Νέα

Εχετε πηδήξει ποτέ γειτόνισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epivhtoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Ακολουθεί προσωπική ιστορία με γειτόνισσα στην πολυκατοικία μου.

Πριν απο μερικά χρόνια μετακόμισα σε μια καινούρια πολυκατοικία και στην ακριβως απέναντι πόρτα του ορόφου μου έμενε μια Θεσσαλονικιά φοιτήτρια. Ηταν γύρω στα 22, κοντή, ξανθιά, αδύνατη με μεγάλο κώλο και βυζάρες. Που και που την πετύχαινα στις σκάλες και ανταλλάσσαμε ενα γεια. Μετα απο λίγο καιρο έκανε σχέση και την άκουγα καθημερινά να πηδιέται ασύστολα καθως μονο ένας τοίχος μας χώριζε. Μιλάμε οτι την ακουγα πρωι-μεσημέρι-βραδυ να φωνάζει και να τρώει ξύλο απο τον γκόμενο της και με ειχε καυλώσει τέρμα.
Μετά απο μερικούς μηνες όμως σταμάτησα να την ακουω και καταλαβα οτι μαλλον χώρησε με το αγόρι της. Ετσι σκέφτομαι οτι ήρθε η ωρα να χωθώ.

Μια μέρα πεφτει το ρευμα στην πολυκατοικία και βρισκω αφορμη να της χτυπήσω την πορτα και να της πιάσω κουβέντα. Πολύ ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή και μες στην καλή διάθεση. Μιλήσαμε για την σχολή που σπούδαζε και είπαμε μια μέρα να κανονίσουμε καφέ για να τα πουμε καλύτερα. Το μάτι της έπαιζε και φαινόταν να ψάχνεται. Απο τότε δεν ξαναμιλήσαμε αλλα σκεφτόμουν μέσα μου οτι μολις ερθει η καταλληλη στιγμή θα κανω την κίνηση.

Μετά απο ενα μήνα περίπου βλέπω χαρτόκουτες έξω απο το διαμέρισμα της. Ρωτάω τον σπιτονοικοκύρη τι παίζει και μου λεει οτι η κοπελα που μενει διπλα σου μετακομίζει την Κυριακή. Λεω μέσα μου εδώ ειμαστε. Θα κανω μια προσπάθεια και ό,τι γίνει, ετσι κι αλλιως δεν προκειται να την ξαναδώ. Ετσι λοιπόν μια μέρα πριν φυγει, το Σαββατο δηλαδή, παω νωρίς το απογευμα να της χτυπήσω την πόρτα για να έρθει δίπλα να πιουμε ενα κρασι.
Παω λοιπόν και χτυπάω την πόρτα, αλλα δεν ανοιγει κανείς και φαινόταν οτι το σπιτι ειναι αδειο. Λεω μεσα μου θα περιμένω εδώ μεχρι να γυρίσει. Περνάει η ωρά αλλα τίποτα. Κατα τις 2 το δράδυ ακούω βήματα στον διάδρομο και το κλειδί να γυρνάει στο διπλανό διαμέρισμα. Ομως εκτός απο την κοπέλα, ακουω και μια ανδρική φωνή. Οι τοίχοι δεν έχουν ηχομόνοση και άκουγα τα πάντα πεντακάθαρα. Γύρισε σπίτι με έναν συμφοιτητή απο την σχολή της ο οποίος για όλο το υπόλοιπο βράδυ την ξέσκισε. Την επόμενη μέρα έφυγε και δεν την ξαναείδα ποτέ.
Απο τότε μεχρι και σημερα μετανιώνω που δεν πηγα νωρίτερα να της μιλήσω και να ημουν εγω στην θέση του.

Εσεις έχετε κάνει τιποτα με γειτόνισσα;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
1) αυτά τα "αν" που λέει και ο Παπακαλιάτης στοιχειώνουν τη ζωή κάθε άντρα, σχεδόν όποιον και να ξέρω έχει κάτι τέτοιο να πει
2) προφανώς όλοι μα όλοι έχουμε κάποια όμορφη γειτόνισσα μα αυτά δεν είναι εύκολα πράγματα
3) προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι με γειτόνισσα ούτε και το έχω επιδιώξει, θέλω πολύ όμως να κάνω κάτι με μια με την οποία μένουμε σχετικά κοντά δεν ξέρω αν "πιάνεται" για γειτόνισσα! :wink:
4) πριν από κάνα τριάρι χρόνια ένας γλίτσας 55αρης με κοιλιά και φαλάκρα την έπεφτε στην αδερφή μου σε φάση: εσένα σου πρέπει άντρας ώριμος, με λεφτά να σ' έχει βασίλισσα με τα λούσα σου και τα μπουζούκια σου...τον βρήκα στο χωλ της πολυκατοικίας του πα: θα σε στείλω νοσοκομείο απ' το ξύλο θα το πω στη γυναίκα σου, θα σου κάνω και μήνυση, πήγε να πει κάτι, δεν τον άφησα του φώναξα: ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ? Παίζει ν ακούστηκα ως τον 6ο όροφο! Ξέκοψε, από τότε είναι κύρια σωστή, με καλημέρα και καληνύχτα :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.437
Πόντοι
481
Πολλές φορές έχω πει σε μια πατσαβούρα μεσήλικη που μένει έναν όροφο κάτω από εμένα ότι αν πετάξει ξανά βρωμόνερα και μου λερώσει το αμάξι θα την γαμήσω, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει πράξη τις απειλές μου.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ναι έχω κάνει σε ηλικία 21 χρόνων. Αυτή ήταν 25 χωρισμένη με παιδιά και δούλευε μπαργούμαν.
Ηταν από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα στην ζωή μου μπορώ να πω.
Η σχέση μας κράτησε περίπου 1 χρόνο. :hi:

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
Εχω πηδηξει για λιγο καιρο γειτονακι φοιτήτρια. τεφαα πρωτο ετος , εγω μολις ειχα τελειωσει- ειχα και σχεση τοτε...αλλα πεταγομουν για εναν πουτσο.
ειχε και συγκατοικο..εμεις γαμιομασταν κι αυτη στο διπλα δωματιο.

OP
OP
E

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Είπαμε, μακριά από την γειτονιά σου..

Για μια που θα έσπαγα τον κανόνα είναι μια ιεχωβου φουλ φυσική με μακριές φούστες και σεμνό λουκ..
Ισα ισα που το θεωρω μεγαλο πλεονέκτημα να μένετε κοντα. Σκεψου μονο ποσο χρόνο θα γλυτώνεις στις μετάκινησεις.
Ξερεις οτι βγαίνεις απ το σπίτι και μεσα σε 5' τον εχεις βάλει μεσα της.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.363
Πόντοι
2.916
Γειτόνισσα να μένει στο ίδιο κτίριο όχι. Πριν χρόνια είχα μια στην πολυκατοικία που με γλυκοκοίταζε και περίμενε κίνηση αλλά ήταν μετριότητα λίγο χοντρή και με αδιάφορο πρόσωπο και δεν έκανα κάτι.
Ένα βράδυ που είχα γυρίσει με κεφάλι από ποτά και είχα καύλες την πέτυχα στην είσοδο, σκέφτηκα να της την πέσω μήπως γαμήσω κατευθείαν αλλά είπα από μέσα μου "άστο γιατί μετά θα τη βλέπεις τυχαία όλη την ώρα και θα είναι άβολο" και δεν το έκανα.

Γειτόνισσα με την έννοια να μένει στην ίδια γειτονιά ναι, νομίζω ειδικά σε σχολική ηλικία οι περισσότεροι το έχουν κάνει.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
νομίζω ειδικά σε σχολική ηλικία οι περισσότεροι το έχουν κάνει.
Δεν συμφωνώ.
Όχι μόνο στην σχολική ηλικία δεν το έχουν κάνει, αλλά ούτε μετά.
Με όσο κόσμο είχα συναναστραφεί δεν το είχα δει ποτέ. :hi:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.363
Πόντοι
2.916
Δεν συμφωνώ.
Όχι μόνο στην σχολική ηλικία δεν το έχουν κάνει, αλλά ούτε μετά.
Με όσο κόσμο είχα συναναστραφεί δεν το είχα δει ποτέ. :hi:
Τι ηλικία έχεις; Όταν πήγαινα εγώ σχολείο ήταν πολύ συχνό να έχεις γκόμενα που γνώρισες στο σχολείο/ ξένες γλώσσες/ φροντιστήριο/ δραστηριότητες/ φίλη φίλου στη καφετέρια κλπ. και όλα αυτά γίνονταν στη γειτονιά με την ευρύτερη έννοια.
Λέω για εποχή με πιο basic internet και χωρίς applications που σήμερα χρησιμοποιούν τα πιτσιρίκια αβέρτα, τώρα ίσως έχει αλλάξει.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Τι ηλικία έχεις; Όταν πήγαινα εγώ σχολείο ήταν πολύ συχνό να έχεις γκόμενα που γνώρισες στο σχολείο/ ξένες γλώσσες/ φροντιστήριο/ δραστηριότητες/ φίλη φίλου στη καφετέρια κλπ. και όλα αυτά γίνονταν στη γειτονιά με την ευρύτερη έννοια.
Λέω για εποχή με πιο basic internet και χωρίς applications που σήμερα χρησιμοποιούν τα πιτσιρίκια αβέρτα, τώρα ίσως έχει αλλάξει.
Προτιμώ να κρατήσω κρυφή την ταυτότητα μου.
Αλλά έχω πάνω μου κάποιες δεκαετίες.
Και στο λέω αυτό με σιγουριά, επειδή έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο σε διαφορετικές περιοχές και γειτονιές. :sunglasses:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.363
Πόντοι
2.916
Προτιμώ να κρατήσω κρυφή την ταυτότητα μου.
Αλλά έχω πάνω μου κάποιες δεκαετίες.
Και στο λέω αυτό με σιγουριά, επειδή έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο σε διαφορετικές περιοχές και γειτονιές. :sunglasses:
Αθήνα δεκαετία 2000 σχολική ηλικία ήταν έτσι, γειτονιά η κοντινή περιοχή, έμενες π.χ. Καλογρέζα, πήγαινες φροντιστήριο Μαρούσι, τα έφτιαχνες με μια Μαρουσώτισσα.
Υπήρχαν και εξαιρέσεις, είχα π.χ. ένα φίλο που γνώρισε την κοπέλα του σε μια συναυλία και έπαιρνε μετά λεωφορεία για να τη δει, αλλά ο κανόνας ήταν ο παραπάνω.

Τελευταία τροποποίηση:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αθήνα δεκαετία 2000 σχολική ηλικία ήταν έτσι, γειτονιά η κοντινή περιοχή, έμενες π.χ. Καλογρέζα, πήγαινες φροντιστήριο Μαρούσι, τα έφτιαχνες με μια Μαρουσώτισσα.
Υπήρχαν και εξαιρέσεις, είχα π.χ. ένα φίλο που γνώρισε την κοπέλα του σε μια συναυλία και έπαιρνε μετά λεωφορεία για να τη δει, αλλά ο κανόνας ήταν ο παραπάνω.
Ο κανόνας σε σχέση με αυτά που είχα δει εγώ, ήταν ότι και οι τότε πιτσιρικάδες δεν είχαν γκόμενες.
Αλλά και αργότερα. Όταν ενηλικιώθηκαν, πάλι δεν είχαν γκόμενα οι περισσότεροι.
Και όταν λέω δεν είχαν, εννοώ ότι δεν είχαν βγάλει ποτέ. Οχι μόνο απο την γειτονιά αλλά απο παντού.
Αλλά οκ σεβαστή η άποψη σου. :rockon:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.363
Πόντοι
2.916
Ο κανόνας σε σχέση με αυτά που είχα δει εγώ, ήταν ότι και οι τότε πιτσιρικάδες δεν είχαν γκόμενες.
Αλλά και αργότερα. Όταν ενηλικιώθηκαν, πάλι δεν είχαν γκόμενα οι περισσότεροι.
Και όταν λέω δεν είχαν, εννοώ ότι δεν είχαν βγάλει ποτέ. Οχι μόνο απο την γειτονιά αλλά απο παντού.
Αλλά οκ σεβαστή η άποψη σου. :rockon:
Αδελφέ δε ξέρω για τι εποχή και για που μιλάς. Αν έχεις μερικές δεκαετίες στην πλάτη σου όπως λές και ήσουν πιτσιρικάς το 1970 σε κάποιο χωριό μου φαίνεται λογικό να μην είχατε γκόμενες.
Την εποχή που σου λέω εγώ στην Αθήνα ήταν πολύ κοινό να έχεις γκόμενα στα 16-17. Εννοείται δεν είχαν όλοι, αλλά πολλοί είχαμε και συνήθως την είχαμε γνωρίσει με έναν από αυτούς τους τρόπους στη γειτονιά.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Αδελφέ δε ξέρω για τι εποχή και για που μιλάς. Αν έχεις μερικές δεκαετίες στην πλάτη σου όπως λές και ήσουν πιτσιρικάς το 1970 σε κάποιο χωριό μου φαίνεται λογικό να μην είχατε γκόμενες.
Την εποχή που σου λέω εγώ στην Αθήνα ήταν πολύ κοινό να έχεις γκόμενα στα 16-17. Εννοείται δεν είχαν όλοι, αλλά πολλοί είχαμε και συνήθως την είχαμε γνωρίσει με έναν από αυτούς τους τρόπους στη γειτονιά.
Σου μιλάω για τις τελευταίες 3 δεκαετίες, και όχι σε χωριό αλλά στην Αθήνα.
Το ποσοστό 16χρονων και 17χρονων παίκτη μου, που είχαν γκόμενες δεν ήταν ούτε 15-20% και πολύ λέω. :sunglasses:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.363
Πόντοι
2.916
Σου μιλάω για τις τελευταίες 3 δεκαετίες, και όχι σε χωριό αλλά στην Αθήνα.
Το ποσοστό 16χρονων και 17χρονων παίκτη μου, που είχαν γκόμενες δεν ήταν ούτε 15-20% και πολύ λέω. :sunglasses:
Ρε bro πώς γίνεται να ξέρεις αν έχουν γκόμενες οι 17χρονοι σε όλη την Αθήνα at any given time; Αναπληρωτής καθηγητής είσαι 30 χρόνια και σε αλλάζουν λύκειο κάθε χρόνο ή σταλκεράς έξω από σχολεία;

Anyway, την εποχή που ήμουν εγώ μαθητής στις περιοχές που κυκλόφορούσα και είχα φίλους κάποια γκόμενα από την 1η Λυκείου ώς την 3η την είχαμε βγάλει οι περισσότεροι, τα πιο τσακάλια και πάνω από μία. Καμία σχέση με 15%.
Αυτοί που τελείωναν το σχολείο αγάμητοι ήταν μειοψηφία (κάποιοι άσχημοι, κάποιοι πολύ ντροπαλοί, κάποιοι πολύ αφοσιωμένοι στις πανελλήνιες κλπ.).

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ρε bro πώς γίνεται να ξέρεις αν έχουν γκόμενες οι 17χρονοι σε όλη την Αθήνα at any given time; Αναπληρωτής καθηγητής είσαι 30 χρόνια και σε αλλάζουν λύκειο κάθε χρόνο ή σταλκεράς έξω από σχολεία;

Anyway, την εποχή που ήμουν εγώ μαθητής στις περιοχές που κυκλόφορούσα και είχα φίλους κάποια γκόμενα από την 1η Λυκείου ώς την 3η την είχαμε βγάλει οι περισσότεροι, τα πιο τσακάλια και πάνω από μία. Καμία σχέση με 15%.
Αυτοί που τελείωναν το σχολείο αγάμητοι ήταν μειοψηφία (κάποιοι άσχημοι, κάποιοι πολύ ντροπαλοί, κάποιοι πολύ αφοσιωμένοι στις πανελλήνιες κλπ.).
Με την ίδια λογική αν σε ρωτούσα εσένα που το ξέρεις ότι είχαν ? Τους παρακολουθούσες ?
Αλλά οκ έχουμε διαφορετική άποψη. Απλά δεν συμφωνούμε. :hi:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.363
Πόντοι
2.916
Με την ίδια λογική αν σε ρωτούσα εσένα που το ξέρεις ότι είχαν ? Τους παρακολουθούσες ?
Αλλά οκ έχουμε διαφορετική άποψη. Απλά δεν συμφωνούμε. :hi:
Ρε bro είσαι λίγο χαζός; Εγώ σου λέω για το προάστιο που έμενα και τις τριγύρω περιοχές και παιδιά που έκανα παρέα σε μια συγκεκριμένη εποχή.
Προφανώς και ήξερα αν είχαν γκόμενα. Ποιός δεν ξέρει αν φίλοι/ συμμαθητές του κλπ. από σχολείο/ το φροντιστήριο κλπ. έχουν γκόμενα ή είναι μπακούρια;

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ρε bro είσαι λίγο χαζός; Εγώ σου λέω για το προάστιο που έμενα και τις τριγύρω περιοχές και παιδιά που έκανα παρέα σε μια συγκεκριμένη εποχή.
Προφανώς και ήξερα αν είχαν γκόμενα. Ποιός δεν ξέρει αν φίλοι/ συμμαθητές του κλπ. από σχολείο/ το φροντιστήριο κλπ. έχουν γκόμενα ή είναι μπακούρια;
Οκ ρε παίκτη είμαι χαζός και εσύ είσαι ο έξυπνος.
Ακόμα και τώρα που οι ερωτικές γνωριμίες είναι περισσότερο free, αυτά που λες δεν συμβαίνουν στην Αθήνα.
Πήγαινε οπου θέλεις, εκεί που συχνάζει η νεολαία να το δεις και μόνος σου. Μπακούρια είναι οι νέοι.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει απο τότε, το ίδιο είναι και χειρότερα. :rockon:

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
134
Like
24.901
Πόντοι
30.605
Έχω παίξει άπειρες μαλακίες για πολλές γειτόνισσες, πιάνετε;;;