Νέα

Σεξ με ξαδέρφη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
516
Πόντοι
21
Καλησπέρα αλάνια. Αν και έχω βρει κάποια παρόμοια θέματα που έχουν ανοιχτεί αρκετά χρόνια πριν , είπα να καταθέσω το θέμα για μια φρέσκια συζήτηση. Πόσο ρεαλιστικό είναι το γαμήσι με ξαδέρφη; Δε μιλάω για τρίτη -τέταρτη αλλά για πρώτη. Θέτω το θέμα γιατί εγώ προσωπικά γνωρίζω άτομο που όντως κάρφωσε πρώτη του ξαδέρφη και δεν αμφιβάλλω στο ελάχιστο ότι λέει αλήθεια. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από αυτά τα εχέμυθα σκηνικά τα οποία γίνονται συχνά απλά δεν γίνονται γνωστά. Είναι σχεδόν απίθανο κάποιος να αρχίσει να λέει από δω κι από κει ότι κάρφωσε ξαδέρφη. Εσείς τι πιστεύετε, είναι κάτι το οποίο στην ουσία μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα απλά όπως είναι λογικό οι περισσότεροι κολλάνε στο να κάνουν την κίνηση; Προφανώς μιλάω για συγκεκριμένη κατάσταση και σχέση με ξαδέρφη, να είναι ακομπλεξάριστη η άλλη , να μιλάς χύμα μαζί της και να ξέρεις ότι δε θα γίνει άβολη η σχέση σας μετά το σκηνικό. Επίσης μιλάω καθαρά για κάτι καθαρά σαρκικό προφανώς… όχι για έρωτες με ξαδέρφια κλπ. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και από προσωπικές εμπειρίες από άτομα που το έχουν σκεφτεί έντονα με πρώτη ξαδέρφη.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
Καλησπέρα αλάνια. Αν και έχω βρει κάποια παρόμοια θέματα που έχουν ανοιχτεί αρκετά χρόνια πριν , είπα να καταθέσω το θέμα για μια φρέσκια συζήτηση. Πόσο ρεαλιστικό είναι το γαμήσι με ξαδέρφη; Δε μιλάω για τρίτη -τέταρτη αλλά για πρώτη. Θέτω το θέμα γιατί εγώ προσωπικά γνωρίζω άτομο που όντως κάρφωσε πρώτη του ξαδέρφη και δεν αμφιβάλλω στο ελάχιστο ότι λέει αλήθεια. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από αυτά τα εχέμυθα σκηνικά τα οποία γίνονται συχνά απλά δεν γίνονται γνωστά. Είναι σχεδόν απίθανο κάποιος να αρχίσει να λέει από δω κι από κει ότι κάρφωσε ξαδέρφη. Εσείς τι πιστεύετε, είναι κάτι το οποίο στην ουσία μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα απλά όπως είναι λογικό οι περισσότεροι κολλάνε στο να κάνουν την κίνηση; Προφανώς μιλάω για συγκεκριμένη κατάσταση και σχέση με ξαδέρφη, να είναι ακομπλεξάριστη η άλλη , να μιλάς χύμα μαζί της και να ξέρεις ότι δε θα γίνει άβολη η σχέση σας μετά το σκηνικό. Επίσης μιλάω καθαρά για κάτι καθαρά σαρκικό προφανώς… όχι για έρωτες με ξαδέρφια κλπ. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και από προσωπικές εμπειρίες από άτομα που το έχουν σκεφτεί έντονα με πρώτη ξαδέρφη.
Στην εφηβική ηλικια που η οικειοτητα των εξαδελφων ειδικα τα καλοκαιρια ειναι παρούσα, οι ορμόνες ειναι σε έξαρση και τα όρια ασαφή ακόμα, είναι επικίνδυνη η κατάσταση.
Μετά νομίζω είναι απίθανο.
Στην Ελλάδα και στη Δύση βεβαια. Στο ισλάμ που επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ πρώτων εξαδελφων ειναι αλλιώς. Στο Πακιστάν φτάνει το 50% και 70% μεταξύ συγγενών γενικα.

Jo84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
481
Πόντοι
280
Στην εφηβική ηλικια που η οικειοτητα των εξαδελφων ειδικα τα καλοκαιρια ειναι παρούσα, οι ορμόνες ειναι σε έξαρση και τα όρια ασαφή ακόμα, είναι επικίνδυνη η κατάσταση.
Στην Ελλάδα και στη Δύση βεβαια. Στο ισλάμ που επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ πρώτων εξαδελφων ειναι αλλιώς. Στο Πακιστάν φτάνει το 50% και 70% μεταξύ συγγενών γενικα.
KΑΙ για αυτο ειναι απο τα χαμηλοτερα IQ

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.101
Πόντοι
746
Στην ξαδέλφη και στην θεία το καυλί πάει ευθεία και χρόνια πολλά

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.597
Πόντοι
456
Εμ γιαυτο και γεννιουνται εκει πολλες ανωμαλιες !!!! (Απο την αιμομιξια)

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.892
Πόντοι
201
Εγω εχω φασωθει με ξαδερφη πρωτη, χωρις σεξ, και της ηταν δυσκολο να το διαχειριστει μετα. Μεθυσμενοι μταμεσονυκτια. Γαμημενη κωλοηθικη. Και ζορια και δεν της τον καρφωσα..

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.289
Πόντοι
216
Εγω εχω φασωθει με ξαδερφη πρωτη, χωρις σεξ, και της ηταν δυσκολο να το διαχειριστει μετα. Μεθυσμενοι μταμεσονυκτια. Γαμημενη κωλοηθικη. Και ζορια και δεν της τον καρφωσα..

Ηθελε λογικα κι εκεινη να μπεις μεσα της...

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Καλά ρε αδέρφια...
Τόσα και τόσα μουνια γύρω μας....
Με συγγενείς πρώτου βαθμού καυλωνεται;;;;
Έλεος ρε παιδιά!!!!

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.892
Πόντοι
201
Δεν μπορεις να ελεγξεις με ποιον καυλωνεις. Ειναι θεμα χημειας.
Το τι θα κανεις ειναι αλλη ιστορια, αλλα την ελξη δεν την ελεγχεις. Και αν πας να την καταπιεσεις τοτε γιγαντωνεται..
Καλά ρε αδέρφια...
Έλεος ρε παιδιά!!!!

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Απόψεις ... Όλες τις ακούω αλλά δεν συνεπάγεται ότι τις δέχομαι.... Όπως και να έχει καλό θα ήταν κάποια συναισθήματα όχι απλά να μην τα συζητάμε αλλά να τα θάβει ο καθένας μας βαθια μέσα του και εκεί να μένουν... Μην ξεχνάς ότι και οι παιδεραστιες και οι αιμομιξίες από μια καύλα ξεκινάνε και καταλήγουν σε.... Καλύτερα να μην το συνεχίσω....
Αν διαβάσεις τις απαντήσεις που γράφουν θα καταλάβεις γιατί το λέω ότι λέω...

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.892
Πόντοι
201
Καταλαβαινω την οπτικη σου. Δεν χρειαζεται να δεχτεις καποια αποψη.
Θελω να σου διαχωρισω ομως το συναινετικο σε σχεση με τα αλλα. Οταν δυο ενηλικες κανουν κατι που θελουν και οι δυο, ακομα και αιμομικτικο οπως λες, που ειναι το κακο;
Και αυτο ειναι το θεμα εδω. Σεξ με ξαδερφη.
Ουτε βιασμοι, ουτε πεδαιραστιες.

ΥΓ. Μιλαμε για σεξ για ευχαριστηση. Οταν μπαινει η αναπαραγωγη στη μεση υψωνεται ενα τεραστιο απαγορευτικο.
Απόψεις ... Όλες τις ακούω αλλά δεν συνεπάγεται ότι τις δέχομαι.... Όπως και να έχει καλό θα ήταν κάποια συναισθήματα όχι απλά να μην τα συζητάμε αλλά να τα θάβει ο καθένας μας βαθια μέσα του και εκεί να μένουν... Μην ξεχνάς ότι και οι παιδεραστιες και οι αιμομιξίες από μια καύλα ξεκινάνε και καταλήγουν σε.... Καλύτερα να μην το συνεχίσω....

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.607
Πόντοι
10.131
Καλά ρε αδέρφια...
Έλεος ρε παιδιά!!!!
Τυπε οτι ειναι απαγορευμένο ειναι πιο καυλωτικο. Π.χ. εχω φιλο που πριν 15 χρονια γαμαγε πιτσιρίκα 15.5 χρονων και αυτος ηταν κοντα στα 30. Και η δυο γουσταρανε τρελα και ειχαν μεγαλη καυλα ο ενας για τον αλλο.

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
516
Πόντοι
21
Μπάρμπα, άντε και γαμήσου που θα μας ζαλίσεις τ’ αρχίδια. Ένα χαλαρό θέμα άνοιξα στο bourdela κι εσύ μας λες για παιδεραστίες και για αιμομιξίες. Μάλλον εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο και σε συζήτηση που αναφέρεται σε συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων, εσύ φαντασιώνεσαι παιδιά. Πανηβλακα. Εφόσον σου φαίνεται αδιάφορο το θέμα, προσπέρασε το.

OP
OP
thecleverone

thecleverone

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
516
Πόντοι
21
Καταλαβαινω την οπτικη σου. Δεν χρειαζεται να δεχτεις καποια αποψη.
Θελω να σου διαχωρισω ομως το συναινετικο σε σχεση με τα αλλα. Οταν δυο ενηλικες κανουν κατι που θελουν και οι δυο, ακομα και αιμομικτικο οπως λες, που ειναι το κακο;
Και αυτο ειναι το θεμα εδω. Σεξ με ξαδερφη.
Ουτε βιασμοι, ουτε πεδαιραστιες.

ΥΓ. Μιλαμε για σεξ για ευχαριστηση. Οταν μπαινει η αναπαραγωγη στη μεση υψωνεται ενα τεραστιο απαγορευτικο.
Φίλε μου τι κάθεσαι και εξηγείς στον ανωμαλάρα; Τονίζω πως μιλάμε για συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων και μόνο αυτό, ούτε για αναπαραγωγές ουτε έρωτες και αυτός κάτι λέει για παιδεραστιες και τα λοιπά. Προφανώς έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο ο άνθρωπος

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
920
Πόντοι
96
Δεν εχει να κανει με τη θρησκεια, ειναι αλλο οι κοινωνικες νορμες και αλλο οι επιταγες της θρησκειας, και στην Ινδονησια ειναι μουσουλμανοι, αλλα δεν υπαρχει αυτη η πρακτικη
Υπαρχουν χωρες, ή καλυτερα γεωργαφικες περιοχες, που η κοινωνιες ηταν πιο μικρες και με μικρες ανταλλαγες και προεκυψε η αναγκη, οποτε και την εχουν σε καποιο βαθμο κρατησει

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
462
Πόντοι
21
Εγώ πάντως γνώρισα ξαδέρφια που είχαν σχέση, νομίζω λίγους μήνες και δεν το γνώριζαν ότι είναι ξαδέρφια.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.071
Πόντοι
12.436
Καλά ρε αδέρφια...
Έλεος ρε παιδιά!!!!
δεν μου έχει συμβεί ποτέ αλλά νομίζω ότι αν κάποιος έχει καμιά ξαδέλφη θεόμουνο ή και απλά καλή, αν είναι από κείνες που περισσότερο γδύνονται παρά ντύνονται, αν κουνάει και λίγο την ουρίτσα της, εύκολα μπορεί να του μπουν ιδέες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom