- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 120.912
- Πόντοι
- 97.923
Ο Ταρέμι είναι έξυπνη μεταγραφή.
Παίζει παντού στην επίθεση και έχει τεράστια εμπειρία.
Παίζει παντού στην επίθεση και έχει τεράστια εμπειρία.
Ούτε εμένα μου γιομίζει το μάτι. Μόνο δημιουργία έχει το παιδί αυτό. Ανασταλτικά δεν βλέπω πολλά πράγματα. Μακάρι ο Βαγγέλας να μου φέρει τον άλλον τον Κώστα από Αγγλία για στόπερ.Σιγα το κελεπούρι το μαντσα
Αν παραμονεύει σαν τον κλέφτη ποτε θα κάνει την μαλακια ο αντίπαλος στόπερ να ανοίξει λίγο παραπάνω το κοντρόλ ή να μην προστατεύσει καλά την μπαλα για να του την τσιμπήσει, και ξέρει να μοιράσει παιχνίδι περιφερειακα, με τον Βάσκο στον πάγκο θα σου πω εγώ αν τον έχει τρίτη επιλογή....Περυσι πάντως που τον είχα δει τον Ταρεμι με την Ίντερ σε κάμποσα παιχνίδια αδιάφορος ήταν... θα μου πεις για 3ος επιθετικός έρχεται.
Έκανε μαλακια και το ξέρει και ο ίδιος που πήγε εκεί. Και ο,τι έλεγε πέρυσι ήτανε μαλακίες και το ξέρει επίσης.....Στο ραδιο ακουσα ΠΑΛΙ!!!!!!!! για Ποντενσε. Υπάρχει περιπτωση; Πιστεύω οτι οι καλες του μερες εχουν περασει και θα ερθει επειδη παιζουμε τσου λου...
Και τσαμπα να ερθει δεν πιστευω οτι θα κανει κατι καλυτεροαπο αυτους που εχουμε. Μυριζει Μιραλας 2018...Έκανε μαλακια και το ξέρει και ο ίδιος που πήγε εκεί. Και ο,τι έλεγε πέρυσι ήτανε μαλακίες και το ξέρει επίσης.....
Και αν όντως ο Ολυμπιακός του έχει πει, λύσε συμβόλαιο και σε φέρνω πισω έχει ακόμα περισσότερη κωλοσφιξη.
Αυτό το έχω φοβηθεί κι εγώ...Και τσαμπα να ερθει δεν πιστευω οτι θα κανει κατι καλυτεροαπο αυτους που εχουμε. Μυριζει Μιραλας 2018...
Μια χαρα ειναι ο κοντος... Αν ειναι να ερθει ο κανενας ή κανας Μποιλερ παλι, χιλιες φορες ο κοντος....Στο ραδιο ακουσα ΠΑΛΙ!!!!!!!! για Ποντενσε. Υπάρχει περιπτωση; Πιστεύω οτι οι καλες του μερες εχουν περασει και θα ερθει επειδη παιζουμε τσου λου...

Έρχομαι κανονιερη, έρχομαι.....Μια χαρα ειναι ο κοντος... Αν ειναι να ερθει ο κανενας ή κανας Μποιλερ παλι, χιλιες φορες ο κοντος....
Ρε συ τι παρταλι ειναι αυτος ο Αμοριν.... Αμοριμ πως διαολο τον κελ....Τεν Χαγκ θα λετε κ θα κλαιτε...

ΝαιΈρχομαι κανονιερη, έρχομαι.....![]()

Μια χαρά ρε μλκ ματσαρεςΠαρε και μια Αρσεναλ.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρεαλ
Μπαρτσα
Αρσεναλ
Μπαγερ Νεβερκουπεν