Νέα

Πόσο ήρθε το μαλλί στους «αγωνιστές» του αγοραίου έρωτα το 2025;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Paparotti
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα χαλάσαμε στο άθλημα το 2025;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85

Paparotti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Κριτικές
8
Like
2.430
Πόντοι
481
Χρόνια πολλά σε όλους τους συναθλητές!

Λίγο προτού αλλάξει ο χρόνος, έκατσα κάτω και έκανα μια συνολική οικονομική αποτίμηση για το 2025, τι έσοδα είχα, τι έξοδα, τι κατάφερα να κάνω σε αποταμίευση, επενδύσεις κ.λπ.

Θέλοντας και μη, αναλογιζόμενος όλα τα έξοδα και τις «ατασθαλίες» που έκανα μέσα στο χρόνο που σχεδόν εξέπνευσε, ήρθε αυτόματα στο μυαλό μου και η σκέψη των χρημάτων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2025 σε συναντήσεις με σεξεργάτριες.

Τα… ευρήματα της έρευνας ήταν εντυπωσιακά, αφού διαπίστωσα ότι το συνολικό ποσό που «επενδύθηκε» στον αγοραίο έρωτα μέσα σε ένα χρόνο είχε για πρώτη φορά στα χρονικά πέντε ψηφία, με μια φωνή μέσα μου να πετάγεται και να φωνάζει «το παραγάμησες εντελώς τύπε, μαζέψου λίγο από το νέο χρόνο γιατί δε σε βλέπω καλά».

Με αφορμή αυτή τη σκέψη και δεδομένου ότι ο… «πληθωρισμός» έκανε φέτος την εμφάνισή του και στον αγοραίο έρωτα με αύξηση των τιμών στα γραφεία (και όχι μόνο), σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα.

Τελικά πόσα χρήματα «επενδύσαμε» αυτό το έτος στην ένοχη ευχαρίστησή μας; Πολλά, λίγα ή απείχαμε; Το σήκωνε το ποσό που ρίξαμε στο σπορ η τσέπη μας ή ξεφύγαμε ολίγον τι από τον προϋπολογισμό; Τι προσδοκίες έχουμε για το επόμενο έτος;
:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.324
Πόντοι
28.246
Χρόνια πολλά σε όλους τους συναθλητές!

Λίγο προτού αλλάξει ο χρόνος, έκατσα κάτω και έκανα μια συνολική οικονομική αποτίμηση για το 2025, τι έσοδα είχα, τι έξοδα, τι κατάφερα να κάνω σε αποταμίευση, επενδύσεις κ.λπ.

Θέλοντας και μη, αναλογιζόμενος όλα τα έξοδα και τις «ατασθαλίες» που έκανα μέσα στο χρόνο που σχεδόν εξέπνευσε, ήρθε αυτόματα στο μυαλό μου και η σκέψη των χρημάτων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2025 σε συναντήσεις με σεξεργάτριες.

Τα… ευρήματα της έρευνας ήταν εντυπωσιακά, αφού διαπίστωσα ότι το συνολικό ποσό που «επενδύθηκε» στον αγοραίο έρωτα μέσα σε ένα χρόνο είχε για πρώτη φορά στα χρονικά πέντε ψηφία, με μια φωνή μέσα μου να πετάγεται και να φωνάζει «το παραγάμησες εντελώς τύπε, μαζέψου λίγο από το νέο χρόνο γιατί δε σε βλέπω καλά».

Με αφορμή αυτή τη σκέψη και δεδομένου ότι ο… «πληθωρισμός» έκανε φέτος την εμφάνισή του και στον αγοραίο έρωτα με αύξηση των τιμών στα γραφεία (και όχι μόνο), σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα.

Τελικά πόσα χρήματα «επενδύσαμε» αυτό το έτος στην ένοχη ευχαρίστησή μας; Πολλά, λίγα ή απείχαμε; Το σήκωνε το ποσό που ρίξαμε στο σπορ η τσέπη μας ή ξεφύγαμε ολίγον τι από τον προϋπολογισμό; Τι προσδοκίες έχουμε για το επόμενο έτος;
:hi:
Σιγά μην τα μέτρησα ρε μεγάλε.

Άντε και καλή χρονιά, πολλά να έχεις πολλές να ασημώνεις.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.262
Πόντοι
456
Ρε φιλε τι ψωρό-πόσα έχεις βάλει στην ψηφοφορία; Τα 10κ τα ξοδεύει για πουτανες-αλκοόλια και ξενοδοχεία (σουτιες) μέσα σε ένα τριήμερο το μέσο μέλος του μπου. Τι νομίζεις; Μπαίνουν εδώ μέσα τίποτα φτωχατζες;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Κανονικά έπρεπε να έλεγε πόσα λεφτά μου έφαγαν η χάλασα για τις γκόμενες,αφήστε τον αγοραιο έρωτα εκεί τα δίνει κάποιος εις γνώση του η επειδή το θέλει
Ήξερα τυπο που έλεγε δεν πληρώνω για να γαμησω
Αυτός ο τύπος έχει μια γκομενα και θέλει καφέδες φαγητά δώρα βενζινες εκδρομές με τη γκομενα τη βδομάδα 80 ευρώ μηνιαίως 320 ευρώ το χρόνο 3800 καθαρά
Και όταν τον ρώτησα από σεξ μου λεγε 5 φορές το μήνα με λίγα λόγια 320÷5 με λίγα λόγια 64 ευρώ το πηδημα θα τον συμφέρε ακόμα και στούντιο να πηγαίνει

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.942
Πόντοι
26.235
10χιλιαρικα είναι το μινιμουμ για να εχεις Ρε αδερφε μια φυσιολογική πουτανιάρικη ζωή.

10χιλ το χρόνο , είναι 1 ραντεβού 1 ωρας κάθε εβδομάδα. Δεν είναι κάτι σπουδαίο .

Το ποσσό αυτό μπορει ευκολα να ανεβει αρκετά αν δεν πας απλα για ενα ξεφορτωμα αλλα για να δημιουργήσεις "αναμνήσεις".

Τωρα αν γνωρίσεις και καμία και σε αρχίσει στα ακαποτα και στους κρεμπιεδες και δεν είσαι εμπειρος αστα να πάνε.

Ενας συναγωνιστης εδω μεσα ξοδεψε 25χιλ σε μια γκόμενα μεσα σε εναν χρόνο.

M40

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
22.336
Πόντοι
4.656
Εμενα δεν ειναι αγοραιος καθως οι κυριες ειναι παντρεμενες και χωρισμενες αλλα σε Πριαμο κτλ χοντρικα εχουν φυγει 2,5-3 φετος που ηταν καλη σοδεια.Ευτυχως δεν εχω χασιμο χρονου με καφεδες,βολτες και γευματα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.212
Πόντοι
16.131
Πούλησα το εξοχικό μου στη Μύκονο το διαμέρισμα μου στην Νέα Υόρκη και την Βίλα μου στις Ελβετικές Αλπεις...... Φτάνουν αυτά???
ξεχασες να δηλωσεις οτι εσφαξες ολα τα γεροντακια στα νοτια προαστεια

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.112
Πόντοι
201
Ο άντρας μετανιώνει για τα μουνιά που δε γάμησε!! Όχι για αυτά που γάμησε!!!
(αρχαία ινδιάνικη σοφία) άσχετα αν τα πλήρωσε ή όχι!!!
(δική μου προσθήκη)
:wink:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.197
Πόντοι
48.437
ανωφελο και ανουσιο το θεμα νομιζω.
τι δηλαδη?
τιμολογιο στις καβλες μας θα βαλουμε?
:coffee:

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.066
Πόντοι
12.436
έκανα έναν μπακάλικο υπολογισμό για πλάκα.
Με δυο επισκέψεις τη βδομάδα σε μασάζ - κατά μέσο όρο - μου βγαίνει περίπου 6 χιλιάρικα το χρόνο.
Σίγουρα είναι παραπάνω αλλά δεν κρατάω και τεφτέρι :cheesy:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Εμενα δεν ειναι αγοραιος καθως οι κυριες ειναι παντρεμενες και χωρισμενες αλλα σε Πριαμο κτλ χοντρικα εχουν φυγει 2,5-3 φετος που ηταν καλη σοδεια.Ευτυχως δεν εχω χασιμο χρονου με καφεδες,βολτες και γευματα
Σου έκανα λάικ πιο πολύ για το καυλωτική φωτο προφίλ.
Ακάποτο από πίσω; Δικό σου υλικό;

Giannis.mt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
2.563
Πόντοι
446
Κανονικά έπρεπε να έλεγε πόσα λεφτά μου έφαγαν η χάλασα για τις γκόμενες,αφήστε τον αγοραιο έρωτα εκεί τα δίνει κάποιος εις γνώση του η επειδή το θέλει
Ήξερα τυπο που έλεγε δεν πληρώνω για να γαμησω
Αυτός ο τύπος έχει μια γκομενα και θέλει καφέδες φαγητά δώρα βενζινες εκδρομές με τη γκομενα τη βδομάδα 80 ευρώ μηνιαίως 320 ευρώ το χρόνο 3800 καθαρά
Και όταν τον ρώτησα από σεξ μου λεγε 5 φορές το μήνα με λίγα λόγια 320÷5 με λίγα λόγια 64 ευρώ το πηδημα θα τον συμφέρε ακόμα και στούντιο να πηγαίνει
Γκόμενα και ήθελε σεξ μόνο 5 φορές το μήνα τη χωρίζεις.
Οικονομικά και μόνο αν το πάρεις συμφέρει η σχέση,με αυτή θα κοιμάσαι μαζί ώρες,θα ρίξεις ένα και δύο πριν τον ύπνο και θα ρίξεις και ένα το πρωί αν είναι ΣΚ και δεύτερο αν γουστάρετε και οι δύο ο ένας τον άλλον αυτό το σεξ δεν αγοράζετε πουθενά.

OP
OP
Paparotti

Paparotti

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Κριτικές
8
Like
2.430
Πόντοι
481
ανωφελο και ανουσιο το θεμα νομιζω.
τι δηλαδη?
τιμολογιο στις καβλες μας θα βαλουμε?
:coffee:
Δεν ξέρω μήπως για πολλούς από εμάς θα έπρεπε να το σκεφτόμασταν λίγο περισσότερο πριν πάρουμε κάποιες αποφάσεις με οδηγό το κάτω κεφάλι, να σου πω την αλήθεια.
Από την άλλη, το ακούω ότι μαζί μας δεν θα τα πάρουμε και όταν θα είμαστε στα βαθιά μας γεράματα θα φύγουμε τουλάχιστον γεμάτοι από εμπειρίες και γλέντια που πολλοί στη ζωή τους στερήθηκαν.
Καλή χρονιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom