Νέα

Αξιολογήσεις μπουρδέλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GetYouBarbara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.562
Πόντοι
32.165
Βλεποντας το θρεντ με τις 76 σελιδες πλεον, θεωρησα σωστο να παρω τα βασικα του θρεντ και να τα βαλω σε ενα καινουριο θρεντ οπου θα κανω ανανεωση οτι αξιολογησεις γραφοντε. παρακαλω ομως οποιος κανει καποια καινουρια αξιολογηση ας μου στελνει και ενα ΠΜ με το σχετικο λινκ.
Αρχιζουμε λοιπον.

18/08/06, 17:05
η Πωλονέζα Μαρίνα που δουλέυει στη Ταντάλου στο δεύτερο σπιτι (αριστερα απο το πρασινο) - 22αρα περιπου με καστανο μαλλι στο 1.65, τρελο λεπτο σφιχτο κορμακι, πολυ γλυκο προσωπακι, και φοβερη στο δωματιο και σε συμπεριφορα αλλα και σε συμμετοχη. Αυτο το καιρο δουλευει διπλη βαρδια λόγω διακοπών. Μπορει να υπάρχει αναμονη για να τη πάρετε αλλα ειναι προτιμοτερο να περιμενετε, απο το να γυρνατε μες στη ζεστη τα υπολοιπα σπιτια και να καταληξετε σε καποιο μπαζο.

Απο κει και περα εχουμε

Κοροβάγκου, 26ης Οκτ. - και τα δυο κλειστα

Κεφαλληνιας - εφεραν μια πληθωρική βυζαρου Ιταλίδα, δεν ειναι του γουστου μου. Οποιος γουσταρει βυζια ας περασει και ας δοκιμασει και το προγραμμα των 50 που περιλαμβανει σπανικο.

Ανδ Γεωργιου4 - εφεραν ενα γλυκο σλοβενακι - ωραιο κορμι δεν περασα υπαρχουν καποια σχολια για τη συγκεκριμένη στις καταχωρισεις των μπουρδελων οποιος δοκιμασει ας μας πει - πρεπει να ειναι ευχαριστη περιπτωση

Προμηθεος πανω απο Μοναστηριου - δουλευε μια Ελληνιδα 45αρα με τα κιλακια της - φαινετει πολυ ευδιαθετη ισως αξιζει η φαση εχω προσεξει οτι εχει αρκετη πελατεια

Προμηθεος 25 - δουλευε το επιτελειο (Τσατσα και πουτανα) γνωστο απο Κατεχακη - μακρια παιδια αυτες ειναι καριολες

Προμηθεος 19 - απο τα αγαπημενα μου σπιτια - παραδοσιακα φερνει καλα κομματια (και προσφερει και πιπα ανευ) σημερα δουλευε μια όμορφη μεν, πολυ κρυοκωλη ομως κοπέλα και δεν περασα

Γενικως και αλλα σπιτια ανοιχτα στους γυρω δρομους, η αποκορυφωση ηταν μια τσατσα που μου λεει εχω νεα ρουμανα μολις 7 μερες στη χωρα φοβερη συμμετοχή, και μιλαμε βγηκε ενα μπαζο που το βλέπω εδω και εξι μηνες.

18/08/06, 19:07
Προμηθεος πανω απο Μοναστηριου - δουλευε μια Ελληνιδα 45αρα με τα κιλακια της - φαινετει πολυ ευδιαθετη ισως αξιζει η φαση εχω προσεξει οτι εχει αρκετη πελατεια

01/09/06, 13:01
μαυρη απεναντι απο το JUMBO

μαυρα χαλια με ολη την σημασια της λεξης
απαθης βιαστικη μουγγη
πιπα 1 λεπτο  που ουτε καν καταλαβα οτι μου εκανε πιπα
πηγα να πιασω λιγο βυζι και πηρε τα χερια μου και τα εβαλε στους ωμους της...
τι να πω

αφου ξενερωσα πληρως και εκανα αμαν να  τελειωσω να φευγω δεν τελειωνα με τιποτα και αρχισα να ριχνω κατι μπινελικια μονος μου και τοτε πεταξε 2-3  ΑΧ ΒΑΧ η μαυρη..

τσαμπα τα λεφτα    αν και δινει  και  κωλαρακι με 10 ευρω παραπανω....

οποτε  φιλοι μου μακρια απο εκει  εκτος αν σας αρεσουν οι μαυρες πολυ...

(την ειχα πατησει και πριν λιγο καιρο με μαυρη στην προμηθεως  επειδη με ξεγελεσαν τα στητα της  βυζια  )

στα υπολοιπα τωρα

1.κοροβαγκου  5  καλο  οπτικος μου φανηκε το μωρο  με πλουσιο προγραμμα κατα τα λεγομενα της τσατσας...δεν καθησα γιατι ειχε 2-3 ατομα που περιμεναν ...και ο χωρος καλουτσικος

2.κεφαλληνιας  αψογος ο χωρος  εκει  η γνωστη  ΚΙΜ με τα τατουαζ της  και αλλαγμενο μαλλι....δοκιμασμενη παλιοτερα οποτε εφυγα..

3.Ανδρεου γεωργιου 4  αρκετος κοσμος να περιμενει  η τσατσα μονο που δεν ροχαλιζε  κοιματαν σχεδον ορθια (χαχαχα)
ειναι μια ξανθια ψηλη εκει δεν θυμαμαι πως ειπε το ονομα της....δεν καθησα γιατι 8α το ξημερωναμε με τον κοσμο που ειχε

4.απεναντι απο το JUMBO εκανα αναφορα ποιο πανω  χαλια "ΜΑΥΡΑ"

εκεινο που μου αρεσε σε ολα τα σπιτια ειναι  οτι ολα εχουν βγαλει καρτες
και διαφημιστικα φυλλαδια

04/09/06, 23:11
Ο Βαρδάρης σχετικα υποτονικός

- απο τα μωρα που αξιζουν ειναι η πωλονεζα Ευα στη Προμηθεος 34, και η μελαχροινη Μαιρη (που κανει και ακαποτη πιπα) στη Προμηθεος 19

- η αγαπημενη μου Μαρινα που παιζει Τανταλου άφαντη τη τελευταια βδομαδα

- τα υπολοιπα σπιτια μετρια πραματα

το σπαστικο με το Βαρδαρη ειναι οτι συχναζουν πια πολλες "σκατοφατσες" σε παρεες που και καλα φιλανε τσιλιες και στηνονται σε κατι γωνιες και σε κοιτανε περιεργα. Ειλικρινα η φαση με ξενερωνει και δε γουσταρω να πηγαινω πια Βαρδαρη

- Στη Κοροβαγκου, Κεφαλληνιας, ανδ Γ παιζαν γνωστα ονοματα και δοκιμασμενα - Αλονα, Κιμ, Τζαστιν

- Περασα και απο Κατεχακη (αν και κανονικα το εχω στη Μαυρη λιστα) εκει ειδα ενα νεο καλουτσικο μωρο μελαχροινο με κατσαρο μαλλι δεν περασα επειδη γενικως ειχε πεσει η διαθεση μου και πιο πολυ πηγα για τη βολτα

05/11/06, 22:10
Στην Προμηθέως ανεβαίνοντας στο πρώτο αριστερά μια πολύ ψηλή ανατολική (μάλλον YUG) με μεγάλα φυσικά βυζιά (στο 4άρι).Γελαστή και γενικά καλή μέσα.Μια μελαχρινή με αρκετό βυζί και αρκετό κρέας έπαιζε στο 1ο δεξιά στην Προμηθέως.Στα παραπάνω τελείως ψόφια τα πράγματα με αδιάφορες κοπέλες.Ακόμα κι εγώ που δεν έχω απαιτήσεις δεν καταθέτω σε τέτοια μαγαζιά.Πάμε από Ταντάλου.Ανοιχτό μόνο ένα (1)!!!Κατεβαίνοντας αριστερά αυτό με την άσπρη αλουμινόπορτα που έφερνε παλιότερα συχνά μαύρες.Εκεί ήταν μια ανατολική στην οποία κατέθεσα.στο σκοτάδι μου φάνηκε πιο μεγάλη.Τελικά ήταν νεαρή αλλά με τράβηξαν τα μεγαλούτσικα βυζιά της και το χαρούμενο πρόσωπό της.Τελικά αποδείχθηκε καλή επιλογή.Πίπα με τον κώλο στραμένο στον καθρέφτη (ωραία φάση!),βαθιά και υπομονετική,χάδια free και ωραίο γαμησάκι.Καλή επιλογή μεταξύ των υπαρχόντων....Από πλευρά Μύλου τώρα στο Κοροβάγκου που ξεκινάει από 35 ευρώ μια κάπως ατσούμπαλη μελαχρινή που είναι του γούστου μου αλλά τα 35 δεν τα δίνω....Αδιάφορης εμφάνισης νεαρή στο Κεφαλληνίας και όμορφη ξανθούλα στο Ανδρ.Γεωργίου με κόκκινα εσώρουχα.Πάντως ο χώρος στο Κεφαλληνίας είναι ΑΨΟΓΟΣ!!!!Σίγουρα κάποια στιγμή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κοπέλας θα καταθέσω γιατί είναι ένας απίθανος χώρος και η διαφορά από τα μπουρδέλα του Βαρδάρη είναι χαώδης

12/11/06, 20:08
Ώρα 18:30
Ταντάλου, πολωνέζα ξανθιά skinny για τον πούτσο καβάλα πολύ ξενέρωτη, απαίσια συμπεριφορά. Σαν να έκάνες σεξ με πάγο!Την πηδούσα και αυτή έλεγε να τελιώσω!Μου έσπασε τα αρχίδια την είπα τελιώσαμε και σηκώθηκα έφυγα. Κλάψαμε τα 30 ευρώ!Εκείνη την ώρα κλείνανε!

Ώρα 19:30
Για Ανδρέου Γεωργίου 4 η γνωστή σουηδέζα καλή αλλά συμπεριφορά τσατσάς για τον πούτσο! Αλήθεια αν κάποιος υποψήφιος πελάτης μπει μέσα για να δει την πουτάνα και δεν του κάνει και σηκωθεί και φύγει γιατί οι τσατσάδες του λένε διάφορα; Καμιά φορά θα βρεθεί κανένας τρελός και τότε θα στρώσουνε.

Ώρα 03:00
Σε ότι αφορά την Γιαννιτσών έξω από το Επαφή είχε ένα τραβέλι ούτε καν για τον πούτσο!

22/11/06, 10:10
Λοιπόν, εντυπώσεις από την χθεσινή επίσκεψη στην περιοχή Σαπφούς-Προμηθέως. Η επίσκεψη ''έλαβε χώρα'' κατά τις 8 το απόγευμα. Επι συνόλου 8 σπιτιών είχα επισκευθεί παλιότερα τις 6, ποσοστό 75%, οπότε θα σας κάνω σπέσιαλ ανάλυση!!!

Υπήρχε λοιπόν η γνωστή Ρωσιδογκόμενα στο σπιτάκι δίπλα από αυτό με τα πράσινα παράθυρα. Σταθερή αξία, σταθερή πολυκοσμία.

Επί της οδού Σαπφούς, το πρώην ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία ψηλή (πολύυυυ ψηλή) νταρντανογκόμενα ανατολικού μπλοκ (το συμπέρανα από τα τραγούδια που παίζανε) η οποία είναι η μία από τις δύο που δεν έχω πάρει. Την θεωρώ λίγο κρύα και θα την πάρω μόνο σε περίπτωση ύψηστης αναβροχιάς!

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς) είναι η Αλβανογκόμενα που σε τελειώνει με το (υπέροχο είναι αλήθεια) τσιμπούκι της! Ψιλομπάζο εμφανισιακά, απότομη στην υποδοχή, αλλά το τσιμπούκι της είναι ΜΑΓΕΙΑ! Την συστήνω για τους λάτρεις του είδους. Ήταν η δεύτερή μου επιλογή χθες.

Επί της Προμηθέως τώρα, το σπιτάκι που είναι απέναντι από το Εμπορικό κέντρο, έχει μία μικροκαμωμένη Ρουμάνα που κάνει σχετικά καλό αλλά απότομο τσιμπούκι, όμως η ''δύναμή της'' είναι όταν ανεβαίνει από πάνω! Λόγω μικρής μυηκής μάζας (είναι μισοριξιά! σαν 7μηνίτικο!) την κάνεις ότι θέλεις + το γεγονός ότι δεν σε πονάει! Την συστήνω σε αυτούς που τους αρέσει το ... ροντέο! Ήταν η τρίτη μου επιλογή χθες!

Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα. Εκεί υπάρχει μια ρωσογκο, τύπου ''νοικοκυρά''! Σητεμενάκι και πολύ φιλότιμη στο δωμάτειο, αλλά μέχρι εκεί.

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί παίζει μια χτικιάρα ξανθιά την οποία δεν προκειται να πάρω στον αιώνα τον άπαντα γιατί εκτός των άλλων είναι και κρύα! (Ναι λοιπόν, είναι η δεύτερη της χεσινής βόλτας και τελευταία από αυτές που δεν είχα πάρει ποτέ)

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε μία μαύρη, ίσως η πιο όμορφη και πιο εντυπωσιακή από όλες τις κοπέλες της πιάτσας. Βυζάρες, κωλάρα χειλάρες και γενικά όλα τα εις ''αρες'' και ''αρα'' ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Πρόκειται για ΜΕΓΑ κούτσουρο μέσα στο δωμάτειο με μηδενική συμμετοχή, άθλια συμπεριφορά και φουλ της κρέμας στο μουνί!!! Δεν την συστήνω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Από ότι φαίνεται, οι συναγωνιστές το έχουν πιάσει το μήνυμα γιατί το σπίτι ήταν άδειο χθες (το πιο άδειο από όλα!!!)

Και πάμε τελευταία στο σπίτι που με έκανε να καταθέσω χθες! Βασικά μιλάω για το Προμηθέως 14, όπου για άλλη πήγαινα και άλλη βρήκα! Πήγαινα για την Ιταλίδα Τζώρτζια για την οποία έχω αναφερθεί στο προηγούμενό μου ποστ και βρήκα ... την Ρουμάνα Αναστασία! Σητεμενάκι κι αυτή, με look απογοητευμένης συζύγου που την πηδάει ο πλούσιος έλληνας γείτονας (καλό εεε?)! Βυζί μεγάλο αλλά ... τιραντέ! Μελαχρινή επιδερμίδα, μακρύ-καρέ μαλί καστανό (μάλλον) με wet-look. Ανατομικά όμως, το δυνατό της σημείο είναι ... ο πέτρινος κώλος της!!! Μιλάμε για νταμάρι! Απίστευτο! Όλο το σώμα της είναι ψιλοχαλαρό όμως η πατούρα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! Δεν της φαίνεται καθόλου γιατί δεν φροντίζει να αναδείξει καθόλου το συγκεκριμένο της πλεονέκτημα (φοράει ένα σχετικά μακρύ και φαρδύ κομπινεζόν). Αν και η Τζόρτζια θα είναι από σήμερα και πάλι στο μαγαζί΄και μπορούσα να κάνω υπομονή, αποφάσισα να μπω γιατί ποιος ξέρει πότε άλλωτε θα είχα την δυνατότητα να απολαύσω αυτό το περίεργο της φύσης! 30? το στάνταρ, 60? το εξτρα πρόγραμμα, το οποίο δεν γνωρίζω τι περιλαμβάνει γιατί απλά δεν με ενδιέφερε λόγω αφραγγίας!!! Φιλότιμο τσιμπούκι αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, σ'αφήνει όπως να της πιάσεις τον κώλο! Προσφέρει καβαλαρία, αλλά δεν ήθελα με τίποτα να αφήσω τα ζουμερά μαγουλάκια της παραπονεμένα κι έτσι το έκανα πισωκολητά! Φαρδύ μουνί (ή μικρό λιλί, πείτε το όπως θέλετε, προτειμώ το φαρδύ μουνί όμως!!!) αλλά η κοπέλα ξέρει να στήνεται! Από τις ελλάχιστες που ξέρουν πως να στήνονται! Πραγματικά απολαυστική!

Όταν τελειώσαμε την ρώτησα αν θα είναι στην ''γύρα'' και μου είπε ότι δουλεύει στο Μύλο (τι πρωτότυπο!) και ότι ήρθε στην γειτονιά από καραμπόλα περιόδων! Θα βρίσκεται στην περιοχή για περίπου μία βδομάδα σε διάφορα σπίτια και βέρδιες, οπότε δεν με κατατόπισε ιδιαίτερα!

28/11/06, 09:09
Ταντάλου 8Α, η γνωστή Ρωσιδογκόμενα στο σπιτάκι δίπλα από αυτό με τα πράσινα παράθυρα. Σταθερή αξία, σταθερή πολυκοσμία.

Ταντάλου 9, έπαιζε η πανεμορφη γκομενίτσα της οποίας οι φωτογραφίες κοσμούν το σαλόνι του σπιτιού. Είναι το σπίτι με την πινακίδα Eros στην είσοδο! όπως είπα, πανέμορφη γκόμενα αλλά από service και στησίματα λίγο υστερεί. Αξίζει να την δοκιμάσετε.

Επί της οδού Σαπφούς, το πρώην ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία ψηλή (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ψηλή) νταρντανογκω, την οποία δεν έχω πάρει, αν και θα το πράξω σύντομα!!! Η γκόμενα ενδείκνειται για leg-fetish! Είναι 2 μέτρα νταμάρι με μεγάλα αν και κάπως πεσμένα βυζιά και ατελείωτα πόδια! Δεν ξέρω (ακόμη) τι κάνει μέσα στο δωμάτιο! Την βάζω στα προσεχώς.

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς) είναι ... η καμαρωτή στριπτηζοειδής ξανθια, για την οποία σφάχτηκαν παλικάρια! Εντυπωσιακό σώμα, αλλά μέτρια περιποίηση (κατά τη γνώμη μου).

Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα . Εκεί υπάρχει μια ρωσογκο, τύπου ''νοικοκυρά''! Σητεμενάκι και πολύ φιλότιμη στο δωμάτειο, αλλά μέχρι εκεί.

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί παίζει μια χτικιάρα ξανθιά την οποία δεν προκειται να πάρω στον αιώνα τον άπαντα γιατί εκτός των άλλων είναι και κρύα! (Ναι λοιπόν, είναι η ίδια που υπήρχε και στην προηγούμενη επίσκεψή μου)

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε πάλι τη μαύρη, με τις βυζάρες και τις κωλάρες αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ σας εφιστώ την προσοχή!!!

Στο Προμηθέως 14, εκεί που ΘΑ κατέθετα αν υπήρχε η Χριστίνα, υπήρχε μια όμορφούλα νεαρή ξανθιά η οποία όμως δε μου έκανε κλικ! Ρώτησα την τσατσα αν θα δούλευε η Χριστίνα ή η Τζόρτζια κάποια στιγμή εκεί ή σε άλλο μαγαζί της πιάτσας! Μου είπε ότι η Τζόρτζια επιστρέφει τις επόμενες μέρες ( Cheesy) ενώ την Χριστίνα ούτε καν την ήξερε ( Cry) Τελικό σκορ 1-1!

Και πάμε τελευταία στο σπίτι που με έκανε να καταθέσω χθες! Ήταν το σπιτάκι στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, στο οποίο παίζει η θηρειώδης Ζανέτα! Γερμανίδα πανυψηλη, μεγάλη σε ηλικία (περι τα 50), με μεγάλο κώλο και μεγάλα πλαστικά βυζιά. Λίγο υπερβολική αλλά ζεστή στις αντιδράσεις της, κάνει γαμίσι με ISO!!! Δηλαδή δεν κάνει ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΤΡΑ αλλά από την άλλη δεν πρόκειται να φύγεις ποτέ δυσαρεστημένος! Είναι λίγο βίαιη με το εργαλείο του πελάτη και ζουλάει λίγο υπερβολικά τα μπαλάκια αλλά μάλλον έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή! Το καλύτερο νέο της βραδιάς είναι η επιστροφή την νταρντανοολλανδέζας με τα πλαστικά βυζιά και το σκουλαρίκι στην κλειτορίδα! Δουλεύει εναλλάξ με την Ζανέτα. Μας έλειψε εμας τους λάτρεις των πορνοσταρ! Ειδικά οι φωνες που βγάζει στο γαμίσι είναι άλλο πράμα!  Shocked Shocked Shocked Δίνει την αίσθηση στους συναγωνιστές ότι είσαι κάτι μεταξει Τζον Χολμς και Πήτερ Νορθ!!! ΕΠΟΣΣΣΣ!!! Θα την επισκευθώ από βδομάδα!

04/12/06, 15:03
26ης Οκτ 52 , παρασκευη βραδυ , γιαννα εκ πολωνιας , ασπρη επιδερμιδα , καλο βυζακι , ωραιος κωλος και μαυρες μποτες πανω απο το γονατο.
30Ε το απλο και +10Ε για παραπανω ωρα . εξτρα τιποτα και οχι προθυμο χουφτωμα.  τσιμπουκι καλό , στην συνεχεια σχετικα αδιαφορη αλλα καλο πισωκολλητο ( με θεα στο καθρεφτη )
σαν συμπερασμα θα έλεγα οτι δεν τρελαθηκα αλλα ........

07/12/06, 09:09
Ταντάλου 8Α, η γνωστή Ρωσιδογκόμενα στο σπιτάκι δίπλα από αυτό με τα πράσινα παράθυρα. Σταθερή αξία, σταθερή πολυκοσμία. Εδώ έμαθα ότι παίζει και η Ισπανίδα από τους ʼγιους Σαράντα, η θρυλική ʼννα-Μαρία. Πραγματικά χθες θα ήταν καλή επιλογή, αν και έχει ρίξει αισθητά το επίπεδο των υπηρεσιών της συν το γεγονός ότι την έχω πάρει τόσες πολλές φορές ωστε είναι σαν να πηδάω τη γκόμενά μου! Τέτοιο ζήτημα δεν υπήρξε όμως γιατί πέτυχα τη Ρωσιδογκό στη συγκεκριμένη βάρδια! Υπόδημα: γοβα. βαθμολογία 6,5-7 (από προηγούμενες επισκέψεις)

Ταντάλου 9, έπαιζε ψηλή (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ψηλή) νταρντανογκω, η οποία μέχρι την περασμένη βδομάδα ήταν στο ανορθόγραφο της ''Σαφούς''. Θυμίζω ότι η γκόμενα ενδείκνειτα ι για leg-fetish! Είναι 2 μέτρα νταμάρι με μεγάλα αν και κάπως πεσμένα βυζιά και ατελείωτα πόδια! Την τέσταρα χθες και δυστυχώς δεν πέρασε! Πίπα επίμονη αλλά μηχανική. ανεβαίνει από πάνω αλλά δεν συμμετέχει. Βυζιά πεσμένα (δεν βγάζει το top της κατά τη διάρκεια της πράξης!!!). Την γύρησα πισωκολητα για γρήγορο τελείωμα. Υποδήματα: γόβες, Βαθμολογία 5,5-6

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία Αλβανο(ή Βουλγαρο)γκόμενα η οποία είναι καιρό στην περιοχή, είτε στο ανορθόγραφο (εκεί που την βρήκα) είτε στην Ταντάλου 9. Δεν είναι κάτι το αξιόλογο αν και δεν την έχω πάρει. Μελαχρινό μαλί πολύ σγουρό (κατσαριδοσγουρό), μέτριο ανάστημα με άσχημη φάτσα και μέτριο σώμα με στραβά πόδια τύπου Τσιαντάκης!!! Υποδήματα: γόβες

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς) είναι μία όμορφη ρωσογκόμενα με ωραία πιασίματα ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί στις υπηρεσίες της είναι χειρότερη κι από μαύρη!!! Αν και έχει πολύ ωραίο γεμάτο κωλαράκι, δεν σ'αφήνει να το πιάσεις! Στην πίπα (του δευτερόλεπτου) κάθεται με τον κώλο στις πατούσες σου ενώ στο πισωκολητό ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ να την πιάνεις από τη μέση! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Σίγουρα η χειρότερη από τις κοπέλες της περιοχής! Είχα καιρό να μπω σε σπιτάκι και να φύγω χωρίς να τελειώσω! Το κατάφερε αυτή (πριν 3 μήνες περίπου!!!)  Tickedoff Tickedoff Tickedoff Tickedoff Tickedoff
Υποδήματα: αδιάφορα, βαθμολογία: 0 (με επιοίκια!!!)

Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα . Εκεί υπάρχει μια καστανή ομορφούλα η οποία όμως δεν με κάνει κλικ! Όμορφο σώμα και γενικά θετική παρουσία, αλλά φαίνεται λίγο ξενέρωτη. Υποδήματα: γόβες

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί, αν και το φωτάκι ήταν αναμένο, η γκεσταποτσατσα μας έδιωξε και μας είπε να ξαναπάμε σε μισή ώρα!!! Ένα από τα παιδιά που ήταν εκεί είπε ''τότε γιατί έχεις το φως αναμένο έξω''? Μάλλον δεν ήξερε που το έλεγε! Ευτυχώς η γκεστάπο δεν αντέδρσε γιατί θα είχαμε δράματα!!!

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε την ομορφούλα ξανθιά και αδύνατη ρωσιδούλα που έχει συνήθως αντί της μαύρης! Όμορφο κομμάτι αλλά πολύ μπιμπελό! Δεν μου κάνει κλικ! υποδήματα: ΜΠΟΤΕΣ (ναι λοιπόν, καλά άκουσες) χρυσές και λεπτές μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο.

Στο Προμηθέως 14, εκεί που ΘΑ κατέθετα αν υπήρχε η Χριστίνα, ή η Τζώρτζια. Αντ'αυτών υπήρχε μία νταρντάνα ρωσίδα μελαχρινή με μαλλί κουβάρι!!! Αν και ασχημούλα, κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω (αν το επίπεδο εξακολουθεί να είναι πεσμένο) γιατί έχει πιασίματα και αυτό μου κάνει κάτι. Υποδήματα: γόβες

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, στο οποίο έπαιζε η θηρειώδης Ζανέτα και η πορνοστάρ Ολλανδέζα μέχρι πρώτεινως, χθες ήταν μια λεπτεπίλεπτη μελαχρινή που είναι καιρό στην πιάτσα (on and off). Λεπτή με ωραίο σώμα και πρόστοιχη φατσούλα αλλά στο δωμάτιο είναι μέτρια (την είχα πάρει παλιότερα). Υποδήματα: γόβες, βαθμολογία: 6-6,5 (από παλιότερα)

11/12/06, 09:09
Ταντάλου 8Α, ʼννα Μαρία (χρειάζεται να πω κι άλλα???). Η Ισπανίδα από τα Τίρανα, αποτελεί σταθερή αξία για την περιοχή! Μελαχρινή με πεταχτό και γεμάτο κωλαράκι, παίρνει καλή πίπα και θα φύγεις ικανοποιημένος, αλλά όχι ... τρελλαμένος! Κάποτε έκανε γαμίσι με πέταλα! Έλεγε καριολίκια κατά τη διάρκεια της πράξης και γενικώς ήταν σουπερ!!! Τώρα έχει κόψει τα καριολίκια, αλλά το χειρότερο είναι ότι σε παίρνει πίπα και είτε σου σηκωθεί είτε όχι στο 3λεπτο σταματάει και βάζει το λουκούμι μέσα στον κουμπαρά! Όχι ότι δε μπαίνει βέβαια (μέχρι τρένο μπαίνει) αλλά η καλή πουτάνα εκεί φαίνεται, στο πως θα σε προετοιμάσει. Υπόδημα: γοβα. βαθμολογία 7 (από προηγούμενε ς επισκέψεις)

Ταντάλου 9, έπαιζε η κοπελίτσα της οποίας οι φωτό διακοσμούν τον χώρο. Πανέμορφη, έκοψε και έβαψε ξανθά τα μαλλιά της. Στο δωμάτιο βέβαια δεν λέει και πάρα πολλά αλλά είναι μαζί με την ʼννα Μαρία οι πιο όμορφες της περιοχής (για τα γούστα μου). Υποδήματα: γόβες, Βαθμολογία 6,5 (από προηγούμενη επίσκεψη)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία σκουρόχρωμη ν

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.562
Πόντοι
32.165
Επισης το θρεντ εχει ενα κουμπακι στα δεξια που λεει φορτωση. Αν καποιος αντμιν μπορει να μου το φτιαξει θα το ειμαι ευγνωμον

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Βαρδαρης

Τανταλου.
Αλουμινατο.  Το νο1 στην περιοχή Βαθμολογια:9

Ερος  Με επιφυλάξεις 7-8

Απεναντι Ασπρη πορτα  Σταθερά καλό  8

Πρασινο σπιτι. Εγω ειμαι fun. Φερνει και καμιά στρουμπουλή  που και που Αλλα παιζουν και κάποια special (οχι συχνά ομως)Βαθμολογια:8,50

Σαπφους.
Ανορθογραφο  Μάγκες μακρυά..........C

Απεναντι με σκαλάκια.  Καλο με τρελάρα τσατσο και αξιοπρεπες service. Βαθμολογια:7,50

Προμηθεως.
Σπίτι κάτω γωνία.  Αδιάφορο συνήθως Βαθμολογια:5

Μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Ετσι κ Ετσι...με ιδιότροπη τσατσα  αλλα συνήθως αξιοπρεπεις υπηρεσίες και παντα καθαροί χωροι.Βαθμολογια:7

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΛΟΥ.

Ανδρ.Γωργ.4.Ανάλογα με τις εποχές ..συστήνετε και σε ανωμαλάρες που την ψάχνουν με διάφορα αυταρχικά και περιεργα..κουλούρι,μαστιγια κτλ .Βαθμολογια:7,50

Ερως 16 Δεν εχω τρελαθει ακόμα με τις κοπέλες .Αναξιόπιστο αλλα το σώζει ο ωραιος χώρος. Βαθμολογια:7,20
La femme- Αναξιόπιστο αλλα το σώζει ο ωραιος χώρος. Βαθμολογια:7,20 Αυτα τα δυο πανε πακέτο με το κεφαλληνίας
Κεφαλληνίας.  Ανάλογα με τις εποχές ..συστήνετε και σε ανωμαλάρες που την ψάχνουν με διάφορα αυταρχικά και περιεργα..κουλούρι,μαστιγια κτλ .Βαθμολογια:8

26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ειμαι fun .Συστήνετε ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ και σε ανωμαλάρες που την ψάχνουν με διάφορα αυταρχικά και περιεργα..κουλούρι,μαστιγια κτλ Βαθμολογια:9

Κοροβάγκου. Συστήνετε ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ και ΕΠΙΒΆΛΕΤΑΙ σε ανωμαλάρες που την ψάχνουν με διάφορα αυταρχικά και περιεργα..κουλούρι,μαστιγια,SEX SHOW ΜΕ ΔΟΝΗΤΕΣ,Γκόμενες σοφιστικέ που τα κάνουν ολα και τρομακτική συλλογή ερωτικων βοηθημάτων στο βάθος του διαδρόμου για τα κωλαράκια των τολμηρών.
Εγω οταν τα ειδα εφυγα τρεχοντας....Για ακριβά γουστα  Βαθμολογια:9

Ιωαν.Κωλετη 17  Αξιόπιστο με χαλαρές αλλα κοκκαλιάρες γκόμενες. Βαθμολογια:8

Φεβρουάριος 2008
Αντε στείλτε καμιά βαθμολογία  να λάβουμε τα μετρα μας.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θα κανω και εγω ενα ρεπορτ στα κοντα και θα δωσω νουμερα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
στην περιοχη βαρδαρη πιστεω αξιζει μονο η τανταλου
και συγκεκριμενα αλουμινατο και το διπλανο
το ερος εχει την εμφανιση αλλ δεν εχει και την χαρη :grin:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.551
Πόντοι
216
Ti γίνεται με το Ερως 16;
Θα ανοιξει ποτε;
Ήταν ότι καλύτερο.
Γνωρίζει κανένας;

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: :jerking:Δεν υπαρχει λογος λειτουργιας ου συγκεκριμενου θρεντ,καθως υπαρχει αντιστοιχο θρεντ για ενημερωση για μπουρδελα,επισης μπορειτε να γραψετε την κριτικη σας και να διαβασετε κριτικες αλλων σε αντιστοιχο θρεντ!!!Μην ανοιγετε ανουσια θρεντ!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Born

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειστε πολυ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:καλα τα λεει ο αλλος :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

Born

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ερος εκλεισε μια και καλη

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom