Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Jxt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
717
Πόντοι
341
Πόσο περίμενες να είναι ένα τέτοιο μουνι όμως άμα αξίζει θα τα δώσω απλά ρωτάω μην τα δώσω τζάμπα

Το μουνί πού το βλέπεις ρε τύπε; :confused:
Στο link που έβαλες ο τύπος έχει πούτσα! :confused:

Screenshot_3.jpg

Veritas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Κριτικές
11
Like
475
Πόντοι
290
The dream of these gays is for me to leave Greece. But you can be aware, you can know that I live in Greece, my life is in Greece!!! I work every day, I earn money every day, whether you like it or not, I am prosperous, I shine, I am Rafaela Nascimento, I have people who value me, who support me, unlike these sick trash.
Ελπιζω να μην βρεθει καποιος δυσαρεστημενος συναδελφος και παρει αυτα που γραφεις της μετρητης γιατι τοτε θα εχεις πραγματικο προβλημα με τον Νομο, μεχρι αυτοι που σου νοικιαζουν το καταλυμα που μενεις θα εχουν προβλημα...

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.088
Πόντοι
3.446
Συναγωνιστές τα φώτα σας για άλλη μία φορά.

Από μέγεθος τι παίζει εδώ; Αξίζει;
Ναι . Δεν είμαι σίγουρος για τις τιμές. Είχα δώσει 150/60' πρίν από μήνες. Γλωσσόφιλα, 69 χωρίς καπότα, καυλί που δίνει πόνο ( δεν της φαίνεται )
Πανέμορφη και ωραία για χουφτώματα.

satriani33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
1.189
Πόντοι
206
Ελπιζω να μην βρεθει καποιος δυσαρεστημενος συναδελφος και παρει αυτα που γραφεις της μετρητης γιατι τοτε θα εχεις πραγματικο προβλημα με τον Νομο, μεχρι αυτοι που σου νοικιαζουν το καταλυμα που μενεις θα εχουν προβλημα...
grafte th st arxidia sas . Mhn asxoleiste me th patsavoura. Oso pio poly tis apantate aisthanetai oti exei aksia. ase na milaei monh ths na kseftylizetai. Kai m ol ayta poy exei grpsei nomizei oti tha kanei pelates. Ayth nomizei oti einai hdh ellinida.... σορυ gia ta γκρικlish,gia na mh katalavainei

thelei na mas valei sto paixnidi ths , na metafrazoume vraζιλιανικα! eleos

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
2.098
Πόντοι
7.316
The dream of these gays is for me to leave Greece. But you can be aware, you can know that I live in Greece, my life is in Greece!!! I work every day, I earn money every day, whether you like it or not, I am prosperous, I shine, I am Rafaela Nascimento, I have people who value me, who support me, unlike these sick trash.

Συναθλητές βοηθήστε με να καταλάβω τι ακριβώς προσπαθεί να πει γιατί έχω χαθεί

Συναθλητές βοηθήστε με να καταλάβω τι ακριβώς προσπαθεί να πει γιατί έχω χαθεί
αυτο που προσπαθει να πει ειναι το δικο μας, οι γνωμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα ολοι εχουν απο μια....και μετα προσπαθει να θεσει ερωτημα του στιλ βιτσια η λαγνεια τι προτιμα ο καθενας κτλ

Rafaela.Nascimento

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
33
Πόντοι
0
grafte th st arxidia sas . Mhn asxoleiste me th patsavoura. Oso pio poly tis apantate aisthanetai oti exei aksia. ase na milaei monh ths na kseftylizetai. Kai m ol ayta poy exei grpsei nomizei oti tha kanei pelates. Ayth nomizei oti einai hdh ellinida.... σορυ gia ta γκρικlish,gia na mh katalavainei

thelei na mas valei sto paixnidi ths , na metafrazoume vraζιλιανικα! eleos
Απλώς για να σταματήσει ο θυμός σου, επειδή σε έδιωξα από το σπίτι μου, τώρα δεν πρόκειται να σου δώσω κανένα λόγο να μιλάς για τη ζωή μου, να με δυσφημείς, να μιλάς για μένα εδώ στο φόρουμ. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι τις ανοησίες σου, εντάξει; Ειδικά όχι για 60 ευρώ. Δεν πρόκειται, και ποτέ δεν θα, εκσπερματώσω στο στόμα σου για 60 ευρώ.

Transforever

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
90
Πόντοι
0
με λιγο παζαρι το πας 200/1,5 ωρα
Κάντε ψαλίδι 150 /60 γτ έχει ξεφύγει η δουλειά. Μόνο έτσι θα στρώσουν. Εγώ όποια μ αρέσει αυτό της γράφω και αν κάτσει έκατσε

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
3
Like
579
Πόντοι
81
Συναγωνιστές τα φώτα σας για άλλη μία φορά.

Από μέγεθος τι παίζει εδώ; Αξίζει;
Ότι σου απάντησε ο barbatroll το επιβεβαιώνω!Πολύ καλή και πιο όμορφη και θηλυκή απο κοντά!Εξίσου καλή και στους 2 ρόλους.Εχω να την επισκεφτώ κάνα χρόνο οπότε οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: o1icc8

Rafaela.Nascimento

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2026
Like
33
Πόντοι
0
και τι θα κάνουμε 1,5 ώρα , σκάκι θα παίζουμε ;
Stin períptosí mou, chreóno 100 gia 30 leptá, 150 gia 45 leptá kai 200 gia mía óra, allá eínai katharí efcharístisi, katharó sex, chorís chronikoús periorismoús, chorís viasýni pros ton peláti, chorís anchos, óla eínai chalárá kai polý efchárista. Kápoioi pelátes epistréfoun gia perissótera, kai álloi prosféroun 60 kai metá paraponioúntai gia emás se foroum pou den théloume na tous kánoume stomatikó sex, chachacha. Latrévo tous pelátes, plirónoun kalá kai epistréfoun.

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.088
Πόντοι
3.446
Χωρίς απόδειξη πόσα ; :2funny:
Stin períptosí mou, chreóno 100 gia 30 leptá, 150 gia 45 leptá kai 200 gia mía óra, allá eínai katharí efcharístisi, katharó sex, chorís chronikoús periorismoús, chorís viasýni pros ton peláti, chorís anchos, óla eínai chalárá kai polý efchárista. Kápoioi pelátes epistréfoun gia perissótera, kai álloi prosféroun 60 kai metá paraponioúntai gia emás se foroum pou den théloume na tous kánoume stomatikó sex, chachacha. Latrévo tous pelátes, plirónoun kalá kai epistréfoun.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom