Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
306
Πόντοι
21
Τωρα θα ρωτούσα για την yuli, ενδέχεται να παω στο Μιλάνο την αλλη βδομάδα για κάποιες μέρες, εχει καποιος στοιχεία επικοινωνίας απο την yuli? Ιταλία νομίζω έμενε μόνιμα αυτη

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
129
Πόντοι
0
Τωρα θα ρωτούσα για την yuli, ενδέχεται να παω στο Μιλάνο την αλλη βδομάδα για κάποιες μέρες, εχει καποιος στοιχεία επικοινωνίας απο την yuli? Ιταλία νομίζω έμενε μόνιμα αυτη
Αν πας Μιλάνο και δεν βρεις την Yuli, πήγαινε Keylla Marques. Είναι απλά φοβερή.

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
717
Πόντοι
81
Yuli πότε έρχεται γνωρίζει κανείς;
Μάλλον δεν θα έρθει φέτος. Δεν πέρασε καλά πέρυσι(δεν είχε αρκετούς πελάτες μάλλον). Έτσι μου είπε τουλάχιστον πριν κάνα μήνα που τη ρώτησα, μακάρι να αλλάξει γνώμη.

TsAddicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
129
Πόντοι
0
Παρατήρησα ότι στην κριτική για την Κατερίνα, έφαγα πολύ κράξιμο, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Οι εμπειρίες στους ανθρώπους είναι διαφορετικές. Εγώ πέρασα πολύ καλά με βάση τα στοιχεία που ήθελα, αλλός μπορεί όχι. Δεν αποζητούμε όλοι τα ίδια πράγματα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας άναλογα την τσέπη του και ανάλογα τα γούστα του κοιτάζει τι μπορεί να αγοράσει.

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
306
Πόντοι
21
Μάλλον δεν θα έρθει φέτος. Δεν πέρασε καλά πέρυσι(δεν είχε αρκετούς πελάτες μάλλον). Έτσι μου είπε τουλάχιστον πριν κάνα μήνα που τη ρώτησα, μακάρι να αλλάξει γνώμη.
Αν μπορείς στείλε μου ενα προσωπικό μήνυμα με τηλέφωνο της ή με οτι μεσω μιλήσατε μήπως βολεψει και την δω εκει. Οταν δεν παει ο Μωάμεθ στο βουνό...

Nick8

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
279
Πόντοι
21

Εδω εμπειρια κανεις ;
Καλησπερα φιλε!Ειχε ανεβασει αγγελια σαν αντρας kanesex Πατρα και προφανως επειδη δεν ειχε πελατεια εβαλε περουκα φιλτραριστηκε και ξανα εβαλε αγγελια στην Πατρα σαν γυναικα. .Επειδη τον εχω δει απο κοντα στα κτελ ειτε πας με αυτο το εκτρωμα ειτε με ανδρα ειναι ακριβως το ιδιο.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
35
Like
4.208
Πόντοι
1.446
Καλησπερα φιλε!Ειχε ανεβασει αγγελια σαν αντρας kanesex Πατρα και προφανως επειδη δεν ειχε πελατεια εβαλε περουκα φιλτραριστηκε και ξανα εβαλε αγγελια στην Πατρα σαν γυναικα. .Επειδη τον εχω δει απο κοντα στα κτελ ειτε πας με αυτο το εκτρωμα ειτε με ανδρα ειναι ακριβως το ιδιο.
Θέλεις να πεις ότι οι άντρες είμαστε σαν εκτρώματα ; Λολ

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.051
Πόντοι
456
Yuli πότε έρχεται γνωρίζει κανείς;
την ειχα παρει το 2018, στο παλιο φαληρο ηταν τοτε.. πιασαμε κουβεντα απο το τηλεφωνο πως θα κανω 110 χκμ για να παω και με μηχανη και πως εχω σχεση με τενις, και στο ραντεβου της αρεσε πολυ εχει πατρεα νομιζω Ιταλο, και της αρεσε η οπερα , ετσι τα βρηκαμε πολυ ,μου εκανε απιστευτη πιπα , μου το επαιξε σαν σχεση τι φιλια τι αλαγη στασεις ,και στο τελος εχυσε χωρις χρεωση , θυμαμι φευγοντας που ελεγε ποτε θα ερθεις και παλι και θελω να μαθω τενις και αλλα τετοια , τωρα βεβαια εχει γινει καπως σταρ και ουτε υπαρχουν πλεον 150 αρια παντως ηταν πολυ ευγενικη χαδιαρα ,εγω περσα εξεραιτικα αν και μονο ενεργυητικος ,αλωστε ειχε ενα τερας που πρει να ειναι για πολυ μα πολυ προπονημενους

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.634
Πόντοι
456

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
35
Like
4.208
Πόντοι
1.446
την ειχα παρει το 2018, στο παλιο φαληρο ηταν τοτε.. πιασαμε κουβεντα απο το τηλεφωνο πως θα κανω 110 χκμ για να παω και με μηχανη και πως εχω σχεση με τενις, και στο ραντεβου της αρεσε πολυ εχει πατρεα νομιζω Ιταλο, και της αρεσε η οπερα , ετσι τα βρηκαμε πολυ ,μου εκανε απιστευτη πιπα , μου το επαιξε σαν σχεση τι φιλια τι αλαγη στασεις ,και στο τελος εχυσε χωρις χρεωση , θυμαμι φευγοντας που ελεγε ποτε θα ερθεις και παλι και θελω να μαθω τενις και αλλα τετοια , τωρα βεβαια εχει γινει καπως σταρ και ουτε υπαρχουν πλεον 150 αρια παντως ηταν πολυ ευγενικη χαδιαρα ,εγω περσα εξεραιτικα αν και μονο ενεργυητικος ,αλωστε ειχε ενα τερας που πρει να ειναι για πολυ μα πολυ προπονημενους

Δεν θα την συναντήσω ποτε μου φαίνεται...
Πάντως οι τιμές 130GBP για μία ώρα είναι φυσιολογικές.
Προφανώς είναι μεγάλη πλέον (σε ηλικία) οπότε μιά χαρά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom