Τοπρωτοποριακόανατρεπτικόcultπρόστυχοτολμηρόkinkyμοναδικόbourdela.com.

Ήταν μια από τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού του 2005 όταν τρεις φίλοι είχαν την ιδέα να ανοίξουν ένα site με κριτικές για οίκους ανοχής. Το bourdela.com έσκασε σα βόμβα στο Ελληνικό Internet την 1η Αυγούστου και έγινε αμέσως viral.

Από τότε, χάρη στη συμβολή της ολοένα αυξανόμενης κοινότητάς του, κάλυψε σταδιακά όλα τα είδη ενήλικης διασκέδασης και έγινε σημείο αναφοράς προς οτιδήποτε σχετικό με αγοραίο έρωτα και πορνογραφία, αλλά όχι μόνο.

Μετρώντας πάνω από 900.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, το bourdela.com είναι η μεγαλύτερη Ελληνική διαδικτυακή κοινότητα ενηλίκων, ένα από τα πιο δημοφιλή site στην Ελλάδα, και μια από τις πολύ γνωστές σελίδες στην Ευρώπη. Στο φόρουμ του, πέρα από τις συζητήσεις για τη βασική θεματολογία του site, υπάρχουν θέματα για τα πάντα σχεδόν, από διασκεδαστικά και αθλητικά/μουσικά μέχρι κοινωνικά και πολιτικά - μια μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας.

Την 1η Αυγούστου 2020, στα γενέθλια των 15 χρόνων του, το bourdela.com γνώρισε τη μεγαλύτερη αναβάθμιση της ιστορίας του (έργο πνοής). Νέα εμφάνιση και νέα πλατφόρμα πάνω στην οποία θα σχεδιάζονται συνεχώς καινούργιες λειτουργίες και εφαρμογές.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

1 Αυγούστου 2005, Αθήνα

Καλωσορίσατε στο bourdela.gr!

 


Καλοσωρίσατε στον καινούριο ιστότοπο bourdela.gr. Το bourdela.gr είναι ένας δικτυακός τόπος με λίστα απο οίκους ανοχής, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων για μπουρδέλα της Ελλάδος, σεξουαλικά θέματα, ερωτικές ιστορίες, και άλλα.Το site επιτρέπει χρήση πρόστυχων λέξεων, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ανώνυμα, είτε με δημιουργία λογαριασμού (account).


Το bourdela.gr διατηρεί λίστα οίκων ανοχής για όλη την Ελλάδα! Θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για οίκους ανοχής, όπως:

  • Φωτογραφίες και λεπτομερή στοιχεία
  • Πληροφορίες για την τοποθεσία
  • Βαθμολογία (rating)
  • Κριτική (review) του bourdela.gr
  • Κριτική (review) από χρήστες του bourdela.gr (μπορείτε και εσείς να στείλετε την εμπειρία σας)

1 Αυγούστου 2005, Αθήνα

12 Σεπτεμβρίου 2005

Από bourdela.gr σε bourdela.com


Η EETT (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομιών) απορρίπτει το domain name bourdela.gr επειδή περιλαμβάνει λέξη που προσβάλει τα δημόσια και χρηστά ήθη...

"Σας ενημερώνουμε ότι η διεύθυνση του site είναι από εδώ και στο εξής bourdela.com και ΟΧΙ bourdela.gr. Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα να ενημερώσετε όσους γνωρίζετε ότι μπαίνουν στο site ότι η διεύθυνση άλλαξε σε bourdela.com."

28 Φεβρουαρίου 2006

10.000 μέλη

Το site μετράει 10.000 εγγεγραμένα μέλη.

28 Φεβρουαρίου 2006

13 Δεκεμβρίου 2008

Από bourdela.com σε bourdela.tv


Ο τότε διαχειριστής του bourdela.com συνελήφθη στο σπίτι του ύστερα από ανώνυμες καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του για μαστροπεία και για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας. Το site έκλεισε για λίγες μέρες και επανήλθε με όνομα domain bourdela.tv.

5 Ιουλίου 2010

Το νέο bourdela.com


Επιστροφή στο "ιστορικό" domain και πολλές αλλαγές και λειτουργίες!

5 Ιουλίου 2010

3 Νοεμβρίου 2010

100.000 μέλη


Το site μετράει 100.000 εγγεγραμένα μέλη.

2 Σεπτεμβρίου 2013, Αθήνα

Αθώος ο πρώην διαχειριστής του bourdela.com!

Η πρώην διαχειριστής του site που είχε συλληφθεί το 2008, αθωώθηκε από τις κατηγορίες.

2 Σεπτεμβρίου 2013, Αθήνα

15 Αυγούστου 2020

200.000 μέλη!

200.000 εγγεγραμένα μέλη!
0
ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ
0
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
0
FORUM POSTS
0
ΜΕΛΗ