Νέα

MILF Η κα(υ)λή γειτόνισσα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamikoulas99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimigoall

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
2.733
Κριτικές
56
Like
17.905
Πόντοι
13.636
Τον περασμένο Μάιο μετακόμισε στην απέναντι πολυκατοικία ένα ζευγάρι. Την πρώτη εβδομάδα τους έβλεπα και τους δυο που έπιναν τον καφέ τους το πρωί. Αλλά μετα ο άντρας εξαφανίστηκε και έβλεπα μόνο τη γυναίκα.

Γύρω στα 40, μετρίου αναστήματος με καρέ σκούρο μαλλί και αδύνατη. Φαινόταν ωραία μιλφ αλλά δεν μπορούσα να διακρίνω περισσότερα γιατί δεν ήθελα να καρφώνομαι. Είχα και την δικιά μου το λαγωνικό που με παρατηρεί συνέχεια.

Ένα πρωινό στα μέσα Ιουλίου καθώς έβγαινα με το αυτοκίνητό μου απο την πυλωτή της πολυκατοικίας παραλίγο να τρακάρουμε με την γειτόνισσα καθώς την ίδια στιγμή αυτή βγήκε εντελώς άτσαλα και με φόρα από το υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας της. Ως τζέντλεμαν απλά της χαμογέλασα και την άφησα να περάσει πρώτη.

Από εκείνη την ημέρα με χαιρετούσε όπου συναντιόμασταν και μου μιλούσε πολύ εγκάρδια.
Την είχα παρατηρήσει καλυτερα. Πράγματι γύρω στα σαράντα, ευγενική, πολύ καλοδιατηρημένη, με μια μεσουλα δαχτυλίδι, ωραίο μπούστο και πολύ όμορφα και εκφραστικά καστανά μάτια και ζουμερά χείλη.

Ένα βράδυ την συνάντησα στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς, συστηθήκαμε κανονικά (Κατερίνα) και μου είπε οτι ήθελε να μου κανει το τραπέζι για να με ευχαριστήσει για την ευγένειά μου. Δέχτηκα αλλα της ειπα οτι αυτή δεν ηταν καλη περίοδος γιατι έπηζα στην δουλειά. Η αλήθεια βέβαια ηταν οτι δεν ήθελα να πω τίποτα στην δικιά μου το λαγωνικό και μου αρχίσει την γκρίνια. Οποτε της ειπα οτι ο Σεπτέμβριος είναι καλός μήνας, έχοντας στο μυαλό μου οτι η δικιά μου θα έλειπε συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια.

Όπερ και εγένετο. Την περασμένη Δευτέρα το λαγωνικό έφυγε για μια εβδομάδα. Την ίδια μέρα συνάντησα την Κατερίνα και της ειπα ότι αυτη την εβδομάδα θα ήμουν πιο χαλαρός. Με κάλεσε για δείπνο την Παρασκευή στις 8 το βραδυ.

Καθότι απέναντι, στις 8 νταν χτύπησα το κουδούνι με ενα μπουκάλι κρασί στο χέρι. Άνοιξε αμέσως και ανέβηκα στο διαμέρισμά της.

Όλα ηταν έτοιμα και σερβιρισμένα στο τραπέζι. Η ώρα πέρασε γρήγορα και χαλαρά. Συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Τελικά ειναι 45, χωρισμένη με 2 παιδιά που σπουδάζουν στην Αθηνα (και μένουν μαζί σε ενα διαμέρισμά τους στο κέντρο). Ο άντρας που είχα δει ειναι ο πρώην της με τον οποίο διατηρούν καλές σχέσεις και την είχε βοηθήσει στην μετακόμιση.

Κόντευε μεσάνυχτα και της ειπα οτι σιγα σιγα θα την εκανα γιατι το πρωί είχα ραντεβού με φιλαράκια για τρέξιμο. Δεν έφερε αντίρρηση και σηκώθηκε να με συνοδεύσει ως την πόρτα. Καθώς γύρισα να την καληνυχτίσω με πλησίασε και με φίλησε στο μάγουλο. Δεν ηταν ομως το συνηθισμένο κοινωνικό φιλί. Πίεζε τα χειλη της στο μάγουλο μου και δεν απομακρυνόταν. Σιγα σιγα και διερευνητικά έστρεψα το πρόσωπο μου και συναντήθηκαν τα χειλη μας. Δεν εκανα κίνηση παρά περίμενα. Συναντήθηκαν τα μάτια μας και μου έριξε ενα ξαφνικό παθιασμένο γλωσσόφιλο! Την αγκάλιασα και με τράβηξε προς τα μεσα και έκλεισε την πορτα με το πόδι.
Δεν είπαμε κουβέντα παρά συνεχίσαμε να φιλιόμαστε, ακίνητοι εκεί δίπλα στην πόρτα.
Τα χέρια μου άρχισαν να ταξιδεύουν στο σώμα της. Αρχικά στα μαλλια της, μετά στον όμορφο μακρύ λαιμό της και μετα στην πλάτη της. Την ένιωθα να πιέζει τα βυζια της επάνω μου λες και με προσκαλούσε να τα χαϊδέψω.

Την σήκωσα στα χέρια μου και την πήγα στον καναπέ. Ήταν γαντζωμένη επάνω μου και μείναμε ετσι για αρκετή ώρα χαμένοι σε γλωσσόφιλα. Μετά καθήσαμε στον καναπέ και αφου συνεχίσαμε τα φιλιά, κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε και έκλεισε τα στόρια του σαλονιού. Γυρνώντας κοντοστάθηκε και με ρώτησε για την κοπέλα μου και μηπως έβρισκα τον μπελα μου. Εγώ απάντησα με χιούμορ, λέγοντάς της οτι αν η ίδια δεν ζήλευε εγω θα τα βόλευα.
Με το πράσινο φως που της έδωσα, με πλησίασε, σήκωσε το φόρεμα που φορούσε αποκαλύπτοντας τα καλίγραμμα πόδια της και ενα σεξυ μαύρο κορμάκι και κάθησε επάνω μου.
Άρχισε να τρίβεται στον ήδη σηκωμένο Πασκουάλε ενω παράλληλα κατέβασε τις τιράντες του φορέματός της και μου έφερε τα βυζιά της στο πρόσωπό μου. Με γρήγορες κινήσεις κατέβασα τις τιράντες απο το κορμάκι της, τα άρπαξα και άρχισα να τα γλυφω σαν τρελός. Οι ρώγες της είχαν φουσκώσει. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και άρχισα να τις ρουφάω και να τις δαγκώνω. Φοβούμενος οτι παρασύρθηκα την ρώτησα αν την πόνεσα. Η απάντησή της με έκανε τούρμπο. «Μην ρωτάς, πάρε ό,τι θέλεις….»

Όπως ηταν επάνω μου, σηκώθηκα και κινήθηκα προς τα μεσα. Μου έδειξε που ηταν η κρεβατοκάμαρα. Την έριξα στο κρεβάτι, όρμησα ανάμεσα στα πόδια της, ξεκουμπωσα το κορμάκι της και άρχισα το γλυφομουνι. Εχει ενα υπέροχο, άτριχο και μοσχομυριστό μουνακι με καλοσχηματισμένα χείλη. Άρχισα να την γαμαω με την γλώσσα. Μετά η γλώσσα ανέλαβε την κλειτορίδα της και τα δάχτυλα μου άρχισαν να διεισδύουν… ενα, δυο, τρία….. εκεί την ένιωσα να τσιτώνει, οποτε με αργές κινήσεις έβγαλα το ενα δάχτυλο και συνέχισα με τα δυο.
Τύλιξε τα ποδια της γύρω απο τον λαιμό μου, άρπαξε το κεφάλι μου με τα χέρια της και άρχισε τους σπασμούς και μικρές κραυγες ευχαρίστησης.
Μετά απο λιγο με έσπρωξε και μου είπε «διάλειμμα! Δεν μπορώ άλλο!»
Σηκώθηκα, ξεκουμπωσα το παντελόνι μου και τον πέταξα έξω. Ο Πασκουάλε γλίτωσε την ασφυξία τελευταία στιγμή. Ήδη το κεφάλι του ηταν υγρό και γυαλιστερό.
«Τι θελεις?» Με ρώτησε.
«Να τον ρουφήξεις» της ειπα
«Και η μαγική λέξη?» Απάντησε
«Τώρα!» Της ειπα επιτακτικά.
Χαμογέλασε ευχαριστημένη, τον έπιασε και χωρις να πάρει τα μάτια της απο επάνω μου άρχισε να μαλάζει αργα και βασανιστικά με τα δάκτυλά της το πουτσοκέφαλο.
«Ω… έτοιμος εισαι!»

Της άρπαξα το κεφάλι και την εσπρωξα προς το πουτσοκεφαλο. Δεν αντιστάθηκε και το έβαλε στο υγρό της στόμα…. Της έδωσα τον ρυθμό και της τον έσπρωχνα όλο και πιο μέσα μέχρι που πνίγηκε.
«Θελεις να με πνίξεις?» Μου ειπα ναζιαρικα…
Την κοίταξα και αρχισα να της δίνω μικρά πουτσοσκάμπηλα επάνω στα χείλη της.
Έκλεισε τα μάτια και τον ξαναρουφηξε. Μετά ακολούθησε τον ρυθμό μου.
Μετά από λίγο την σταμάτησα καθώς ένιωσα να πλησιάζει η έκρηξη. Έβγαλα εντελώς τα ρούχα μου και έβγαλα μια καποτα από το πορτοφόλι μου.

«Πως με θελεις?» Με ρώτησε ναζιαρικα
Χωρίς να της μιλήσω, την σήκωσα, της έδωσα ενα φιλί και μετα την γύρισα και την έστησα στα τέσσερα. Έσκυψα, της ξαναέγλυψα το μουνακι της, και της έχωσα το πουτσοκεφαλο. Σταμάτησα. Γύρισε με κοίταξε και άρχισε να κουνιέται για να τον βάλει πιο βαθειά. Την άρπαξα απο την μέση και την ακινητοποίησα. Άρχισα να της γαμαω το μουνακι μόνο με το πουτσοκεφαλο, ενω αυτη αναστέναζε και παραπονιόταν ότι τον ήθελε όλο.
«Θα ιδρώσεις και θα παρακαλέσεις για να τον πάρεις όλο» της είπα
«Σε παρακαλώ βαλτον όλο» είπε ναζιαρικα
Δεν της απάντησα παρά της έδωσα δυο απαλά σκαμπίλια στα κωλομάγουλα.
Γύρισε και με κοίταξε ναζιαρικα.
«Τι θελεις?» Την ρώτησα
«Να μου τον χώσεις όλο μεσα» απάντησε
«Ποιον μωρό μου?»
«Τον πουτσο σου μανάρι μου. Όλον μεσα τον θέλω»
«Θα σε σκίσει»
«Σκίσε με, αυτο θέλω»

Της άνοιξα τα κωλομαγουλα και αρχισα να της τον χώνω πιο βαθειά αλλα κάθε φορά έβγαινα αμέσως και άφηνα μόνο το πουτσοκεφαλο μεσα. Μετά ξανά και λιγο πιο μεσα.
Αναστέναζε και την ένιωθα να τρέμει απο καυλα.
«Εσυ θα με πεθάνεις» μου είπε
«Και λίγα λες καύλα μου» της απάντησα και της έδωσα ενα καλο σπρώξιμο
Έβγαλε μια καυλιαρικη κραυγή, έπεσε μπροστά και άρπαξε τα κωλομαγουλα της με τα χέρια της
«Σκισε με την πουτανα!»
Συνέχισα να την σπρώχνω και παράλληλα αρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα της. Ήταν στενή. Σιγα σιγα της έχωσα ενα δάχτυλο και άρχισε να αναστενάζει ακόμη πιο δυνατά.
«Σου αρέσει πουτανακι μου?»
«Δεν σου λέω…Κάνε ό,τι θελεις να ξεκαυλώσεις τον πουτσο σου»
«Πας γυρεύοντας» της ειπα
Με ξανακοίταξε ναζιαρικα και παθιασμένα παράλληλα

«Ξέρω την θέση μου» μου απάντησε όλο νόημα
Συνέχισα να την σφυροκοπάω και παράλληλα να παίζω με την κωλοτρυπιδα της που φαινόταν να εχει προσαρμοστεί στο δάχτυλο.
Μετά απο λιγο ένιωσα το πουτσοκεφαλο να εχει φουσκώσει επικίνδυνα και τα χυσια μου να ανεβαίνουν.

«Καυλα μου θα χύσω» της ειπα και τραβήχτηκα.
Γύρισε αμέσως και κάθισε στο κρεβάτι. Μου άρπαξε τον πουτσο, έβγαλε την καποτα και τον έχωσε στόμα της με τα μάτια της καρφωμένα στα δικα της.
Της άρπαξα τα μαλλιά και αρχισα το σφυροκόπημα στο στόμα της λούζοντάς την με διαφορά κοσμητικά επίθετα…

Αρχισα να βογγάω και κατάλαβε ότι πλησίαζε η έκρηξη, τον έβγαλε από το στόμα της και άρχισε να τον παίζει επάνω στην γλώσσα της ενώ με το αλλο χέρι έπαιζε με τα βυζια της.
Την έχυσα παντού. Στην γλώσσα, στα χείλια, στο πρόσωπο και στα βυζια της.
Αυτή έβγαζε μικρές κραυγές ευχαρίστησης και εγλυφε ασταμάτητα.
Τον ξαναέβαλε όλο μεσα στο στόμα της και τον στράγγιζε ενω παράλληλα πίεζε απο την βάση της πουτσας προς τα πάνω για να τα βγάλει όλα.
Αφού με άδειασε τελείως, πέσαμε και οι δυο αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι και μείναμε ακίνητοι για κανενα τέταρτο.

Μετά σηκωθήκαμε και κάναμε ενα τσιγάρο. Ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να έρθει αλλα αυτη τη φορα της γαμησα μόνο το στόμα γιατι οπως μου είπε το μουνακι της δεν άντεχε αλλο σφυροκόπημα.
«Το κωλαρακι?» Την ρώτησα
«Αυτό θα ιδρώσεις για να μου το πηδήξεις» μου απάντησε παιχνιδιάρικα.
Μου τον εγλυφε κανενα τέταρτο. Έκανε καλη δουλειά. Επικεντρωνόταν στο πουτσοκεφαλο και κάθε τόσο τον έχωνε ολο μεσα μέχρι που πνιγόταν. Άδειασα μεσα στο στόμα της χωρις προειδοποίηση και δεν έχασε ουτε σταγόνα…..

Έφυγα απο το σπίτι της κατα τις 3μιση το πρωί. Το σίγουρο ειναι οτι αν δεν εμενα απέναντι δεν θα τα κατάφερνα γιατι μου είχε ρουφήξει ολο το μεδούλι…

Ξαναβρεθήκαμε ξημερώματα Κυριακής και παίχτηκε μια ομοίως γαματη φάση.

Η δικιά μου γυρίζει αύριο, οποτε θα ξαναμπούμε σε φάση καλής γειτονίας μέχρι το επόμενο επαγγελματικό ταξίδι…..
snake GIF

:truce: έλεος ρε τύπε
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.445
Κριτικές
1
Like
2.815
Πόντοι
456
επειδη εχω γραψει και γω 1-2 στορυ με γκομενες και με εχουν βγάλει φιδέμπορα,απο την εμπειρια μου με γυναικες το μονο σημειο που μου φάνηκε φιδιάρικο ειναι που σου ειπε "να σου κανω το τραπέζι για την ευγενια σου"...
συνηθως οι γυναικες για μενα ειναι πιο διακριτικες και δεν κανουν τοσο μπαμ πεσιμο σε εναν αντρα, ολα τα αλλα με μια φευγαλέα ματια που έριξα γιατι βαριεμαι να διαβάζω τοσο μεγαλα σεντονια,μου φανηκαν οκ
 
OP
OP
G

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Μηνύματα
90
Like
143
Πόντοι
0
επειδη εχω γραψει και γω 1-2 στορυ με γκομενες και με εχουν βγάλει φιδέμπορα,απο την εμπειρια μου με γυναικες το μονο σημειο που μου φάνηκε φιδιάρικο ειναι που σου ειπε "να σου κανω το τραπέζι για την ευγενια σου"...
συνηθως οι γυναικες για μενα ειναι πιο διακριτικες και δεν κανουν τοσο μπαμ πεσιμο σε εναν αντρα, ολα τα αλλα με μια φευγαλέα ματια που έριξα γιατι βαριεμαι να διαβάζω τοσο μεγαλα σεντονια,μου φανηκαν οκ
Ρε φίλε με τόση αγαμία που έχει πέσει, κάθε γαμησι φαίνεται φιδοφωλια. :2funny:
Όποτε μου φτάνει που την γαμησα. Τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε ή να γαμιομαστε
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.445
Κριτικές
1
Like
2.815
Πόντοι
456
Ρε φίλε με τόση αγαμία που έχει πέσει, κάθε γαμησι φαίνεται φιδοφωλια. :2funny:
Όποτε μου φτάνει που την γαμησα. Τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε ή να γαμιομαστε
καλυτερα με αλλα λογια να γαμάμε..
 

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Μηνύματα
5.731
Κριτικές
8
Like
2.447
Πόντοι
506
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι η ιστορία σου αλλά δεν με νοιάζει και καθόλου. Μετά από ένα ωραίο μπαφάκι ήταν ότι πρέπει να το διαβάσω αυτό. Αν και με πήρε μιάμιση ώρα περίπου αλλά άξιζε τον κόπο
 

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Μηνύματα
1.349
Κριτικές
16
Like
1.420
Πόντοι
2.487
Αν την ειχες κανει 55ρα με παιδια που σπουδαζουν μπορει και να συνεχιζα να το διαβαζω
 

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Μηνύματα
1.177
Like
1.838
Πόντοι
216
επειδη εχω γραψει και γω 1-2 στορυ με γκομενες και με εχουν βγάλει φιδέμπορα,απο την εμπειρια μου με γυναικες το μονο σημειο που μου φάνηκε φιδιάρικο ειναι που σου ειπε "να σου κανω το τραπέζι για την ευγενια σου"...
συνηθως οι γυναικες για μενα ειναι πιο διακριτικες και δεν κανουν τοσο μπαμ πεσιμο σε εναν αντρα, ολα τα αλλα με μια φευγαλέα ματια που έριξα γιατι βαριεμαι να διαβάζω τοσο μεγαλα σεντονια,μου φανηκαν οκ

Με τις γυναίκες να μη σου φαίνεται τίποτα φιδιάρικο...Αν σε γουστάρει, το παραμικρό γεγονός γίνεται αφορμή για να σε καλέσει στο σπίτι.
Θυμάμαι μία παντρεμένη συνάδελφο, χωρίς παιδιά τότε, που μου λέει "...δεν έρχεσαι για φαγητό το μεσημέρι γιατί δε θέλω να τρώω μόνη μου;...Μακαρόνια θα έχω αλλά φέρε και κρασί αν θες, θα το πιούμε..."
Αξέχαστες εμπειρίες...
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.445
Κριτικές
1
Like
2.815
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι η ιστορία σου αλλά δεν με νοιάζει και καθόλου. Μετά από ένα ωραίο μπαφάκι ήταν ότι πρέπει να το διαβάσω αυτό. Αν και με πήρε μιάμιση ώρα περίπου αλλά άξιζε τον κόπο
1,5 ωρα να το φουμάρεις η να το στριψεις? λεωφορειο εφτιαξες?
 

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Μηνύματα
5.731
Κριτικές
8
Like
2.447
Πόντοι
506
1,5 ωρα να το φουμάρεις η να το στριψεις? λεωφορειο εφτιαξες?
1,5 ώρα να διαβάσω την ιστορία αφού το έχω καπνίσει. Και την διάβασα με το που το έσβησα, οπότε η επίδραση ήταν μεγάλη
 

chris moraitis

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Μηνύματα
110
Κριτικές
2
Like
261
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι η ιστορία σου αλλά δεν με νοιάζει και καθόλου. Μετά από ένα ωραίο μπαφάκι ήταν ότι πρέπει να το διαβάσω αυτό. Αν και με πήρε μιάμιση ώρα περίπου αλλά άξιζε τον κόπο
Ακριβώς κ εγώ φίλε τό απόλαυσα!
 

dimigoall

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
2.733
Κριτικές
56
Like
17.905
Πόντοι
13.636
Η δικιά μου ξεφεύγει την ερχόμενη Δευτέρα. Όποτε έπεται συνέχεια….
Φιλική συμβουλή :hi:

Φτιάξε πάλι το σενάριο , να φύγει η δικιά σου Παρασκευή πρωί , οπότε ξεκωλιαζεις τη γειτόνισσα Παρασκευή Σάββατο και μπαίνεις εδώ Κυριακή πρωί και τα ρίχνεις όλα .
Είναι πιασάρικη η Κυριακή κύριε τύπε ... :woldman:
 
OP
OP
G

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Μηνύματα
90
Like
143
Πόντοι
0
Φιλική συμβουλή :hi:

Φτιάξε πάλι το σενάριο , να φύγει η δικιά σου Παρασκευή πρωί , οπότε ξεκωλιαζεις τη γειτόνισσα Παρασκευή Σάββατο και μπαίνεις εδώ Κυριακή πρωί και τα ρίχνεις όλα .
Είναι πιασάρικη η Κυριακή κύριε τύπε ... :woldman:
Tom And Jerry Lol GIF by myHQ
 

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Μηνύματα
810
Κριτικές
33
Like
2.497
Πόντοι
5.345
Καλημέρα σε όλους, όμορφο Σάββατο. Εξαιρετική η αληθινή σου ιστορία τυπε, ασε τα ζόμπι να σκέφτονται & να γράφουν ότι θέλουν.
 

Ντουνταράς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Μηνύματα
1.516
Κριτικές
9
Like
2.100
Πόντοι
496
Ας μην ανοίγω θεμα, κυριακάτικη είδηση ανεβάζω :confused:
Αξέχαστες εμπειρίες...
Η νταρντανογερμανίδα γειτόνισσα (65-70) πάει για μερικές ημέρες στην πατρίδα με το σύζυγο. Έτσι θα ρίχνω καμμιά ματιά σπίτι λόγω γυφταρέων @koutavoulias
Χμ :think: αν και δεν έχω πολλά δεδομένα εκεί, χμ ας ρίξω και κανένα γερμανικό πρωτάθλημα, ίσως φέρει γούρι η Μουνάκλα και βγάλω κανένα φράγκο.
Μην κολλάτε στα αγγλικά της ντούντας επιπέδου Τσίπρα αρκεί που συννενοούμαστε :confused:

FUCK μπέρδεψα το there με το here, με καύλωσε η γειτόνισσα :2funny:
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20231029-095432.png
    Screenshot_20231029-095432.png
    358 KB · Εμφανίσεις: 47

sirius(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2021
Μηνύματα
6
Like
2
Πόντοι
0
Τον περασμένο Μάιο μετακόμισε στην απέναντι πολυκατοικία ένα ζευγάρι. Την πρώτη εβδομάδα τους έβλεπα και τους δυο που έπιναν τον καφέ τους το πρωί. Αλλά μετα ο άντρας εξαφανίστηκε και έβλεπα μόνο τη γυναίκα.

Γύρω στα 40, μετρίου αναστήματος με καρέ σκούρο μαλλί και αδύνατη. Φαινόταν ωραία μιλφ αλλά δεν μπορούσα να διακρίνω περισσότερα γιατί δεν ήθελα να καρφώνομαι. Είχα και την δικιά μου το λαγωνικό που με παρατηρεί συνέχεια.

Ένα πρωινό στα μέσα Ιουλίου καθώς έβγαινα με το αυτοκίνητό μου απο την πυλωτή της πολυκατοικίας παραλίγο να τρακάρουμε με την γειτόνισσα καθώς την ίδια στιγμή αυτή βγήκε εντελώς άτσαλα και με φόρα από το υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας της. Ως τζέντλεμαν απλά της χαμογέλασα και την άφησα να περάσει πρώτη.

Από εκείνη την ημέρα με χαιρετούσε όπου συναντιόμασταν και μου μιλούσε πολύ εγκάρδια.
Την είχα παρατηρήσει καλυτερα. Πράγματι γύρω στα σαράντα, ευγενική, πολύ καλοδιατηρημένη, με μια μεσουλα δαχτυλίδι, ωραίο μπούστο και πολύ όμορφα και εκφραστικά καστανά μάτια και ζουμερά χείλη.

Ένα βράδυ την συνάντησα στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς, συστηθήκαμε κανονικά (Κατερίνα) και μου είπε οτι ήθελε να μου κανει το τραπέζι για να με ευχαριστήσει για την ευγένειά μου. Δέχτηκα αλλα της ειπα οτι αυτή δεν ηταν καλη περίοδος γιατι έπηζα στην δουλειά. Η αλήθεια βέβαια ηταν οτι δεν ήθελα να πω τίποτα στην δικιά μου το λαγωνικό και μου αρχίσει την γκρίνια. Οποτε της ειπα οτι ο Σεπτέμβριος είναι καλός μήνας, έχοντας στο μυαλό μου οτι η δικιά μου θα έλειπε συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια.

Όπερ και εγένετο. Την περασμένη Δευτέρα το λαγωνικό έφυγε για μια εβδομάδα. Την ίδια μέρα συνάντησα την Κατερίνα και της ειπα ότι αυτη την εβδομάδα θα ήμουν πιο χαλαρός. Με κάλεσε για δείπνο την Παρασκευή στις 8 το βραδυ.

Καθότι απέναντι, στις 8 νταν χτύπησα το κουδούνι με ενα μπουκάλι κρασί στο χέρι. Άνοιξε αμέσως και ανέβηκα στο διαμέρισμά της.

Όλα ηταν έτοιμα και σερβιρισμένα στο τραπέζι. Η ώρα πέρασε γρήγορα και χαλαρά. Συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Τελικά ειναι 45, χωρισμένη με 2 παιδιά που σπουδάζουν στην Αθηνα (και μένουν μαζί σε ενα διαμέρισμά τους στο κέντρο). Ο άντρας που είχα δει ειναι ο πρώην της με τον οποίο διατηρούν καλές σχέσεις και την είχε βοηθήσει στην μετακόμιση.

Κόντευε μεσάνυχτα και της ειπα οτι σιγα σιγα θα την εκανα γιατι το πρωί είχα ραντεβού με φιλαράκια για τρέξιμο. Δεν έφερε αντίρρηση και σηκώθηκε να με συνοδεύσει ως την πόρτα. Καθώς γύρισα να την καληνυχτίσω με πλησίασε και με φίλησε στο μάγουλο. Δεν ηταν ομως το συνηθισμένο κοινωνικό φιλί. Πίεζε τα χειλη της στο μάγουλο μου και δεν απομακρυνόταν. Σιγα σιγα και διερευνητικά έστρεψα το πρόσωπο μου και συναντήθηκαν τα χειλη μας. Δεν εκανα κίνηση παρά περίμενα. Συναντήθηκαν τα μάτια μας και μου έριξε ενα ξαφνικό παθιασμένο γλωσσόφιλο! Την αγκάλιασα και με τράβηξε προς τα μεσα και έκλεισε την πορτα με το πόδι.
Δεν είπαμε κουβέντα παρά συνεχίσαμε να φιλιόμαστε, ακίνητοι εκεί δίπλα στην πόρτα.
Τα χέρια μου άρχισαν να ταξιδεύουν στο σώμα της. Αρχικά στα μαλλια της, μετά στον όμορφο μακρύ λαιμό της και μετα στην πλάτη της. Την ένιωθα να πιέζει τα βυζια της επάνω μου λες και με προσκαλούσε να τα χαϊδέψω.

Την σήκωσα στα χέρια μου και την πήγα στον καναπέ. Ήταν γαντζωμένη επάνω μου και μείναμε ετσι για αρκετή ώρα χαμένοι σε γλωσσόφιλα. Μετά καθήσαμε στον καναπέ και αφου συνεχίσαμε τα φιλιά, κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε και έκλεισε τα στόρια του σαλονιού. Γυρνώντας κοντοστάθηκε και με ρώτησε για την κοπέλα μου και μηπως έβρισκα τον μπελα μου. Εγώ απάντησα με χιούμορ, λέγοντάς της οτι αν η ίδια δεν ζήλευε εγω θα τα βόλευα.
Με το πράσινο φως που της έδωσα, με πλησίασε, σήκωσε το φόρεμα που φορούσε αποκαλύπτοντας τα καλίγραμμα πόδια της και ενα σεξυ μαύρο κορμάκι και κάθησε επάνω μου.
Άρχισε να τρίβεται στον ήδη σηκωμένο Πασκουάλε ενω παράλληλα κατέβασε τις τιράντες του φορέματός της και μου έφερε τα βυζιά της στο πρόσωπό μου. Με γρήγορες κινήσεις κατέβασα τις τιράντες απο το κορμάκι της, τα άρπαξα και άρχισα να τα γλυφω σαν τρελός. Οι ρώγες της είχαν φουσκώσει. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ και άρχισα να τις ρουφάω και να τις δαγκώνω. Φοβούμενος οτι παρασύρθηκα την ρώτησα αν την πόνεσα. Η απάντησή της με έκανε τούρμπο. «Μην ρωτάς, πάρε ό,τι θέλεις….»

Όπως ηταν επάνω μου, σηκώθηκα και κινήθηκα προς τα μεσα. Μου έδειξε που ηταν η κρεβατοκάμαρα. Την έριξα στο κρεβάτι, όρμησα ανάμεσα στα πόδια της, ξεκουμπωσα το κορμάκι της και άρχισα το γλυφομουνι. Εχει ενα υπέροχο, άτριχο και μοσχομυριστό μουνακι με καλοσχηματισμένα χείλη. Άρχισα να την γαμαω με την γλώσσα. Μετά η γλώσσα ανέλαβε την κλειτορίδα της και τα δάχτυλα μου άρχισαν να διεισδύουν… ενα, δυο, τρία….. εκεί την ένιωσα να τσιτώνει, οποτε με αργές κινήσεις έβγαλα το ενα δάχτυλο και συνέχισα με τα δυο.
Τύλιξε τα ποδια της γύρω απο τον λαιμό μου, άρπαξε το κεφάλι μου με τα χέρια της και άρχισε τους σπασμούς και μικρές κραυγες ευχαρίστησης.
Μετά απο λιγο με έσπρωξε και μου είπε «διάλειμμα! Δεν μπορώ άλλο!»
Σηκώθηκα, ξεκουμπωσα το παντελόνι μου και τον πέταξα έξω. Ο Πασκουάλε γλίτωσε την ασφυξία τελευταία στιγμή. Ήδη το κεφάλι του ηταν υγρό και γυαλιστερό.
«Τι θελεις?» Με ρώτησε.
«Να τον ρουφήξεις» της ειπα
«Και η μαγική λέξη?» Απάντησε
«Τώρα!» Της ειπα επιτακτικά.
Χαμογέλασε ευχαριστημένη, τον έπιασε και χωρις να πάρει τα μάτια της απο επάνω μου άρχισε να μαλάζει αργα και βασανιστικά με τα δάκτυλά της το πουτσοκέφαλο.
«Ω… έτοιμος εισαι!»

Της άρπαξα το κεφάλι και την εσπρωξα προς το πουτσοκεφαλο. Δεν αντιστάθηκε και το έβαλε στο υγρό της στόμα…. Της έδωσα τον ρυθμό και της τον έσπρωχνα όλο και πιο μέσα μέχρι που πνίγηκε.
«Θελεις να με πνίξεις?» Μου ειπα ναζιαρικα…
Την κοίταξα και αρχισα να της δίνω μικρά πουτσοσκάμπηλα επάνω στα χείλη της.
Έκλεισε τα μάτια και τον ξαναρουφηξε. Μετά ακολούθησε τον ρυθμό μου.
Μετά από λίγο την σταμάτησα καθώς ένιωσα να πλησιάζει η έκρηξη. Έβγαλα εντελώς τα ρούχα μου και έβγαλα μια καποτα από το πορτοφόλι μου.

«Πως με θελεις?» Με ρώτησε ναζιαρικα
Χωρίς να της μιλήσω, την σήκωσα, της έδωσα ενα φιλί και μετα την γύρισα και την έστησα στα τέσσερα. Έσκυψα, της ξαναέγλυψα το μουνακι της, και της έχωσα το πουτσοκεφαλο. Σταμάτησα. Γύρισε με κοίταξε και άρχισε να κουνιέται για να τον βάλει πιο βαθειά. Την άρπαξα απο την μέση και την ακινητοποίησα. Άρχισα να της γαμαω το μουνακι μόνο με το πουτσοκεφαλο, ενω αυτη αναστέναζε και παραπονιόταν ότι τον ήθελε όλο.
«Θα ιδρώσεις και θα παρακαλέσεις για να τον πάρεις όλο» της είπα
«Σε παρακαλώ βαλτον όλο» είπε ναζιαρικα
Δεν της απάντησα παρά της έδωσα δυο απαλά σκαμπίλια στα κωλομάγουλα.
Γύρισε και με κοίταξε ναζιαρικα.
«Τι θελεις?» Την ρώτησα
«Να μου τον χώσεις όλο μεσα» απάντησε
«Ποιον μωρό μου?»
«Τον πουτσο σου μανάρι μου. Όλον μεσα τον θέλω»
«Θα σε σκίσει»
«Σκίσε με, αυτο θέλω»

Της άνοιξα τα κωλομαγουλα και αρχισα να της τον χώνω πιο βαθειά αλλα κάθε φορά έβγαινα αμέσως και άφηνα μόνο το πουτσοκεφαλο μεσα. Μετά ξανά και λιγο πιο μεσα.
Αναστέναζε και την ένιωθα να τρέμει απο καυλα.
«Εσυ θα με πεθάνεις» μου είπε
«Και λίγα λες καύλα μου» της απάντησα και της έδωσα ενα καλο σπρώξιμο
Έβγαλε μια καυλιαρικη κραυγή, έπεσε μπροστά και άρπαξε τα κωλομαγουλα της με τα χέρια της
«Σκισε με την πουτανα!»
Συνέχισα να την σπρώχνω και παράλληλα αρχισα να παίζω με την κωλοτρυπίδα της. Ήταν στενή. Σιγα σιγα της έχωσα ενα δάχτυλο και άρχισε να αναστενάζει ακόμη πιο δυνατά.
«Σου αρέσει πουτανακι μου?»
«Δεν σου λέω…Κάνε ό,τι θελεις να ξεκαυλώσεις τον πουτσο σου»
«Πας γυρεύοντας» της ειπα
Με ξανακοίταξε ναζιαρικα και παθιασμένα παράλληλα

«Ξέρω την θέση μου» μου απάντησε όλο νόημα
Συνέχισα να την σφυροκοπάω και παράλληλα να παίζω με την κωλοτρυπιδα της που φαινόταν να εχει προσαρμοστεί στο δάχτυλο.
Μετά απο λιγο ένιωσα το πουτσοκεφαλο να εχει φουσκώσει επικίνδυνα και τα χυσια μου να ανεβαίνουν.

«Καυλα μου θα χύσω» της ειπα και τραβήχτηκα.
Γύρισε αμέσως και κάθισε στο κρεβάτι. Μου άρπαξε τον πουτσο, έβγαλε την καποτα και τον έχωσε στόμα της με τα μάτια της καρφωμένα στα δικα της.
Της άρπαξα τα μαλλιά και αρχισα το σφυροκόπημα στο στόμα της λούζοντάς την με διαφορά κοσμητικά επίθετα…

Αρχισα να βογγάω και κατάλαβε ότι πλησίαζε η έκρηξη, τον έβγαλε από το στόμα της και άρχισε να τον παίζει επάνω στην γλώσσα της ενώ με το αλλο χέρι έπαιζε με τα βυζια της.
Την έχυσα παντού. Στην γλώσσα, στα χείλια, στο πρόσωπο και στα βυζια της.
Αυτή έβγαζε μικρές κραυγές ευχαρίστησης και εγλυφε ασταμάτητα.
Τον ξαναέβαλε όλο μεσα στο στόμα της και τον στράγγιζε ενω παράλληλα πίεζε απο την βάση της πουτσας προς τα πάνω για να τα βγάλει όλα.
Αφού με άδειασε τελείως, πέσαμε και οι δυο αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι και μείναμε ακίνητοι για κανενα τέταρτο.

Μετά σηκωθήκαμε και κάναμε ενα τσιγάρο. Ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να έρθει αλλα αυτη τη φορα της γαμησα μόνο το στόμα γιατι οπως μου είπε το μουνακι της δεν άντεχε αλλο σφυροκόπημα.
«Το κωλαρακι?» Την ρώτησα
«Αυτό θα ιδρώσεις για να μου το πηδήξεις» μου απάντησε παιχνιδιάρικα.
Μου τον εγλυφε κανενα τέταρτο. Έκανε καλη δουλειά. Επικεντρωνόταν στο πουτσοκεφαλο και κάθε τόσο τον έχωνε ολο μεσα μέχρι που πνιγόταν. Άδειασα μεσα στο στόμα της χωρις προειδοποίηση και δεν έχασε ουτε σταγόνα…..

Έφυγα απο το σπίτι της κατα τις 3μιση το πρωί. Το σίγουρο ειναι οτι αν δεν εμενα απέναντι δεν θα τα κατάφερνα γιατι μου είχε ρουφήξει ολο το μεδούλι…

Ξαναβρεθήκαμε ξημερώματα Κυριακής και παίχτηκε μια ομοίως γαματη φάση.

Η δικιά μου γυρίζει αύριο, οποτε θα ξαναμπούμε σε φάση καλής γειτονίας μέχρι το επόμενο επαγγελματικό ταξίδι…..
Προσοχή με τις χωρισμένες...! Ψάχνουν για χορηγό...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom