Νέα

Σας αρέσουν οι πολύ χοντρές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.262
Πόντοι
456
Έψαξα να βρω αντίστοιχο νήμα, και αυτά που βρήκα ήταν πριν απο 16 και πριν απο 7 χρόνια, οπότε πάμε να παραθέσουμε τις εμπειρίες / γνώμες μας

Γουστάρετε να γαμάτε χοντρές? Και όταν λέω χοντρές δεν εννοώ μερικά παραπάνω κιλά, μιλαω για ΧΟΝΤΡΕΣ

Εγώ στο θεωρητικό κομμάτι και όταν βλέπω τσόντα με χοντρες καυλωνω φουλ, αλλά τις προάλλες βγήκα με μια, και ένιωσα πολύ κριντζ με τον εαυτό μου καθώς είμαι πολύ γυμνασμένος και ωραίος (όπως το μέσο μέλος του μπου), που βγαίνω, και φλερτάρω με μια που με περνάει 50 κιλά...άσε που της έβαλα δάχτυλο, και η μυρωδιά ήταν...άστα... Τώρα με παρακαλάει να την γαμήσω...οπότε θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες των περπατημένων μελών του μπου. Έχετε γαμήσει ΠΟΛΥ χοντρή? Πως ήταν? Απο θέμα υγιεινής? Πείτε μας την ιστορία σας

syrio21

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Έψαξα να βρω αντίστοιχο νήμα, και αυτά που βρήκα ήταν πριν απο 16 και πριν απο 7 χρόνια, οπότε πάμε να παραθέσουμε τις εμπειρίες / γνώμες μας

Γουστάρετε να γαμάτε χοντρές? Και όταν λέω χοντρές δεν εννοώ μερικά παραπάνω κιλά, μιλαω για ΧΟΝΤΡΕΣ

Εγώ στο θεωρητικό κομμάτι και όταν βλέπω τσόντα με χοντρες καυλωνω φουλ, αλλά τις προάλλες βγήκα με μια, και ένιωσα πολύ κριντζ με τον εαυτό μου καθώς είμαι πολύ γυμνασμένος και ωραίος (όπως το μέσο μέλος του μπου), που βγαίνω, και φλερτάρω με μια που με περνάει 50 κιλά...άσε που της έβαλα δάχτυλο, και η μυρωδιά ήταν...άστα... Τώρα με παρακαλάει να την γαμήσω...οπότε θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες των περπατημένων μελών του μπου. Έχετε γαμήσει ΠΟΛΥ χοντρή? Πως ήταν? Απο θέμα υγιεινής? Πείτε μας την ιστορία σας
Δε θα μπορούσα να πάω με παχύσαρκη. Οχι για τα κιλά μόνο. Είναι το επιφανειακό σύμπτωμα άλλων πραγμάτων.

Και όπως όλες οι ψυχικές νόσοι θέλουν θεραπεία , θεραπεια χρειάζεται και αυτό.

Δε θα μπορούσα να πηδήξω μια τόσο αφημενη γυναικα, όσα ελαφρυντικά κι αν έχει η κατάσταση της.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.683
Πόντοι
216
Για πόσα κιλά γυναίκα αναφέρεσαι; Γιατί είμαστε μερακλήδες εδώ μέσα οι περισσότεροι.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216
Οι χοντρές κάνουν τα καλύτερα γαμισια χωρίς αναστολές και δισταγμούς προχώρα άφοβα πιες και κάνα ποτακι πριν …

peinasmenos_pp

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
223
Πόντοι
0
Έχω πάει με χοντρές όχι υπερβολικά όμως εκτός από μία. Αυτή σίγουρα ήταν 30 κιλά παραπάνω αλλά είχε κάτι μαστάρια αγελάδας. Βλέπεις είμαι λάτρης του στήθους. Οι περισσότερες βγάζουν μια μυρωδιά λόγων κιλών και αυτά που τρώνε. Στην πίπα έχουν αντοχές, απλά δεν είναι ευκίνητες στις στάσεις δεν μπορούν να κάνουν πολλές. Αυτά τα συμπεράσματα είχα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356
Ενα εξαιρετικο project ειναι να τα φτιαξεις με ωραια χονδρη και να την βαλεις σε προγραμμα σουλούπωματος.
Θελει βεβαια πολυ υπομονη και τροπο. Το κερδος ειναι τοπ σχεση με πολυ ωραια γυναικα.
θυμαμαι περιπτωση φιλου που τα εφτιαξε με χονδρη (οχι πολυ χονδρη αλλα στο οριο υπερβαρου / παχυσαρκου) την επεισε να ξεκινησει προγραμμα με γυμναστικη και διαιτα και η τυπισα μεσα σε 9 μηνες ειχε χασει 20 κιλα και ειχε γινει απιστευτος ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!
Βεβαια φαινοταν εξαρχης οτι ειναι μια πολυ ωραια γυναικα με πολλα κιλα και γι’ αυτο δεν ειχε ιδιαιτερες κατακτησεις, ηταν δε και η ιδια πολυ μαγκωμενη λογω της εικονας της με κιλα.
το αρνητικο της υποθεσης: εκατσε μαζι του κανα δυο χρονια και μετα την πολιορκησε τυπος πολυ πιο εμφανισημος και φραγκατος και την εφαγε τελικα.
Για δυο χρονια ομως ο τυπος ειχε γυναικα απιστευτου καλλους που τον κοιταζε στα ματια και στο κρεββάτι πύραυλος συμφωνα με τις διηγησεις του. Αν δεν ηταν και μαλακας ο ιδιος ισως και να εμενε μαζι του, αφου για να την χασει απο γκομενα ειχε κι αυτος τις ευθυνες του.

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
370
Πόντοι
21
Υπάρχουν παχουλές που έχουν καμπύλες με ωραίο στήθος και σφιχτό χώμα, αυτές είναι οι καλύτερες για μένα, αλλά είναι λίγο σπάνιο.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.729
Πόντοι
456
Οι χοντρές είναι πιο συνεργασίμες..
Δεν έχουν πονοκέφαλο και αφήνουν να βγάλεις γούστα..
Και συνήθως έχουν φίλες μουναρες για να χωθούν και οι κολλητοί σου..

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
163.015
Πόντοι
16.131
Οι χοντρές είναι πιο συνεργασίμες..
Δεν έχουν πονοκέφαλο και αφήνουν να βγάλεις γούστα..
Και συνήθως έχουν φίλες μουναρες για να χωθούν και οι κολλητοί σου..
@dimigoall βρες μια φακλανα να γαμησουμε τις μουναρες φίλες ...
Oλα τα μνπνα :coffee:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
112.724
Πόντοι
39.911

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Υπάρχουν παχουλές που έχουν καμπύλες με ωραίο στήθος και σφιχτό χώμα, αυτές είναι οι καλύτερες για μένα, αλλά είναι λίγο σπάνιο.
Με κατι τετοιες εγω χυνω γρηγορα.Γι αυτον ακριβως τον τυπο που ειπες και οχι πολυ χοντρες, εκει δεν μπορω.Αλλα με μια με πιασιματα και λιγο παραπανω κιλα χυνω για καποιο λογο γρηγορα και αν μου φερεις μοντελακι κραταω οσο θελει, δεν ξερω γιατι γινεται αυτο

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.819
Πόντοι
23.656
Άσε δεν μπλέκω με χοντρές φίλε , μια χοντρούλα που αγαπούσα στο Δημοτικό μου είχε φάει το κρουασάν :sad2:
....ελα μωρ' μλκ, θα σου παρω εγω κρουασαν (με γεμιση μιλφειγ κιολας), κανε το ψυχικο να γαμησουμε φιλες :coffee::coffee::coffee:

italaki

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
43.709
Πόντοι
5.956

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
112.724
Πόντοι
39.911
....ελα μωρ' μλκ, θα σου παρω εγω κρουασαν (με γεμιση μιλφειγ κιολας), κανε το ψυχικο να γαμησουμε φιλες :coffee::coffee::coffee:
Γεμιστό το κρουασάν μαν??
5357.gif

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.819
Πόντοι
23.656

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
112.724
Πόντοι
39.911
....ωωωωμπω ρε αδελφακι μου, πως κανεις ετσι!!! Αλλωστε μεχρι ν'ανεβει την σκαλωσια θα εχει χασει τουλαχιστον 10 κιλα :coffee:
Μπήκε μία χοντρή στο ασανσέρ μια μέρα και ρωτάει : κάτω πάτε ? :undecided:

Άμα μπεις εσύ ναι :tooth:

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.819
Πόντοι
23.656