batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
στ 4 ολες οι τριπες ειναι ποιημα ...τ χω αποδιξει αλλοστε !!!!!!
Ενας φιλος που ειχε παντρευτει με μια με πολλα κιλα.Έψαξα να βρω αντίστοιχο νήμα, και αυτά που βρήκα ήταν πριν απο 16 και πριν απο 7 χρόνια, οπότε πάμε να παραθέσουμε τις εμπειρίες / γνώμες μας
Γουστάρετε να γαμάτε χοντρές? Και όταν λέω χοντρές δεν εννοώ μερικά παραπάνω κιλά, μιλαω για ΧΟΝΤΡΕΣ
Εγώ στο θεωρητικό κομμάτι και όταν βλέπω τσόντα με χοντρες καυλωνω φουλ, αλλά τις προάλλες βγήκα με μια, και ένιωσα πολύ κριντζ με τον εαυτό μου καθώς είμαι πολύ γυμνασμένος και ωραίος (όπως το μέσο μέλος του μπου), που βγαίνω, και φλερτάρω με μια που με περνάει 50 κιλά...άσε που της έβαλα δάχτυλο, και η μυρωδιά ήταν...άστα... Τώρα με παρακαλάει να την γαμήσω...οπότε θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες των περπατημένων μελών του μπου. Έχετε γαμήσει ΠΟΛΥ χοντρή? Πως ήταν? Απο θέμα υγιεινής? Πείτε μας την ιστορία σας
προσεχε με αυτα τα πραγματα, τα κονδυλώματα καραδοκούν. Θα τα κουβαλας μια ζωη μετα δεν φεύγει ο ιος. Και τι θα λες στις γυναικες μετα;κι όμως, δεν σας λέω μαλακίες, το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά.
δηλ. μπορεί τα όξινα κολπικά υγρά να είναι ένδειξη για κονδυλώματα; Δεν άρπαξα κάτι πάντως. Είναι και κάτι 10ετίες πίσω αυτή η ιστορία.προσεχε με αυτα τα πραγματα, τα κονδυλώματα καραδοκούν. Θα τα κουβαλας μια ζωη μετα δεν φεύγει ο ιος. Και τι θα λες στις γυναικες μετα;
Και καποτα να φορας δεν προστατευει τη ριζα του πουτσου
Μήπως ήταν trasformer, τύπε;Από μυρωδιές κι εμένα κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Ήταν η μόνη κοπέλα που δεν μπορούσα να γλείψω, ενώ γενικά μου αρέσει. Μάλιστα είχε περίεργο μουνί. Δεν διέκρινες χείλη, ήταν απλά μια τρύπα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Το άλλο περίεργο είναι που όταν ήταν εκείνη από πάνω μου και έχυνε, τα υγρά της με έτσουζαν. Έντονα. Επίσης δεν μου έχει ξανασυμβεί με άλλη.
όχι, διαπιστωμένο.Μήπως ήταν trasformer, τύπε;![]()
Σιχάθηκα γαμω την πουτανα μουMia fora to dokimasa kai emejne sti mesi sta niata mou 20kai..kai akoma exo efialtes to paxio tis mouni aksyristo me kokkines fleves sta podia,mpoutia,spyrakia pantou sti plati kato apo ta byzia prosopo,skazmeni sarka sto plai sta byzia sti koilia ragades pantou kati elies me mia makritrixa wtf ena mouni me kati xeilia mayra sas leo mia aidia sketi enoite pos i mboxa tis aperigrapti oso kai na plenotan ksernage to soma tis toxsines enoite pos den gamisame kai apo tote den pa nane i belucci makriaaaaaa
Χοντρή είναι τυπε. Απλά σου αρέσουν οι χοντρές.Πλεον με 20+ χρονια πορνοεμπειριας και εχοντας γαμησει διαφορα σωματα εχω καταληξει πως ο αγαπημενος μου τυπος σωματος ειναι ο παρακατω:
![]()
![]()
Για κάποιους αυτο το σωμα ειναι χοντρης, για καποιους αλλους σαν εμενα, ειναι ζουμερη καβλιαρικη γαμευσιμη κορματα
Συμφωνώ απόλυτα!!Πλεον με 20+ χρονια πορνοεμπειριας και εχοντας γαμησει διαφορα σωματα εχω καταληξει πως ο αγαπημενος μου τυπος σωματος ειναι ο παρακατω:
![]()
![]()
Για κάποιους αυτο το σωμα ειναι χοντρης, για καποιους αλλους σαν εμενα, ειναι ζουμερη καβλιαρικη γαμευσιμη κορματα
Den legete kontri ayti milame na kanei diples i koilia tis na exei mayrisei to derma sta mpoutia kai na exei kreatoelies sto zverko kai sto prosopoΠλεον με 20+ χρονια πορνοεμπειριας και εχοντας γαμησει διαφορα σωματα εχω καταληξει πως ο αγαπημενος μου τυπος σωματος ειναι ο παρακατω:
![]()
![]()
Για κάποιους αυτο το σωμα ειναι χοντρης, για καποιους αλλους σαν εμενα, ειναι ζουμερη καβλιαρικη γαμευσιμη κορμαρα
Den legete kontri ayti milame na kanei diples i koilia tis na exei mayrisei to derma sta mpoutia kai na exei kreatoelies sto zverko kai sto prosopo
Ναι ρε φίλε ναι!Αυτό είναι το μεσογειακό σώμα μάγκες ,8 στις 10 γυναίκες στην ελλαδα είναι έτσι.Τα καλύτερα γαμησια κάνουνΠλεον με 20+ χρονια πορνοεμπειριας και εχοντας γαμησει διαφορα σωματα εχω καταληξει πως ο αγαπημενος μου τυπος σωματος ειναι ο παρακατω:
![]()
![]()
Για κάποιους αυτο το σωμα ειναι χοντρης, για καποιους αλλους σαν εμενα, ειναι ζουμερη καβλιαρικη γαμευσιμη κορμαρα
Αν είχε λίγο μεγαλύτερο βυζι θα ήταν τοπΠλεον με 20+ χρονια πορνοεμπειριας και εχοντας γαμησει διαφορα σωματα εχω καταληξει πως ο αγαπημενος μου τυπος σωματος ειναι ο παρακατω:
![]()
![]()
Μπορει να ησουν τυχερος. Σκεψου το κακο σεναριο ομως:δηλ. μπορεί τα όξινα κολπικά υγρά να είναι ένδειξη για κονδυλώματα; Δεν άρπαξα κάτι πάντως. Είναι και κάτι 10ετίες πίσω αυτή η ιστορία.