Νέα

Εχετε πηδήξει ποτέ γειτόνισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Epivhtoras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.482
Πόντοι
201
Πρίν από καμία εικοσαετία περίπου ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ στη Χαλκίδα. Εγώ έμενα σε γκαρσονιέρα σχετικά κοντα στο ΤΕΙ και στην ίδια περιοχή (Αρτάκη) έμενε μια συμφοιτήτρια μου στην ίδια σχολή η οποία ήταν λίγο μεγαλύτερο εξάμηνο από εμένα. Χρωστούσε ένα μάθημα από μικρότερο εξάμηνο και επειδή δεν το παρακολουθούσε ερχόταν σπίτι μου καμία φορά για να διαβάσουμε μαζί μιας και είμασταν γείτονες. Μου είχαν μπει σκέψεις να χωθώ μπας και φύγουν τα χοντρά, αν και εμφανισιακά δεν μου πολύ άρεσε μιας και δεν ήταν του γούστου μου.
Τεσπά μια από αυτές τις φορές που ήρθε σπίτι μου, είχα αποφασίσει να της την πέσω και είχα στρώσει τη δουλειά και είχαμε αποκτήσει οικειότητα πλέον, εκεί που μιλάγαμε λοιπόν και είχαμε έρθει αρκετά κοντά ζήτησε να πάει τουαλέτα.
Βγαίνει μετά από κάνα δεκάλεπτο και στο καπάκι μπαίνω εγώ για κατούρημα.
Το τι αντίκρυσα δε περιγράφεται, η τύπισσα είχε χέσει μια κουράδα ίσα με 20 πόντους η οποία δεν είχε πάει κάτω και είχε μείνει η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από το νερό της λεκάνης.
Μου ήρθε αναγούλα και κόντεψα να ξεράσω. Τελικά δεν προχώρησε η δουλειά εξαιτίας αυτού και την έδιωξα με δικαιολογίες.
Έπρεπε να είναι ο @Reuzel εκεί. Θα έπεφτε με τα μούτρα στο φαγητό

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.363
Πόντοι
2.536
Έπρεπε να είναι ο @Reuzel εκεί. Θα έπεφτε με τα μούτρα στο φαγητό
Ήταν τεράστια ευκαιρία. Με προβληματίζει λίγο που δεν του πολυάρεσε αυτή. Μήπως ήταν κανένα τέρας; Υπάρχουν και κάποια standards

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.866
Πόντοι
1.206
Πρίν από καμία εικοσαετία περίπου ήμουν φοιτητής στο ΤΕΙ στη Χαλκίδα. Εγώ έμενα σε γκαρσονιέρα σχετικά κοντα στο ΤΕΙ και στην ίδια περιοχή (Αρτάκη) έμενε μια συμφοιτήτρια μου στην ίδια σχολή η οποία ήταν λίγο μεγαλύτερο εξάμηνο από εμένα. Χρωστούσε ένα μάθημα από μικρότερο εξάμηνο και επειδή δεν το παρακολουθούσε ερχόταν σπίτι μου καμία φορά για να διαβάσουμε μαζί μιας και είμασταν γείτονες. Μου είχαν μπει σκέψεις να χωθώ μπας και φύγουν τα χοντρά, αν και εμφανισιακά δεν μου πολύ άρεσε μιας και δεν ήταν του γούστου μου.
Τεσπά μια από αυτές τις φορές που ήρθε σπίτι μου, είχα αποφασίσει να της την πέσω και είχα στρώσει τη δουλειά και είχαμε αποκτήσει οικειότητα πλέον, εκεί που μιλάγαμε λοιπόν και είχαμε έρθει αρκετά κοντά ζήτησε να πάει τουαλέτα.
Το τι αντίκρυσα δε περιγράφεται, η τύπισσα είχε χέσει μια κουράδα ίσα με 20 πόντους η οποία δεν είχε πάει κάτω και είχε μείνει η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από το νερό της λεκάνης.
Μου ήρθε αναγούλα και κόντεψα να ξεράσω. Τελικά δεν προχώρησε η δουλειά εξαιτίας αυτού και την έδιωξα με δικαιολογίες.
Ούτε στον στρατό τέτοιες κουραδες.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
ρε παιχτη,την πιθανοτητα να αδειασε το κωλαντερο της για την παρτη σου δεν το σκεφτηκες;

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.482
Πόντοι
201
Ήταν τεράστια ευκαιρία. Με προβληματίζει λίγο που δεν του πολυάρεσε αυτή. Μήπως ήταν κανένα τέρας; Υπάρχουν και κάποια standards
Ε, ναι. Άμα δε βλέπεται στη φάτσα ή είναι χοντρή σίγα μην κάτσουμε να μας χέσει

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.442
Πόντοι
486
Ποτέ.

Δεν το θεωρώ πολύ δύσκολο όμως (με παντρεμμένη ή μη).

leontal

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Κριτικές
19
Like
12.991
Πόντοι
2.546

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
786
Πόντοι
96
Στην πολυκατοικία που μένω αυτή την στιγμή, πηδάω την γειτόνισσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην πολυκατοικία που μένω αυτή την στιγμή, πηδάω την γειτονισσα

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Ακολουθεί προσωπική ιστορία με γειτόνισσα στην πολυκατοικία μου.

Πριν απο μερικά χρόνια μετακόμισα σε μια καινούρια πολυκατοικία και στην ακριβως απέναντι πόρτα του ορόφου μου έμενε μια Θεσσαλονικιά φοιτήτρια. Ηταν γύρω στα 22, κοντή, ξανθιά, αδύνατη με μεγάλο κώλο και βυζάρες. Που και που την πετύχαινα στις σκάλες και ανταλλάσσαμε ενα γεια. Μετα απο λίγο καιρο έκανε σχέση και την άκουγα καθημερινά να πηδιέται ασύστολα καθως μονο ένας τοίχος μας χώριζε. Μιλάμε οτι την ακουγα πρωι-μεσημέρι-βραδυ να φωνάζει και να τρώει ξύλο απο τον γκόμενο της και με ειχε καυλώσει τέρμα.
Μετά απο μερικούς μηνες όμως σταμάτησα να την ακουω και καταλαβα οτι μαλλον χώρησε με το αγόρι της. Ετσι σκέφτομαι οτι ήρθε η ωρα να χωθώ.

Μια μέρα πεφτει το ρευμα στην πολυκατοικία και βρισκω αφορμη να της χτυπήσω την πορτα και να της πιάσω κουβέντα. Πολύ ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή και μες στην καλή διάθεση. Μιλήσαμε για την σχολή που σπούδαζε και είπαμε μια μέρα να κανονίσουμε καφέ για να τα πουμε καλύτερα. Το μάτι της έπαιζε και φαινόταν να ψάχνεται. Απο τότε δεν ξαναμιλήσαμε αλλα σκεφτόμουν μέσα μου οτι μολις ερθει η καταλληλη στιγμή θα κανω την κίνηση.

Μετά απο ενα μήνα περίπου βλέπω χαρτόκουτες έξω απο το διαμέρισμα της. Ρωτάω τον σπιτονοικοκύρη τι παίζει και μου λεει οτι η κοπελα που μενει διπλα σου μετακομίζει την Κυριακή. Λεω μέσα μου εδώ ειμαστε. Θα κανω μια προσπάθεια και ό,τι γίνει, ετσι κι αλλιως δεν προκειται να την ξαναδώ. Ετσι λοιπόν μια μέρα πριν φυγει, το Σαββατο δηλαδή, παω νωρίς το απογευμα να της χτυπήσω την πόρτα για να έρθει δίπλα να πιουμε ενα κρασι.
Παω λοιπόν και χτυπάω την πόρτα, αλλα δεν ανοιγει κανείς και φαινόταν οτι το σπιτι ειναι αδειο. Λεω μεσα μου θα περιμένω εδώ μεχρι να γυρίσει. Περνάει η ωρά αλλα τίποτα. Κατα τις 2 το δράδυ ακούω βήματα στον διάδρομο και το κλειδί να γυρνάει στο διπλανό διαμέρισμα. Ομως εκτός απο την κοπέλα, ακουω και μια ανδρική φωνή. Οι τοίχοι δεν έχουν ηχομόνοση και άκουγα τα πάντα πεντακάθαρα. Γύρισε σπίτι με έναν συμφοιτητή απο την σχολή της ο οποίος για όλο το υπόλοιπο βράδυ την ξέσκισε. Την επόμενη μέρα έφυγε και δεν την ξαναείδα ποτέ.
Απο τότε μεχρι και σημερα μετανιώνω που δεν πηγα νωρίτερα να της μιλήσω και να ημουν εγω στην θέση του.

Εσεις έχετε κάνει τιποτα με γειτόνισσα;
εσυ να την γαμησεις ολη νυχτα και μαγκια σου ...αν γινει καμια στραβη και το ληξετε (η να στα φορεσει) αντεχεις να ακους τα βογγητα απο αλλον γαμια μετα? και αν την κανει να βογγαει περισσοτερο θα το αντεξεις?
αν ναι τοτε προχωρα..

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Μια φορα στη φυλης ακουω μια να βογγαει και να ουρλιαζει..εγω περιμενα στο σαλονι να την δω.Καλη μου φανηκε,μπηκα..τη γαμουσα τη γαμουσα,και δεν εβγαζε αχνα
παρολο που εχω νορμαλ πουτσα (15 ποντους)...οσο λοιπον τη γαμουσα ελεγα μεσα μου τι διαολο τι κανω λαθος ρε γμτ.Και την πηγαινα σα κομπρεσερ.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
374
Πόντοι
21

απο Αθήνα εισαι φιλε?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.516
Πόντοι
7.625

πρωί πρωί ?

OP
OP
E

Epivhtoras

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
156
Πόντοι
0
Εμένα πάλι η τωρινή μου γειτόνισσα έχει μια σχέση που την πηδάει σχεδόν κάθε μέρα και έχει και τον πρώην της που έρχεται από άλλη πόλη κάθε 2-3 μήνες και την ξεσκίζει και αυτός.

Που να ξέρε ο αγαπούλης που της παίρνει λουλούδια και δωράκια…

efedros

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2025
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
80
Εγω την εχω πιασει να γαμιεται στις σκαλες με εναν παντρεμενο και ηταν πολυ καυλα...ανοιξα την πορτα κ καθως κατεβαινα την ειδα στο ορθια με τις βυζαρες τις εξω κ τα βρακια κατω και τον δυο ... ο τυπος βεβαια πολυ μεγαλυτερος μου δεν ξερω αν καταφερε να την ικανοποιηση στο τελος γιατι τους το χαλασα.Σε συνεχεια με επικοινωνια που ειχαμε οταν εφυγα για να την κανω να νιωσει ανετα γιατι καταλαβα πως ντραπηκε της ειπα οτι καλα κανει κ περναει ωραια ετσι πρεπει κ αφου στο σπιτι εχει τα παιδια της τι να κανει δεν πειραζει . Απο τοτε συνεχεια σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να την επαιρνα και εγω !

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
374
Πόντοι
21
Εγω την εχω πιασει να γαμιεται στις σκαλες με εναν παντρεμενο και ηταν πολυ καυλα...ανοιξα την πορτα κ καθως κατεβαινα την ειδα στο ορθια με τις βυζαρες τις εξω κ τα βρακια κατω και τον δυο ... ο τυπος βεβαια πολυ μεγαλυτερος μου δεν ξερω αν καταφερε να την ικανοποιηση στο τελος γιατι τους το χαλασα.Σε συνεχεια με επικοινωνια που ειχαμε οταν εφυγα για να την κανω να νιωσει ανετα γιατι καταλαβα πως ντραπηκε της ειπα οτι καλα κανει κ περναει ωραια ετσι πρεπει κ αφου στο σπιτι εχει τα παιδια της τι να κανει δεν πειραζει . Απο τοτε συνεχεια σκεφτομαι τι ωραια που θα ηταν να την επαιρνα και εγω !
φιλε σε ποια περιοχη εγινε το σκηνικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom