Δεν απαντάς με ωραίο τρόπο σχεδόν σε κανέναν που ρωτάει το οτιδήποτε, στο νήμα αυτό. Και είναι κρίμα, γιατί δεν νομίζω ότι έχεις κακές προθέσεις. Δεν αξίζει, ειλικρινά, να προσβάλλεις έστω μέσω του γραπτού λόγου οποιονδήποτε ρωτάει κάτι.
Αν δεν θες να του απαντήσεις, απλά αγνόησέ τον. Το επισημαίνω επειδή έχω παρατηρήσει πολλές φορές να το κάνεις.
Επί παραδείγματι, αυτός ο χρήστης Darrow, ποιά ακριβώς "παπαριά" έγραψε εδώ και του επιτίθεσαι προσωπικά; Δεν είδα να γράφει "παπαριές", μια ερώτηση είδα να κάνει για ξενοδοχεία. Σε πείραξε που έγραψε ότι ίσως είσαι σε λάθος site, επειδή του είπες αρχικά ότι δεν πρέπει να πάει εκεί απλά για να γ@μήσει; Γι'αυτό αντέδρασες έτσι; Σιγά τα αυγά. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης. Μην χαλιέσαι.
Καλό μήνα να έχουμε.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Η ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΡΙΒΩς ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, αντι να δινουμε οσες πληροφοριες εχουμε, καινα παιρνουμε και εμεις οτι μας κανει , αρχιζει πολλες φορες μια κατασταση μαχης, ποιος εχει δικαιο πχ,Ελοιπον ακουστε αυτο ,μηπως και καταλαβετε κατι.Πηγα πρωτη φορα στο Πουκετ το 2005, μετα πηγα Μπαλι ,Κουαλα Λουμπουρ, Κουβα και κατεληξα το 2009, πως για εμενα και επειδη ηθελα τοτε μπορουσα μονο δεκ 15- Ιανουαριο 15, και πολλες ηταν 30 ημερες μη χασω και τη δουλεια μου.Τωρα εχω την ανεση να παω 60 ημερες και αυτο κανω.Ο λογος για εμενα ειναι καθαρα να κανω το χειμωνα καλοκαιρι , εδω που εχω μετακομισει μονιμα απο το 1997, εχω τη θαλασσα στα 100 μετρα απο το σπιτι μου.εχω τρελα ,ψωνιο η οπως σας αρεσει να κολυμπω καθε μερα 2,5-3 ωρες , μολις γυρισα απο αυτο .αγαια εμενα το Πουκετ ειναι ακριβως αυτο που μου ταιρειαζει.εδω απο Οκτωβριο και εως Μαιο εχει νεκρα μετα τις 7 δεν βλεπεις ανθρωπο εξω ,ενω τωρα ειναι φουλ.Ετσι αυτο που θελω ειναι να ειμαι και σεφασαρια να βλεπω κοσμο , αλλα και να μην κοιμαμαι μεσα στη φασαρια.Ετσι βρηκα με το μηνα διαμμερισμα και μαλιστα απο Ελληνα εκει , και μου κανει και μια φιλικη χαμηλη τιμη ,Το προγραμμα μου 2 φορες την ημερα κολυμβηση ,και μετα βολτα στο εμπορικο στη Πατογκ , καμμια φορα κανα μασαζ , απο εκει εχω βρφει οτι ειχα στο παρελθον απο θεμα γκομενας , και μαλιστα και σαν σχαση οκ λεμε τωρα, και δεν πινω καθολου αλκοολ , και δεν μου αρεσει η μπαγκλα μετα τις 11 , εχει γεμισει απο γυφτοτουριστες καιοχι μονο.Αυτα ομως ειναι υποκειμενικα , ειναι οτι αρεσει σε εμενα , φανταζεστε να οπως εδω ο ανθρωπος που θελει ησυχια να του ελεγα να παει εκει μεσα στη φασαρια ,θα ηταν σαν να ηθελα να τον εκδικηθω α χα χα.Για αυτο να λεμε παντ;α ειναι μεγαλη Χωρα εχει τα παντα απο πενταστερα πανακριβα ξενοδοχεια εως και διαμονη με το μηνα με 200 και πανω ευρω μολις., οτι θελει από διακοπες ο καθε ενας αυτο να ψαξει , και ποτε να μη λετε πως αυτο ειναι λαθος στις διακοπες δεν ειναι η δουλεια μας ,οτι μας λειπει και για οτι ψαχνουμε ειναι σωστο για εμας και ναι μπορει να ειναι εντελως λαθος για τον η τους αλλους .μονο μη μιλταε ασχημα η επιθετικα δεν υπαρχει λογος Υ.Γ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΕΝΑς ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΗς ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΝΙς ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΕΠ Α ΡΕ ΤΥΧΕΡΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙς ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙς ΕΚΕΙ κατω γαμας με 5 ευρω ,και του απαντησα αν νομιζεις πως με 5 ευρω θα γαμησεις σε βλεπω να βγαζεις καλους απο τη ιδιοχειρη χρηση α χα χα πολυ γελιο τελικα.