Studio oriental ( φυλής 104)...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα με τρανς/τραβεστί στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 912
- Εμφανίσεις 537K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 6.727
Αν ψάξεις πίσω θα τα βρεις όλα αυτά...Έχουν γράψει πολλοίεμφανισιακα πως ειναι η κατερινα; ηλικια, σώμα εμφάνιση, τι ρολο προτιμάει κλπ;; εχω δει την αλλη που ειναι εκει νομιζω λέγεται κορινα και ειναι μια μεγάλης ηλικίας
Φυλης 104 Ελινα !!!!!Μπορεί κάποιος γνώστης να αναφέρει τα μπου/στούντια με τρανς εν έτει 2026; Άκουσα για Φυλής 104, Φυλής 99 και Κατεχάκη 8. Υπάρχουν άλλα;
Astrapokaulos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 201
Είναι και ένα για πολύ σκληρές καταστάσεις στη Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο. Εγώ δεν έχω τολμήσει να μπω μέσαΜπουρδέλα με τραβεστι ειναι τα φυλης 99, φυλης 104, πιπινου 54 και Αγκυρας 1...Τιμές από 20-30 ευρώ.....ειναι και καποιο αλλο που μου διαφευγει;
8inches
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 398
- Πόντοι
- 290
Μπουρδέλα με τραβεστι ειναι τα φυλης 99, φυλης 104, πιπινου 54 και Αγκυρας 1...Τιμές από 20-30 ευρώ.....ειναι και καποιο αλλο που μου διαφευγει;
Τόλμησα όμως εγώ.δεληγιωργη 30 αν θυμάμαι καλά τον αριθμό στο Μεταξουργείο σωστά.πολυ εξτρημ κατάσταση αλλά η καλτιλα του μυαλού μου με ωθεί σε κάτι τέτοιες καταστάσεις ώρες ώρες.σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει και εκ τότε δεν τόλμησα ξανά.ουτε τα χρήματα (νομίζω 15€ είχα δώσει) ούτε από υπηρεσίες και πόσο μάλλον ο χώρος.όλα καλά και προχωράμεΕίναι και ένα για πολύ σκληρές καταστάσεις στη Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο. Εγώ δεν έχω τολμήσει να μπω μέσα![]()
με εργαλειο η κομμενο?Φυλης 104 Ελινα !!!!!
Εργαλείο αλλά μόνο παθητικημε εργαλειο η κομμενο?
Julio José Iglesias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.203
- Πόντοι
- 496
Είχε τραβ εκεί μέσα?Τόλμησα όμως εγώ.δεληγιωργη 30 αν θυμάμαι καλά τον αριθμό στο Μεταξουργείο σωστά.πολυ εξτρημ κατάσταση αλλά η καλτιλα του μυαλού μου με ωθεί σε κάτι τέτοιες καταστάσεις ώρες ώρες.σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει και εκ τότε δεν τόλμησα ξανά.ουτε τα χρήματα (νομίζω 15€ είχα δώσει) ούτε από υπηρεσίες και πόσο μάλλον ο χώρος.όλα καλά και προχωράμε
8inches
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 398
- Πόντοι
- 290
Φίλος αν και πάει καιρός από τότε αλλά ναι είχε, γνώμη μου δεν αξίζει να πας. Μου την εμφάνισε σε δεύτερη φάση δηλαδή όταν πήγα να φύγω, μου λέει έχω και τρανςΕίχε τραβ εκεί μέσα?
Julio José Iglesias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.203
- Πόντοι
- 496
Είναι ακόμα ανοικτός αυτός ο οίκος? Πρέπει να είναι στους top 3 ποίο ετοιμόρροπους οίκους... Τι ώρα είχες πάει ξέρω θα είναι χάλια αλλά είμαι περίεργος χαχαΦίλος αν και πάει καιρός από τότε αλλά ναι είχε, γνώμη μου δεν αξίζει να πας. Μου την εμφάνισε σε δεύτερη φάση δηλαδή όταν πήγα να φύγω, μου λέει έχω και τρανς
8inches
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 398
- Πόντοι
- 290
Φίλος να μην σου πω ψέματα δεν θυμάμαι καθόλου αν ήταν πρωί ή απόγευμαΕίναι ακόμα ανοικτός αυτός ο οίκος? Πρέπει να είναι στους top 3 ποίο ετοιμόρροπους οίκους... Τι ώρα είχες πάει ξέρω θα είναι χάλια αλλά είμαι περίεργος χαχα
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 572
- Πόντοι
- 21
Μυστες εδω τι εχουμε ;
eroticoportal στα αστερακια