Οι καλύτερες είναι αυτές φίλε! Άντε να τις βρει κανείς όμως!Εμενα δεν ειναι αγοραιος καθως οι κυριες ειναι παντρεμενες και χωρισμενες αλλα σε Πριαμο κτλ χοντρικα εχουν φυγει 2,5-3 φετος που ηταν καλη σοδεια.Ευτυχως δεν εχω χασιμο χρονου με καφεδες,βολτες και γευματα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσο ήρθε το μαλλί στους «αγωνιστές» του αγοραίου έρωτα το 2025;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Paparotti
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Αν και teleutaios,ήσουν από τους πρώτους που έκαναν εγγραφή στο φόρουμ
Με κάνετε κ νιώθω φτωχομπινές .έκανα έναν μπακάλικο υπολογισμό για πλάκα.
Με δυο επισκέψεις τη βδομάδα σε μασάζ - κατά μέσο όρο - μου βγαίνει περίπου 6 χιλιάρικα το χρόνο.
Σίγουρα είναι παραπάνω αλλά δεν κρατάω και τεφτέρι![]()
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
3,060 περίπου,πλέον λέω να ηρεμήσω και να το κάνω σπάνια
Και άλλος ένας που ξέρω εγώ ( τον βλέπω κάθε πρωί στον καθρέπτη) χάλασε 17χιλ σε στανταρακι που γνώρισε από κριτική του μέγα srek7 και τον ευχαριστεί …..10χιλιαρικα είναι το μινιμουμ για να εχεις Ρε αδερφε μια φυσιολογική πουτανιάρικη ζωή.
10χιλ το χρόνο , είναι 1 ραντεβού 1 ωρας κάθε εβδομάδα. Δεν είναι κάτι σπουδαίο .
Το ποσσό αυτό μπορει ευκολα να ανεβει αρκετά αν δεν πας απλα για ενα ξεφορτωμα αλλα για να δημιουργήσεις "αναμνήσεις".
Τωρα αν γνωρίσεις και καμία και σε αρχίσει στα ακαποτα και στους κρεμπιεδες και δεν είσαι εμπειρος αστα να πάνε.
Ενας συναγωνιστης εδω μεσα ξοδεψε 25χιλ σε μια γκόμενα μεσα σε εναν χρόνο.
Πέρασα γαμηστερα χωρίς ακα γαμήσια και δεν τα κλαίω….. δυστυχώς την έκοψα λόγο σιχαμερού έξτρα που πρόσθεσε στις υπηρεσίες….
Βαλε και κάνα 4αρακι με άλλες όταν έλειπε και βγάλε Ζ για το 2025….
Καλή χρονιά και να έχουμε την υγεία μας να τα χώνουμε!!!
Abelokhpiwths_22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.165
- Πόντοι
- 480
εγώ δεν τα μετράω, ούτε καν σαν προσέγγιση γιατί μετά θα στεναχωριέμαι ότι χαλάω μεγάλα ποσά κτλ.
Ευχαριστ'ω για τα καλά σου λόγια!Και άλλος ένας που ξέρω εγώ ( τον βλέπω κάθε πρωί στον καθρέπτη) χάλασε 17χιλ σε στανταρακι που γνώρισε από κριτική του μέγα srek7 και τον ευχαριστεί …..
Πέρασα γαμηστερα χωρίς ακα γαμήσια και δεν τα κλαίω….. δυστυχώς την έκοψα λόγο σιχαμερού έξτρα που πρόσθεσε στις υπηρεσίες….
Βαλε και κάνα 4αρακι με άλλες όταν έλειπε και βγάλε Ζ για το 2025….
Καλή χρονιά και να έχουμε την υγεία μας να τα χώνουμε!!!
Χαίρομαι που περασες καλα με κοπέλα που βοηθησα να γνωρίσεις.
Αν θες μου λες ποια σε πμ
καλη χρονια με υγεία να μπορούμε να χαιρόμαστε............................
ypotaktikos97
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 9.680
- Πόντοι
- 6.246
Tίποτα 0. Κερασμένα όλα απο τα κορίτσια μου, μόνο και μόνο για την χαρά και την ηδονή που τους προσφέρω να γεύονται το αγαλματένιο μου κορμί μαζί με όλα τα παρελκόμενά του...
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Να φανταστώ πως κάνει γλειφοκώλι;δυστυχώς την έκοψα λόγο σιχαμερού έξτρα που πρόσθεσε στις υπηρεσίες….
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Ποια ρε μάγκεςΝα φανταστώ πως κάνει γλειφοκώλι;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Στην Αθήνα θα είναι,οπότε...Ποια ρε μάγκες
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 91
- Like
- 13.066
- Πόντοι
- 12.436
ε όχι, εξαρτάται και πού πηγαίνει ο καθένας, αν π.χ. πηγαίνει πιο συχνά στο εικοσάρικο ή σε μασάζ. Κι εμένα οριακά αντέχει η τσέπη μου το νούμερο που έγραψα αλλά μια ζωή την έχουμε...Με κάνετε κ νιώθω φτωχομπινές .. Εγώ ξόδεψα γύρω στα 2200€
antouanb1982
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.537
- Πόντοι
- 2.411
Χιλιάδες ευρώ
Paparotti
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.430
- Πόντοι
- 481
Μάλλον την καλύτερη δουλειά κάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς τύψεις.εγώ δεν τα μετράω, ούτε καν σαν προσέγγιση γιατί μετά θα στεναχωριέμαι ότι χαλάω μεγάλα ποσά κτλ.
Kοίτα εξαρτάται κ από την οικογενειακή κατάσταση σου. Εννοώ ότι αν ήμουν ελευθέρος θα ξόδευα πιο πολλά αλλά με οικογενειακές υποχρεώσεις ..περιορίζεσαι.Μάλλον την καλύτερη δουλειά κάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς τύψεις.
PANLEK88
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2026
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Με ένα υπολογίσμο και αναζητήσεις στις συνομιλίες για να τσεκάρω τα ραντεβού ή χρόνια που πέρασε με βρήκε 11κ φτωχοτερο αλλά με εμπειρίες και κοπέλες από όλα τα γραφεία και ανεξάρτητες αφού κάθε εβδομάδα είμαι ενεργός τουλαχιστον 2 ώρες έχει τύχει και 12 ωρο . Ανάλογα την δουλειά και τις πληρωμές . Καλή συνέχεια να έχετε ολοι και στα κορίτσια να δίνετε ότι μπορείτε.. θα παει χαμένο θα πεις αλλά μια ψυχή θα έχει περάσει λίγο καλύτερα μαζί σου σε σχέση με άλλα ραντεβού. Ετσι να σκέφτεστε και θα ανταμειφθείτε.
sexogiinoi
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2025
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
7-8 χιλιαρικα σε ταξιδια φαγητα και ποτα με την πουτανα μου, Αν το διαρεσουμε με το 350 φτηνα μου ηρθε.
Εβγαλα και καμμια 20αρια βιντεακια να εχουμε να βλεπουμε
Εβγαλα και καμμια 20αρια βιντεακια να εχουμε να βλεπουμε

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 9K
- Ψηφοφορία