Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.905
Πόντοι
10.656
ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΕΣ ολα ειναι υπολογισμενα, μου εστειλε μηνυμα η Μαρινα στο ινστα και μου εξηγησε ποιο ειναι το πλανο

1. Ρεαλ εντός ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΞΥΛΟ
  2. Μπάρτσα εκτός ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 5 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ μονο 3-0 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
  3. Λεβερκούζεν εντός ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 90' ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΚΟΛ
  4. Άρσεναλ εκτός ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ
  5. Αιντχοβεν εντός ΕΥΚΟΛΟ 3-0 ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
  6. Αγιαξ εκτός ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ
  7. Πάφος εντός ΦΙΛΙΚΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ 3-1 ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 2 ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
  8. Καιράτ εκτός ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ
εχουμε και λεμε, 5 νικες 1 ισοπαλια και 2 ηττες, μενουμε οριακα εκτος 8αδας, αλλα πετυχαινουμε καποιο σαπακι στα πλευ οφ και περναμε στους 8 :coffee:

Hotdesire

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
69
Πόντοι
0
Βλέπω την κλήρωση αρκετά δύσκολη. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι η εικόνα των ομάδων στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Έτσι ας ευχηθούμε μια καλή πορεία στον τροπαιουχο του Conference League 2024 χωρίς ωστόσο να υπερτιμαμε προσδοκίες δεδομένης της ποιότητας κάποιων εκ των ομαδων που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.905
Πόντοι
10.656
εν τω μεταξυ ρε μλκ τι φτυσιμο ειναι αυτο... Ρεαλ Μπαρτσα και η καλυτερη αρσεναλ της 10ετιας....

Στα θετικα βεβαια οτι το προγραμμα ξεκιναει γαμιωντας αλλα στην πορεια θεωρητικα μπορεις να κανεις σερι 3+ νικων. Τι να κανεις, αυτα εχουν τα σαλονια, ή θα δειξουμε τα αρχιδια μας ή θα γαμηθουμε... Ειδικα η μπαρτσα εκτος ειναι εφιαλτης αλλα ας μην το σκεφτομαστε ακομα, ο Γιαμαλ πρεπει να φυγει με φορειο απτο 10λεπτο αν θελουμε αποτελεσμα :coffee:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.599
Πόντοι
10.446
Χτύπα κι άλλο, 12 χρόνια τρώω ξύλο και ακόμα είμαι εδώ...
Μακάρι το χθεσινό να ήταν ο πάτος του βαρελιού. Προσωπικά αν βγούμε στις θέσεις 8 με 10 θα είμαι κομπλέ, όχι ικανοποιημένος. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια αρρώστια σε μία ομάδα για τόσα χρόνια μετά από μία χρυσή εποχή.
μετά την ακμή έρχεται η παρακμή, αλλά αυτό το δικό σας, δεν έχει τελειωμό ρε συ....απ το κακό στο χειρότερο....
και στα καλά νέα της ημέρας έρχεται και η Λεβερκούζεν του Τεν Χαγκ στο Καραϊσκάκης....:2funny:
θα του βάλουμε 3 μπαλάκια, θα απολυθεί ο μαλάκας και θα πάει πάλι United να συνεχίσει το έργο του που άφησε στη μέση ....:grin::grin::grin:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.905
Πόντοι
10.656
μετά την ακμή έρχεται η παρακμή, αλλά αυτό το δικό σας, δεν έχει τελειωμό ρε συ....απ το κακό στο χειρότερο....
και στα καλά νέα της ημέρας έρχεται και η Λεβερκούζεν του Τεν Χαγκ στο Καραϊσκάκης....:2funny:
θα του βάλουμε 3 μπαλάκια, θα απολυθεί ο μαλάκας και θα πάει πάλι United να συνεχίσει το έργο του που άφησε στη μέση ....:grin::grin::grin:
εσυ τυπε την 4η αγωνιστικη κοιτα να αλλαξεις αβαταρ :knuppel:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.599
Πόντοι
10.446
Βλέπω την κλήρωση αρκετά δύσκολη. Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι η εικόνα των ομάδων στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Έτσι ας ευχηθούμε μια καλή πορεία στον τροπαιουχο του Conference League 2024 χωρίς ωστόσο να υπερτιμαμε προσδοκίες δεδομένης της ποιότητας κάποιων εκ των ομαδων που θα αντιμετωπίσει η ομάδα.
Φίλε καλώς ήλθες, αλλά μιλάς σχεδόν ακαταλαβίστικα,
με μεστό λόγο, επιχειρήματα, και αξιοπρέπεια, με μια επίγευση ωριμότητας και πνευματικής καλλιέργειας....
εδώ κατά βαση είμαστε τελείως μπουρδέλο, μπορείς να μην είσαι τόσο σφιγμένος και αντικειμένικός
και να αφεθείς να απολαύσεις
ποδοσφαιρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου.....:hi:

απλά έχε υπόψη ότι ο @ΑΝΤΖΕΛΟ είναι λίγο άμπαλος ,
απλά δεν του το λέμε να μην τον στεναχωρήσουμε και του κοπεί η όρεξη,
γιατί είναι ευαίσθητος κρεατοφάγος και λιβερπουλάκιας....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.599
Πόντοι
10.446
PSV, Ajax, Paphos, Kairat 4 νίκες.. Τα άλλα τα βλέπω δύσκολα για κάτι παραπάνω.
και λεβερκούζεν βάλε....θα φάνε καλά οι γερμανίδες και τους έχω άχτι,
από κάτι Φραϊμπουργκ και Άϊντραχτ έχουμε χάσει κατά κράτος ....

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.042
Πόντοι
6.756
Φίλε καλώς ήλθες, αλλά μιλάς σχεδόν ακαταλαβίστικα,
με μεστό λόγο, επιχειρήματα, και αξιοπρέπεια, με μια επίγευση ωριμότητας και πνευματικής καλλιέργειας....
εδώ κατά βαση είμαστε τελείως μπουρδέλο, μπορείς να μην είσαι τόσο σφιγμένος και αντικειμένικός
και να αφεθείς να απολαύσεις
ποδοσφαιρικές αναλύσεις υψηλού επιπέδου.....:hi:

απλά έχε υπόψη ότι ο @ΑΝΤΖΕΛΟ είναι λίγο άμπαλος ,
απλά δεν του το λέμε να μην τον στεναχωρήσουμε και του κοπεί η όρεξη,
γιατί είναι ευαίσθητος κρεατοφάγος και λιβερπουλάκιας....
Γαμιολα :tooth::sopase:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.599
Πόντοι
10.446

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
853
Πόντοι
86
Νομίζω από 5 θέση και πάνω θα είναι άθλος !!!

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
24
Like
3.018
Πόντοι
3.820
και λεβερκούζεν βάλε....θα φάνε καλά οι γερμανίδες και τους έχω άχτι,
από κάτι Φραϊμπουργκ και Άϊντραχτ έχουμε χάσει κατά κράτος ....
πολλές όμως... για αυτό το παιχνίδι ε..

Hotdesire

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
69
Πόντοι
0
Νομίζω από 5 θέση και πάνω θα είναι άθλος !!!
Οι ελληνικές ομάδες έχουν πετύχει και ανατροπές όταν παίζουν με μεγαθήρια. Ειδικά ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ έχουν χαρίσει στην χώρα αίγλη με τις εμφανίσεις τους χωρίς να παραγκωνιζω τις υπολοιπες ομάδες. Μια επιτυχία του ΟΣΦΠ όσο ψηλά και εάν φτάσει θα είναι προς όφελος του εθνικού ποδοσφαίρου. Μακάρι να πάει καλά.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.599
Πόντοι
10.446
1756403259376.png

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
63.594
Πόντοι
36.036
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.688
Πόντοι
3.506

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.727
Πόντοι
4.936
Είμαστε στο Champions League και είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!! Στην καλύτερη συλλογική ποδοσφαιρική οργάνωση ΠΡΈΠΕΙ να παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες. Διαφορετικά, υπάρχουν άλλες διοργανώσεις. Μόνο σαν ευλογία πρέπει να θεωρούμε ότι παίζουμε με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Άρσεναλ και όχι να κλαψωμουνιαζουμε. Αντιθέτως θα έπρεπε να γκρινιάζουμε που παίζουμε με Πάφο και Καιρατ. Γνώμη μου :hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.502
Πόντοι
28.246
Είμαστε στο Champions League και είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ!!! Στην καλύτερη συλλογική ποδοσφαιρική οργάνωση ΠΡΈΠΕΙ να παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες. Διαφορετικά, υπάρχουν άλλες διοργανώσεις. Μόνο σαν ευλογία πρέπει να θεωρούμε ότι παίζουμε με Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Άρσεναλ και όχι να κλαψωμουνιαζουμε. Αντιθέτως θα έπρεπε να γκρινιάζουμε που παίζουμε με Πάφο και Καιρατ. Γνώμη μου :hi:
Μια φίλη μου Καζάκα που την ρώτησα, δεν πρόλαβα να τελειώσω την κουβέντα μου, μόλις άκουσε Καιρατ, αυτή είναι ποδοσφαιρική ομάδα μου λέει. Γνωστή δηλαδή η αντίπαλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom