Νέα

Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
5
Like
3.821
Πόντοι
726
Αυτή που λεω την πέτυχα μια φορά μόνο...
βγήκε χωρίς κορσε και χωρις σουτιέν... ηταν αδύνατη και ειχε τα πιο τεράστια βυζια που εχω δει ποτέ σε κοπέλα αδύνατη...
Θυμάμαι οτι την ειχα σταματήσει στη πιπα για να τη γαμησω ...ηταν Φυλής ανάμεσα απο Δεριγνυ και Φιλιππίδου αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς σε πιο μαγαζί...τοτε εκείνη την περίοδο την ειχα ψάξει αλλα δεν την ειχα πετύχει εκει και δεν ειχα προφίλ εδω...αυτα γνωρίζω....
Εαν ειναι αυτη που λες θα την τιμήσω !!
Τι να σου πω φίλε, δεν βάζω και το χέρι μ στην φωτιά...
Έκανε ελ.στομ.?
Μίλαγε κανονικότατα τα Ελληνικά?
Δούλευε Φ86? Κάπου εκεί;
Σχεδόν ακωλη με Βυζους?
Μεγαλωμένη από τα 4 Σαλόνικα?

Τι να σ πω, κάνε ότι σε φωτίσει ο Ύψιστος...:priest:

Malaperds

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.074
Πόντοι
11.095
Η σκινυ Μαριάννα από Αλκαμένους αλλά και άλλα πιο πριν....τι απέγινε? Ακόμα πατρίδα της Μολδαβια?

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
405
Πόντοι
21
Αυτή που λεω την πέτυχα μια φορά μόνο...
βγήκε χωρίς κορσε και χωρις σουτιέν... ηταν αδύνατη και ειχε τα πιο τεράστια βυζια που εχω δει ποτέ σε κοπέλα αδύνατη...
Θυμάμαι οτι την ειχα σταματήσει στη πιπα για να τη γαμησω ...ηταν Φυλής ανάμεσα απο Δεριγνυ και Φιλιππίδου αλλα δεν θυμάμαι ακριβώς σε πιο μαγαζί...τοτε εκείνη την περίοδο την ειχα ψάξει αλλα δεν την ειχα πετύχει εκει και δεν ειχα προφίλ εδω...αυτα γνωρίζω....
Εαν ειναι αυτη που λες θα την τιμήσω !!
Για την Ευα λεει που δηλωνε ελληνιδα… δουλευε εκει στα κεντρικα φυλης

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
421
Πόντοι
20
Καλημερα σε ολους και καλο καλοκαιρι να εχουμε ! Μηπως ετυχε να δειτε σε καποιο μαγαζι τη Μαρια την αλβανιδα με το βραζιλιανικο κωλο ? ( απο Ελλης,Διδυμου κλπ) .Ευχαριστω ! ( κ σε προσ. μηνυμα)

ΦΡΑΠΕΣ 12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
2.247
Πόντοι
201
Η Ίρις από Ιωαννίνων 5 , εξαφανίστηκε είναι μόνο στης φωτογραφίες του σάιτ του ιδρύματος, αλλά δεν υπάρχει στο πρόγραμμα εδώ και αρκετό καιρό

Tararas1234

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Καλημέρα , η Αννα από Φωκαίας 19 η μελαχρινή με το καρέ που είναι’ξέρει κάποιος;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.423
Πόντοι
446
Έχουμε κάποια νέα για την Φωτεινή που εργαζόταν πέρυσι στο Διδυμου 27 και πρόπερσι στο Φυλής 109 ισόγειο;

Stauros48

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα στην ομαδα εργαζεται ακομα η Νταλυ απο την Μολδαβια που δουλευε παλια στην Καισαριανη?

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
648
Πόντοι
81
καλησπερα η συγκεκριμενη λατινα με κωλαρα και βυζαρες που ειχε παιξει σε τσοντες ξερει κανεις που ειναι τωρα?

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο οθόνης (1002).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (1002).png
    710,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Στιγμιότυπο οθόνης (1001).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (1001).png
    1 MB · Εμφανίσεις: 19

Nopainnogain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2020
Κριτικές
23
Like
610
Πόντοι
990
Παιδιά στο Διδύμου 16 που πέρασα χθες κατά τις 21:30 ήταν κλειστό.Η Αλίκη έχει φύγει από εκεί η έχει πάει άλλη να δουλέψει σε αυτόν τον οίκο?

8inches

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Κριτικές
10
Like
401
Πόντοι
290
Παιδιά στο Διδύμου 16 που πέρασα χθες κατά τις 21:30 ήταν κλειστό.Η Αλίκη έχει φύγει από εκεί η έχει πάει άλλη να δουλέψει σε αυτόν τον οίκο?
Εχει κλείσει σαν μπουρδέλο αρκετό καιρό τώρα όπως και αρκετά άλλα στην συγκεκριμένη οδό.δυστηχως η Αλίκη δεν μπόρεσα να μάθω αν εργάζεται κάπου αλλού η αν σταμάτησε, πιστεύω αν δουλεύει άλλου κάπου κάτι κάποιος θα είχε πει θα είχαμε μάθει, γιατί θα με ενδιέφερε και εμένα μιας και έχω πάει αρκετές φορές μαζί της και περνούσα καλά.αυτα από εμένα φίλος

Nopainnogain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2020
Κριτικές
23
Like
610
Πόντοι
990
Εχει κλείσει σαν μπουρδέλο αρκετό καιρό τώρα όπως και αρκετά άλλα στην συγκεκριμένη οδό.δυστηχως η Αλίκη δεν μπόρεσα να μάθω αν εργάζεται κάπου αλλού η αν σταμάτησε, πιστεύω αν δουλεύει άλλου κάπου κάτι κάποιος θα είχε πει θα είχαμε μάθει, γιατί θα με ενδιέφερε και εμένα μιας και έχω πάει αρκετές φορές μαζί της και περνούσα καλά.αυτα από εμένα φίλος
Ευχαριστώ πολύ μάλλον σταμάτησε μιας και ήταν και προχωρημένης ηλικίας

Petros pappas

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2019
Like
13
Πόντοι
0
Καλησπέρα ή γυφτο Βουλγάρα από Αλκιβιάδου 16Γ καί Η Αλεξία η Αλεξάνδρα ξέρεις κάνεις κάτι

Nickthe_quick

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2023
Like
3
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς για τη κρύσταλ στο dreamplace(θεσσαλίας 136);

f104

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
57
Πόντοι
0
η Τζενη λατινα,ξερει κανενας,δουλευει η σταματησε;

Εγγρ.
30 Οκτ 2025
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
0
Στο μακρνο 2018 φωκαιας 25 πάνω ανεβαίνες σκάλα μια Άννα με χειλαρες πλαστικές βυζαρες λεπτή μέση με κοιλιακούς που έδινε και κωλο θυμάται κάποιος γνωρίζουμε πού είναι και τι κάνει??

Papajon

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
39
Πόντοι
0
Η Τζέσικα από Φυλής 59 ξέρουμε τι έχει γίνει;
Κάποια στιγμή έμαθα ότι είναι Βουλιαγμένης 238 με το όνομα Αφροδίτη αλλά μου είπαν ότι έχει σταματήσει και από εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom