Νέα

Έτσι γάμησα πιπίνι βορείων προαστίων κατά την εξόρμησή μου για πρωινό μπανάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SilkenFlame
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αληθεια η Φιδι

• Φιδι

Ψήφοι: 89 80,9%
  • Αληθεια

Ψήφοι: 21 19,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.204
Πόντοι
456
OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Βασικά, ποιος διάβασε ολόκληρο το πρώτο ποστ;
Τυπε δεν φταιω εγω αν δεν εχεις εσυ υπομονη επρεπε να κανω πληρης αναλυση των γεγονοτων μου για τα πιστα μελοι του μπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο ο τύπος που το έγραψε το διάβασε και αυτό σε θολωμένη κατάσταση πριν πετάξει τα φλόκια στο πάτωμα.
εσυ αγαμητε κομπλεξικε μικροψωλη ησουν παντα μαλακας και παραμενεις

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Ρε μλκα, ρε μλκα :confused:
*Ρε πες που γίνονται αυτά να έρθω και εγώ που μένω ΒΠ. Αλλά εγώ θα πω "ψιτ κοπελιά ψήνεσαι να πάμε να αράξουμε λίγο στο αμάξι, να βάλω και αυτό το ερ κοντίσιον πως το λένε να είμαστε άνετοι"
**Τα βλέπετε ρε μλκες εσείς στα νήματα με τις ελληνίδες, στα 90-10, στα 0-100 κλπ κλαψιάρικα νήματα, πως γαμάει ο κόσμος χαλαρά και εύκολα? :confused:
εγω ειπα να σας πω που εγινε και ονομα κοπελας αλλα εσεις με βγαζετε φιδεμπορα δεν φταιω εγω

OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Γουστάρω όμως που μερικοί δεν πιστεύετε και νομίζετε ότι το ξεφούρνισα από το κεφάλι μου, γιατί στα μούτρα σας βλέπω τη φάτσα των καγκουροβλάχων τύπων που δεν μπουρασαν να χωνέψουν με τίποτα πως λίγη τύχη, λίγη τόλμη και αυτοπεποίθηση αρκούν. Εσείς, ακόμα κι αν με βλέπατε μπροστά σας με τα ίδια σας τα μάτια, πάλι δεν θα μπορούσατε να το χωνέψετε και θα λέγατε ένα σωρό δικαιολογίες, επειδή δεν θα μπορουσατε να αποδεχτείτε με τιποτα όχι μόνο την πραγματικότητα, αλλά ούτε τον σκατόψυχο εαυτούλη σας που σας εχει μαθει οτι οσοι γαμανε πρεπει να ειναι τοπ μοντελα ή να εχουν κοτερα και λεφτα. Δεν ειμαι κανας ασχημος γερος με κοιλια ειμαι αρκετα εμφανισιμος γενικα και μην ξεχνατε δεν γαμησα της 2 μοντελες δεν ειχα ουτε 1 στο εκατομυριο ελπιδες γι αυτες η ασχημουλα ηταν ξεκωλιαρα και εκανε μπαμ. Δεν φταιω εγω και δεν ξερω αν ειχε τπτ ψυχολογικα. Απο παρασημα θα παω για εξετασεις. @Syrios

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.204
Πόντοι
456
Γουστάρω όμως που μερικοί δεν πιστεύετε και νομίζετε ότι το ξεφούρνισα από το κεφάλι μου, γιατί στα μούτρα σας βλέπω τη φάτσα των καγκουροβλάχων τύπων που δεν μπουρασαν να χωνέψουν με τίποτα πως λίγη τύχη, λίγη τόλμη και αυτοπεποίθηση αρκούν. Εσείς, ακόμα κι αν με βλέπατε μπροστά σας με τα ίδια σας τα μάτια, πάλι δεν θα μπορούσατε να το χωνέψετε και θα λέγατε ένα σωρό δικαιολογίες, επειδή δεν θα μπορουσατε να αποδεχτείτε με τιποτα όχι μόνο την πραγματικότητα, αλλά ούτε τον σκατόψυχο εαυτούλη σας που σας εχει μαθει οτι οσοι γαμανε πρεπει να ειναι τοπ μοντελα ή να εχουν κοτερα και λεφτα. Δεν ειμαι κανας ασχημος γερος με κοιλια ειμαι αρκετα εμφανισιμος γενικα και μην ξεχνατε δεν γαμησα της 2 μοντελες δεν ειχα ουτε 1 στο εκατομυριο ελπιδες γι αυτες η ασχημουλα ηταν ξεκωλιαρα και εκανε μπαμ. Δεν φταιω εγω και δεν ξερω αν ειχε τπτ ψυχολογικα. Απο παρασημα θα παω για εξετασεις. @Syrios
Κανείς δεν το διάβασε. Ούτε και εγώ αλλά φαντάζομαι ότι γράφεις ότι γάμησες χωρίς να πληρώσεις που από μόνο του είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αν γαμήσεις κάποια έτσι θα διαγράψεις τον λογαριασμό από το σάιτ και θα εξαφανιστείς. Το γεγονός ότι κάθισες και έγραψες ολόκληρη ραψωδία φανταζόμαστε ότι η μαλακία που τράβηξες ήταν αργή και βασανιστική και τον έγδαρες πριν τα αμολύσεις στο πάτωμα ή και σε χαρτοπετ΄σετα. Κατά τα άλλα άνοιξε το προφίλ ρε φιδέμπορά να δούμε και τα υπόλοιπα τα παραμύθια που γράφεις κατά καιρούς.

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Αδελφέ μπράβο. Σκηνικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Τώρα βέβαια με το ακαποτο που έγραψες, δεν χάλασε και ο κόσμος. Προφανώς η γκομενα θα το έκανε εύκολα και με άλλους, αλλά αν είναι έτσι ας φοραμε καπότα με όλες! Και πάλι μπράβο!!

OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Αδελφέ μπράβο. Σκηνικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Τώρα βέβαια με το ακαποτο που έγραψες, δεν χάλασε και ο κόσμος. Προφανώς η γκομενα θα το έκανε εύκολα και με άλλους, αλλά αν είναι έτσι ας φοραμε καπότα με όλες! Και πάλι μπράβο!!
Ευχαριστώ φίλε ήταν η δεύτερη φορά ακαποτο πάντα μιλάω με κοπέλα που δεν είμαι σε σχέση άλλη μια φορά είχε τύχει με κοπέλα από tinder πάντα φροντίζω για αυτά αλλά ρε man κάποτα για μια βουτιά σε πισίνα εεε δεν το φαντάζομουν

OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Κανείς δεν το διάβασε. Ούτε και εγώ αλλά φαντάζομαι ότι γράφεις ότι γάμησες χωρίς να πληρώσεις που από μόνο του είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αν γαμήσεις κάποια έτσι θα διαγράψεις τον λογαριασμό από το σάιτ και θα εξαφανιστείς. Το γεγονός ότι κάθισες και έγραψες ολόκληρη ραψωδία φανταζόμαστε ότι η μαλακία που τράβηξες ήταν αργή και βασανιστική και τον έγδαρες πριν τα αμολύσεις στο πάτωμα ή και σε χαρτοπετ΄σετα. Κατά τα άλλα άνοιξε το προφίλ ρε φιδέμπορά να δούμε και τα υπόλοιπα τα παραμύθια που γράφεις κατά καιρούς.
Αν πιστεύεις ότι για να γαμησει καποιος πρέπει μόνο να πληρώσει αποδεικνύει πόσο μικρός είσαι σαν άνθρωπος και έχεις μέσα σίγουρα αρκετά ψυχολογικά. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αλλο μαζί σου γιατί μπαίνεις σε ένα νήμα να κράξεις χωρίς καν να έχεις διαβάσει μόνο από τον τίτλο. ΜΑΝΤΕΨΕ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΜΆΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ. Μην ανησυχείς όμως θα σε καλέσω σε άλλο νήμα από άλλη εμπειρία για το πώς ήμουν κοντά να μαμήσω μωρο που γνώρισα αλλά απέτυχα εκεί θα χαρείς είμαι σίγουρος. Γιατί ξέρεις επειδή έγραψα μια επιτυχία μου δεν σημαίνει ότι δεν έχω φάει και άκυρα. Αυτά καλό υπόλοιπο αδερφε

prokopis_proikismenos

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.105
Πόντοι
5.595
Λοιπόν ξεκινώντας τη μέρα μου είχα χρόνο να ξεκλέψω 2-3 ωρες από δουλειά οπότε είπα να ρίξω μια βουτιά σε γνωστη πισινα ξενοδοχείου των βορείων προάστειων.
όπως κάνουμε άλλωστε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί. Οταν ξεκλέβουμε 2-3 ωρίτσες από τη δουλειά πεταγόμαστε σε μια πισίνα ξενοδοχείου για μια βουτιά....

Με το καλημέρα το ριξε..... μπαααααμ....

OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
όπως κάνουμε άλλωστε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί. Οταν ξεκλέβουμε 2-3 ωρίτσες από τη δουλειά πεταγόμαστε σε μια πισίνα ξενοδοχείου για μια βουτιά....

Με το καλημέρα το ριξε..... μπαααααμ....
Aδερφε ειναι το μονο μερος που μπορω να παω, παραλια ειναι ολοκληρο ταξιδι για εμενα με κινηση και δεν γινεται να λειψω τοσες ωρες απο δουλεια συν τα εξοδα βενζινης. Οσοι μενουν σε βορεια προαστεια και δεν εχουν χρονο καθημερινες ετσι γινεται. Και συνηθως ξεκλεβω μεσημεριανες ωρες που ειμαστε κλειστα στην δουλεια καποιες μερες αναλογως οχι παντα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
40.755
Πόντοι
5.506
Με το επιτυχημένο νήμα του φίλτατου συναγωνιστή @DmtrsxXx είπα και εγω να παραθεσω εδώ την δική μου ταπεινή εμπειρία που συνέβη πρόσφατα. Δεν θα σας κουράσω πολύ και σιγουρά δεν είναι κάτι τόσο extreme όσο το σκηνικό με τον ξάδερφο στο dubai αλλά πιστεύω μπορεί να συμβεί στο καθένα και στο τέλος θα παραθέσω κάποιους κανόνες που διδάχθηκα από το συμβάν για να συμβεί και σε εσάς για σίγουρη επιτυχία.

Λοιπόν ξεκινώντας τη μέρα μου είχα χρόνο να ξεκλέψω 2-3 ωρες από δουλειά οπότε είπα να ρίξω μια βουτιά σε γνωστη πισινα ξενοδοχείου των βορείων προάστειων. Απόσταση 3 λεπτά από το σπίτι μου εύκολο παρκινγ σκάω αμέσως πληρώνω το αντίτιμο της εισόδου στην όμορφη σερβιτόρα και οδεύω να βρω μια ξαπλώστρα. Κόσμος για καθημερινή αρκετός μπορώ να πω καλά δεν δουλεύει ο κόσμος αναρωτήθηκα όλοι για μπάνιο? Το θερμόμετρο να έχει πάρει φωτιά όχι τόσο όσο σήμερα αλλά αρκετή ζέστη. Βρισκω ξαπλωστρουλα και αράζω να πιω το καφεδακι μου. Στην συνέχεια παρατηρώντας το κόσμο γύρω μου και την πισίνα διακρίνω κάτι ζευγαράκια με ωραία μωράκια επίσης κάτι τυπάδες καγουραμακγες με τατουαζ και όλα τα συναφή καθώς καμία παρέα τεσσάρων κοριτσιών με 4 όμορφα μωράκια ηλικίας γύρω στα 25 να έχουν πετάξει μέσα στην πισίνα ένα ροζ φλαμιγκο και να παίζουν σαν παιδάκια, σαν χαζά, όλες μαζί, γύρω από αυτό, δεν έδωσα και πολύ σημασία βέβαια γιατι χαχανίζανε και τσιρίζανε και ήταν λίγο σπαστικές. Να σημειώσω εδώ ότι η πισίνα ηταν μικρή σαν μια μικρή γούρνα κολυμπήθρα, με το που μπεις δεν έχεις χώρο να κολυμπήσεις αν έχει 10 άτομα και πάνω μόνο να αράξεις. Anyway για να μην μακρηγορώ με ανούσια πράγματα παίρνω την απόφαση να ρίξω βουτιά μπαίνω μέσα και πιάνω και εγώ μια μικρή γωνίτσα ξεκινώντας να χαζεύω το κοσμo, και έριχνα και κλέφτες ματιές στα μουνακια που χοροπηδάγανε στο ροζ φλαμίνγκο και φαινόταν το ποπουδινι τους. Να σημειώσω εδώ ότι οι 2 από τις 4 ήταν μοντελες ωραίο αδύνατο σώμα λαμπάδα χωρίς κυτταρίτιδα πρόσωπο 10αρι τοπ μουνια. Οι άλλες δυο δεν ήταν πιο άσχημες πιο τσουπωτες με πεταχτο κωλαρακι ελαχιστη κυτταρατιδα αλλα ωριο σμηλευμενο σώμα. Με την μια άρχισα να καυλωνω κι κόλας άσχημα γιατί φορούσε άσπρο μαγιό κορδόνι και όλος ο κωλος ηταν έξω και είχε και υπέροχο μαύρισμα. Μπαίνουμε στο ζουμιά, κάποια στιγμή όπως χαζοπαιζανε με το φλαμέγκο και βολοδέρνανε στην πισίνα περνάνε ακριβώς μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής. Γυρνάνε όλες με κοιτάνε και μου λένε οι δυο με ναζιάρικο ύφος. «Οχχχ σε χτυπησαμε χιλια συγνωμη»». Εγω σαν μαλακομπουκωμα απροετοίμαστος και όντας τα 4 γυναικεία βλέμματά να με κοιτάνε και να μου μιλάνε ντράπηκα ίσως και να κοκκίνησα και να λέω «δεν πειράζει κορίτσια όλα καλά χαμογελώντας». Αμέσως μετα τις έπιασα κάτι να ψιθυρίζουνε μεταξύ τους, να με κοιτάνε και να γελάνε. Και ακούω η μια να λέω «ρε σι φαίνεται κάλο παιδί». Μετα σταμάτησα να είμαι και εγώ αδιάφορος και κάτι μέσα μου χτύπησε ότι εδώ πρέπει να κάνω κίνηση να μιλήσω. Πήγαινα διακριτικά κοντά τους εκεί που είχαν αράξει κάνοντας πως αλλάζω θέση και άκουγα την λένε. Μιλάγανε για γκόμενους που βγήκαν πρόσφατα, για διακοπες, για βόλτες, παράλληλα έριχνα και κλέφτες ματιές και έβλεπα ότι η μια με ψιλό κοιτάει όχι από τις τοπ 2. Κάτι μέσα μου σκίρτησε λέω μαλακά είναι ευκαιρία φαινόντουσαν εξαρχής τρελοκομεία καυλιαρες δοτικές που θα γουστάραν καυλαντα ηταν οι μονές που καναν φασαρια σε όλη την πισινά. Εκμεταλλευόμενος λοιπόν την κατάσταση που ήμουν εκεί κοντά, λέω να πετάξω μια μαλακιά και ότι βγει, λέω λοιπόν στην μια που ήταν στο φλαμιγκο «σαν βασίλισσα σε έχουν σε προσέχουν» και χαμογελώ. Τα τοπ δυο μουνια με κοιτάζουν και ξινίζουν και στραβώνουν την μούρη τους αλλά δεν με ένοιαζε γιατί είχα σχέδιο εμένα ο στόχος μου ήταν οι άλλες δυο. (Κανόνας σε παρέα με πολλά μουνια ποτε μην την πέφτετε στην πιο όμορφη θα φάτε άκυρο όχι επειδή είστε άσχημοι αλλά επειδή ψάχνει την επιβεβαίωση της παρέας ως η πιο όμορφη και αυτό της αρκεί και μετα της είστε παντελώς αδιάφορη). Ετσι εφάρμοσα και εγώ αυτην την τακτική και απαξίωσα της τοπ 2 όπως απαξιώνουν οι γαμιαδες τα κροσσακια στα τσοντοσινεμα. Αυτή που ήταν στο φλαμίνγκο μου απάντησε και αυτή με χαμόγελο «είδες τις φίλες έχω πως με προσέχουν» και στην συνέχεια απάντησε και κάτι η διπλανή. Μετα κάνω την ερώτηση κορίτσια έρχεστε συχνά εδώ δεν σας έχω ξαναπτευχει, εε και μην τα πολυλογώ πιάσαμε την ψιλο κουβέντα πάντα βλέμμα στις 2 μονό και απαξίωση στις άλλες τις τοπ οι οποίες πρέπει να με κουτσομπολεύαν αρνητικά επειδή δεν ασχολήθηκα μαζί τους από κομπλεχ. Με τα πολλά πιάσαμε την πάρλα ψιλο γνωριστήκαμε και φαινόταν ότι παει καλά το πράγμα γιατί υπήρχε συζήτηση και ενθουσιασμός και δεν φάνηκε σαν να τις ενοχλω. Οι καγκούρες ψωλαραδες στην άλλη αρκεί να έχουν σκάσει από το κακό τους που έκανα και έπιασα κονε με τα μουνακια. Μαζί με την κουβέντα η μια με το άσπρο μαγιό όλο κουνιόταν με το φλαμιγκο την έσπρωχνε και η άλλη και έλεγε καλέ πρόσεχε θα χτυπήσω το παλικάρι με ναζί και όλη την ώρα έκανε πως φτιάχνει το μαγιό της μπροστά μου και να βλέπω την βυζαρα της μπροστά μου πρέπει να ήταν 85C εκεί παιδιά μου άρχιζα σιγά σιγά να καβλωνω πολύ άσχημά γιατί την έβλεπα ότι καυλανταει και φαινόταν και λίγο ξεκολιαρα και κάτι πάλι μέσα μου έλεγε ότι έχω ήδη βάλει γκολ χωρίς καν να κουραστώ. Στην συνέχεια είπαν οι δυο που μίλαγα να βγουν γιατί κρύωνε η μια, εκει βρήκα ευκαιρία να βγω και εγώ μαζί τους. Έκανα δήθεν πως έδενα το μαγιό αλλά έφτιαχνα το καυλωμενο σαν ατσάλι καβλί μου να μην κοιτάει ευθεία αλλά προς τα πάνω που είχε φτάσει μέχρι τον αφαλό για να μην φαίνεται να προεξέχει. Αφού είχαμε πλέον γνωριστεί ανταλλάξει ονόματα και είχαμε χαζομιλησει για κάνα τέταρτο μέσα στην πισινα με κάλεσαν να κάτσω μαζί τους. Εεε εκει ν τάξει τα πράγματα χειροτέρεψαν γυρνάει αυτή με το άσπρο μαγιό με το κωλο έξω με το κορδονι μπρούμητα διπλα μου ακριβως και λεει στην φιλη να της βάλει αντηλιακό όλο αυτό να γίνεται δίπλα μου γιατί οι ξαπλώστρες ήταν δίπλα δίπλα. Η κολάρα που αντίκρυζα με το χρώμα που είχε κάνει από ήλιο τέτοια καβλα δεν είχα ξανανιώσει ένιωθα αμήχανα έκανα πως κοιτώ αλλού οσο της έβαζες αντηλιακό για να μην καρφωθώ στους γύρω μου και φανώ λιγούρης κοίταγα λίγο υποτίθεται διακριτικά εκείνη να μου ρίχνει κλέφτες ματιές να βλέπει που κοιτάω και να απλώνει τα ποδιά να ανοίγουν τα κωλομερια να κάνει πως φτιάχνει το μαγιό και να διακρίνω να αγνοφαινοντα μουνοχειλα και τα πόδια παράλληλα όπως άνοιγαν να με αγγίζουν γιατί εγώ καθόμουν στο πλάι( Ήθελα πολύ να βγάλω φωτο να βλέπατε πάτο και μουνοχειλα πραγματικά ασύλληπτο, αλλά δεν μπορούσα δυστυχώς, δεν γινόταν, ειμαι σίγουρος θα πιστεύετε την ιστορία και δεν θα με βγάζατε φιδεμπορα). Παιδιά δεν άντεξα είχα καρακαταυκλωσει η ηδονή που ένιωθα το όλο σκηνικό με είχε εξιτάρει και μου είχε δώσει φουλ αυτοπεποίθηση να χωθώ. Σε κάποια στιγμή γύρισε και μετα από λίγη καυλαντα βρισκω την ευκαιρία όταν έφυγε η φίλη της και πετάχτηκε στις άλλες δυο κάτι να μιλήσει που την θέλανε λέω σε αυτή με το άσπρο μαγιό. «μου επιτρέπεις να σου πω κάτι αλλά σε παρακαλώ δεν θέλω να με παρεξηγήσεις». «Ναι μου λέει φυσικά» «θέλω πολύ εδω και τωρα να κανω κατι μαζι σου θα ηθελες να πάμε μαζί στο μπάνιο συγνώμη αν σε φέρνω σε δύσκολή θέση» «Γελάει με κοιτάει, ξαναγελάει ναι μου λέει κάτι έχω καταλάβει δεν είμαι χαζή. Εεεε(σκέφτεται λίγο) άντε πάμε ναι αλλά τσιμουδιά στα κορίτσια» ναι λέω εγώ φυσικά ραντεβού στις γυναικείες. Πήγαινε μου λέει και θα έρθω σε 5 λεπτά. Οκ λέω πάω. Αυτά τα 5 λεπτά ένιωσα ότι είναι 5 αιώνες η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά η καυλα ήταν απερίγραπτη και για το μουνι αλλά και για τον τρόπο έγινε και όλο το σκηνικό, εντωμεταξύ να έχω και στο μυαλό ρε λες να με κοροϊδεύει να το είπε έτσι να με ξεφτιλίσει το άγχος out of bounds. Τελικα ερχεται με κοιτάει γελάει πάλι(πρέπει να με είχε πάρει στο ψιλό να με κορόιδευε δεν ξέρω τι σκατα) με σπρώχνει στην τουαλέτα κλείνουμε πόρτα με γλωσοφιλιαζει και μου πιάνει το πουτσο και ξαφνικά τρομάζει. «Καλέ μου λέει εσύ είσαι έτοιμος» «Δεν φταίω εγώ τις λέω εσύ φταις για εσένα έγινα έτσι» «Μετα μου κατεβάζει το παντελόνι πωπω εισαι κατακόκκινος εσύ έτοιμος να εκραγείς μου λέει τι πρέπει να κάνουμε για αυτό» Πέφτει στα γόνατα και ξεκινάει ένα μαεστρικο τσιπουμπικι με φτυσίματα γλείψιματά στις μπάλες χέρι ελάχιστο και οπού χρειάζεται και ένα λάγνο βλέμμα όλα τα λεφτά ήθελα να χύσω αμέσως αλλά λέω δεν γίνεται πρέπει να κρατηθώ να το απολαύσω τέτοιο πράγμα δεν θα ξανά ζήσω ποτέ.(Να σημειώσω εδώ μια παρένθεση για όσους με ξέρουν έχω φτιάξει νήμα στο παρελθόν ο πουτσος μου βρομάει και ζέχνει και ότι εχω προστάτιδά δόξα το θεό δεν ήμουν σε έξαρση και λίγο το σαπούνι από τα 2-3 μπάνια την ημέρα στο σπίτι, λόγω ζέστης λίγο το χλώριο της πισίνας κάνα 2 μέρες, κάνανε το εργαλείο να μην έχει κιχ μυρωδιάς η οσμης). Κάποια στιγμή την σταματάω δεν άντεξα θα έχυνα και μου λέει έχεις προφυλακτικό της λέω εγώ όχι δεν έχω πάνω μου. Από την καυλα την πολύ είχα ξεχάσει ότι θα έχουμε θέμα με προφυλακτικό καλα όχι ότι είχα και μαζί μου δηλαδή γιατι δεν περίμενα κάτι τέτοιο ααα μου λέει τότε δεν κομματάκι δύσκολο. Φτου γκαντεμιά λεω από μέσα μου anyway την σταματαω να συνεχίσει πιπα γιατί θα έχυνα ποταμιά και ξεκινάω μετα εγω πέφτω στα γόνατα και όχι απλά έγλυψα ρούφηξα με την γλώσσα μου όλα τα υγρά της έγλειφα με ρυθμο κλειτοριδα και εναλλαγές δάχτυλο ολο μέσα οσο δεν παει και κατευθείαν δαχτυλα πάνω και μετα εναλλαγες έχωνα και γλώσσα με δύναμη μεσα στο μουνι κυριολεκτικά την εφαγα έβαζα και λίγο δοντι να δαγκώσω κλειτοριδα που πεταγόταν ηθελα να την φάω ζωντανή .Εκείνη να θέλει να βγάλει κραυγές αλλά να κρατιέται μην ακουστει και με το άλλο χέρι να της βουλώνω με όσο δύναμη είχα το στόμα της για να μην βγάλει αχνά
(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! και εχει και συνεχεια?
αφου πιπες λες βαλε παραγραφους τουλαχιστον

OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
snake GIF

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
486
Aδερφε ειναι το μονο μερος που μπορω να παω, παραλια ειναι ολοκληρο ταξιδι για εμενα με κινηση και δεν γινεται να λειψω τοσες ωρες απο δουλεια συν τα εξοδα βενζινης. Οσοι μενουν σε βορεια προαστεια και δεν εχουν χρονο καθημερινες ετσι γινεται. Και συνηθως ξεκλεβω μεσημεριανες ωρες που ειμαστε κλειστα στην δουλεια καποιες μερες αναλογως οχι παντα.

Σε άλλο ποστ δεν έλεγες ότι μένεις, κάτω Πατήσια ;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.557
Πόντοι
1.056
Φίλε δεν μπορώ να δώσω ακόμα πληροφορίες οι πλειοψηφία με βγάζει φιδεμπορα δεν υπάρχει λόγος να αποδείξω το αντίθετο
Την Καλησπερα φιλε μου...στα ελεγα...θα ερθεις σε κοντρα....φιδεμπορα σε ανεβαζουνε...φιδεμπορα σε κατεβαζουνε....δεν μπορουν να χωνεψουν οτι πηδηξες το καυλωμενο πιπινι.....εσυ συνεχισε ακαθεκτος....ειμαστε μαζι σου!!!!!!!!
υσ.μεταξυ μας....δεν πιστευω να εγινε κατι τετοιο???θα εκτεθουμε ανεπανορθωτα
sw-eep.gif
sw-eep.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom