Νέα

Σας αρέσουν οι πολύ χοντρές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
στ 4 ολες οι τριπες ειναι ποιημα ...τ χω αποδιξει αλλοστε !!!!!!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Έψαξα να βρω αντίστοιχο νήμα, και αυτά που βρήκα ήταν πριν απο 16 και πριν απο 7 χρόνια, οπότε πάμε να παραθέσουμε τις εμπειρίες / γνώμες μας

Γουστάρετε να γαμάτε χοντρές? Και όταν λέω χοντρές δεν εννοώ μερικά παραπάνω κιλά, μιλαω για ΧΟΝΤΡΕΣ

Εγώ στο θεωρητικό κομμάτι και όταν βλέπω τσόντα με χοντρες καυλωνω φουλ, αλλά τις προάλλες βγήκα με μια, και ένιωσα πολύ κριντζ με τον εαυτό μου καθώς είμαι πολύ γυμνασμένος και ωραίος (όπως το μέσο μέλος του μπου), που βγαίνω, και φλερτάρω με μια που με περνάει 50 κιλά...άσε που της έβαλα δάχτυλο, και η μυρωδιά ήταν...άστα... Τώρα με παρακαλάει να την γαμήσω...οπότε θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες των περπατημένων μελών του μπου. Έχετε γαμήσει ΠΟΛΥ χοντρή? Πως ήταν? Απο θέμα υγιεινής? Πείτε μας την ιστορία σας
Ενας φιλος που ειχε παντρευτει με μια με πολλα κιλα.
Μια νυχτα σ ενα μπαρ, ειχαμε σουρωσει ολοι και αρχισε να μας λεει για το πως κανει σεξ με την χοντρη. Να μην τα πολυλογο στο πενταλεπτο ειχα ξερασει.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
834
Πόντοι
81
Γενικά είναι νοσηρό αυτό το πράμα με τη χοντρογαμία.

Αν έχεις ξεκινήσει με νορμάλ γυναικεία σώματα, στην πρώτη χοντρή θα τσινήσεις άσχημα. Άντε αν είσαι μερακλής θα κεντράρεις σε τσιμπουκάρες και βυζάρες και θα ανταπεξέλθεις, αλλά θα σου μείνει το στίγμα της ντροπής. Ως ανέκδοτο και άπαξ ΟΚ, σώνεσαι. Όταν αρχίσει να γίνεται συνήθεια ή αν σε καταραστούν οι Θεοί και γίνει η γυναίκα σου μπόμπος, ξεκινά το μεγαλύτερο κακό : εκλογικεύεις και κανονικοποιείς τις πατσές. Αρχίζεις να τα θεωρείς φυσιολογικά τα καπούλια τα ιπποποταμίσια. Είναι άσχημη λούμπα και θέλει ακάματο σκάψιμο σε ποιοτικές συλφίδες για να διατηρείς επαφή με την πραγματικότητα και το Ωραίο.

Έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης εδώ αδέρφια : όποιος κυνηγά χοντρή και της δίνει αξία, νομιμοποιεί την ασέβειά της απέναντι σε κάθε αρχή αισθητικής. Ειδικά δε όταν μου ξερνά ο αλγόριθμος του Ίνσταγκραμ κάτι μπαζόλες πιτσιρίκες που αντί να ράψουν το στόμα και να λιώσουν στη γυμναστική είναι ανερυθρίαστα υπέρβαρες κι έχουν πυρφόρους να τους ακουμπάνε εκατοντάδες ευρώ για γαμησοβίντεο εκεί πια ξέρω πως η σεξουαλική υγεία του κόσμου μένει στις στιβαρές και πολύπαθες μεσήλικες πλάτες μας.

ΥΓ Μιλάω για μακροχρόνιες σχέσεις, ραντεβού και σοβαρά πράγματα. Τώρα για παρτούζα, swinging, ανωμαλία και γαμησοβραδιά φέρτε ό,τι θέτε, αρκεί να έχουν σωστή διάθεση και νοοτροπία. Θέλουν προσοχή όμως αυτά, γιατί ό,τι γαμάς περισσότερο, εκεί κολλάς στο τέλος.

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.346
Πόντοι
206
κι όμως, δεν σας λέω μαλακίες, το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά.
προσεχε με αυτα τα πραγματα, τα κονδυλώματα καραδοκούν. Θα τα κουβαλας μια ζωη μετα δεν φεύγει ο ιος. Και τι θα λες στις γυναικες μετα;
Και καποτα να φορας δεν προστατευει τη ριζα του πουτσου

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
91
Like
13.064
Πόντοι
12.436
προσεχε με αυτα τα πραγματα, τα κονδυλώματα καραδοκούν. Θα τα κουβαλας μια ζωη μετα δεν φεύγει ο ιος. Και τι θα λες στις γυναικες μετα;
Και καποτα να φορας δεν προστατευει τη ριζα του πουτσου
δηλ. μπορεί τα όξινα κολπικά υγρά να είναι ένδειξη για κονδυλώματα; Δεν άρπαξα κάτι πάντως. Είναι και κάτι 10ετίες πίσω αυτή η ιστορία.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.744
Πόντοι
2.356
Από μυρωδιές κι εμένα κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Ήταν η μόνη κοπέλα που δεν μπορούσα να γλείψω, ενώ γενικά μου αρέσει. Μάλιστα είχε περίεργο μουνί. Δεν διέκρινες χείλη, ήταν απλά μια τρύπα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Το άλλο περίεργο είναι που όταν ήταν εκείνη από πάνω μου και έχυνε, τα υγρά της με έτσουζαν. Έντονα. Επίσης δεν μου έχει ξανασυμβεί με άλλη.
Μήπως ήταν trasformer, τύπε; :confused:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
956
Πόντοι
96
Ναι μου αρέσουν όταν κάνουν δίαιτα...

Tzonis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
9
Like
728
Πόντοι
301
Mia fora to dokimasa kai emejne sti mesi sta niata mou 20kai..kai akoma exo efialtes to paxio tis mouni aksyristo me kokkines fleves sta podia,mpoutia,spyrakia pantou sti plati kato apo ta byzia prosopo,skazmeni sarka sto plai sta byzia sti koilia ragades pantou kati elies me mia makritrixa wtf ena mouni me kati xeilia mayra sas leo mia aidia sketi enoite pos i mboxa tis aperigrapti oso kai na plenotan ksernage to soma tis toxsines enoite pos den gamisame kai apo tote den pa nane i belucci makriaaaaaa

Negroni

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
327
Πόντοι
20
Mia fora to dokimasa kai emejne sti mesi sta niata mou 20kai..kai akoma exo efialtes to paxio tis mouni aksyristo me kokkines fleves sta podia,mpoutia,spyrakia pantou sti plati kato apo ta byzia prosopo,skazmeni sarka sto plai sta byzia sti koilia ragades pantou kati elies me mia makritrixa wtf ena mouni me kati xeilia mayra sas leo mia aidia sketi enoite pos i mboxa tis aperigrapti oso kai na plenotan ksernage to soma tis toxsines enoite pos den gamisame kai apo tote den pa nane i belucci makriaaaaaa
Σιχάθηκα γαμω την πουτανα μου

wavemaster69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
1.151
Πόντοι
201
Πλεον με 20+ χρονια πορνοεμπειριας και εχοντας γαμησει διαφορα σωματα εχω καταληξει πως ο αγαπημενος μου τυπος σωματος ειναι ο παρακατω:

1777295647249.png
1777295689034.png

Για κάποιους αυτο το σωμα ειναι χοντρης, για καποιους αλλους σαν εμενα, ειναι ζουμερη καβλιαρικη γαμευσιμη κορμαρα

Τελευταία τροποποίηση:

ujolk

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
193
Πόντοι
0
Πλεον με 20+ χρονια πορνοεμπειριας και εχοντας γαμησει διαφορα σωματα εχω καταληξει πως ο αγαπημενος μου τυπος σωματος ειναι ο παρακατω:

1777295647249.png
1777295689034.png

Για κάποιους αυτο το σωμα ειναι χοντρης, για καποιους αλλους σαν εμενα, ειναι ζουμερη καβλιαρικη γαμευσιμη κορματα
Χοντρή είναι τυπε. Απλά σου αρέσουν οι χοντρές.

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
12.591
Πόντοι
2.256

1777295647249.png
1777295689034.png

Για κάποιους αυτο το σωμα ειναι χοντρης, για καποιους αλλους σαν εμενα, ειναι ζουμερη καβλιαρικη γαμευσιμη κορματα
Συμφωνώ απόλυτα!!

Tzonis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
9
Like
728
Πόντοι
301

1777295647249.png
1777295689034.png

Για κάποιους αυτο το σωμα ειναι χοντρης, για καποιους αλλους σαν εμενα, ειναι ζουμερη καβλιαρικη γαμευσιμη κορμαρα
Den legete kontri ayti milame na kanei diples i koilia tis na exei mayrisei to derma sta mpoutia kai na exei kreatoelies sto zverko kai sto prosopo

Lefos33

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
566
Πόντοι
81

1777295647249.png
1777295689034.png

Ναι ρε φίλε ναι!Αυτό είναι το μεσογειακό σώμα μάγκες ,8 στις 10 γυναίκες στην ελλαδα είναι έτσι.Τα καλύτερα γαμησια κάνουν

Negroni

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Like
327
Πόντοι
20

1777295647249.png
1777295689034.png

Αν είχε λίγο μεγαλύτερο βυζι θα ήταν τοπ

Curvedone

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2026
Like
16
Πόντοι
0
Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι κι εδώ υπάρχουν διαβαθμίσεις. Σε γενικές γραμμές ωστόσο οι προσεγμένες γεματούλες ειναι αγαπημένη μου κατηγορία, και εχω τρομερές εμπειρίες μαζί τους. Βεβαια δεν περιγράφονται όλες απλά και μόνο απο το βάρος και το υψος. Ρολο παίζει και η κατανομή αυτού του συνδυασμού. Πχ νομιζω οτι μια γυναίκα σαν την Angel Deluca ανετα θα μπορούσε κανεις να την πει "χοντρη", αλλα για μενα ειναι τόσο κάβλα, που θα έχυνα για πάρτη της σε δευτερολεπτα

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.346
Πόντοι
206
δηλ. μπορεί τα όξινα κολπικά υγρά να είναι ένδειξη για κονδυλώματα; Δεν άρπαξα κάτι πάντως. Είναι και κάτι 10ετίες πίσω αυτή η ιστορία.
Μπορει να ησουν τυχερος. Σκεψου το κακο σεναριο ομως:
Τι θα λες στις μελλοντικες σου γκομενες; Θα παει το ματι τους εκει αμεσως και δεν το σωζεις. Μια ζωη στιγματισμενος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom