Νέα

Πόσο ήρθε το μαλλί στους «αγωνιστές» του αγοραίου έρωτα το 2025;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paparotti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χαλάσαμε στο άθλημα το 2025;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.227
Πόντοι
1.336
Εμενα δεν ειναι αγοραιος καθως οι κυριες ειναι παντρεμενες και χωρισμενες αλλα σε Πριαμο κτλ χοντρικα εχουν φυγει 2,5-3 φετος που ηταν καλη σοδεια.Ευτυχως δεν εχω χασιμο χρονου με καφεδες,βολτες και γευματα
Οι καλύτερες είναι αυτές φίλε! Άντε να τις βρει κανείς όμως!

rimondi

Μέγας
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
88
Like
1.998
Πόντοι
4.185
έκανα έναν μπακάλικο υπολογισμό για πλάκα.
Με δυο επισκέψεις τη βδομάδα σε μασάζ - κατά μέσο όρο - μου βγαίνει περίπου 6 χιλιάρικα το χρόνο.
Σίγουρα είναι παραπάνω αλλά δεν κρατάω και τεφτέρι :cheesy:
Με κάνετε κ νιώθω φτωχομπινές .:D:. Εγώ ξόδεψα γύρω στα 2200€

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
3,060 περίπου,πλέον λέω να ηρεμήσω και να το κάνω σπάνια

pan_man77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
1.143
Πόντοι
361
10χιλιαρικα είναι το μινιμουμ για να εχεις Ρε αδερφε μια φυσιολογική πουτανιάρικη ζωή.

10χιλ το χρόνο , είναι 1 ραντεβού 1 ωρας κάθε εβδομάδα. Δεν είναι κάτι σπουδαίο .

Το ποσσό αυτό μπορει ευκολα να ανεβει αρκετά αν δεν πας απλα για ενα ξεφορτωμα αλλα για να δημιουργήσεις "αναμνήσεις".

Τωρα αν γνωρίσεις και καμία και σε αρχίσει στα ακαποτα και στους κρεμπιεδες και δεν είσαι εμπειρος αστα να πάνε.

Ενας συναγωνιστης εδω μεσα ξοδεψε 25χιλ σε μια γκόμενα μεσα σε εναν χρόνο.
Και άλλος ένας που ξέρω εγώ ( τον βλέπω κάθε πρωί στον καθρέπτη) χάλασε 17χιλ σε στανταρακι που γνώρισε από κριτική του μέγα srek7 και τον ευχαριστεί …..

Πέρασα γαμηστερα χωρίς ακα γαμήσια και δεν τα κλαίω….. δυστυχώς την έκοψα λόγο σιχαμερού έξτρα που πρόσθεσε στις υπηρεσίες….

Βαλε και κάνα 4αρακι με άλλες όταν έλειπε και βγάλε Ζ για το 2025….

Καλή χρονιά και να έχουμε την υγεία μας να τα χώνουμε!!!

Abelokhpiwths_22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
6
Like
1.165
Πόντοι
480
εγώ δεν τα μετράω, ούτε καν σαν προσέγγιση γιατί μετά θα στεναχωριέμαι ότι χαλάω μεγάλα ποσά κτλ.

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.942
Πόντοι
26.235
Και άλλος ένας που ξέρω εγώ ( τον βλέπω κάθε πρωί στον καθρέπτη) χάλασε 17χιλ σε στανταρακι που γνώρισε από κριτική του μέγα srek7 και τον ευχαριστεί …..

Πέρασα γαμηστερα χωρίς ακα γαμήσια και δεν τα κλαίω….. δυστυχώς την έκοψα λόγο σιχαμερού έξτρα που πρόσθεσε στις υπηρεσίες….

Βαλε και κάνα 4αρακι με άλλες όταν έλειπε και βγάλε Ζ για το 2025….

Καλή χρονιά και να έχουμε την υγεία μας να τα χώνουμε!!!
Ευχαριστ'ω για τα καλά σου λόγια!

Χαίρομαι που περασες καλα με κοπέλα που βοηθησα να γνωρίσεις.

Αν θες μου λες ποια σε πμ

καλη χρονια με υγεία να μπορούμε να χαιρόμαστε............................

ypotaktikos97

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
31
Like
9.680
Πόντοι
6.246
Tίποτα 0. Κερασμένα όλα απο τα κορίτσια μου, μόνο και μόνο για την χαρά και την ηδονή που τους προσφέρω να γεύονται το αγαλματένιο μου κορμί μαζί με όλα τα παρελκόμενά του...:grin:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.066
Πόντοι
12.436
Με κάνετε κ νιώθω φτωχομπινές .:D:. Εγώ ξόδεψα γύρω στα 2200€
ε όχι, εξαρτάται και πού πηγαίνει ο καθένας, αν π.χ. πηγαίνει πιο συχνά στο εικοσάρικο ή σε μασάζ. Κι εμένα οριακά αντέχει η τσέπη μου το νούμερο που έγραψα αλλά μια ζωή την έχουμε...

OP
OP
Paparotti

Paparotti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Κριτικές
8
Like
2.430
Πόντοι
481
εγώ δεν τα μετράω, ούτε καν σαν προσέγγιση γιατί μετά θα στεναχωριέμαι ότι χαλάω μεγάλα ποσά κτλ.
Μάλλον την καλύτερη δουλειά κάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς τύψεις.

rimondi

Μέγας
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
88
Like
1.998
Πόντοι
4.185
Μάλλον την καλύτερη δουλειά κάνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς τύψεις.
Kοίτα εξαρτάται κ από την οικογενειακή κατάσταση σου. Εννοώ ότι αν ήμουν ελευθέρος θα ξόδευα πιο πολλά αλλά με οικογενειακές υποχρεώσεις ..περιορίζεσαι.

PANLEK88

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2026
Like
87
Πόντοι
0
Με ένα υπολογίσμο και αναζητήσεις στις συνομιλίες για να τσεκάρω τα ραντεβού ή χρόνια που πέρασε με βρήκε 11κ φτωχοτερο αλλά με εμπειρίες και κοπέλες από όλα τα γραφεία και ανεξάρτητες αφού κάθε εβδομάδα είμαι ενεργός τουλαχιστον 2 ώρες έχει τύχει και 12 ωρο . Ανάλογα την δουλειά και τις πληρωμές . Καλή συνέχεια να έχετε ολοι και στα κορίτσια να δίνετε ότι μπορείτε.. θα παει χαμένο θα πεις αλλά μια ψυχή θα έχει περάσει λίγο καλύτερα μαζί σου σε σχέση με άλλα ραντεβού. Ετσι να σκέφτεστε και θα ανταμειφθείτε.

sexogiinoi

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0
7-8 χιλιαρικα σε ταξιδια φαγητα και ποτα με την πουτανα μου, Αν το διαρεσουμε με το 350 φτηνα μου ηρθε.
Εβγαλα και καμμια 20αρια βιντεακια να εχουμε να βλεπουμε :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom