ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 57.375
- Πόντοι
- 12.756
ΕτσιΡε οποίο μουνι και βρεθεί στο διάβα μας θα του γαμηθει ο κωλος.
ΕτσιΡε οποίο μουνι και βρεθεί στο διάβα μας θα του γαμηθει ο κωλος.
ΩραιαΡεαλ
Μπαρτσα
Αρσεναλ
Μπαγερ Νεβερκουπεν
Αιντχοβεν
Αγιαξ
Παφος
Κακξσξαηδξαηδγ
Μια χαρα.....
Ετοιμάσου αδερφέ. Θα στρωθουμε μπροστά από την 75αρα με μπύρες και Κοψιδια κσι θρύλο.
ναι μπερναμπεου εχουμε παειΜια χαρα ταξιδακι Βαρκελωνη για το ματσακι με τη Μπαρτσα.....

μετά την ακμή έρχεται η παρακμή, αλλά αυτό το δικό σας, δεν έχει τελειωμό ρε συ....απ το κακό στο χειρότερο....Χτύπα κι άλλο, 12 χρόνια τρώω ξύλο και ακόμα είμαι εδώ...
Μακάρι το χθεσινό να ήταν ο πάτος του βαρελιού. Προσωπικά αν βγούμε στις θέσεις 8 με 10 θα είμαι κομπλέ, όχι ικανοποιημένος. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια αρρώστια σε μία ομάδα για τόσα χρόνια μετά από μία χρυσή εποχή.

Όποιος φοβάται, αλλάζει κανάλι ή πέφτει για ύπνο την ώρα των αγώνωνΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΕΣ
εσυ τυπε την 4η αγωνιστικη κοιτα να αλλαξεις αβαταρμετά την ακμή έρχεται η παρακμή, αλλά αυτό το δικό σας, δεν έχει τελειωμό ρε συ....απ το κακό στο χειρότερο....
και στα καλά νέα της ημέρας έρχεται και η Λεβερκούζεν του Τεν Χαγκ στο Καραϊσκάκης....
θα του βάλουμε 3 μπαλάκια, θα απολυθεί ο μαλάκας και θα πάει πάλι United να συνεχίσει το έργο του που άφησε στη μέση ....![]()

Φίλε καλώς ήλθες, αλλά μιλάς σχεδόν ακαταλαβίστικα,Βλέπω την κλήρωση αρκετά δύσκολη. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι η εικόνα των ομάδων στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Έτσι ας ευχηθούμε μια καλή πορεία στον τροπαιουχο του Conference League 2024 χωρίς ωστόσο να υπερτιμαμε προσδοκίες δεδομένης της ποιότητας κάποιων εκ των ομαδων που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.

και λεβερκούζεν βάλε....θα φάνε καλά οι γερμανίδες και τους έχω άχτι,PSV, Ajax, Paphos, Kairat 4 νίκες.. Τα άλλα τα βλέπω δύσκολα για κάτι παραπάνω.
ΓαμιολαΦίλε καλώς ήλθες, αλλά μιλάς σχεδόν ακαταλαβίστικα,
με μεστό λόγο, επιχειρήματα, και αξιοπρέπεια, με μια επίγευση ωριμότητας και πνευματικής καλλιέργειας....
εδώ κατά βαση είμαστε τελείως μπουρδέλο, μπορείς να μην είσαι τόσο σφιγμένος και αντικειμένικός
και να αφεθείς να απολαύσεις
ποδοσφαιρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου.....
απλά έχε υπόψη ότι ο @ΑΝΤΖΕΛΟ είναι λίγο άμπαλος ,
απλά δεν του το λέμε να μην τον στεναχωρήσουμε και του κοπεί η όρεξη,
γιατί είναι ευαίσθητος κρεατοφάγος και λιβερπουλάκιας....

μην κοιτάς το αβαταρ ρε συ...είναι καλύψη - απόκρυψη..εσυ τυπε την 4η αγωνιστικη κοιτα να αλλαξεις αβαταρ![]()

Νομίζω από 5 θέση και πάνω θα είναι άθλος !!!Βλέπω την κλήρωση αρκετά δύσκολη. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι η εικόνα των ομάδων στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Έτσι ας ευχηθούμε μια καλή πορεία στον τροπαιουχο του Conference League 2024 χωρίς ωστόσο να υπερτιμαμε προσδοκίες δεδομένης της ποιότητας κάποιων εκ των ομαδων που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.