Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το βλεπω ηδη να ερχεται....
ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ
Στάινμπεκ/Ανατολικά της Εδέμ/Το σπίτι της Κέιτ!παντως αν υπηρχε στουντιο για πολλη βρωμικα παιχνιδια οπως scat vomix θηλασμους κτλ θα δουλευε καργα λεμε!!!!
Ξέρει κανείς εάν και που μπορώ να το βρω; Εννοώ γυναίκα που να έχει γάλα το στήθος της. Στην ανάγκη μου κάνει και ερασιτέχνιδα.
Καλά, θα υπήρχε περίπτωση να ήταν επαγγελματίας; Για να έχει γάλα πρέπει να είναι λεχώνα, δηλαδή για κανά χρόνο.
Άσε να το πιει το παιδάκι...
αποθημένα?Ξέρει κανείς εάν και που μπορώ να το βρω; Εννοώ γυναίκα που να έχει γάλα το στήθος της. Στην ανάγκη μου κάνει και ερασιτέχνιδα.

Και στον εναμισι χρονο μπορει να υπαρχει....Καλά, θα υπήρχε περίπτωση να ήταν επαγγελματίας; Για να έχει γάλα πρέπει να είναι λεχώνα, δηλαδή για κανά χρόνο.
Άσε να το πιει το παιδάκι...
γιατι θηλασες προσφατα;τι λες τοτεΚαι στον εναμισι χρονο μπορει να υπαρχει....
Σου μιλαω εκ πειρας...
Προσφατα οχι. Παει καμια τετραετια. Αλλα η κυρια ειχε κορη 18 μηνων.γιατι θηλασες προσφατα;τι λες τοτε
κριτικη οχι δε κανει,αλλα ποσο ρατσισμο δειχνει το ποστ σου ειναι εμφανες.Η γνώμη μου πάντως είναι ότι μεγαλύτερη ανωμαλία είναι να μπαίνει μια γυναίκα στο bourdela και να συμμετέχει σε συζητήσεις για το πώς γαμανε οι άντρες τις πουτανες παρά ένας άντρας που ζητάει πληροφορίες για lactation φετίχ. Μπαίνει εδώ μέσα η κάθε αγαμητη και κάνει υψηλή κριτική.
Και στον εναμισι χρονο μπορει να υπαρχει....
Σου μιλαω εκ πειρας...
μη σοβαρο,εννοεις.Τι ακριβως βρισκεις ασοβαρο?