Νέα

Εχετε πηδήξει ποτέ γειτόνισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epivhtoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.571
Πόντοι
3.936
Πριν από κάτι χρόνια νέος στην περιοχή με μια γειτόνισσα παντρεμένη με παιδιά που μου άρεσε κ της άρεσα απ ότι κατάλαβα - γιατι το έδειχνε βέβαια ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία Πχ. Στο ασανσέρ, στις συνεστιάσεις της πολυκατοικίας, στο μπαλκόνι κτλπ. Παρόλαυτα δεν έκανα κίνηση γιατί είχα πρόσφατο ιστορικό με μια παντρεμένη που δυσκολεύτηκα να ξεμπλεξω. Μια μέρα λοιπον που κατάλαβε κάτι λάθος για την νέα θέση που είχα στην δουλεια- ντύνεται η τύπισσα στολίζεται με φουλ ρεκτιφιε κ χτύπησε το κουδούνι, εγώ απ' τον απογευματινο ύπνο όπως ημουν της ανοίξα -κι αυτή περνάει αστραπιαία μέσα κ στρογγυλό κάθεται στο σαλόνι στον καναπέ με άνετο στυλ και μεσα στην καβλα μου είπε αν μπορώ να την εξυπηρετήσω κ αυτή θα δει τι θα κάνει για να μου βγάλει την υποχρέωση. Εκείνη την στιγμή απ' την νιρβάνα του ύπνου δεν πονηρευτηκα να της πω εδώ είμαι για σένα και να της τον πετάξω στον καναπέ αφού ήταν έτοιμη. Έτσι της είπα την αλήθεια κ έφυγε απογοητευμένη. Εάν με είχε προειδοποιήσει έστω για την επίσκεψη θα ήμουν αλερτ κ η επίσκεψη αυτή θα είχε πάρει άλλο δρόμο.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
Αλλά έχω πάνω μου κάποιες δεκαετίες.
Και στο λέω αυτό με σιγουριά, επειδή έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο σε διαφορετικές περιοχές και γειτονιές.

Πήγαινε οπου θέλεις, εκεί που συχνάζει η νεολαία να το δεις και μόνος σου. Μπακούρια είναι οι νέοι.

Βro, reading between the lines μάλλον έχεις πολύ χρόνο στη σύνταξη, παίρνεις τις γειτονιές αμπάριζα και χαζεύεις τι κάνουν τα 16χρονα. Πρόσεξε μόνο μη φας ξύλο από κανέναν πιτσιρικά στο τέλος.
Για να καταλάβεις τι παράλογα πράγματα λες, η Ελλάδα λίγο πριν τον COVID είχε κάπου 40 χιλιάδες εκτρώσεις σε έφηβες κάθε χρόνο. Δε μένουν έγκυες με τον κρίνο οι πιτσιρίκες.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι επειδή έβγαλες την εφηβεία σου σολίστ θέλεις να κάνεις προβολή την εμπειρία σου στο σύνολο για να νιώσεις λίγο καλύτερα.

Τελευταία τροποποίηση:

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
746
Πόντοι
81
γειτόνισα δν την λεσ, απλά συγκατικοι για 5-6 μέρες...
2022 αυγουστος μπαρτσα για δουλειά για 20 μέρες .αιρβνβ 3 υπνοδωμάτια κ κοινόχρηστα όλα τα υπόλοιπα(το1 δωμάτιο ήτανε κενό εκείνες τισ μέρες κ δεν είχαμε την σπιτονοικοκυρά στο οικισμα).
πρώτη μέρα την βλέπω χαιρετιόμαστε τα τυπικά,κοριτσι 22-25 γαλλιδα. λόγο δουλειάς δν την έβλεπα τα πρωινά γτ ξυπνούσα μεσημέρι και γυρνούσα πίσω 3-5 τα ξημερωματα! να μην σ πολυλογώ γυρνάω μια μέρα 5 τα ξημερώματα κ έτρωγα στην κουζίνα, κ προσπαθούσα να κάνω ησυχία για μην την ξυπνήσω. τσουυπππ βγαίνει έξω με το στρινγκ το άλλο χέρι να κρατά τα μια βιζάκια της για να πάει να κάνει μπάνιο ... διαολιστααα κ είπα αυτό ήτανε θα τισ μιλήσω το πρωί να πάμε έξω κλπ.(μ έλεγε ο φίλος μ από το τηλ από την πρώτη μέρα μιλά τησ γτ του είχα πει ότι έχω μια μικρή στην άλλη πόρτα)
μάντεψε!!!! η μικρή είχε πια φύγει. 6 μήνες το σκεφτομουνα κ όχι για την γαμησω απλά που δεν έκανα την κίνηση...
από τότε δν ξανακνω το λάθος όταν είμαι σε τέτοιες καταστάσεις...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.770
Πόντοι
3.556
Γειτόνισσα με την έννοια της κατοικίας, όχι. Με τη δουλειά της απέναντι από το σπίτι μου, ναι. Εκπαιδεύτρια οδήγησης.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.456
Πόντοι
456
Το νήμα έχει εξελιχθεί στο γειτόνισσες που δεν πηδήξατε..χαχα.
Στην τωρινή πολυκατοικία πάντως είναι πολύ ξενέρωτα τα πράγματα. Γιαγιάδες και κάτι 35ρες μανούλες της εκκλησίας...

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Βro, reading between the lines μάλλον έχεις πολύ χρόνο στη σύνταξη, παίρνεις τις γειτονιές αμπάριζα και χαζεύεις τι κάνουν τα 16χρονα. Πρόσεξε μόνο μη φας ξύλο από κανέναν πιτσιρικά στο τέλος.
Για να καταλάβεις τι παράλογα πράγματα λες, η Ελλάδα λίγο πριν τον COVID είχε κάπου 40 χιλιάδες εκτρώσεις σε έφηβες κάθε χρόνο. Δε μένουν έγκυες με τον κρίνο οι πιτσιρίκες.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι επειδή έβγαλες την εφηβεία σου σολίστ θέλεις να κάνεις προβολή την εμπειρία σου στο σύνολο για να νιώσεις λίγο καλύτερα.
Δεν ξέρεις να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές, και περισσότερο να κατανοείς αυτά που διαβάζεις.
Θέλω πολλά χρόνια ακόμα για σύνταξη.
Μιλάς για 40Κ εκτρώσεις χωρίς να ξέρεις από ποιους τις είχαν, αν ήταν πιτσιρικάδες 16χρονοι η όχι.
Και μάλιστα σε ένα σύνολο χιλιάδων νέων, που ποσοστιαία είναι και πάλι μικρό.
Απάντησα στην ερώτηση του θέματος αυτού. Αν νοιώθεις άβολα και καταπιεσμένος είναι πρόβλημα σου.
Όπως επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ιδέα από νεολαία. Κοιμήσου ήσυχος και όλα καλά θα πάνε. :embarrased:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
Δεν ξέρεις να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές, και περισσότερο να κατανοείς αυτά που διαβάζεις.
Θέλω πολλά χρόνια ακόμα για σύνταξη.
Μιλάς για 40Κ εκτρώσεις χωρίς να ξέρεις από ποιους τις είχαν, αν ήταν πιτσιρικάδες 16χρονοι η όχι.
Και μάλιστα σε ένα σύνολο χιλιάδων νέων, που ποσοστιαία είναι και πάλι μικρό.
Απάντησα στην ερώτηση του θέματος αυτού. Αν νοιώθεις άβολα και καταπιεσμένος είναι πρόβλημα σου.
Όπως επίσης φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ιδέα από νεολαία. Κοιμήσου ήσυχος και όλα καλά θα πάνε. :embarrased:
Ρε μπάρμπα μη λες μπαρούφες.
1) Η Ελλάδα έχει περίπου 500Κ γυναίκες ηλικίας 10-19, 40Κ εκτρώσεις/Υ είναι τεράστιο νούμερο, γιατί οι μισές περίπου είναι στο πρώτο μισό του age range αυτού που το σεξ είναι πολύ σπάνιο, οπότε ουσιαστικά μιλάμε για μια ομάδα πληθυσμού κοντά στις 250Κ.
Το ότι αυτό είναι σοβαρό θέμα το ξέρουν και οι πέτρες, αν ξέρεις κανένα γιατρό ρώτα τον να δεις τι θα σου πει.
2) Το age discrepancy στις σεξουαλικές σχέσεις στα small life stage gaps είναι μικρό σε όλη την Ευρώπη (0-3 χρόνια), αν κάποια είναι 15, συνήθως βγαίνει με κάποιον 15-18, αν είναι 16 με κάποιον 16-19 κλπ.
Υπάρχουν και data γι αυτά γιατί είναι attitudes που αφορούν την αγορά, ένα απλό ψάξιμο να κάνεις θα τα δεις.
Αλλά και εμπειρικά πόσους π.χ. ξέρεις να είναι 23 ή 25 χρονών και να έχουν νταραβέρια με μαθήτριες; Συμβαίνει καμιά φορά αλλά είναι σπάνιο, δε ζούμε στο Μεσοπόλεμο.

Τελευταία τροποποίηση:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ρε μπάρμπα μη λες μπαρούφες.
1) Η Ελλάδα έχει περίπου 500Κ γυναίκες ηλικίας 10-19, 40Κ εκτρώσεις/Υ είναι τεράστιο νούμερο, γιατί οι μισές περίπου είναι στο πρώτο μισό του age range αυτού που το σεξ είναι πολύ σπάνιο, οπότε ουσιαστικά μιλάμε για μια ομάδα πληθυσμού κοντά στις 250Κ.
Το ότι αυτό είναι σοβαρό θέμα το ξέρουν και οι πέτρες, αν ξέρεις κανένα γιατρό ρώτα τον να δεις τι θα σου πει.
2) Το age discrepancy στις σεξουαλικές σχέσεις στα small life stage gaps είναι μικρό σε όλη την Ευρώπη (0-3 χρόνια), αν κάποια είναι 15, συνήθως βγαίνει με κάποιον 15-18, αν είναι 16 με κάποιον 16-19 κλπ.
Υπάρχουν και data γι αυτά γιατί είναι attitudes που αφορούν την αγορά, ένα απλό ψάξιμο να κάνεις θα τα δεις.
Αλλά και εμπειρικά πόσους π.χ. ξέρεις να είναι 23 ή 25 χρονών και να έχουν νταραβέρια με μαθήτριες; Συμβαίνει καμιά φορά αλλά είναι σπάνιο, δε ζούμε στο Μεσοπόλεμο.
Πως λες μπάρμπα έναν άνθρωπο, όταν έχεις γράψει ότι τουλάχιστον από το 2000 γνώριζες τι έπαιζε ?
Δηλαδή κάποιος που είναι μίνιμουμ 42-45 χρονών ?
Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου και να ωριμάσεις τελικά. Δεν είσαι ούτε 20 ούτε 30 ούτε καν 40 χρονών. :embarrased:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
Πως λες μπάρμπα έναν άνθρωπο, όταν έχεις γράψει ότι τουλάχιστον από το 2000 γνώριζες τι έπαιζε ?
Δηλαδή κάποιος που είναι μίνιμουμ 42-45 χρονών ?
Μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις σου και να ωριμάσεις τελικά. Δεν είσαι ούτε 20 ούτε 30 ούτε καν 40 χρονών. :embarrased:
Ρε bro αφού σου έγραψα ότι ήμουν μαθητής στα 00s, πώς γίνεται να είμαι minimum 42 και 45; Εγώ φταίω που χάνω χρόνο να μιλάω μαζί σου, μια απλή αφαίρεση δεν είσαι ικανός να κάνεις.

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Ρε bro αφού σου έγραψα ότι ήμουν μαθητής στα 00s, πώς γίνεται να είμαι minimum 42 και 45; Εγώ φταίω που χάνω χρόνο να μιλάω μαζί σου, μια απλή αφαίρεση δεν είσαι ικανός να κάνεις.
Το σταματάω εδώ. Δεν έχει νόημα θεωρώ. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.
Το θέμα αυτό έχει σχέση με το αν...έχετε πηδήξει ποτέ γειτόνισσα.
Να είσαι πάντα καλά. :hi:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
114.850
Πόντοι
39.911
Το νήμα εδώ είναι και για νοικάρες ή αυστηρά μόνο για γειτόνισσες :coffee:
@Spiros_73
5185.gif

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.512
Πόντοι
2.046
Ακολουθεί προσωπική ιστορία με γειτόνισσα στην πολυκατοικία μου.

Πριν απο μερικά χρόνια μετακόμισα σε μια καινούρια πολυκατοικία και στην ακριβως απέναντι πόρτα του ορόφου μου έμενε μια Θεσσαλονικιά φοιτήτρια. Ηταν γύρω στα 22, κοντή, ξανθιά, αδύνατη με μεγάλο κώλο και βυζάρες. Που και που την πετύχαινα στις σκάλες και ανταλλάσσαμε ενα γεια. Μετα απο λίγο καιρο έκανε σχέση και την άκουγα καθημερινά να πηδιέται ασύστολα καθως μονο ένας τοίχος μας χώριζε. Μιλάμε οτι την ακουγα πρωι-μεσημέρι-βραδυ να φωνάζει και να τρώει ξύλο απο τον γκόμενο της και με ειχε καυλώσει τέρμα.
Μετά απο μερικούς μηνες όμως σταμάτησα να την ακουω και καταλαβα οτι μαλλον χώρησε με το αγόρι της. Ετσι σκέφτομαι οτι ήρθε η ωρα να χωθώ.

Μια μέρα πεφτει το ρευμα στην πολυκατοικία και βρισκω αφορμη να της χτυπήσω την πορτα και να της πιάσω κουβέντα. Πολύ ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή και μες στην καλή διάθεση. Μιλήσαμε για την σχολή που σπούδαζε και είπαμε μια μέρα να κανονίσουμε καφέ για να τα πουμε καλύτερα. Το μάτι της έπαιζε και φαινόταν να ψάχνεται. Απο τότε δεν ξαναμιλήσαμε αλλα σκεφτόμουν μέσα μου οτι μολις ερθει η καταλληλη στιγμή θα κανω την κίνηση.

Μετά απο ενα μήνα περίπου βλέπω χαρτόκουτες έξω απο το διαμέρισμα της. Ρωτάω τον σπιτονοικοκύρη τι παίζει και μου λεει οτι η κοπελα που μενει διπλα σου μετακομίζει την Κυριακή. Λεω μέσα μου εδώ ειμαστε. Θα κανω μια προσπάθεια και ό,τι γίνει, ετσι κι αλλιως δεν προκειται να την ξαναδώ. Ετσι λοιπόν μια μέρα πριν φυγει, το Σαββατο δηλαδή, παω νωρίς το απογευμα να της χτυπήσω την πόρτα για να έρθει δίπλα να πιουμε ενα κρασι.
Παω λοιπόν και χτυπάω την πόρτα, αλλα δεν ανοιγει κανείς και φαινόταν οτι το σπιτι ειναι αδειο. Λεω μεσα μου θα περιμένω εδώ μεχρι να γυρίσει. Περνάει η ωρά αλλα τίποτα. Κατα τις 2 το δράδυ ακούω βήματα στον διάδρομο και το κλειδί να γυρνάει στο διπλανό διαμέρισμα. Ομως εκτός απο την κοπέλα, ακουω και μια ανδρική φωνή. Οι τοίχοι δεν έχουν ηχομόνοση και άκουγα τα πάντα πεντακάθαρα. Γύρισε σπίτι με έναν συμφοιτητή απο την σχολή της ο οποίος για όλο το υπόλοιπο βράδυ την ξέσκισε. Την επόμενη μέρα έφυγε και δεν την ξαναείδα ποτέ.
Απο τότε μεχρι και σημερα μετανιώνω που δεν πηγα νωρίτερα να της μιλήσω και να ημουν εγω στην θέση του.

Εσεις έχετε κάνει τιποτα με γειτόνισσα;
Με κολλουσε μια οταν ημουν παντρεμενος, αυτη χωρισμενη τοτε.
Δεν εκανα κατι εννοειτε, μετα χωρισα εγω και εμαθα οτι ξαναπαντρευτηκε αυτη, δεν ξερω ομως που μετακομισε τωρα η καριολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom