Νέα

Μπουρδέλα με τρανς/τραβεστί στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 912
  • Εμφανίσεις 537K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
εμφανισιακα πως ειναι η κατερινα; ηλικια, σώμα εμφάνιση, τι ρολο προτιμάει κλπ;; εχω δει την αλλη που ειναι εκει νομιζω λέγεται κορινα και ειναι μια μεγάλης ηλικίας
Αν ψάξεις πίσω θα τα βρεις όλα αυτά...Έχουν γράψει πολλοί

Ya_habibi

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2026
Like
6
Πόντοι
0
Μπουρδέλα με τραβεστι ειναι τα φυλης 99, φυλης 104, πιπινου 54 και Αγκυρας 1...Τιμές από 20-30 ευρώ.....ειναι και καποιο αλλο που μου διαφευγει;

Astrapokaulos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
1.366
Πόντοι
201
Μπουρδέλα με τραβεστι ειναι τα φυλης 99, φυλης 104, πιπινου 54 και Αγκυρας 1...Τιμές από 20-30 ευρώ.....ειναι και καποιο αλλο που μου διαφευγει;
Είναι και ένα για πολύ σκληρές καταστάσεις στη Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο. Εγώ δεν έχω τολμήσει να μπω μέσα :confused:

8inches

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Κριτικές
10
Like
398
Πόντοι
290

Είναι και ένα για πολύ σκληρές καταστάσεις στη Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο. Εγώ δεν έχω τολμήσει να μπω μέσα :confused:
Τόλμησα όμως εγώ.δεληγιωργη 30 αν θυμάμαι καλά τον αριθμό στο Μεταξουργείο σωστά.πολυ εξτρημ κατάσταση αλλά η καλτιλα του μυαλού μου με ωθεί σε κάτι τέτοιες καταστάσεις ώρες ώρες.σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει και εκ τότε δεν τόλμησα ξανά.ουτε τα χρήματα (νομίζω 15€ είχα δώσει) ούτε από υπηρεσίες και πόσο μάλλον ο χώρος.όλα καλά και προχωράμε

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
10
Like
2.203
Πόντοι
496
Τόλμησα όμως εγώ.δεληγιωργη 30 αν θυμάμαι καλά τον αριθμό στο Μεταξουργείο σωστά.πολυ εξτρημ κατάσταση αλλά η καλτιλα του μυαλού μου με ωθεί σε κάτι τέτοιες καταστάσεις ώρες ώρες.σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει και εκ τότε δεν τόλμησα ξανά.ουτε τα χρήματα (νομίζω 15€ είχα δώσει) ούτε από υπηρεσίες και πόσο μάλλον ο χώρος.όλα καλά και προχωράμε
Είχε τραβ εκεί μέσα?

8inches

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Κριτικές
10
Like
398
Πόντοι
290

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
10
Like
2.203
Πόντοι
496
Φίλος αν και πάει καιρός από τότε αλλά ναι είχε, γνώμη μου δεν αξίζει να πας. Μου την εμφάνισε σε δεύτερη φάση δηλαδή όταν πήγα να φύγω, μου λέει έχω και τρανς
Είναι ακόμα ανοικτός αυτός ο οίκος? Πρέπει να είναι στους top 3 ποίο ετοιμόρροπους οίκους... Τι ώρα είχες πάει ξέρω θα είναι χάλια αλλά είμαι περίεργος χαχα

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

8inches

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Κριτικές
10
Like
398
Πόντοι
290
Είναι ακόμα ανοικτός αυτός ο οίκος? Πρέπει να είναι στους top 3 ποίο ετοιμόρροπους οίκους... Τι ώρα είχες πάει ξέρω θα είναι χάλια αλλά είμαι περίεργος χαχα
Φίλος να μην σου πω ψέματα δεν θυμάμαι καθόλου αν ήταν πρωί ή απόγευμα

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
572
Πόντοι
21
Μυστες εδω τι εχουμε ;
eroticoportal στα αστερακια
https://*****/lady/ιζαμπέλα-τράνς

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom