Βλέπω την κλήρωση αρκετά δύσκολη. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι η εικόνα των ομάδων στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Έτσι ας ευχηθούμε μια καλή πορεία στον τροπαιουχο του Conference League 2024 χωρίς ωστόσο να υπερτιμαμε προσδοκίες δεδομένης της ποιότητας κάποιων εκ των ομαδων που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.970
- Πόντοι
- 10.656
εν τω μεταξυ ρε μλκ τι φτυσιμο ειναι αυτο... Ρεαλ Μπαρτσα και η καλυτερη αρσεναλ της 10ετιας....
Στα θετικα βεβαια οτι το προγραμμα ξεκιναει γαμιωντας αλλα στην πορεια θεωρητικα μπορεις να κανεις σερι 3+ νικων. Τι να κανεις, αυτα εχουν τα σαλονια, ή θα δειξουμε τα αρχιδια μας ή θα γαμηθουμε... Ειδικα η μπαρτσα εκτος ειναι εφιαλτης αλλα ας μην το σκεφτομαστε ακομα, ο Γιαμαλ πρεπει να φυγει με φορειο απτο 10λεπτο αν θελουμε αποτελεσμα
Στα θετικα βεβαια οτι το προγραμμα ξεκιναει γαμιωντας αλλα στην πορεια θεωρητικα μπορεις να κανεις σερι 3+ νικων. Τι να κανεις, αυτα εχουν τα σαλονια, ή θα δειξουμε τα αρχιδια μας ή θα γαμηθουμε... Ειδικα η μπαρτσα εκτος ειναι εφιαλτης αλλα ας μην το σκεφτομαστε ακομα, ο Γιαμαλ πρεπει να φυγει με φορειο απτο 10λεπτο αν θελουμε αποτελεσμα

Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.663
- Πόντοι
- 10.446
μετά την ακμή έρχεται η παρακμή, αλλά αυτό το δικό σας, δεν έχει τελειωμό ρε συ....απ το κακό στο χειρότερο....Χτύπα κι άλλο, 12 χρόνια τρώω ξύλο και ακόμα είμαι εδώ...
Μακάρι το χθεσινό να ήταν ο πάτος του βαρελιού. Προσωπικά αν βγούμε στις θέσεις 8 με 10 θα είμαι κομπλέ, όχι ικανοποιημένος. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια αρρώστια σε μία ομάδα για τόσα χρόνια μετά από μία χρυσή εποχή.
και στα καλά νέα της ημέρας έρχεται και η Λεβερκούζεν του Τεν Χαγκ στο Καραϊσκάκης....

θα του βάλουμε 3 μπαλάκια, θα απολυθεί ο μαλάκας και θα πάει πάλι United να συνεχίσει το έργο του που άφησε στη μέση ....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.747
- Πόντοι
- 28.246
Όποιος φοβάται, αλλάζει κανάλι ή πέφτει για ύπνο την ώρα των αγώνωνΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΕΣ
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.970
- Πόντοι
- 10.656
εσυ τυπε την 4η αγωνιστικη κοιτα να αλλαξεις αβαταρμετά την ακμή έρχεται η παρακμή, αλλά αυτό το δικό σας, δεν έχει τελειωμό ρε συ....απ το κακό στο χειρότερο....
και στα καλά νέα της ημέρας έρχεται και η Λεβερκούζεν του Τεν Χαγκ στο Καραϊσκάκης....
θα του βάλουμε 3 μπαλάκια, θα απολυθεί ο μαλάκας και θα πάει πάλι United να συνεχίσει το έργο του που άφησε στη μέση ....![]()

Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.663
- Πόντοι
- 10.446
Φίλε καλώς ήλθες, αλλά μιλάς σχεδόν ακαταλαβίστικα,Βλέπω την κλήρωση αρκετά δύσκολη. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι η εικόνα των ομάδων στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Έτσι ας ευχηθούμε μια καλή πορεία στον τροπαιουχο του Conference League 2024 χωρίς ωστόσο να υπερτιμαμε προσδοκίες δεδομένης της ποιότητας κάποιων εκ των ομαδων που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.
με μεστό λόγο, επιχειρήματα, και αξιοπρέπεια, με μια επίγευση ωριμότητας και πνευματικής καλλιέργειας....
εδώ κατά βαση είμαστε τελείως μπουρδέλο, μπορείς να μην είσαι τόσο σφιγμένος και αντικειμένικός
και να αφεθείς να απολαύσεις
ποδοσφαιρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου.....

απλά έχε υπόψη ότι ο @ΑΝΤΖΕΛΟ είναι λίγο άμπαλος ,
απλά δεν του το λέμε να μην τον στεναχωρήσουμε και του κοπεί η όρεξη,
γιατί είναι ευαίσθητος κρεατοφάγος και λιβερπουλάκιας....
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.663
- Πόντοι
- 10.446
και λεβερκούζεν βάλε....θα φάνε καλά οι γερμανίδες και τους έχω άχτι,PSV, Ajax, Paphos, Kairat 4 νίκες.. Τα άλλα τα βλέπω δύσκολα για κάτι παραπάνω.
από κάτι Φραϊμπουργκ και Άϊντραχτ έχουμε χάσει κατά κράτος ....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 46.129
- Πόντοι
- 6.756
ΓαμιολαΦίλε καλώς ήλθες, αλλά μιλάς σχεδόν ακαταλαβίστικα,
με μεστό λόγο, επιχειρήματα, και αξιοπρέπεια, με μια επίγευση ωριμότητας και πνευματικής καλλιέργειας....
εδώ κατά βαση είμαστε τελείως μπουρδέλο, μπορείς να μην είσαι τόσο σφιγμένος και αντικειμένικός
και να αφεθείς να απολαύσεις
ποδοσφαιρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου.....
απλά έχε υπόψη ότι ο @ΑΝΤΖΕΛΟ είναι λίγο άμπαλος ,
απλά δεν του το λέμε να μην τον στεναχωρήσουμε και του κοπεί η όρεξη,
γιατί είναι ευαίσθητος κρεατοφάγος και λιβερπουλάκιας....

Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.663
- Πόντοι
- 10.446
μην κοιτάς το αβαταρ ρε συ...είναι καλύψη - απόκρυψη..εσυ τυπε την 4η αγωνιστικη κοιτα να αλλαξεις αβαταρ![]()
κατά βάση μια σούβλα κοκορέτσι ήθελα να βάλω, αλλά δε γαμιέται...

ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 893
- Πόντοι
- 86
Νομίζω από 5 θέση και πάνω θα είναι άθλος !!!Βλέπω την κλήρωση αρκετά δύσκολη. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι η εικόνα των ομάδων στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Έτσι ας ευχηθούμε μια καλή πορεία στον τροπαιουχο του Conference League 2024 χωρίς ωστόσο να υπερτιμαμε προσδοκίες δεδομένης της ποιότητας κάποιων εκ των ομαδων που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.018
- Πόντοι
- 3.820
και λεβερκούζεν βάλε....θα φάνε καλά οι γερμανίδες και τους έχω άχτι,
από κάτι Φραϊμπουργκ και Άϊντραχτ έχουμε χάσει κατά κράτος ....
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.663
- Πόντοι
- 10.446
ρε συ Τεν Χαγκ προπονητή ΄έχουν και έφυγαν οι μισοί πάικτες...ούτε Ευρώπη δεν θα βγουν φέτος...πολλές όμως... για αυτό το παιχνίδι ε..
Οι ελληνικές ομάδες έχουν πετύχει και ανατροπές όταν παίζουν με μεγαθήρια. Ειδικά ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ έχουν χαρίσει στην χώρα αίγλη με τις εμφανίσεις τους χωρίς να παραγκωνιζω τις υπολοιπες ομάδες. Μια επιτυχία του ΟΣΦΠ όσο ψηλά και εάν φτάσει θα είναι προς όφελος του εθνικού ποδοσφαίρου. Μακάρι να πάει καλά.Νομίζω από 5 θέση και πάνω θα είναι άθλος !!!
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.663
- Πόντοι
- 10.446
dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.743
- Πόντοι
- 36.036
Φίλε ο Θεός μας φύλαξε και δεν πέρασε και η ΡέιντζερςΌποιος φοβάται, αλλάζει κανάλι ή πέφτει για ύπνο την ώρα των αγώνων

Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.810
- Πόντοι
- 3.506
Εχω κατι γνωστους στο Αλματι αμα σε ενδιαφερει καμια εκδρομηΦίλε ο Θεός μας φύλαξε και δεν πέρασε και η Ρέιντζερς![]()
SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 23.976
- Πόντοι
- 4.936
Είμαστε στο Champions League και είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!! Στην καλύτερη συλλογική ποδοσφαιρική οργάνωση ΠΡΈΠΕΙ να παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες. Διαφορετικά, υπάρχουν άλλες διοργανώσεις. Μόνο σαν ευλογία πρέπει να θεωρούμε ότι παίζουμε με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Άρσεναλ και όχι να κλαψωμουνιαζουμε. Αντιθέτως θα έπρεπε να γκρινιάζουμε που παίζουμε με Πάφο και Καιρατ. Γνώμη μου 

Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.747
- Πόντοι
- 28.246
Μια φίλη μου Καζάκα που την ρώτησα, δεν πρόλαβα να τελειώσω την κουβέντα μου, μόλις άκουσε Καιρατ, αυτή είναι ποδοσφαιρική ομάδα μου λέει. Γνωστή δηλαδή η αντίπαλος.Είμαστε στο Champions League και είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!! Στην καλύτερη συλλογική ποδοσφαιρική οργάνωση ΠΡΈΠΕΙ να παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες. Διαφορετικά, υπάρχουν άλλες διοργανώσεις. Μόνο σαν ευλογία πρέπει να θεωρούμε ότι παίζουμε με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Άρσεναλ και όχι να κλαψωμουνιαζουμε. Αντιθέτως θα έπρεπε να γκρινιάζουμε που παίζουμε με Πάφο και Καιρατ. Γνώμη μου![]()
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.465
- Πόντοι
- 17.085
Για πλάκα τους έχουμε όλους. Περίπατος προβλέπεται.. 

ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 893
- Πόντοι
- 86
Σωστά και αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε αλλά οι αντίπαλοι είναι πολύ καλές ομάδεςΕίμαστε στο Champions League και είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!! Στην καλύτερη συλλογική ποδοσφαιρική οργάνωση ΠΡΈΠΕΙ να παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες. Διαφορετικά, υπάρχουν άλλες διοργανώσεις. Μόνο σαν ευλογία πρέπει να θεωρούμε ότι παίζουμε με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Άρσεναλ και όχι να κλαψωμουνιαζουμε. Αντιθέτως θα έπρεπε να γκρινιάζουμε που παίζουμε με Πάφο και Καιρατ. Γνώμη μου![]()
Πόσες περνάνε στην επόμενη φάση ή είναι με βαθμολογία ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 49