είχα μία παρόμοια εμπειρία στο λονδίνο πριν κάποια χρόνια. ήμουν με την τότε κοπέλα μου και γενικά το ζούσαμε. δεν ήταν 100% σχέση αλλά βρισκόμασταν αρκετά συχνά. μας άρεσε να μιλάμε και γενικά να της λέω πράγματα. ξεκινήσαμε να μιλάμε για swinging και πόσο θα μας άρεσε να βάλουμε και άλλους στην παρέα. ένα βράδυ είχαμε βγει για ποτάκι σε μπαρ με κυκλική, χαρακτηριστική μπάρα για όσους γνωρίζουν. απέναντι καθόταν μία παρέα με ωραία παιδιά άντρες και γυναίκες. είχαμε πιει τα ποτάκια μας και συζητούσαμε οπότε είχε περάσει η ώρα. κάποια στιγμή έπιασα την κοπέλα μου να κοιτιέται με έναν από τους τύπους. πάνω στη σούρα μου, τα όρια είχαν πέσει και ήμουν σε φάση εξερεύνησης, οπότε την προκάλεσα να του μιλήσει. του έκανε νεύμα και ήρθε κοντά μας. ήπιαμε δυο σφηνάκια, τα είπαμε λίγο και αποφασίσαμε να πάμε όλοι μαζί σπίτι. από το ταξί η κοπέλα μου στη μέση να φασώνεται και με τους δύο μας σε σημείο που ο ταξιτζής μας είπε ή σταματάτε ή κατεβαίνετε. φτάνουμε σπίτι και αποφασίζουμε να συνεχίσουμε να πίνουμε και να παίξουμε truth or dare. στο παιχνχίδι γδυθήκαμε όλοι και η κοπέλα μου βρέθηκε να μας τσιμπουκώνει. με καύλωνε που υπήρχε και άλλος άντρας και δεν ένιωθα το επίκεντρο. δεν ξέρω πως και γιατί συνέβει. τον τσιμπούκωνε και την φιλούσα και είχα καυλώσει πάρα πολύ. την γαμήσαμε και οι δύο, έκατσα και την έγλειψα καθώς την γαμούσε ο τύπος και την χύσαμε παρέα στο πρόσωπο. ήταν σούπερ εμπειρία και μου έχει μείνει.