Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.722
Πόντοι
6.256
Για να καταλάβω σε αυτήν την σκληρή διαπραγμάτευση ποιος θα διαπραγματευθεί με ποιον και ποιος θα κάνει την καλύτερη συμφωνία ;:tooth:
Τυπε ειναι σκληρος καριολης ο Marinakis.....θα δυσκολευτει πολυ ο Μαρινακης να τα βρει μαζι του.:confused:

Στο μονο που ελπιζω ειναι να παρουμε πακετο τα λιμα ταλεντακια της Νοτιγχαμ δηλαδη φορ,στοπερ,εξτρεμ και φροντιστη και να μας κανει καμμια καλυτερη τιμη...:confused:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.394
Πόντοι
10.411

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Για να καταλάβω σε αυτήν την σκληρή διαπραγμάτευση ποιος θα διαπραγματευθεί με ποιον και ποιος θα κάνει την καλύτερη συμφωνία ;:tooth:
Δεσμεύτηκα δημόσια σε αυτό το νημα από την αρχή του καλοκαιριού ότι θα κάνω ταμείο την τελευταία μέρα. Αυτή είναι η 3η Σεπτεμβρη. Μέχρι τις δώδεκα το βράδυ μια μέρα πριν έχει ακόμα να κάνει μεταγραφές και να δηλώσει λίστα στην ΟΥΕΦΑ

:coffee:

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.627
Πόντοι
10.446
Έχουμε και λέμε ...
Στην αυριανή κλήρωση του CL ο Θρύλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα παρακάτω παρτάλια....
Δεν γράφω πολλές λεπτομέρειες, μόνο τα μέσα έξω...τα υπόλοιπα θα τα βρει η υπηρεσία....:hi:

Μέσα: Ρεάλ - Αϊντραχτ - Μπόντο - Κοπεγχάγη
Έξω: Λίβερπουλ - Ατλέτικο - Σλάβια - Πάφος

Καλή επιτυχία στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου
στην elite διοργάνωση του ποδοσφαίρου......:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

ΥΓ Αφού ο Μενσάς δεν θα έρθει και μάλλον πάμε για να έρθει ο Ταρέμης ( ρε πούστη από την Νίκαια είναι αυτός ?? )
άρα έρχεται ένας ακόμα ξένος ,
μάλλον ο στόπερ ο βραζιλιάνος και ο Αντίνος
που έχει κοινοτικό διαβατήριο ( επιμένω αυτός μπορεί να είναι ανηψιός του Αρτσούμπι )..

άρα ο πρόεδρας δεν έχει και πολλά περιθώρια να ελιχθεί...τι να φέρει δηλαδής περιπλέον ?
έτσι και φέρει πάλι κάνα μυρωδιά σαν τον Βρσάλικο και τον αφάνα θα τον πετσοκόψει ο παππούς...
φέτος σοβαρεύουν τα πράγματα ....αν δεν προσέξεις θα πέσει :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
46.070
Πόντοι
6.756
Έχουμε και λέμε ...
Στην αυριανή κλήρωση του CL ο Θρύλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα παρακάτω παρτάλια....
Δεν γράφω πολλές λεπτομέρειες, μόνο τα μέσα έξω...τα υπόλοιπα θα τα βρει η υπηρεσία....:hi:

Μέσα: Ρεάλ - Αϊντραχτ - Μπόντο - Κοπεγχάγη
Έξω: Λίβερπουλ - Ατλέτικο - Σλάβια - Πάφος

Καλή επιτυχία στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο του κόσμου
στην elite διοργάνωση του ποδοσφαίρου......:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

ΥΓ Αφού ο Μενσάς δεν θα έρθει και μάλλον πάμε για να έρθει ο Ταρέμης ( ρε πούστη από την Νίκαια είναι αυτός ?? )
άρα έρχεται ένας ακόμα ξένος ,
μάλλον ο στόπερ ο βραζιλιάνος και ο Αντίνος
που έχει κοινοτικό διαβατήριο ( επιμένω αυτός μπορεί να είναι ανηψιός του Αρτσούμπι )..

άρα ο πρόεδρας δεν έχει και πολλά περιθώρια να ελιχθεί...τι να φέρει δηλαδής περιπλέον ?
έτσι και φέρει πάλι κάνα μυρωδιά σαν τον Βρσάλικο και τον αφάνα θα τον πετσοκόψει ο παππούς...
φέτος σοβαρεύουν τα πράγματα ....αν δεν προσέξεις θα πέσει :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:
Ξεσουρωσες?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Αϊντραχτ - Μπόντο - Κοπεγχάγη
Σλάβια - Πάφος
Αυτούς ακριβώς σκεφτόμουνα χτες βράδυ και θέλω και εγώ. Αλλά πού τέτοια τύχη.

Και δεν είχα πιει χτες. Δεν ξέρω γιατί.

Άμα φέρει τον Αντινο και βγει συγγενής του Αρτσουμπι.... Την γάμησαμε. :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.101
Πόντοι
2.606
Τυπε ειναι σκληρος καριολης ο Marinakis.....θα δυσκολευτει πολυ ο Μαρινακης να τα βρει μαζι του.:confused:

Στο μονο που ελπιζω ειναι να παρουμε πακετο τα λιμα ταλεντακια της Νοτιγχαμ δηλαδη φορ,στοπερ,εξτρεμ και φροντιστη και να μας κανει καμμια καλυτερη τιμη...:confused:
Θα φέρνει τα έγραφα δικαστικός επιμελητής από το ένα γραφείο στο άλλο για υπογραφές και τα αντίγραφα θα βγαίνουν στο ίδιο φωτοτυπικό και για τις δύο ομάδες :tooth:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.175
Πόντοι
46.423

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Δεν έχει Μάντσα αν κλείσει η μεταγραφή. (μακάρι) Πιάνει θέση ξένου ο Ιρανός. Και πλέον πάμε σε δυο κοινοτικούς εξτρέμ και στόπερ.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.175
Πόντοι
46.423
Ο Ταρέμι είναι έξυπνη μεταγραφή.

Παίζει παντού στην επίθεση και έχει τεράστια εμπειρία.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Σιγα το κελεπούρι το μαντσα
Ούτε εμένα μου γιομίζει το μάτι. Μόνο δημιουργία έχει το παιδί αυτό. Ανασταλτικά δεν βλέπω πολλά πράγματα. Μακάρι ο Βαγγέλας να μου φέρει τον άλλον τον Κώστα από Αγγλία για στόπερ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Μάλλον και με τον Βόλο εκτός ο Γιάρεμτσουκ, έχει ενοχλήσεις πάλι εκεί που ήταν καλά προχτές. Τι στο πούτσο και κλάταρε ο Ουκρανός;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.722
Πόντοι
6.256
Περυσι πάντως που τον είχα δει τον Ταρεμι με την Ίντερ σε κάμποσα παιχνίδια αδιάφορος ήταν... θα μου πεις για 3ος επιθετικός έρχεται.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Περυσι πάντως που τον είχα δει τον Ταρεμι με την Ίντερ σε κάμποσα παιχνίδια αδιάφορος ήταν... θα μου πεις για 3ος επιθετικός έρχεται.
Αν παραμονεύει σαν τον κλέφτη ποτε θα κάνει την μαλακια ο αντίπαλος στόπερ να ανοίξει λίγο παραπάνω το κοντρόλ ή να μην προστατεύσει καλά την μπαλα για να του την τσιμπήσει, και ξέρει να μοιράσει παιχνίδι περιφερειακα, με τον Βάσκο στον πάγκο θα σου πω εγώ αν τον έχει τρίτη επιλογή....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Χαιρετίσματα.... Δεν έρχεται.

Milfshake

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2024
Like
151
Πόντοι
1
Υποθετικά μιλωντας ,πώς σας φαίνεται η ακόλουθη κλήρωση : Παρί ,Τσέλσι , Βιγιαρεάλ , Γιουβέντους ,Τοτεναμ , Σπόρτιγκ , Μπιλμπάο , Καιράτ ;

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.867
Πόντοι
4.936
Στο ραδιο ακουσα ΠΑΛΙ!!!!!!!! για Ποντενσε. Υπάρχει περιπτωση; Πιστεύω οτι οι καλες του μερες εχουν περασει και θα ερθει επειδη παιζουμε τσου λου...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.562
Πόντοι
28.246
Στο ραδιο ακουσα ΠΑΛΙ!!!!!!!! για Ποντενσε. Υπάρχει περιπτωση; Πιστεύω οτι οι καλες του μερες εχουν περασει και θα ερθει επειδη παιζουμε τσου λου...
Έκανε μαλακια και το ξέρει και ο ίδιος που πήγε εκεί. Και ο,τι έλεγε πέρυσι ήτανε μαλακίες και το ξέρει επίσης.....

Και αν όντως ο Ολυμπιακός του έχει πει, λύσε συμβόλαιο και σε φέρνω πισω έχει ακόμα περισσότερη κωλοσφιξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom