Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 16.571
- Πόντοι
- 3.936
Πριν από κάτι χρόνια νέος στην περιοχή με μια γειτόνισσα παντρεμένη με παιδιά που μου άρεσε κ της άρεσα απ ότι κατάλαβα - γιατι το έδειχνε βέβαια ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία Πχ. Στο ασανσέρ, στις συνεστιάσεις της πολυκατοικίας, στο μπαλκόνι κτλπ. Παρόλαυτα δεν έκανα κίνηση γιατί είχα πρόσφατο ιστορικό με μια παντρεμένη που δυσκολεύτηκα να ξεμπλεξω. Μια μέρα λοιπον που κατάλαβε κάτι λάθος για την νέα θέση που είχα στην δουλεια- ντύνεται η τύπισσα στολίζεται με φουλ ρεκτιφιε κ χτύπησε το κουδούνι, εγώ απ' τον απογευματινο ύπνο όπως ημουν της ανοίξα -κι αυτή περνάει αστραπιαία μέσα κ στρογγυλό κάθεται στο σαλόνι στον καναπέ με άνετο στυλ και μεσα στην καβλα μου είπε αν μπορώ να την εξυπηρετήσω κ αυτή θα δει τι θα κάνει για να μου βγάλει την υποχρέωση. Εκείνη την στιγμή απ' την νιρβάνα του ύπνου δεν πονηρευτηκα να της πω εδώ είμαι για σένα και να της τον πετάξω στον καναπέ αφού ήταν έτοιμη. Έτσι της είπα την αλήθεια κ έφυγε απογοητευμένη. Εάν με είχε προειδοποιήσει έστω για την επίσκεψη θα ήμουν αλερτ κ η επίσκεψη αυτή θα είχε πάρει άλλο δρόμο.