Νέα

Magna Graecia ελληνόφωνα χωριά road trip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356
Aλλη χωρα η νότια με τη Βόρεια
Σαν φύση πλην των Άλπεων με διαφορά πιο ωραία η νότια Ιταλία κ Σικελία
Σαν πόλεις κτίρια ισως η κεντρική κ βόρεια όμως Σαν γεωγραφική θέση οι πόλεις τηε νκτιας Ιταλίας πιο ωραίες κ πιο γραφικές

Σαν κουζίνα με διαφορά οι νότιοι αφού εχουν κ φαγητά στο φούρνο
Φυσικα, δεν το συζηταμε.
Και οι ιδιοι οι Ιταλοι το λενε πως ο Νοτος ειναι πιο ομορφος.
Αλλιως ο Ακραγαντας και ο Κροτωνας θα ηταν στη Φλωρεντια και πιο πανω…
Ξερανε οι αρχαιοι ημων που πηγαιναν να στησουν τσαρδι…

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
446
Επειδή έχω πάει κι εγώ Ν. Ιταλία, είναι πανέμορφη, έχει ωραίες παραλίες, φανταστικές πόλεις, αρχαία, μυρίζει Ελλάδα, και είναι και αρκετά οικονομικά. Ένας προορισμός που πρέπει όλοι οι Έλληνες να πάνε. Αρχαίες Ελληνικές αποικίες χτισμένες σε μοναδικά μέρη, ο Τάραντας η μοναδική αποικία των Σπαρτιατών με εκπληκτικά μουσεία.

Από όσα θυμάμαι θα τα γράψω στα Ελληνικά, να διορθώσω και τον @sex volcano που έκανε λάθος σε μερικές ονομασίες:
Τάρας, Οτράντο (Υδρούς), Λεύκα, Καλλίπολις (Gallipoli), Μονόπολις, Πολιλιάνο α Μάρε, Οστούνι, Λέτσε, Αλμπερομπέλο, Μάτερα, και όλα αυτά μόνο στην Απουλία. Από την άλλη πλευρά στην Καμπανία άλλες τόσες πόλεις με φανταστικούς αρχαιοελληνικούς ναούς! Πανέμορφες πόλεις, ωραία ζωή, φαγητό, θάλασσες και παραλίες πολύ καλές ειδικά ανατολικά. Αφήστε τα Ελληνικά νησιά για μια χρονιά, πάρτε το αμάξι και τραβάτε να δείτε πού πήγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ίδρυσαν τις αποικίες τους. Αξίζει και δεν κοστίζει και πολύ.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.334
Πόντοι
48.917
Επειδή έχω πάει κι εγώ Ν. Ιταλία, είναι πανέμορφη, έχει ωραίες παραλίες, φανταστικές πόλεις, αρχαία, μυρίζει Ελλάδα, και είναι και αρκετά οικονομικά. Ένας προορισμός που πρέπει όλοι οι Έλληνες να πάνε. Αρχαίες Ελληνικές αποικίες χτισμένες σε μοναδικά μέρη, ο Τάραντας η μοναδική αποικία των Σπαρτιατών με εκπληκτικά μουσεία.

Από όσα θυμάμαι θα τα γράψω στα Ελληνικά, να διορθώσω και τον @sex volcano που έκανε λάθος σε μερικές ονομασίες:
Τάρας, Οτράντο (Υδρούς), Λεύκα, Καλλίπολις (Gallipoli), Μονόπολις, Πολιλιάνο α Μάρε, Οστούνι, Λέτσε, Αλμπερομπέλο, Μάτερα, και όλα αυτά μόνο στην Απουλία. Από την άλλη πλευρά στην Καμπανία άλλες τόσες πόλεις με φανταστικούς αρχαιοελληνικούς ναούς! Πανέμορφες πόλεις, ωραία ζωή, φαγητό, θάλασσες και παραλίες πολύ καλές ειδικά ανατολικά. Αφήστε τα Ελληνικά νησιά για μια χρονιά, πάρτε το αμάξι και τραβάτε να δείτε πού πήγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ίδρυσαν τις αποικίες τους. Αξίζει και δεν κοστίζει και πολύ.
Ολοσωστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom