Ρε bro, ο χρόνος είναι πολύτιμος. Αντί να γράφεις τόσο σεντόνι που δε διαβάζεται φτιάξε ένα vidcast να ακούμε για τα γαμήσια του καθηγητή Κώστα στο αμάξι που μας τρώει η κίνηση.
Από λίγο που διάβασα έχεις cult γραφή, αν είσαι τυχερός και σε χλευάσει λίγο και το Luben θα καθιερωθείς στους κύκλους των cult media και θα γαμάς καμιά follower.
Θα το σκεφτώ.
Πάντως περίπου 20.000 αναζητήσεις το μήνα εχω για το Greeksexstories, άρα αρκετοί τις διαβάζουν τις ιστορίες μου. Υπάρχει κοινό που φτιάχνεται εγκεφαλικά με ερωτικές ιστορίες.
Όσο για τις followers, κι έτσι όλο και κάτι παίζει κατά διαστήματα, αν και οι κύριες πηγές μου (για να ανανεωνω και τις ιστορίες μου χιχι) είναι το online dating μέσω dating apps.
Ζουμερό κορίτσι στον Βόλο 6977121843
Επομενη σταση της θα ειναι στην λαρισα. Εχεις κανεις εμπειριες μαζι της ; Πως ηταν ; Εγω ειχα παει αν και ψιλο αστεριας κανει ωραια πιπα ειναι για να την κανεις οτι δεν σου κανουν αλλες
Οι μεγαλύτερες αλλαξοκωλιες γίνονται μεταξύ καθηγητών δασκάλων και μετά ιατρών νοσοκόμων. Δεν ξέρω ούτε έναν φίλο καθηγητή που δεν έχει φάει συνάδελφο του