικές
12
Like
308
Πόντοι
290
Όχι ρε.
Έχει μία που κάνει ηλιοθεραπεία σε κότερο στη βουλιαγμένη , διαστάσεων φρεγάτας
μια άλλη που το χειμώνα κάνει σκι στο zermatt
και μια νορβηγίδα μοντέλα ....

αλλά σκέφτεται να σπιτώσει τη γκόμενα από το κωλόμπαρο .

Μου θυμίζεις τη βιογραφία του ζάχου ....

που είδε έναν σερβιτόρο που τον ήξερε 40 χρόνια να δουλεύει σε ταβέρνα στην πλάκα ...

και του λέει ΕΠ ... ΠΟΤΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ;;;

-Προσωπινά του απαντάει ... μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο ....

Και σχολιάζε ο Ζάχος .... 40 χρόνια τον ξέρω σερβιτόρο .... λες να ελπίζει το χρόνου να είναι τραπεζίτης στη ζυρίχη ;
Μια χαρά και στα 40 του μπορεί να γνωρίσει γκομενακια και κάποιο από αυτά θα του ταιριάζει καλύτερα από την άλλη που του έχει πει ένα σορό μαλακιες για τον πείσει να του κατσικωθει.

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
274
Πόντοι
21
Εγώ είμαι υπερ αφού ήδη ειστε μαζί. Βασικά συμφωνώ κατα λέξη με όλα όσα έγραψε ο tellystalone

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Μια χαρά και στα 40 του μπορεί να γνωρίσει γκομενακια και κάποιο από αυτά θα του ταιριάζει καλύτερα από την άλλη
Γιατί οι παρθένοι 50ρηδες που σου λέω στα παιδικά τους δωμάτια, δεν μπορούν να ξεκωλιάσουν 4-5 γυναικείες ομάδες βόλλεϋ από βαλτικές δημοκρατίες, νορβηγία και ολλανδία ;

Συν μερικές ντουζίνες μαγιάρες πορνοστάρ. Εννοείται . Αυτά είναι αυτονόητα , κάθε μέρα τα βλέπουμε .

Μέχρι τότε , αν έχει τη γκόμενα από το κωλόμπαρο , λες να του χαλάει τη λεζάντα ;

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.744
Πόντοι
206
Της λες ξεκάθαρα πως από τη στιγμή που δεν παίζει αποκλειστικότητα δεν μπορείς να δεσμευτείς για κάτι τέτοιο γιατί είναι σημαντικός ο προσωπικός χώρος σου και περιπλέκει το πράγμα. Της εξηγείς πως για να κάνεις κάτι παραπάνω μαζί της, από το να περνάτε καλά είναι προϋπόθεση να κάνει άλλη δουλειά για να νιώθεις και εσύ οκ, εκτός και αν σε εξιτάρει η σκέψη του κέρατου και του φρεσκοχυμένου στόματός της όταν σε φιλάει. Βάλε τα όρια σου, όπως σου έχει βάλει και αυτή όταν σηκώνει τηλέφωνο μπροστά σου για δουλειά. Άμα σπάσει δεν σε απασχολεί και τόσο γιατί πληρωμένη την έχεις, οπότε θα βρεις άλλη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Άμα σπάσει δεν σε απασχολεί και τόσο γιατί πληρωμένη την έχεις, οπότε θα βρεις άλλη.
Άπαξ και της πει ότι έχει δύο στην αναμονή, θα μασήσει αμέσως η γκόμενα.

Τη Χουφτάλω και την Παλάμω.

Brets

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2018
Like
366
Πόντοι
20
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...

Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.

Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.

Δεν ξέρω θέλω την γνώμη σας, αν σας τύχαινε κάτι τέτοιο τι θα κάνατε?

Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...

Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..
Πόσο συχνά θα σε αφήνει να της τον σφυράς;
Αν είναι όποτε θες εσύ, τότε ξανασκέψου το (ειδικά αν αξίζει)!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Πόσο συχνά θα σε αφήνει να της τον σφυράς;
Αν είναι όποτε θες εσύ, τότε ξανασκέψου το (ειδικά αν αξίζει)!!
Στην αρχή, όταν την έχει πάει σπίτι του .... και της παρέχει τα πάντα .... ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ;;;

Το πιο πιθανό είναι να είναι χωρίς σώβρακο ο χυστης , για να μη χάνει χρόνο να το κατεβάζει .

Samanos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Κριτικές
12
Like
308
Πόντοι
290
Γιατί οι παρθένοι 50ρηδες που σου λέω στα παιδικά τους δωμάτια, δεν μπορούν να ξεκωλιάσουν 4-5 γυναικείες ομάδες βόλλεϋ από βαλτικές δημοκρατίες, νορβηγία και ολλανδία ;

Συν μερικές ντουζίνες μαγιάρες πορνοστάρ. Εννοείται . Αυτά είναι αυτονόητα , κάθε μέρα τα βλέπουμε .

Μέχρι τότε , αν έχει τη γκόμενα από το κωλόμπαρο , λες να του χαλάει τη λεζάντα ;
Μια χαρά θα τον χαλάσει. Ήδη τον χαλάει και το ξέρει κιόλας. Αλλά έτσι και αλλιώς την έχει πάρει την απόφαση του νομίζω πιο πολύ για επιβεβαίωση άνοιξε αυτό το νήμα.

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
199
Πόντοι
0
ΟΧΙ Και καταβάθος και όχι μόνο , γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος , το ότι πρόκειται για υπέρτατη μαλακία . Το ότι δε , σου έγινε τσιμπούρι για κάτι τέτοιο ,σημαίνει το ότι σε έχει “μετρήσει “, για μαλάκα ολικής .

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.367
Πόντοι
2.306
Καλύτερα νοίκιασε ένα airbnb να μένει μόνη της, πιο λίγο θα σου κοστίσει

Stories