Νέα

Σας αρέσουν οι πολύ χοντρές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.263
Πόντοι
456
Νηματάρα. Χαρούμενη Κυριακή πσυχούλες μου.

Θεωρώ δεν υπάρχει μουνάκιας καριέρας που να μην έχει φορτώσει χοντρή σε κάποια φάση. Είναι μαθηματική βεβαιότητα. Όταν ασχολείσαι επαγγελματικά με το μουνί, θα συμβεί.

Όπως σωστά επισήμαναν οι συνάδελφοι, υπάρχουν κατηγορίες χοντρής. Τις νταρντάνες τις σφιχτές με τα Μαναρό-σώματα τις βάζουμε ξεχωριστά, είναι οι γυναίκες που ξεχειλίζουν από το φόρεμά τους και τις κυκλοφοράς και τρίζει ο τόπος. Οριακά δεν τις λες χοντρές καν.

Γενικά το σημάδι είναι να 'ναι το βυζί μεγαλύτερο από τον κώλο/μέση. Άβυζη χοντρή είναι παγιδευμένη αδύνατη στο λίπος, σφίγγεται η ψυχή σου με το κακό.

Μεγάλο ρόλο παίζει το κοινωνικό πλαίσιο. Θυμάμαι όταν ήμουν νιός και γύριζα στα ηλιόλουστα βουλεβάρτα, το θεωρούσα τεράστια ντροπή να κυκλοφορώ χοντρή ως σένιος δανδής. Έπεφταν επάνω μου τα επιτημιτικά βλέμματα από τις περαστικές μουνάρες κι ένιωθα τη ντροπή ('Τί πρόβλημα έχει αυτός και κυκλοφορεί χοντρή;') να καίει τα μάγουλά μου. Τις ίδιες μουνάρες που όταν ήμουν σόλο δεν με κοιτούσαν καν κι αντίστοιχα με αγνοούσαν όταν κυκλοφόραγα μοντέλες. Στα γαμήσια μια χαρά κυρίες ήσαν, αλλά το ίδιο ισχύει για κάθε σοβαρή παρτεναίρ, δεν παίζουν ρόλο τα κιλά, αλλά η καύλα, η διάθεση της γυναίκας να ικανοποιήσει το Βασιλιά Πούτσο.

Μια πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι η εξής : Αν μπορούσατε να ζείτε στη μέση του πουθενά με μια καυλοχοντρή σαν τη Samantha38G, να έχετε ένα OnlyFans και να κονομάτε από τα γαμήσια σας, εκτός κοινωνίας, μόνοι και τρελοί, πώς θα το βλέπατε τότε;

Το 'κυκλοφορώ μουνάρα' είναι σε πολύ μεγάλο βαθμο κοινωνική πίεση/κατασκεύασμα και δεν ρωτά ποτέ 'Πώς περνάς με τη μουνάρα; Είσαι ευτυχισμένος;' Βλέπει ο κόσμος ένα εργαλείο δυνατό και φαντάζεται ότι θα την έχεις στα τέσσερα όλη μέρα. Το αληθινό στοίχημα και το ανυπέρβλητο εμπόδιο, είναι να μείνει η γυναίκα καυλιάρα κι ερωμένη ουσιαστική σε βάθος χρόνου και μετά από παιδιά. Οι περισσότερες με το που εκπληρώνουν το βιολογικό προορισμό, συνταξιοδοτούν μουνί/βυζιά και βρισκόμαστε όλοι ευτυχισμένα στα κόκκινα φανάρια κάθε βράδυ. Όχι από επιλογή, αλλά από ανάγκη.

Ο πιο υποτιμημένος χρήστης-ποιητής του φορουμ...Θέλουμε και άλλα διηγήματα από την αμαρτωλή ζωή ενός επαγγελματία μουνοκυνηγού

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.744
Πόντοι
206

Θεωρώ δεν υπάρχει μουνάκιας καριέρας που να μην έχει φορτώσει χοντρή σε κάποια φάση. Είναι μαθηματική βεβαιότητα. Όταν ασχολείσαι επαγγελματικά με το μουνί, θα συμβεί.

Όπως σωστά επισήμαναν οι συνάδελφοι, υπάρχουν κατηγορίες χοντρής. Τις νταρντάνες τις σφιχτές με τα Μαναρό-σώματα τις βάζουμε ξεχωριστά, είναι οι γυναίκες που ξεχειλίζουν από το φόρεμά τους και τις κυκλοφοράς και τρίζει ο τόπος. Οριακά δεν τις λες χοντρές καν.

Γενικά το σημάδι είναι να 'ναι το βυζί μεγαλύτερο από τον κώλο/μέση. Άβυζη χοντρή είναι παγιδευμένη αδύνατη στο λίπος, σφίγγεται η ψυχή σου με το κακό.

Μεγάλο ρόλο παίζει το κοινωνικό πλαίσιο. Θυμάμαι όταν ήμουν νιός και γύριζα στα ηλιόλουστα βουλεβάρτα, το θεωρούσα τεράστια ντροπή να κυκλοφορώ χοντρή ως σένιος δανδής. Έπεφταν επάνω μου τα επιτημιτικά βλέμματα από τις περαστικές μουνάρες κι ένιωθα τη ντροπή ('Τί πρόβλημα έχει αυτός και κυκλοφορεί χοντρή;') να καίει τα μάγουλά μου. Τις ίδιες μουνάρες που όταν ήμουν σόλο δεν με κοιτούσαν καν κι αντίστοιχα με αγνοούσαν όταν κυκλοφόραγα μοντέλες. Στα γαμήσια μια χαρά κυρίες ήσαν, αλλά το ίδιο ισχύει για κάθε σοβαρή παρτεναίρ, δεν παίζουν ρόλο τα κιλά, αλλά η καύλα, η διάθεση της γυναίκας να ικανοποιήσει το Βασιλιά Πούτσο.

Μια πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση είναι η εξής : Αν μπορούσατε να ζείτε στη μέση του πουθενά με μια καυλοχοντρή σαν τη Samantha38G, να έχετε ένα OnlyFans και να κονομάτε από τα γαμήσια σας, εκτός κοινωνίας, μόνοι και τρελοί, πώς θα το βλέπατε τότε;

Το 'κυκλοφορώ μουνάρα' είναι σε πολύ μεγάλο βαθμο κοινωνική πίεση/κατασκεύασμα και δεν ρωτά ποτέ 'Πώς περνάς με τη μουνάρα; Είσαι ευτυχισμένος;' Βλέπει ο κόσμος ένα εργαλείο δυνατό και φαντάζεται ότι θα την έχεις στα τέσσερα όλη μέρα. Το αληθινό στοίχημα και το ανυπέρβλητο εμπόδιο, είναι να μείνει η γυναίκα καυλιάρα κι ερωμένη ουσιαστική σε βάθος χρόνου και μετά από παιδιά. Οι περισσότερες με το που εκπληρώνουν το βιολογικό προορισμό, συνταξιοδοτούν μουνί/βυζιά και βρισκόμαστε όλοι ευτυχισμένα στα κόκκινα φανάρια κάθε βράδυ. Όχι από επιλογή, αλλά από ανάγκη.
Προσωπικά ποτέ δεν έκανα έκπτωση στα γούστα μου που είναι τα όμορφα - αρμονικά σώματα. Ο κανόνας ήταν πάντα η γκόμενα, δηλαδή ακόμα και το τελευταίο βρώμικο πήδημα που θα κατέληγε σε golden shower και απόλυτο ξεφτίλισμα να ήταν πάντα λιγότερα κιλά από εμένα και εμφανίσιμη. Για να μην υπάρχουν απορίες έχω εντελώς φυσικό σώμα με ιδανικά προς λίγα κιλά για το ύψος μου που είναι αρκετό. Τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι και δεν παίρνω μαλακίες για φούσκωμα κλπ. Άρα με χοντρή όπως το περιγράφουν κάποιοι μύστες εδώ δεν πήγα ποτέ και ούτε πρόκειται να πάω. Δεν είναι θέμα κοινωνικής πίεσης, ούτε εμφάνισης - μεγάλου καυλιού που σου δίνουν προνόμια σε αυτή τη ζωή. Δεν μου αρέσει το χυμένο σώμα με μία κοιλιά μαξιλάρι, η γνώση πως κάθε τρύπα θα είναι ένα μαρτύριο από πίεση λίπους με πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις όπως υπολείμματα από τον κακό καθαρισμό ή σημάδια από την τριβή του δέρματος και με αποκορύφωμα τις οσμές που θα βγάλει η τύπισσα. Δεν θα κρίνω κάποιον που πάει γιατί είναι γούστο και πρέπει και αυτές να έχουν επιλογές, αλλά ας μην γενικεύεται η χοντρή ως κανόνας για όλους μας, ούτε να χρησιμοποιείται η γελοία δικαιολογία της "χονδροφοβίας" που έχουν υιοθετήσει κάτι χοντρές επειδή απλά δεν θες να τις γαμήσεις γιατί δεν είναι του γούστου σου.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.454
Πόντοι
3.506
Θυμάμαι όταν γνώρισα την ΠΡΏΗΝ Αμερικανίδα γυναίκα μου ήταν 60 κιλά λουλούδι. Μετά την εξελικτική αναπαραγωγική της επιβεβαίωση ξεκίνησε να γίνεται μπαλοτσα.
Διαζυγιο και κατέληξε τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία + 130 kg . Ευτυχώς την χαίρεται η Αμερική ακόμη.
Το χει η χώρα φαίνεται. Και η δικιά μου πρώην σύζυγος από Midwest, 58 kg όταν γνωριστήκαμε 105 μετά δύο παιδιά στο διαζύγιο. Τώρα εχω μάθει ότι παλεύει μεταξύ 80-90.

Τελευταία τροποποίηση:

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.114
Πόντοι
201
κι όμως, δεν σας λέω μαλακίες, το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά.
Ίσως λόγω κάποιας διαταραχής στις ορμόνες να ήταν όξινα!!! Μου έχει τύχει κι εμένα!!! Αν παρατηρήσετε στο νήμα με τα στριγκάκια, θα δείτε ότι σε κάποιες τα υγρά τους προκαλούν αλλαγή χρώματος στο ύφασμα. Τυχαίνει σε αρκετές αλλά δεν είναι μόνιμο.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.516
Πόντοι
7.625
Καθόλου δεν μου αρέσουν, δεν λειτουργώ, δεν έχω πάει και δεν προβλέπεται. Τα επιπλέον 5-6 κιλά το όριο.

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
74
Like
12.404
Πόντοι
16.603
Χοντρή - χοντρή όχι.
Γεμάτη αρκετά, με καυλοκαμπυλες, ναι.
Και τέτοιες μου έχουν προσφέρει από τα καλύτερα και πιο παθιασμένα γαμησια που έχω κάνει.
Και εξαιρετικές πιπες.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
κι όμως, δεν σας λέω μαλακίες, το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά.
Μα δε σε αμφισβητώ φίλε μου.
Και μόνο που σκέφτομαι το τσουχτερό του πράγματος με πιάνει ανατριχίλα.
Φαντάσου να πρέπει να πλύνεις το καβλί σου με μαγειρική σόδα μετά το γαμήσι, μπας και απαλύνεις τις συνέπειες. :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Φαντάσου να πρέπει να πλύνεις το καβλί σου με μαγειρική σόδα μετά το γαμήσι, μπας και απαλύνεις τις συνέπειες. :confused:
Το βουτάς 1-2 λεπτά σε Φάντα Μπλε και βγαίνει αστραφτερό και καινούργιο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Το βουτάς 1-2 λεπτά σε Φάντα Μπλε και βγαίνει αστραφτερό και καινούργιο.
Ακόμα χειρότερο. Είναι που είναι φαγωμενο από τα οξέα της χοντρής, φαντάσου να το μπανιάρεις και με όξινη πορτοκαλάδα;
Εδώ ο κόσμος τρομπαρει το καβλι του με αντλίες μπας και πάρει λιγο όγκο κι εσύ προτείνεις λύση που στο τέλος θα μείνουν μόνον οι φλέβες και ο χόνδρος;
Που είναι η ανδρική αλληλεγγύη ρε παιδιά; :confused:

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.444
Πόντοι
481
Το πάχος δυστυχώς επηρεάζει και το μουνί. Προσωπικά θεωρώ τελείως ντεκαβλέ να έχουν κρυφτεί τα μουνόχειλα από το λίπος. Άσε που χάνεις κανά 2 πόντους μέχρι να πετύχει τρύπα...

donjuan2022

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
243
Πόντοι
280
Αυτήν εδώ την χαρακτήριζετε χοντρή;
13.jpg

Προσωπικά, αυτόν τον σωματότυπο τον θεωρώ καύλα.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
834
Πόντοι
81
To Σαμανθάκι 38G είναι ο απόλυτος έρωτας, γι'αυτό και το ανάφερα. Είναι χοντρή και μάλιστα πολύ, αλλά είναι τόσο καύλα το βλέμμα της κι αυτό που βγάζει στις τσόντες, που τα ξεχνάς όλα. Το πρόβλημα είναι πως η ζωή δεν είναι τσόντα. Σκέψου να 'χες γκόμενα το Σαμανθάκι. Να βγαίνατε για ψαράκι και ιστορίες στα ταβερνάκια. Εκεί θα σε κοιτάγαν με αηδία και οίκτο οι ξινές και κάπου θα στη βίδωνε.

Να 'σασταν τώρα σε μια ερημιά και να στον έκανε αεροπλάνο 24/7, πανέμορφο, αλλά ουτοπικό.

Αδερφέ @Πρυτανης ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ. Ίδια καταστροφή επακριβώς έπαθα, με Ουκρανέζα. Παντρεύτηκα Σαμανθάκι 25χρονο και ζω με Μπόμπο 130+ για τα παιδιά. Πρέπει να 'χω χτίσει κάθε βίζιτα της εδώ εξορίας μόνο και μόνο για να διατηρήσω τα λογικά μου και να θυμάμαι πως οι γυναίκες έχουν μέση. Και χαμόγελο. Και θηλυκότητα. Γάμησέ τα.

donjuan2022

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
5
Like
243
Πόντοι
280
Προσωπικά δεν την βρίσκω καν χοντρή. Οκ θελκτική είναι υποκειμενικό.

Να έσκαγα στην ταβέρνα με αυτή και θα με λυπόντουσαν.

Οι μισές θα καυλωναν και οι άλλες μισές θα έλιωναν από την ζήλια τους.
01.jpg
images (1).jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
4.784
Πόντοι
506
Εχετε κσμια χοντρη να γαμησουμε ρε? Αφηστε τις θεωριες

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
74
Like
12.404
Πόντοι
16.603
To Σαμανθάκι 38G είναι ο απόλυτος έρωτας, γι'αυτό και το ανάφερα. Είναι χοντρή και μάλιστα πολύ, αλλά είναι τόσο καύλα το βλέμμα της κι αυτό που βγάζει στις τσόντες, που τα ξεχνάς όλα. Το πρόβλημα είναι πως η ζωή δεν είναι τσόντα. Σκέψου να 'χες γκόμενα το Σαμανθάκι. Να βγαίνατε για ψαράκι και ιστορίες στα ταβερνάκια. Εκεί θα σε κοιτάγαν με αηδία και οίκτο οι ξινές και κάπου θα στη βίδωνε.

Να 'σασταν τώρα σε μια ερημιά και να στον έκανε αεροπλάνο 24/7, πανέμορφο, αλλά ουτοπικό.

Αδερφέ @Πρυτανης ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ. Ίδια καταστροφή επακριβώς έπαθα, με Ουκρανέζα. Παντρεύτηκα Σαμανθάκι 25χρονο και ζω με Μπόμπο 130+ για τα παιδιά. Πρέπει να 'χω χτίσει κάθε βίζιτα της εδώ εξορίας μόνο και μόνο για να διατηρήσω τα λογικά μου και να θυμάμαι πως οι γυναίκες έχουν μέση. Και χαμόγελο. Και θηλυκότητα. Γάμησέ τα.
Δεν ταυτίζομαι απόλυτα, αλλά αρκετά.
Σε νιώθω φίλος.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356

Κατι θεολεπτες, ανοργαμικες , πλαστικες κουκλες με σιλουετα μπαρμπι. Και να νομιζουν ολοι οτι εισαι στον 7ο ουρανο και συ να λαχταρας γυναικα με πιασιματα, που αντεχει και γουστάρει και στα ζορια.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
834
Πόντοι
81
Καυλιάρα να 'ναι και συγχωρούνται πολλά. Είναι σαν βρώμικη Africa Twin. Δεν θα γυρίσει να την κοιτάξει κανένας στο δρόμο, αλλά θα σε πάει Σιβηρία και θα σε φέρει και θα την θυμάσαι όλη σου τη ζωή.

Τώρα νευρασθενής μοντέλα για να ζηλεύουν οι μπαμπουίνοι είναι χούι εφηβικό και είναι σαν να κάθεσαι σε σαλόνι Άστον Μάρτιν στην αντιπροσωπεία, να μυρίζεις τα πλαστικά και να νομίζεις ότι κάτι γίνεται ενώ μένεις ακούνητος στο ίδιο τέλμα.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ το ιδανικό είναι και μουνάρα και θερμή αλλά εντάξει, έχουμε και μια άλφα ηλικία, μας έχουν τρακάρει νταλίκες και φορτηγά, δε συζητάμε καν τέτοια φευγαλέα, ουτοπικά και σαφώς καταστροφικά όνειρα.

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.777
Πόντοι
4.715

Έχεις επιλέξει πολύ δύσκολο δρόμο.
Άπαξ και επιβεβαιώσει το υπαρξιακό της πρόγραμμα (βλ. αναπαραγωγή) μετά είναι σαν να κατεβαίνουν οι διακόπτες.
Θέλει κουράγιο πάντως για αυτό που κάνεις φίλε μου.
Εγώ επέλεξα ένα πολύ σκληρό δρόμο.
Με εκδικήθηκε μέσω των παιδιών όπως πολλές καργιόλες .
Απλά η Αμερική είναι μακριά και δεν μπόρεσα να είμαι δίπλα τους .
Ας είναι. Όλα βρίσκουν τον δρόμο τους κάποια στιγμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom