Νέα

Έτσι γάμησα πιπίνι βορείων προαστίων κατά την εξόρμησή μου για πρωινό μπανάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SilkenFlame
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αληθεια η Φιδι

• Φιδι

Ψήφοι: 89 80,9%
  • Αληθεια

Ψήφοι: 21 19,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.839
θα ξανα περασω αυριο το πρωι με τον καφε παω για υπνο τωρα
Donald Duck Sleeping GIF

OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Σε άλλο ποστ δεν έλεγες ότι μένεις, κάτω Πατήσια ;
Δεν νομιζω να εχω αναφερει ποτε που μηνα για βρες τυπε μου το νημα να το λεω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα ξανα περασω αυριο το πρωι με τον καφε παω για υπνο τωρα
Donald Duck Sleeping GIF
μαγκι πως με κοβεις εκανα καλα?

Θάνοςς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
2.266
Πόντοι
456
...αρχοντα, εδω μου το χαλασες !!! Με μαγιο σε αφησα στην πισινα, πως βρεθηκες με παντελονι στην τουαλετα?!?! :confused::confused::confused:
Κι εγώ στις γυναικείες τουαλέτες πάω πάντα με παντελόνι..πιο κυριλέ

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.059
Πόντοι
206
Αυτα ουτε στις τσόντες με τον Γκουζκουνη δε γινονται :buck2:

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.839
εγω παντως σε πιστεύω και καλα εκανες ..ας γαμαει και καποιος ελευθερας βοσκης..:coffee:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.299
Πόντοι
6.246
@MrRobot15 Εγω σε πιστεψα.Οσο κ αν ειναι δυσκολο γιατι ολοι ειμαστε ψευτες σε αυτη τη χωρα,καπως γινονται αυτα σε μια μικρη ομαδα πληθυσμου,αλλωστε δεν ειναι ολες αβγαλτες καια απειρες,κατι κανουν και προφανως με καποιους.Δεχομαι την ειλικρινεια σου κ τα λεγομενα σου κ ευχομαι πραγματικα να εγιναν ολα αυτα.Επισης θα θελα να τα ζησω κ εγω κ που ξερεις αν παμε εκει μαζι μπορει να τη πετυχουμε η να μας θελει κ τους δυο γτ μπορει να χει φαντασιωση.Θελω να πω,παντα σε αλλους σοι και καλα εγιναν οι φαντασιωσεις?Και για να μη ρκαζετε να σας θυμισω οτι οσα βλεπετε ακουτε διαβαζετε ειναι κατα 90% απο ατομα χαμηλοτερης εμφανισης,κιλων κτλ.Απλα στην Ελλαδα επειδη δεν υπαρχει επιτυχια θεωρουμε παντα οτι η λεμε ψεμματα η θα ναι ασχημοι.Πιστεψε με ολα γινονται,αν εχετε μιλησει ευθεως με φιλες εστω και τα πατε ανοιχτα ολα τοτε καταλαβαινετε τι εννοω.Κ με δικες σας κτλ μπορει να χετε μιλησει.Απλα θελει γερα στομαχια και κυριως να σαι της φασης για να τα δεχεσαι.Κ ναι ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ που μιλησες με τις κατωτερες!Αλλωστε εκει πηγε το πραγμα μονο του και δεν θα κερδιζες κατι.Υπαρχουμε εμεις που αφηνουμε κ συναισθημα με αποτελεσμα η να βγει κατι η να μας πατησουν κ να μας κοροιδεψουν.Ευτυχως δεν ειχες προβλημα σε αυτη τη φαση κ ναι κερδισες που στοχευσες την και καλα κατωτερη.Που οσοι μιλανε εναντιο σου θα τη πληρωναν για να κατσει καθως ολοι δε θα χαμε τις ξινες η θα τις ειχαμε αλλα με τι κοστος και δε λεω μονο το οικονομικο.Ακομα κ ψεμμα να ναι δε με νοιαζει διοτι εδειξες μια αληθεια που τη ζουμε καθημερινα στη πραγματικη ζωη αλλα εδω μεσα η κ και εξω θεατρινιζουμε για να μη φανει η αγαμια.Με χαλασες που λες δε κρατησες τιποτα δε ζητησες τιποτα που δε στεκει με κατι τετοιο αλλα ξαναλεω δε με νοιαζει διοτι οντως ισχυουν ολα και τα καλα και τα κακα του συμβαντος σου.Κ εμενα ολο με χλευαζουν κτλ αλλα οντως δε κοροιδευω απλα τα ειπα και τα εκανα φανερα η ειμουν πρωτος που τα λεει.Τες πα μη σας κουραζω,αμα θες μπορεις να μιλας προσωπικα μαζι μου γιατι εχω δει κ αλλα ποστ και προβληματισμους που οι φυσιολογικοι ανθρωποι εχουμε διοτι παλευουμε κ παρακολοθουμε τι παιζεται στο συναισθηματικο και σεξουαλικο κομματι χωρις πληρωμη.Που για τετοια περιπτωση χαλαλι τα λεφτα γιατι ακομα κσ τις εξω καρδια τρωμε πολυ μα πολυ μαυρο καθως ανακαλυπτουμε οτι απλα ειναι ιδιες με ολους κ απλα κανουν φιλους,σε επιλογες ισες με τις οτι να'ναι.Σου κατσε λιρα 100 αλλα λογω αγαμιας μας τη λεω λιρα 100.Θα με ενδιαφερε κ η ιδια κ η φιλη της διοτι τωρα που σε συμπαθει ειναι ολα ανοιχτα.Ας εμπιστευτουμε μια φορα ο ενας τον αλλον απο εδω μεσα,εγω που βρεθηκα με καποια παιδια μια χαρα τα περασα κ μιλαμε ανοιχτα και ειλικρινα κ οντως δεν εκαψε ο ενας τον αλλον,το ιντερνετ δε σημαινει παντα ψεμμα,απλα υπαρχει τερατιστων διαστασεων ελλειψη εμπιστοσυνης λογω νοοτροπιας που εχουμε.Κ δεν εστειλα καν μηνυμα στο παιδι,τωρα αυτο το σχολιο γραφω κ αν θελει μιλαμε περαιτερω.Κ σε μενα ετσι κοροιδευαν κ υστερα ζητουσαν πληροφοριες κτλ καθως ειχα.Απλα οι Ελληνες μονο με φωτο πιστευουν,ακομα κ με ψευτικες.Πασαρισματα πρεπει να κανουμε μεταξυ μας,εκει ειναι η ουσια,με πληρωμη η χωρις πληρωμη.Για πισινα το πιστευω,κ εγω εχω κοντα μου μια στο Μενιδι που ειναι καβατζα μικρης αποστασης να ξεφευγεις κ να παιρνεις ματι.Το οτι φαινομαστε απλοι και ανυποπτοι δε σημαινει οτι δε ψαχνομαστε η δε τα χουμε κανει.Σορυ για το μεγαλο κειμενο αλλα εγω προτεινω να θυμηθουμε το πως ειμασταν παλια αλλα μονο με την καλη εννοια,χωρις υπουλες φασεις.Οτι θες μου στελνεις,αλλωστε κ εγω ψαχνομαι αναμεσα στους κλαδους (μπουρδελα-στουντιο-πιατσες-ανεξαρτητες) αλλα κ στις κανονικες εννοειται χωρις πληρωμες.

lycienr

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.673
Πόντοι
2.487
με δεδομένο ότι είμαι ένας από τους ηρωικούς 7 που ψηφίσαμε ότι λες αλήθεια, αγαπητέ συναγωνιστή, θα μου επιτρέψεις ένα σχετικό ανέκδοτο (παλιό κι ίσως καλό) :

πάει ο Μήτσος στο νευρολόγο και του λέει : γιατρέ μου δεν είμαι καλά, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο εφιάλτη.

Ο γιατρός τον ρωτάει : τι βλέπεις λοιπόν ;

ο Μήτσος απαντά : βλέπω εμένα να έχω πάει σε μια ωραία πισίνα και να μου την πέφτει μια μουνάρα πιπίνι και να την γαμάω

ο γιατρός σκέφτεται λίγο και μετά τον ρωτάει : και γιατί ρε φίλε αυτό που βλέπεις είναι εφιάλτης κι όχι όνειρο ωραίο κι απατηλό;;;

κι ο Μήτσος απαντά : γιατί γατρέ μου στο τέλος το πιπίνι μου λέει ΜΗΤΣΟ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΚΑΛΑ

OP
OP
SilkenFlame

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
με δεδομένο ότι είμαι ένας από τους ηρωικούς 7 που ψηφίσαμε ότι λες αλήθεια, αγαπητέ συναγωνιστή, θα μου επιτρέψεις ένα σχετικό ανέκδοτο (παλιό κι ίσως καλό) :

πάει ο Μήτσος στο νευρολόγο και του λέει : γιατρέ μου δεν είμαι καλά, κάθε βράδυ βλέπω τον ίδιο εφιάλτη.

Ο γιατρός τον ρωτάει : τι βλέπεις λοιπόν ;

ο Μήτσος απαντά : βλέπω εμένα να έχω πάει σε μια ωραία πισίνα και να μου την πέφτει μια μουνάρα πιπίνι και να την γαμάω

ο γιατρός σκέφτεται λίγο και μετά τον ρωτάει : και γιατί ρε φίλε αυτό που βλέπεις είναι εφιάλτης κι όχι όνειρο ωραίο κι απατηλό;;;

κι ο Μήτσος απαντά : γιατί γατρέ μου στο τέλος το πιπίνι μου λέει ΜΗΤΣΟ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΚΑΛΑ
αχαχα Καλο αδερφε παιζει να εγινε και με μενα ετσι ποιος ξερει :cheesy: :cheesy::cheesy:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.536
Πόντοι
6.536
Δεν ξέρω αν αυτό που γράφει είναι προϊόν της φαντασιας του η πραγματικό γεγονός.Ενα πράγμα ξέρω λόγω εμπειρίας. Οτι όλα γίνονται μα όλα . Αυτα

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.059
Πόντοι
206
Δεν ξέρω αν αυτό που γράφει είναι προϊόν της φαντασιας του η πραγματικό γεγονός.Ενα πράγμα ξέρω λόγω εμπειρίας. Οτι όλα γίνονται μα όλα . Αυτα
Καμιά γυναίκα δεν γαμιεται έτσι στην ψύχρα με τον κάθε καγκουρα εκτός αν είναι μεθυσμένη σε διακοπές ή αν είναι ο Σπαλιαρας ο καγκουρας

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.536
Πόντοι
6.536
Καμιά γυναίκα δεν γαμιεται έτσι στην ψύχρα με τον κάθε καγκουρα εκτός αν είναι μεθυσμένη σε διακοπές ή αν είναι ο Σπαλιαρας ο καγκουρας
Μας εχει τυχει αρκετες φορες αδερφε και επειδη ειμαι μαλακομπουκωμα εκει να δεις ευκαιρειες χαμενες ο χρονος δεν γυρναει πισω δυστυχως . Εχω φιλο που δουλευε μπαρμαν σε νησι και σε κλαμπ της Αθηνας δεκαετιες ενενήντα δυο χιλιαδες εκει να δεις σκηνικα αρρωστα. Αυτα.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Εχει δικιο ο Καλλιμαχος,
πολλα σκηνικα χωρις η αλλη να ειναι μεθυσμενη σε διακοπες ειτε να εισαι ο Σπαλ
καποιοι υπηρξαμε καπως σε αυτα τυχεροι.......

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.536
Πόντοι
6.536
Θυμάμαι τα σκηνικά δεν μπορώ να κοιμηθώ.Θα γράψω ένα και γραφτε ότι θέλετε.Μου την έχει πέσει γκόμενα στα ίσια ανδρικα φορά παρτίδα σφυρίζοντας και συνάμα λέγοντας,τι γκομενάκι είναι αυτό ,τότε .Αυτα και τέλος .

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.059
Πόντοι
206
Μας εχει τυχει αρκετες φορες αδερφε και επειδη ειμαι μαλακομπουκωμα εκει να δεις ευκαιρειες χαμενες ο χρονος δεν γυρναει πισω δυστυχως . Εχω φιλο που δουλευε μπαρμαν σε νησι και σε κλαμπ της Αθηνας δεκαετιες ενενήντα δυο χιλιαδες εκει να δεις σκηνικα αρρωστα. Αυτα.
Καλα και εγω μπαρμαν ήμουνα σε ενα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της παραλιακής
Μου ειχαν τυχει πολλά σκηνικά αλλά επειδή ήμουνα μπάρμαν αμα πηγαινα σαν απλος πελάτης ουτε τα μισά δεν θα μου τύχαιναν
Η γκομενα Αμα γαμηθει στην ψύχρα χωρίς να είναι μεθυσμένη παει να πει ότι είναι νυμφομανής, αμα εισαι διάσημος εκεί αλλάζει το κάνουν άνετα

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Μερικα δικα μου,
δεν ειχα κατι προηγούμενος μαζι τους, ετσι αρχισαν --ο τροπος που την επεφταν--
Ξεμοναχιασματα απο εκεινες προς εμενα, κλειδωματα σε δουλειες, αποθηκες, καταστηματα,
προσκλησεις,
--παμε μεσα?
--παμε στο σπιτι??
--τωρα τι θα κανουμε οι 2μας, εχεις καμια ιδεα?,
--περιμενω τον αντρα της για δουλεια--πρωτη φορα την βλεπω--μου λεει θα αργηση, πως θα περασουμε την ωρα μας?
--ριξιμο ποτου επανω μου, συγνωμη....να το βλαλεις να στο καθαρισω....
--παμε να φυγουμε μαζι ?
--Συγνωμη ειμαι ιδρωμενη, να αλλαξω, θα με βοηθησεις..??
--θελω να μου βγαλεις το σουτιεν αλλα μην κοιτας εε????
--κοιτα τα μπουτια μου ενας μαλακας μου τα μαυρισε....,
--μου βγαζεις σε παρακαλω το σουτιεν?
--πιασε το στηθος μου, η φιλη μου τα εχει πιο μεγαλα, πιασε να δεις.....
--ποτε θα με γαμ...,
--σε γραφειο, μην φευγεις κατσε λιγο.....-μες στα υγρα-
-- πως ειναι το δωματιο σου?
--ελα σπιτι το μεσημερι θα λειπει η αδελφη μου,
--ελα απο το σπιτι τωρα-τωρα ( μια πριν τον γαμο της, οταν εμαθε οτι εφαγε κερατο)
--Δειχνεις εμπειρος, θα μπορουσες να πας τον γιο μου να γαμιση??
--λειπει ο αντρας μου, δεν ξερω τι να κανω....

Λεκτικα,
--εχω να γαμηθω πολυ καιρο ρε γαμωτο,
--θελω να με.....,
--φαε λαδι κ ελα βραδυ, --
--δεν φοραω βρακι,
--μην με αγγιξεις γιατι θα χυσω......,
--μετα τι θα κανεις...?
--πωπω...διπλα αυτοι το κανουνε, ακου τους........

Αλλα
--να φερω και μια φιλη ?
--εσυ μπορεις και με 2 εεε??,
--η φιλη μου η μαιρη......θα σου αρεσει......,--η φιλη παντρεμενη--
--πρωτη φορα για καφε, μολις ηρθε, μου δειχνει φοτο--εδω ειναι το μουνακι μου κ εδω το μουνι μιας φιλης μου....
--επειδη ειμαι μικρη να σου στειλω την θεια μου?
--εισαι πολυ καλος, να σου στειλω και την αδελφη μου?
--ερχεται η αλλη στο τραπεζι κ καθετε, μου αρεσες πολυ και ειπα να καθησω....
--λεει αλλη, ερχεσε να κατσεις στο τραπεζι μαζι μου??
--σε μαγαζι ο γκομενος της παει τουαλετα, με φωναζει, λεω εμενα?? ναι.. μου λεει τον διωχνω και παμε με, οπου θες....
--φιλη της φιλης μου, βραδυ, θα με πας μεχρι τον σταθμο του τρενου??? μην με πας απο τα σκοτεινα ομως γιατι ανατριχιαζω.....(το μουνι της εσταζε...)
--2 φιλες, στο σπιτι της μιας, λεει η μια στην αλλη δεν πας να αγορασεις τσιγαρα....??
--φιλη, μπαινω επισκεψη, την φιλαω στο μαγουλο-γυριζει στο στομα.....
κ αλλα διαφορα..........

Και μια καθημερινοτητα,
φιλος σε διακοπες σε νησι, εχθες στο τηλ.
Παρτουζωνει με 2 φιλους για μια εβδομαδα μια μασατζου.--δεν την γνωριζω για να ενημερωσω ποια--
μου ειπε οτι καθε εβδομαδα παιζει κατι αναλογο, με διαφορες ελληνιδες
--ο φιλος μπηχτης συστηματικος--
--τα κοριτσια, οταν γουσταρουν φασεις, πανε κ δωρεαν--

Εγω την Κυριακη που μας περασε,
Πεσιμο απο 22 χρονο με κορμακι σουπερ, τουμπανακι, φορουσε στρινγκ μαγιό, πολλα τατου,
βαψιμο ματια, προσωπο-σε παραλια
δεν ενεδωσα γιατι ηταν ελαφρως ασπρουλιαρικο-ανοιχτοχρωμο και δεν μου αρεσε.......πολυ

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.059
Πόντοι
206
Εμενα μου εχει τύχει
Μερικα δικα μου,
δεν ειχα κατι προηγούμενος μαζι τους, ετσι αρχισαν --ο τροπος που την επεφταν--
Ξεμοναχιασματα απο εκεινες προς εμενα, κλειδωματα σε δουλειες, αποθηκες, καταστηματα,
προσκλησεις,
--παμε μεσα?
--παμε στο σπιτι??
--τωρα τι θα κανουμε οι 2μας, εχεις καμια ιδεα?,
--περιμενω τον αντρα της για δουλεια--πρωτη φορα την βλεπω--μου λεει θα αργηση, πως θα περασουμε την ωρα μας?
--ριξιμο ποτου επανω μου, συγνωμη....να το βλαλεις να στο καθαρισω....
--παμε να φυγουμε μαζι ?
--Συγνωμη ειμαι ιδρωμενη, να αλλαξω, θα με βοηθησεις..??
--θελω να μου βγαλεις το σουτιεν αλλα μην κοιτας εε????
--κοιτα τα μπουτια μου ενας μαλακας μου τα μαυρισε....,
--μου βγαζεις σε παρακαλω το σουτιεν?
--πιασε το στηθος μου, η φιλη μου τα εχει πιο μεγαλα, πιασε να δεις.....
--ποτε θα με γαμ...,
--σε γραφειο, μην φευγεις κατσε λιγο.....-μες στα υγρα-
-- πως ειναι το δωματιο σου?
--ελα σπιτι το μεσημερι θα λειπει η αδελφη μου,
--ελα απο το σπιτι τωρα-τωρα ( μια πριν τον γαμο της, οταν εμαθε οτι εφαγε κερατο)
--Δειχνεις εμπειρος, θα μπορουσες να πας τον γιο μου να γαμιση??
--λειπει ο αντρας μου, δεν ξερω τι να κανω....

Λεκτικα,
--εχω να γαμηθω πολυ καιρο ρε γαμωτο,
--θελω να με.....,
--φαε λαδι κ ελα βραδυ, --
--δεν φοραω βρακι,
--μην με αγγιξεις γιατι θα χυσω......,
--μετα τι θα κανεις...?
--πωπω...διπλα αυτοι το κανουνε, ακου τους........

Αλλα
--να φερω και μια φιλη ?
--εσυ μπορεις και με 2 εεε??,
--η φιλη μου η μαιρη......θα σου αρεσει......,--η φιλη παντρεμενη--
--πρωτη φορα για καφε, μολις ηρθε, μου δειχνει φοτο--εδω ειναι το μουνακι μου κ εδω το μουνι μιας φιλης μου....
--επειδη ειμαι μικρη να σου στειλω την θεια μου?
--εισαι πολυ καλος, να σου στειλω και την αδελφη μου?
--ερχεται η αλλη στο τραπεζι κ καθετε, μου αρεσες πολυ και ειπα να καθησω....
--λεει αλλη, ερχεσε να κατσεις στο τραπεζι μαζι μου??
--σε μαγαζι ο γκομενος της παει τουαλετα, με φωναζει, λεω εμενα?? ναι.. μου λεει τον διωχνω και παμε με, οπου θες....
--φιλη της φιλης μου, βραδυ, θα με πας μεχρι τον σταθμο του τρενου??? μην με πας απο τα σκοτεινα ομως γιατι ανατριχιαζω.....(το μουνι της εσταζε...)
--2 φιλες, στο σπιτι της μιας, λεει η μια στην αλλη δεν πας να αγορασεις τσιγαρα....??
--φιλη, μπαινω επισκεψη, την φιλαω στο μαγουλο-γυριζει στο στομα.....
κ αλλα διαφορα..........

Και μια καθημερινοτητα,
φιλος σε διακοπες σε νησι, εχθες στο τηλ.
Παρτουζωνει με 2 φιλους για μια εβδομαδα μια μασατζου.--δεν την γνωριζω για να ενημερωσω ποια--
μου ειπε οτι καθε εβδομαδα παιζει κατι αναλογο, με διαφορες ελληνιδες
--ο φιλος μπηχτης συστηματικος--
--τα κοριτσια, οταν γουσταρουν φασεις, πανε κ δωρεαν--

Εγω την Κυριακη που μας περασε,
Πεσιμο απο 22 χρονο με κορμακι σουπερ, τουμπανακι, φορουσε στρινγκ μαγιό, πολλα τατου,
βαψιμο ματια, προσωπο-σε παραλια
δεν ενεδωσα γιατι ηταν ελαφρως ασπρουλιαρικο-ανοιχτοχρωμο και δεν μου αρεσε.......πολυ
στα λόγια πολλές μαλακιες λενε
Απορώ πως τα θυμάσαι χαχαχα
Οταν ειναι να κάνουν κατι με άγνωστο κωλονουν
Ο φιλος σου γαμαει στο νησί όπως σου είπα πριν σε διακοπές οι γκομενες γαμιουνται ευκολα

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.910
Πόντοι
216
Εμενα μου εχει τύχει

στα λόγια πολλές μαλακιες λενε
Απορώ πως τα θυμάσαι χαχαχα
Οταν ειναι να κάνουν κατι με άγνωστο κωλονουν
Ο φιλος σου γαμαει στο νησί όπως σου είπα πριν σε διακοπές οι γκομενες γαμιουνται ευκολα
Φιλε μου, αναφερω καποιες καραμπινατες περιπτωσεις που ζηταγαν γαμιση.....και τους το εδωσα.....
οταν το γουσταρουν δεν εχουν ενδοιασμους----οχι ολες...αλλα οι περισσοτερες.
οι πιο πολλες ηταν αγνωστες, λιγες ηταν γνωριμες μου.

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.059
Πόντοι
206
Εμένα μου είχε τύχει σκηνικό σε παραλία εδώ στην Αθήνα
Κατεβαίναμε με έναν φίλο μου Αλβανό για μπάνιο και ήταν μια που καθόταν στα βράχια με ένα καγκουρα και μας χαμογέλαγε, την προσπερνάμε και μετά το σκεφτομουνα και λέω στον φίλο μου τον Αλβανό να πάει να την φερει εκεί που καθόμασταν
Πηγαίνει και σε λιγο έρχεται με την γκομενα και τον καγκουρα παρεα
Εμείς είμασταν γύρω στα 10 άτομα παρέα
Για να μην τα πολυλογώ την παρτουζωσαμε εκεί στην παραλία
Και μετά την παρτουζωναμε για καμιά βδομάδα κάθε βράδυ σε διαφορετικό σπιτι
Νελλυ ετσι την έλεγαν και ηταν ωραίο μουνακι οχι καμία σάπια
Αδύνατη με ωραίο κορμάκι και βυζακια στην φατσα έμοιαζε με την γνώστη Σαμπινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom