Νέα

Ετεροφυλική Η παντρεμένη καθηγήτρια στην πολυήμερη εκδρομή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Georgekor84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Ρε bro, ο χρόνος είναι πολύτιμος. Αντί να γράφεις τόσο σεντόνι που δε διαβάζεται φτιάξε ένα vidcast να ακούμε για τα γαμήσια του καθηγητή Κώστα στο αμάξι που μας τρώει η κίνηση.

Από λίγο που διάβασα έχεις cult γραφή, αν είσαι τυχερός και σε χλευάσει λίγο και το Luben θα καθιερωθείς στους κύκλους των cult media και θα γαμάς καμιά follower.

OP
OP
G

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Θα το σκεφτώ.
Πάντως περίπου 20.000 αναζητήσεις το μήνα εχω για το Greeksexstories, άρα αρκετοί τις διαβάζουν τις ιστορίες μου. Υπάρχει κοινό που φτιάχνεται εγκεφαλικά με ερωτικές ιστορίες.

Όσο για τις followers, κι έτσι όλο και κάτι παίζει κατά διαστήματα, αν και οι κύριες πηγές μου (για να ανανεωνω και τις ιστορίες μου χιχι) είναι το online dating μέσω dating apps.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.153
Πόντοι
206
Ειμαι 35 ετών, 1.83 ύψος, μελαχρινός με πράσινα μάτια και γυμνασμένος αρκετά γιατί παίζω μπάσκετ.
Ακριβως ετσι κι εγω, αλλα 2 εκατοστα ψηλοτερος, γιατι κανω και μονοζυγο

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
665
Πόντοι
311
Μου φαίνεται την ιστορία την φύτεψαν από το Υπουργείο Παιδείας για να δηλώσουν αναπληρωτές στα νησιά χαχα

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
178
Πόντοι
1
Ζουμερό κορίτσι στον Βόλο 6977121843
Επομενη σταση της θα ειναι στην λαρισα. Εχεις κανεις εμπειριες μαζι της ; Πως ηταν ; Εγω ειχα παει αν και ψιλο αστεριας κανει ωραια πιπα ειναι για να την κανεις οτι δεν σου κανουν αλλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom