argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.063
- Πόντοι
- 16.235
Τι ρύζι να σας ρίξουμε;
Νυχακι ,Καρολίνα η μπασμάτι για ανατολίτικη νότα;
Τι ρύζι να σας ρίξουμε;
Μόνο το ακριβόΤι ρύζι να σας ρίξουμε;
Καριολινα αρέσει στον γαμπρό...Τι ρύζι να σας ρίξουμε;
Μωράκι μου χρωστώ ταξίδι δειναρικες ΆλπειςΚαριολινα αρέσει στον γαμπρό...
O,τι θέλετε....πάντα τέτοια!!Καριολινα αρέσει στον γαμπρό...
Μονο θάλασσα θέλω...Μωράκι μου χρωστώ ταξίδι δειναρικες Άλπεις
Βαλπαραισο ?Μονο θάλασσα θέλω...![]()
Σκεφτόμουν για Καρθαγενη Κωλομβιας....Βαλπαραισο ?

Κωστακη να ριχνει ρομαντικο χεσιμο ειχε η παραλια τους ή να του βγαλουμε εισιτηριο?Εχει κ.πιο έξω παραλία γυμνηστων όσο μου είπαν
Αλλά μονο απο μακριά έβγαλα φωτο
Εξάλλου εδω έχομε την κινετα κ ποιος ο.κογοε μα τρέχουμε εκει
Αν διαβαζεις με τον κορεκτορα του βολκανη, διαβαζεις και γραμμικη β.Είσαι κορυφή φίλε μας ταξιδεύεις και έχω συνηθίσει και το auto correct σου εύγε
Του Αγίου Νικολάου η εκκλησία?'''''''Μια φώτο από το καμπαναριό στο Μπάρι εδώ είχαν στηθεί Γερμανοί σκοπευτές στο β και ριχνανε
θυμαμαι πριν χρόνια μια γκομενα Ιταλιδα απο τον βορρά, να μου εξηγει πως η Καλαμπρεζοι ειναι οι χειρότεροι άνθρωποι στην Ιταλια, ψεύτες, απατεώνες και άλλα ωραία.Του Αγίου Νικολάου η εκκλησία?'''''''
Η πολη καλημέρα δέχεται γραφική απλώς έχει την ελληνόφωνη κοινότητα που μιλάει grico
Στη καλαμπρια μιλανε grecanica ''μια αλλη ελληνική διακεκτο που μοιάζει
Aλλη χωρα η νότια με τη Βόρειαθυμαμαι πριν χρόνια μια γκομενα Ιταλιδα απο τον βορρά, να μου εξηγει πως η Καλαμπρεζοι ειναι οι χειρότεροι άνθρωποι στην Ιταλια, ψεύτες, απατεώνες και άλλα ωραία.
κούναγα το κεφάλι μου με κατανόηση (ηταν ωραία γκομενα) και σκεφτόμουν απο μέσα μου : «μιλας για το αίμα μας κυρια μου! Το δωρο μας στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας σου….αχάριστη!».